כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
פעם היה את 441 אבל סגרו אותו. מישהו מכיר כזה שירות ? זה ממש חשוב לי... אגב, אני צריך לרשום מספר פלאפון ולא טלפון ולקבל את שם המנוי. תודה רבה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252725,00.html#n
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם לא יכולים ללקק לעצמכם את המרפק... נ.ב. זה השעה....
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אז היום קיבלתי את ההודעה ה300 שלי... חחח מעניין כמה יש לכם הודעות... השתתפו ופתחו דיון נחמד לגבי טיב ההודעות ותוכנן.... הערת שוליים: סקר זה נכתב בהפסקה מהתכוננות למתכונת בהיסטוריה. המתכונת עוד שלושה ימים והתחלתי ללמוד את כל החומר אתמול. עד אתמול ידעתי 10% מהחומר וזה גם מחלק מצומצם מאוד של שיעורים שהייתי נוכח בהם ומתוכם רק כ10% מהזמן הוקדשו להקשבה למורה החופר.
-
- 57 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי השאלה היא למי שאין לו בית ספר ועשה את הבגרויות שלו אקסטרני (זתומרת שלחו אותו לאנשהו לעשות את הבגרות ולא במקום שהוא למד בו) רציתי לדעת איך זה עובד אני מגיע לשם ואף אחד לא מכיר אותי איך הם בכלל יודעים שזה אני? יש להם פרטים מזהים שלי כמו תמונה שלי או משהו?
-
- 13 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-דוקטור אני חושד שאישתי לא שומעת -תעשה לה בדיקת שמיעה, כשהיא תבשל תשאל אותה משתי מטר מה היא מבשלת. אם היא לא תענה, תתקדם חצי מטר ותשאל אותה עוד פעם, וכן על זה הדרך 4 פעמים עד שתשאל אותה באוזן מה היא מבשלת -טוב אני אבדוק -רותי מה את מבשלת? לא עונה -רותי מה את מבשלת ? לא עונה -רותי מה את מבשלת ? לא עונה פעם רביעית באוזן -רותי מה את מבשלת ?? -ארבע פעמים אני אומרת לך מרק !!!!!?
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש שיר של בועז שרעבי שיר ממש יפה יש לי כמה מילים עם הם יעזרו לכם הנה המילים: "בעודך נפלו שירי" משהו כזה יש את זה בפרסומת של תנובה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
למה METALICA כבר לא מוציאים אלבומים? :-\ :ylsuper:
-
- 68 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג כוסות של חצי ליטר ? הבנתי שלא מוכרים אותם בכל מקום וחלק אפשר להשיג אם קונים איזה רביעיה של בקבוקים כמו הוגרדן או סטלה מישהו מכיר איזה חנות?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אמממ... אני צריך שמישהו יסביר לי איך לקשור סרט כזה מסביב לעט שהוא מתנה... ניסתי המון פעמים וזה פשוט לא מצליח ... אני חייב שזה יהיה עוד הלילה... בבקשה עזרה! אני יודע שזה ת'רד הזוי חח אבל תתיחסו ברצינות
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
הורדתי סרט בלי תרגום ואז הורדתי את התרגום שלו... איך אני מוסיף אותו?
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
חבר שלי המעפן מבקש ממני למצוא שם של שיר ישראלי שחלק מהפזמון שלו(כנראה) זה : "אני יודע...אני זז וזה פוגע....בלב שלי יש חור ... שאי אפשר לסגור..." כמו כן הוא אומר שיש לשיר קצב מגניב(WTF)כזה. נשמע מוזר אבל שאלו את הDICKHEAD הזה חחח. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש שיר היפ הופ ישראלי שרץ הרדיו והנה חלק מהפזמון שלו ''תמיד נתתי נתתי לה את הלב שכבר לא יכול יותר לכאוב'' זה רק חלק מהפזמון ששיר ראפ ישראלי.. בבקשה תעזרו.. מה שם השיר ומי שר אותו?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני ממש רוצה משתמש בtorrentleech ראיתי שאתה מבין בעיניין ואתה משתמש באתר.. אני ממש ישמח עם תוכל להביא לי הזמנה ..תמורת 5 מספרי 7 + Xyza 1 ! תודה... ! תראו קראתי את המריבה שלכם והכל ואני ממש אבל ממש נגד צ'יטרים תמיד ישראלים מוצאים איפה לתחמן ומה לעשות חבל זה הורס ! אני אישית לא מרמה ואני שונא את זה ! אבל בעיקרון אני חושב שמי שמוריד מאתר כזה צריך לקחת את זה בחשבון ולא לשחק אותה צ'יטר . המחשב שלי נשאר דלוק כל הלילה ואני משתף כל הזמן ומעלה לפחות 80 ג'יגה בחודש. התמורה להזמנה היא בגלל שאני ממש צריך את זה מקווה לקבלת תשובה באי-מייל : ortub2005@nana.co.il אייסי : 228402939
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איזה מבין שני המסוקים הללו יותר טוב יותר יקר יותר חדש? SUPER COBRA OR HEPATCHI?
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז אני שמתי לב שבזמן האחרון נפתחו כאן הרבה נושאים ותרד'ים על גיטרות, להקות ועל... Michael Angelo Batio. (גם שמתי לב שרובם נפתחו על ידי KOBRA CHOPER :....) אז התחלתי להתעניין: על מה אתם מנגנים, תרחיבו כמה שיותר, נגיד גיטרה: איזו, כמה שנים, הערות, על עצמכם... או נגיד פסנתר: איזה יש לכם, כמה שנים בלה בלה בלה.... אז יאלה בלאגן, אני יתחיל: אני התחלתי גיטרה מלפני 5 חודשים, Spanish guitar, משו עם GOMEZ,לומד בבית...
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הפתיחה של GITS 1 ו-2 מישהו יודע איזה שפה זאת (אני יודע שזה חצי אנגלית ) ? 1 http://www.youtube.com/watch?v=D_mxxQXGm3s&search=Ghost%20in%20the%20Shell 2
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזו מעצבנת המטומטמתתתתתתתתת הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף היא משגעת אותי! אם הייתי לידה הייא מוריד לה כאפה כסעמק!!! היא פשוט מעלה את הסעיף! הפרצוף שלה דורש להביא מכה לאגרוף שלי! בלעטטטטטטטטטט המפיקים מטומטמים כי הם שכרו מעין קריינית של כתבות ושל תחזיות שלא יודעת להגות ס' בבירור! היא גם קריינה את הכתבה על החתולים והחזיקה את הספינקס שהגיע לארץ מרוסיה לפני חמישה ימים... את מי היא גם מעצבנת?!?!?!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחייבתי לנטויזין לפני כשנה לתקופה של שנתיים וקיבלתי מצלמה דיגיטלית, עכשיו התקשתי לנטויזין כדי לבטל את ההתחייבות תמורת פיצוי כספי, הם אמרו לי שאי אפשר לבטל את ההתחייבות ואני חייב להמשיך אצלם עוד שנה כי אין להם מדיניות של קנסות. בקריאת תנאי השירות שלהם לא רשום שאני לא יכול לבטל את ההתחייבות. לדוגמא בבזק אם אתה מבטל את ההתחייבות אתה משלם 199 ש"ח. האם זה חוקי שאני לא יכול לבטל את ההתחייבות תמורת קנס כספי?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
:lol: :'( http://www.youtube.com/watch?v=IBLiqooD1mg&search=TWISTED%20SISTER http://www.youtube.com/watch?v=GABUDv_64Ho&search=TWISTED%20SISTER חהחהה
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אין ספק שהפינלדנדיה נשפכה כמו מים בבחירת השיר הפיני לאירווזיון. שר אותו קלינגון (!?!) ועוד כמה מפלצות. מילות השיר (הקליטות דווקא): "הרד רוק, הללויה".
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך ללכת לעשות ויזה ושמעתי שזה בערך 10 שנים ויזה לצעירים האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
Y=X(3-x) הסוגריים מייצגות את מה שיש מתחת לשורש.. פשוט אני לא מוצא איפה במקלדת יש שורש... NooB me.. Thnx everybody !
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-