כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר משפחה נוסע עוד חודש לארץ הנעימה ל3 שבועות, ואני חושב על שידול קניית מכשיר משם כי נמאס מהצביקה פיק הזה גם שם הפלאפונים עובדים על סים קארד? יהיו לי הרבה בעיות אם אני ארצה להפעיל אותו בארץ על קו קיים או משהו בסגנון? ומה שווה להביא משם בנגיד 100 דולר פלוס מינוס?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היית לי פעם כזאת תוכנה במחשב ואיכשהו היא נעלמה לי. אני זקוק לתוכנה שתוכל להפוך קול של גבר לקול של אישה או קול של שטן עם כל מיני אפקטים. שכחתי את השם של התוכנה שהיית לי על המחשב, אבל היא בדיוק היית עושה את זה. נדמה לי השם שלה היה משהו עם AVS אבל ממש לא בטוח.. למישהו יש משהו בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... בכל מקרה - מה הGUIDE LINES כאשר פותחים את המחשב? האם מומלץ לעבוד על הרצפה (ללא שטיח)? על השולחן? יחף? ערום?? במה לגעת\לא לגעת לפני העבודה? תודה!
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
זה לא ת'ראד טיפוסי שאפשר למצוא בפורום חומרה, אבל בכללי נראה לי שגם זה נכנס. בעקרון אני עושה את זה בשם בדוי, כי אני מעדיף לעשות את זה ככה, זאת ההודעה הראשונה והיחידה שאני רושם בשם הזה בפורומים אני ידוע בכינוי אחר. בדיוק הגיע הצמד כרטיסי מסך שהזמנתי 7900GT ב SLI, הגיעו, ומרוב דכאון וחוסר חשק לכלום, הם עדיין בקופסאות.. לא נגעתי בהם יומיים. (פתיח טוב הא, עכשיו אין לכם מושג מה יכול לגרום לבן אדם להיות בכזה דכאון...) אני בן 24 והגעתי למצב עצוב בחיים, שבו אין לי חברים טובים. יש לי חברים, שיצאו איתי, שיזמינו אותי לשתות, לעשן, לצאת, לאכול. אנשים שאני מוכיר ואוהב, וכיף לשבת איתם. אפילו לא מעגל אחד כזה, אלא כמה מעגלים שונים של חברים. אבל אין לי חברים טובים. לכל אחד יש 1-2 חברים טובי…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער שאני פותח כאן אבל אין שום פורמים "על האתר" או משהו כזה(כלומר, יש, אבל הם נעולים ). השאלה שלי היא: האם אתם רואים את הuserbars הסקסיים בחתימה שלי או שכמוני הינכם רואים רק תגי HTML מרושעים? :< אם אתם רואים את הuserbars אז השאלה היא - למה אני לא רואה אותכם יחד איתכם? אם אתם לא רואים את הUSERBARS אז השאלה היא - איך אני עושה שיראו אותם? ??? למתכנתים שבינינו: if userbars = visible then why can't i see them with you? else how can i make them visible? *וזה מה שאני עושה במקום ללמוד למתכונת בהיסטוריה מחר, לא נורא *
-
- 12 תגובות
- 773 צפיות
-
-
www.apple.com/ipod/nike עוד גימיק מבית אפל בתוך הנעליים יהיה חיישן אשר ישדר למקלט המחובר לנאנו. על צג הנאנו תוכלו לראות איזה מרחק רצתם, ומשך זמן הריצה...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע אבל רגע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: משהו שיש לי הרבה זמן בראש -. אומר/ת: כלום אין לך - אומר/ת: נגיד באמיתי שאני זורק זבל הוא הולך לאינשהו נכון? -. אומר/ת: כן YaroN - Elsf.Net אומר/ת: במחשב שאני מוחק דברים לאיפה הם הולכים? -אומר/ת: וואלה גדול עליי -. אומר/ת: תן לי לחשוב דקה --. אומר/ת: טוב אממ זה נשמר במחשב YaroN - Elsf.Net אומר/ת: לחשוב-לשאול מישהו YaroN - Elsf.Net אומר/ת: נכון -. אומר/ת: לא חח לחשוב --. אומר/ת: שומע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד . אומר/ת: ויודע מה בשבילך אני אשאל את זה בפורום של הגאונים YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שבאמת יכול …
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
רוצים לקחת שנה הבאה עוד 10 שקל על אגרת הטלויזיה ויהיה מונדיאל "בחינם" כל אלה שלא אכפת להם מכדורגל הולכים לשלם עוד 10 שקל על כלום
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני יהיה משהו כמו חודש וחצי - חודשיים בתאילנד ועוד חודש חודשיים בקמבודיה או לאוס. אשמח לטיפים והמלצות מאנשים שהיו שם. כמו כן, המלצה למקומות בהם אפשר לקנות אלקטרוניקה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
יש לי בעיה אולי לא הכי קשורה אבל אשמח אם מישהו יעזור לי אניי בכיתה ח' עכשיו במופ"ת אבל זה כבר לא נחשב למופת למה הורידו אותי הקבצות בהכל במתמתיקה אני ב א' אם ציון לא משהו באנגלית אני הקבצה ב' עם ציון לא משהו ובמדע אני גם ב' עם ציון גרוע בקיצור אני תלמיד גרוע הבעיה אצלי אבל זה לא שאני טיפש זה פשוט אני עצלן אני לא לומד לא בבית ספר ובטח שלא בבית .. מה שרציתי זה לקחת את עצמי בידיים לקראת כיתה ט' כבר ובכיתה ט' להשתפר משמעותית בגלל שאני חייב ללמוד שיהיה לי איזה מקצוע אחרי סים בית ספר אני רוצה ללכת לטכניון (אם רושמים את זה ככה) מה התעודה שדרושה לזה(יעני תעודת בגרות) ומה עוד מה לומדים שם כמה זמן יותר פרטים על זה אם אפשר .. ובקשר לזה שאני רוצה להשתפר אם יש למישהו עצות איך להתחי…
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
בהמשך למה שכתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181564.msg1574352#msg1574352 (ואני מצטט) אתמול התקשרתי לכבלים לראות מה הקטע, הרי הם אמרו שביום שני הם יחברו אותי. אחרי כמה דקות של בירורים קיבלתי תשובה ש"לפחות בשבועיים הקרובים מחברים רק לקוחות של 012 למבצע הזה" ואז החוצפנית הוסיפה "תתקשר בעוד שבועיים שלושה ותראה אם נחבר אותך" מישהו שמחובר לברק 013 הצליח לעבור לחיבור של 1.5/256 או 1.5/512 ?? אם כן, אנא רשמו זאת פה. זה פשוט פאקינג בזיון. הם אמרו לי במפורש (פעמיים) כאשר התקשרתי אליהם לפני שבוע שתוך 4 שעות הם מחברים אותי במהירות החדשה. הם עוד לא מחייבים אותי על המהירות החדשה, אבל נשבר לי! אם אתם מנויים של חברה אחרת - לא 012 - ועברתם לחיבור הזה, א…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אתר/תוכנה לא לנגינה, ללימוד תווים ואקורדים על אורגן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הם מפרסמים באתרים שונים שאם מתחברים דרכם והוט בחיבור של 1.5 מגה מקבלים את המונדיאל חינם.אין שום כוכביות או תנאים המופיעים באיזשהו מקום. יצר איתי קשר נציג שלהם לאחר שהשארתי את הפרטים שלי והוא אמר לי שמשלמים 119 שקל לחודש על תשתית+ספק ומקבלים את המונדיאל.הכל נראה טוב ויפה אלא ששאלתי אותו כמה היה עולה לי אותו מבצע ללא קשר למונדיאל אז הוא אמר 89 שקל. אז אמרתי לו רגע,אתם בעצם גובים 30 שקל כל חודש לזמן בלתי מוגבל ובכך אני משלם על המונדיאל? אז הוא אמר לי שכן אבל בעצם אני חוסך פה. אבל כבר כמה אני חוסך אם נאמר שהייתי מנוי למבצע הזה במשך שנה ושילמתי 30 שקל כפול 12 שזה יוצא-360 שקל.120 פחות בסך הכל מהמחיר המלא שדורשים כעת בשביל המונדיאל. בקיצור,גנבים שקרנים פה כולם.
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אנשים! אתם מכירים אתרים שמשלמים כסף על צפייה בפרסומות שהן שולחות למייל? האם מישהו קיבל כסף? בבקשה תגובות.....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה שימו פה שמות של שירים של שנות ה70-80-90 חזקים ככה.. אל תהססו אני אוהב הרבה סגנונות.. חוץ ממוזיקה מטאלית מפחידה כמו iron maiden
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
איך אני יודע מה דרגת החמצון של המתכות? נגיד אומרים לי שיש תגובה בין Ag פלוס אחד וביןPb ואני צריך לאזן. אז בגלל של Pb יש פלוס 4 אני צריך לאזן את ה Ag או שיהיה בתגובה בסוף pb פלוס אחד?[ זה דחוף מאוד, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אוקי, 6 שנים חלפו מאז הבר מצווה שלי ומאז לא נגעתי בהם..אבל פתאום..לאדע מה קרה. בקיצור מישהו יכול לרענן את זיכרוני בבקשה ולהסביר לי איך להניח תפילין? מי שלא יכול להסביר לי אני מבקש בלי תגובות מיותרות, את הדעות שלכם תשאירו לעצמכם. תודה יהב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך אני מתחיל ללמוד ? אני צריך אישור ממישהו? (מהמדינה או משו?) אחרי שאני עובר למשל את כל השיעורים...אני עובר את הטסט עם המורה נהיגה? איך זה הולך ? תודה למי שיסביר לי...
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מיקרוסופט מציעה: מחשב לפי שעה http://computers.walla.co.il/?w=/4000/911171 כן בטח ככה הם ימכרו מחשבים בברזיל וסין
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-