עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום חברים אחרי שסיימתי את מסלול התיכון-צבא ואני עוד שניה מגיע לשלב האוניברסיטה התחלתי לתהות מה כדאי לי ללמוד והגעתי למסקנה שיש שני מסלולים שאני צריך: 1. ידע תאורטי בניהול עסק- הכוונה היא היכן ניתן לרכוש את הידע וההבנה הטובה ביותר באיך לנהל עסקים ולא בהכרח לתואר הנחשב ביותר כי אין לי מה לעשות עם התואר, אני רק צריך לדעת איך להיות מנהל טוב. 2. ידע מקצועי בתחום העיסוק שאליו אני מכוון. בקיצור השאלה שלי בפשטות גמורה היא : תואר במנהל עסקים זה נחמד אבל זה לא מה שאני צריך - אני צריך לדעת איך להיות מנהל מצויין. איפה לומדים את זה?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  2. היי, אני הולך לרכוש את המחשב החדש שלי מחנות בתל אביב בשם moretech. האם החנות זהו נחשבת לאמינה? (מבחינת איכות הרכיבים) תודה!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. https://finance.walla.co.il/item/3702162 קרב הענקים לא נח לרגע.

4. Started by Yossarian22,

כל דבר בעולם, עד 450 שקל. מה הייתם בוחרים לקבל?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. לעזאזל MS והכסף שלהם קבלו סרטון http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24053 אולי צריך לשלוח מכתבים לביל ולהגיד לו שאם הוא יאחד את GUNS כולנו ניקנה 360 :lol:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מגעים מוקדמים בין שתי המתחרות הגדולות מעידים על שינוי אפשרי במפת הייצור הגלובליתלכתבה

7. מה המקור ל"איסור" הזה? האם פורסמה תקנה כזו או חוק כזה? אני רואה מודעות כאלה השכם והערב. יש מקור לאיסור והגבלת הנוסעים מדיבור בטלפון במקומות מסוימים?

• 24 תגובות
    • 15.3k צפיות
  8. אמרו לי לשלוח מכתב בקשה + המלצות. אני אעשה את זה בשבוע הבא. עוד משהו?

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. Started by omri09,

היי קיבלתי היום מכתב לגבי מיונים לקורס הנ"ל מה לומדים בקורס? ואיך התפקיד?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Funkyzord,

מה המצב יצורים? אני מחפש עכשיו מוזיקה טובה ואיכותית בסיגנון מטאל והאבי (גם power metal). כול הלהקות יתכבדו בשמחה גם ישנות וגם חדשות. להקות כמו iron maide, dream theater, rammstein וsonata arctica (למי שמכיר, למי שלא ממש מומלץ, גם הדיסק החדש שלהם שעוד לא יצא אבל אפשר להשיג אותו ברשת :saint:) נ.ב. השפה ממש לא חשוב...אפשר גם יפאנית למי שיש :-* תודה מראש יצורים

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. הבנתי משהו שברק הולך לאיפה שהכי נוח לו ואמרו לי בתור דוגמא שאם אני לבד במדבר ויש גשם ואני רואה עץ לא ללכת לשם לתחבא מהגשם כי אז יש סיכוי הרבה יותר גבוה שהברק יפגע בי כי אם יהיה ברק באזור הוא יעבור דרך העץ..

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. באה לי לראות איזו תוכנית טובה על הרפתקאות וכאלו ,תוכנית שמראים בה נופים מדהימים וכל זה ,משהו בסיגנון "Lost in China with the Hutchins Brothers" . יש למשהו המלצות ? תודה .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Holography,

יש למשהו מושג מה שם השיר שמככב בסרטון הבא? רב תודות 8)

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  14. השאלה בכותרת- למה במילקשייק, פרוזן יוגורט, פרישייק וכו' שמעורבים בו תותים הצבע תמיד ורוד?

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by WarMachine,

Here is my little one

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הת'ראד הועבר לפורום חומרה אחרת וציוד היקפי. נא למחוק.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  17. אני גר בבית פרטי ומדובר בחתולות רחוב שמסתובבות ועוברות מחצר לחצר ולא בחתולות בית. מה כבר אפשר לעשות???

• 52 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. לדעתי זה פשוט גדול אין על אייל קיציס וטל פרידמן וזה שהוסיפו את אלמנט "מפגשים מהסוג השלישי" זה פשוט שילוב מנצח....

19. היי לכם לפני כשבוע קיבלתי את הבשורות שקיבלתי ת'ש 5. אני גר בדרום באופקים ומשרת בצריפין ועושה יומיות. אין צורך כמובן להגיד לכם שהיה לי דיבור עם המ''פ שלי על זה שזה רחוק לבית כאחד שיש לו ת'ש(זה בסדר אמור להיות לי ראיון עם איזה סגן אלוף ביום ראשון לגבי בסיס שהוא יותר קל''ב)ולוקח לי כ3-3 וחצי שעות להגיע לבית עם כל הנסיעות. בקיצור סיימתי יום עבודה ב5 בערב!!,והגעתי לבית רק ב8:40 אני יכול לקבול את המפקד שלי על זה? גם לפני כמה ימים הוא החזיק את חבר שלי מהבסיס עד 6 בערב וגם לו יש ת'ש 5 למרות שזה חוקי מבחינתו להחזיק אותו עד 5 וחצי בערב. חיפשתי בגוגל פקודות מטכ'ל לגבי הת'ש ומשום מה לא מצאתי משהו שקשור לזמנים שהחייל אמור להגיע לבית,ראיתי רק שהמפקד יכול להוציא את החייל עד השעה…

• 78 תגובות
    • 15.4k צפיות
  20. Started by yuvalkob,

שלחו לי את זה באיי מייל זה הרג אותי מצחוק..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by OutRaGe,

אמ נגמרה ספירת העומר ? מותר להתגלח עכשיו ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=Ce6CPjBuzG8

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by david32,

בזמן האחרון אני מרגיש ממש לחוץ בזמן והזמן עצמו טס לי במהירות האור. החלטתי שאני כנראה לא מנהל את הזמן שלי נכון ושאם אני אמצא דרך טובה לנהל אותו אז אני אחסוך הרבה יותר זמן. אז אני מבקש ממכם לתת טיפים לניהול זמן טוב (אני בן 17 , ביתספר במרחק נסיעה די רחוק , אין חברה). אחד הגורמים להרגשה של ביזבוז זמן הוא שאני לא מצליח להתמיד או בכלל להכריח את עצמי לעשות משהו (= עצלן מוות) ואז יוצא מצב שאני מבטיח לעצמי שעה ש'עכשיו אני הולך ללמוד' אבל בסופו של דבר אני בקושי אפילו רואה את המחברת. אז הבקשות: -טיפים לניהול זמן. -טיפים כדי להכריח את עצמי (פחות חשוב בתראד הזה לדעתי).

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  24. שלום אני יספר לכם על עוגמת נפש שעובר ב- HOT שירותי אינטרנט לצערי בסיפור יש הסבר על חוויה לא נעימה עם נציגים ערבים , שלא דוברים עברית ולא יכולים להסביר או לתקשר עם לקוחות ( לא גזעני ) פשוט מבטא בעיה של יכולת לדבר עברית לאורך יום עבודה ( הריכוז של דיבור בשפה שנייה ,נכשל בהוט , הריכוז שנדרש מהעובד ,לא ישים בהוט ) אני מנוי חודשיים באינטרנט של HOT תוכן +ספק התקשרות דרך תשתית הוט , התברר לא חיברו ספק תוכן ולא יכול לקבל תמיכה מתוכן HOT כי לא מוגדר , אך למרות זאת גולש לקח חודש ועשרות שיחות שמשהו יגדיר אותי כלקוח ספק פניות לקוחות ב- HOT לא מתקשרים , לא עונים , חבל על הזמן . במשך חודשיים ,לא יכול לקבל עזרה ,כי עונים לי ערבים בצורה מנומסת ויפה אבל לא יודעים להסביר בעברית ,ל…

• 24 תגובות
    • 7.2k צפיות
  25. Started by בקהאם,

זוכרים היה כאן את הדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173504.0 יש מצב שיש למישהו את התמונות כי בקישורים שיש התמונות לא עולות אז אם יש למישהו שיעלה אותם בבקשה

• 7 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים