עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ilaysk,

חבר שלי רצה שאני אראה סרט מצחיק מהמשחק והוא שלח לי אותו בסרט רואים אשה שעושה לכלב שלה דברים מוזרים אתם כבר תראו בקיצור הלכתי לאותו מקום ומצאתי שטיח שעשוי מהכלב!!!!!!!!!!! (אני בזמן מתקדם יותר ממה שהיה בסרט) לינק: http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1688 תיכנסו ל Demo Demonstration 4 :lol:

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by בייגל טוסט,

חכה מנהל יקר, אל תנעל עדיין :-\ הדיון נפתח על טהרת ההומור והחוקים הם פשוטים כל משתמש ייתן את החיקוי הכי טוב שלו למשתמש אחר בין אם זה בסגנון הכתיבה או בתוכן ההודעות והמנצח יהיה זה שיגרוף את מספר הLOLים הגדול ביותר בהצלחה לכולם!

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by קטין על ניקוטין,

במלבן ABCD אורך האלכסון הוא 12 ס"מ והזווית BDC היא בת 34 מעלות א. חשב את צלעות המלבן BC ו- DC ב.חשב את שטח המלבן ג.חשב את הזווית החדה שבין אלכסוני המלבן

4. כל היום פקסים דחיות החזרות טלפונים אוףףףףףףףףףףףףףףף איזה סתומים הםםםםםםם אני משתגע כבררררררררררררררר כל החיים שלי עוד כמה חודשים נהרסיםםם אין בגדים אין מחשב אין אינטרנט אין יציאות אין בנותת אין מכונית אין שיער אין זקן חמוד ויפה אין כלוםםם אוףףףףףףףףף אין HWZONE! למישהו יש לפחות עצות מה להגיד כדי לשרת קרוב לבית?!!? אין איזה חוק או משהו?!?! אני בן יחיד ועוד גר רק עם אמא שלי אי אפשר לארגן משהו טוב?? אוףףףףף אם אני יהיה בסיס סגור אני מתאבד זהו HELPPPPP

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TheOG,

שלום לכולם! בלי פירוט מיותר ובירבורים הנה שאלותיי: 1. מה עדיף - מסלול אע"מ (שחקים) או קורס ממ"ס (גאמא)? מהבחינות הנ"ל: - הגדלת ראש - שירות משמעותי, תורם, מעניין - אתגר - $$$ - כלים/ידע/כישורים לאחרי הצבא (אשמח גם להשוואה עם שאר המסלולים בגאמא שכן אני מועמד גם לאחד מהם... אבל אני לא יודע איזה) 2. נאמר לי שהמועמדות לשחקים מקפיאה את מועמדותי לגאמא - נכון או לא? יש דרך לסיים את המיונים לגאמא בכל אופן כדי לאפשר לי בחירה טובה יותר ביניהם? 3. איך היציאות מקורס הקד"צ לאע"מ? איך התשלום באותו זמן? תודה מראש, ולהת'. TheOG *** גם הודעות פרטיות יתקבלו בברכה...

• 17 תגובות
    • 15.3k צפיות
  6. Started by no43189,

אין שום קשר בין שני הדברים"..... מה בא קודם? הזרע או האדם?

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by ex_,

Walking on water is easier than you think! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  8. Started by TUCG,

בהמשך ל:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157895.0 מיומנו של אדם האוהב את הקיץ: 06:30 בבוקר - השעון המעורר מצפצף. אתה לאט לאט פותח את העיניים ומגלה עולם יפהפה. ציפורים מצייצות ועפות מעץ לעץ, השמש זורחת ומעניקה גוון כתום-אדום לבלוק הדירות שבסביבתך והשמיים יותר כחולים משאי פעם ראית אותם. אתה מתעורר במצב רוח טוב. 07:00 - אתה קם והולך לאכול ארוחת בוקר, מודע לחלוטין לכמות המזון הטעים שיש במקרר אשר ניתן לקנות רק בקיץ. אתה הולך לחדר האמבטיה ושופך מים קרים על פניך. הרגשת טיפות המים הקרירות כשהן חובטות בפניך ומרעננות אותך אל תוך רמה של מודעות שלא הגעת אליה אפילו באמצעות הסמים הקשים ביותר, מעירה אותך באופן הכי טוב שאתה יכול לדמיין. כל אדם שאתה פוגש זוכה ליחס סימפטי ולבר…

• 49 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by Symphozis,

אני הייתי בשתי סופרים וכבר ואין להם רק את הפאנטה שוקטה כול השאר יש להם היפסיקו לייצר את זה??? זה היה המשקה אכי טוב היה לזה ריח ממש טוב :'(

• 35 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. התחנה די קרובה לבית שלי, אנשים נחמדים יש שמה. עומדים על הרגליים כל הזמן, וזהו. למישהו יש ניסיון ? ילדים בני 14 שלא עבדו בחיים שלהם, תחסכו ממני

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היום ראיתי את Judgment Day 2006 שדרך אגב היה מסריח מאוד ואחד הקרבות היה הקברן נגד קלי הכניסה של הקברן היתה מסריחה וכל הקרב ניראה כמו הכנה של קלי להיות היורש של הקברן בתור הדמות המפחידה מוזרה לא מיזמן היה דמות אחרת -הבוגי מן שאולי ניסו להכניס אותו בתור סוג של יורש לפי דעתי בכל מיקרה הקברן לא מופיע הרבה כבר די הרבה זמן ומגיע פעם בתקופה ושאני ניזכר בSTONE COLD וברוק ובהרבה מיתאבקים לפני פרישה המצב מאוד מזכיר לי את זה לצערי בלי הקברן אין כרגע מספיק דמויות מענינות :'( הרוק וכריס גריקו לא מופעים אז אין בידור הבחורות שמופיעות לא כוסיות (איך אני מיתגעגע לזמנים שסיבל היתה צעירה והופיע) אין דברים כמו הNWO או דיגנרטון X (אין לי מושג איך ליכתוב) ממממ שסקוט וקווין הקימ…

• 17 תגובות
    • 7.4k צפיות
  12. Started by ALÞHA,

http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html אני הצלחטייי להגיע די קרבבוב [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני מקווה שאני לא עובר פה על שום חוק אם כן אז סליחה ותנעלו בסה"כ המשחק הזה הוא כבר בין איזה 25 שנה משהו כזה SUPAPLEX אני מחפש את המשחק הזה אבל פרוץ עם כל השלבים פתוחים תודה מראש טל

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Aviko,

תנו בראש! לדעתי נימי צריך... הוא שאלטר

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חוץ מהמורה להנהיגה?

• 23 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by UNDERDOG,

ארץ ישראל מדינת פושעים תציג אחד יבוא רבים תקנה רובה תקנה פנים רודיפם את כל הסטלנים אבל כל פושעים אמיתים בחוץ בחוץ מסתובבים כל יום דקירה ואונס גם פורצים בתים חוסמים תים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש השמש זורחת בוקר עולה מנגב את התחת אחרי שתיית קפה אנשים מתחילים לזחול מבתיים עוד יום עבודה כלכלה בפנים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  17. נגיד מביאים לי באן אני מוחק קוקיס משנה איפי איך אפשר לדעת עדיין שזה אני? וגם אם אחרי הפירמוט יוכלו לדעת עדיין שזה אותו אחד?

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אופיר בנישו,

יש ברשותי צלחת לווין בקוטר מטר שקולטת מלווין HOTBIRD אשמח לעת פריטים לגבי מציאת ערוצים והכנסת קודים כל דבר שניתן לעשות דרך השלט על מנת לעבור לווין לקלוט ערוצים וכדומה , תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  19. http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=2112〈=eng באתר הזה ניתן להוריד מעבדים של סדרת D, עד 2.8, בחינם מדפיסים אותם אחרי זה על נייר צילום, ושמים במקום המעבד הישן

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. למשל "גלידת מונקו". עדיף להביא גם תמונות (אם יש).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. נמאס כול פעם להיחתך בפנים ממכונת ברזל משנות ה70 של איזה אבא רוסי לא מבין בזה כלום מודה מראש..תביאו שמות אני כבר אחפש תודה

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. ראיתם ? מה לאלף עזאזל היה שם .....? מי יודע מתי העונה השלישית מתחילה ... ?

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אין הרבה מה להוסיף, מה הדבר הכי מגעיל/דוחה/ירוק/מבחיל/לא שגרתי שאכלם? מכיוון שאני מאוד בררן בנוגע לאוכל, הכי נועז שאכלתי היה סלט גאוטמלי-שזה סוג של סלט אבוקדו, אני שונא אבקודו ואכלתי את זה ונגעלתי בטירוף (וזאת הפעם הראשונה שאכלתי אבוקדו בחיים שלי וידעתי שלא הייתי צריך לטעום) מה איתכם?

• 237 תגובות
    • 17.1k צפיות
  24. ומה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by aleminio,

יש למישהו אתר עם לוח דרושים לעובדים בגיל נוער? עבודות בשעות הערב, עבודות בחופש וכד'. משום שכל האתרים שבדקתי זה דברים יותר רציניים, לאנשים שסיימו צבא + תודה.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.