עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DimaX,

ואולי גם אמא ואבא... הם ממש יהנו להיזכר בנוסטלגיה הזו... (מחר מתכונת בהיסטוריה, בעת חיפוש חומר ללמוד ראו מה מצאתי ) http://www.nerya.hostiz.com/uploaded/fdvke.pps

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. Started by cleric,

לצערי התפוצץ לי הדוד מים בדירה. בעלת הדירה הקמצנית לא רוצה לשלם על דוד חדש ומצאה "פתרון" זול, זה נקרא "אטמור", הבנתי שזה מין מכשיר שמחובר לברז המים הקרים במקלחת ומחמם אותם , מישהו מכיר את המוצר ויכול לומר לי אם זה טוב או רע ולמה? לי אישית זה נשמע כחארטה ולא פרקטי לחלוטין, אבל אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו נסיון עם המוצר אודה מאוד לכל מי שיכול לתת לי מידע על העניין, כדי שאם מדובר בבזבוז זמן אוכל לטרפד את העניין לפני שהיא סוגרת עסקה

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by esaly,

אנשים!!! מישהו מכיר את אתרי הPROFIT האלה שאתה נרשם אליהם, פותח חשבון בPAYPAL והם שולחים לך פרסומות, כל שאתה צריך זה לפתוח את החלונות של הפרסומות והם שולחים לך קרדיטים של כסף לחשבון, ברגע שאתה מגיע לסכום מסויים, הם שולחים צ'ק הבייתה.. מישהו מכיר את הדברים האלה? זה עובד? מישהו קיבל כסף פעם מדבר כזה? אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. נתון טרפז ABCD רגיל לא ש"ש לא כלום. חבר שלי טוען שניתן להוכיח ששטח S1 (אדום) שווה לשטח S2 (כחול) הוא גם הוכיח בדרך שנראת לי דיי משכנעת. אבל בכל זאת אני שואל האם זה באמת נכון ש S1=S2? ואם כן האם קיים טרפז שבו זה לא ככה. תודה רבה על העזרה זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  5. Started by dornirit,

אז כמו שהבנתם מהכותרת אני צריך הזמנה לאתר torrentleech זה האימייל שלי dornirit1@gmail.com

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by abnatan,

http://www.myfilehut.com/userfiles/64204/Wayne_Numan-EXOTIC_DANCER.mp3 שמעתי את המנגינה הזאת וזה נשמע כאילו זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע אותה (אולי לא בוורסיה הזאת) למישהו יש מושג מאיפה היא לקוחה? סרט, סדרה וכו' אגב למען הסר ספק, השיר חוקי למהדרין

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by Milford Cubicle,

למכירה: פתח תקווה

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. בבקשה תפרסמו יותר פרטים על התחרות, תודה.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  9. Started by DOGMA,

פשוט לא יוצא לי מהראש ואני חייב למצוא את השם, שירכ משתמש בפזמון של איזה שיר משנות ה60. וטוחן את המשפט i wanted you to know, i miss you so. בתודה מראש - השפיות הנפשית שלי.

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כידוע,המונדיאל קרב ובא,ועל מנת לצפות במונדיאל יש לשלם סכום לא קטן של 490 ש"ח (רק בישראל). באשכול זה נדון על דרכים,לצופת במונדיאל בחינם. נכון לעכשיו יש כמה אפשרויות: להתקין בבית צלחת ולקלוט את הערוץ הירדני. לעבור מדינה. לשלם 490 שקל . לפרוץ את הממיר הדיגיטלי (שלחו לי למייל מה לעשות,אבל עוד לא ניסיתי). ומה שנראה לי האפשרות הכי יעילה,לצפות בשידורי המונדיאל דרך האינטרנט. (בקרוב אני יערוך את ההודעה ויביא קישור למדריך אייך לצפות במונדיאל בחינם באינטרנט). יש לכם עוד שיטות? למה אתם מחכים? אני בטוח שכולנו נשמח אם כל אחד ישתף אותנו בדרך שלו לראות המונדיאל

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by fire1ce,

http://www.swteam.info/news2969.html

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  12. וגם כמה עולה חולצה באיכות טובה של לקוסט אבל זיוף ? וגם האם ניתן להשיג באיסטנבול בשוק חולצות מקוריות של לקוסט,בילאבונג פולו וכו''??

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by kinggil,

שלום, פעם הייה פה תר'ד האם תודעה אמיתית. הינא למשל תודעה אמיתית: כשאתים הולכים ברחוב ונגיד מישהו מסכל עליכם והוא מאחוריכם תמיד הייה לכם הרגשה כזאת ותסתכלו בחזרה אחורה ותראו שהוא גם מסתכל.

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by DDgeva,

אמרו לי שIsraComp זו חנות בפ"ת.. והאתר שלהם ממש מעצבן.. אין בו שום מידע על החנות ועל משלוחים.. שום דבר. בקיצור, אני רוצה לדעת: 1. איפה בדיוק נמצאת החנות? (כתובת, הוראות הגעה וכו') 2. האם הם עושים משלוחים? 3. יש להם מספר טלפון שאפשר ליצור איתם קשר?

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  15. לא מוצא את זה במשרד החינוך , אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה ירד במיקוד של השנה (שכבה י מועד קיץ) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  16. כמו רוב הצעירים בגילי החלטתי לגשת אל הבחינה הפסיכומטרית במטרה להתקבל לאוניברסיטת בר אילן בשנה הבאה. עכשיו נותר רק לבחור מכון כאשר ההתלבטות העיקרית שלי היא בין קידום, יואל גבע והיי קיו. אשמח לשמוע חוות דעת מכאלו שהיו באחד המכונים וגם מאנשים שמכירים מישהו שעשה קורס באחד מהם.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by Gohan,

חשבתי על לבנות רשת טלפוניה בתוך הבית שלי השאלה היא מה אני צריך כדי לעשות את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. מי מנצח בקרב בין מוחמד עלי(המתאגרף האגדי) לבין הרקולס(הגיבור המיתולוגי)? מי לדעתכם חזק יותר-מוחמד עלי כפי שהיה בשיא קריירת האגרוף שלו,או הרקולס הגיבור המיתולוגי כפי שהוא נראה בסרטים?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Bose,

שמתי לב שיש פה לא מעט דיבורים על הנושא, אז מה דעתכם על זה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253753,00.html

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  20. מישהו מכיר את הלהקה RISE AGAINTS יש להם יר אחד SO GIVE IT ALL אני מחפש שירים שלהם יש לכם לינק ?

• 10 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by {the one},

שלום, הוריי מתעדים לטוס לחו"ל בשבוע הבא , ותהייתי האם זה יהיה כדאי לרכוש PS2 בדיוטי פרי ואז לצ'פפ אותו...? מחיר הקונסולה בדיוטי פרי הינו 200 דולר. כמה עולה צ'יפ אפשר יאפשר לי להריץ משחקים צרובים + MULTIZONE ? לתשובות אודה. בברכה, אילן כץ

• 7 תגובות
    • 473 צפיות
  22. Started by dr computer,

אני לא מבין למה עשיתם דבר כזה? כבר אין על מה לעשות כתבות? הכל נשמע כמו בולשיט 1 גדול..

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by R9547655G,

Is It Possible? Sorry If It Were Token Before But i Donno how to search properly and i didnt Found Anythng. So 1 DVD TO 6CD. Possible? And If my System is Caipble to do it?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  25. Started by NiTRo37,

שלום חברי HWZONE מי לדעתכם הבחורה הכי שווה בעולם? מעניין לדעת.

• 176 תגובות
    • 16.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים