עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 114508534,

זה נשמע טיפשי אבל זה כבר הפך להיות מכה בפלוגה שלי במחלקה שלי יש מכת זבובים מה לא ניסינו , עיתון , בקבוק עם סירופ שהם ידבקו אליו , מטקה כזאתי שהורגים איתה זבובים . יש אולי איזשהי דרך או שיטה לבנות מלכודות או משהו שהזבובים ימותו בה ? תודה

• 16 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. ערב טוב חברי פורום, שאלה קטנה, נתקלתי כרגע במצב שאני צריך לצאת לעבודה עוד כמה שעות, אני חייב להיות מגולח. סכין גילוח יש לי, אבל הקצף נגמר. מישהו יודע מה יכול להחליף את הקצף הזה? איזשהו אילתור חד פעמי? תודה

• 17 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. Started by Fighter,

אם נגיד אני קונה לייזר ירוק מדיל אקסטרים הסינים שהמוצרים שלהם מגיעים אחרי שאני כבר אצא לפנסיה הבנתי שהמכס מחרימים את זה, אז אם אני קונה את זה משם המכס יתפסו בדרך? ואם כן אז איך משיגים כזה דבר?

• 38 תגובות
    • 6.3k צפיות
  4. Started by WarMachine,

הכותרת מדברת בעד עצמה. אני מטורף על המשקה הזה ולא ראיתי אותו להשגה בארץ בשום מקום ואני פשוט חייב אותו אז אם מישהו יודע על איזשהו מקום או משהווווו שניתן להשיג בבקשה שירשום.

• 27 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. יש לי אזרחות רומנית ואני יכול לעבור לכל מדינה באירופה מבחינת איכות חיים יש כמה מדינות אפשריות אבל מבחינה חברתית וכלכלית אני חושב שהכי מתאים זה ארה"ב, רק השאלה איך אפשר להשיג ויזה לשם? ועוד שאלה: איך נערכים למעבר כזה?

6. Started by yanushka,

בדיוק נגמר ה- K300\M16!!! סעעעעמעמממקקק

• 68 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. ישמע אולי קצת טיפשי אבל : יש לי רשיון החל משנת 1999 ועד היום לא נהגתי (כלומר מאז שהוצאתי את הרשיון, לא יכולתי להרשות לעצמי רכב לצערי עד עכשיו) הרשיון עצמו בתוקף אבל אחרי 8+ שנים שבהן לא נגעתי ברכב האם יש לפי הכירות מישהו כאן עם החוק, משהו על זה בחוק ? או שזכותי לנהוג ? אני חושב או לקחת רכב ולהסתובב קצת בכבישים צדדיים לתפוס בטחון או אולי אפילו שיעור נהיגה אחד או שניים או שלושה... בשביל עצמי. אם אני עושה "פאדיחה" על הכביש, לא תאונה או משהו חס ושלום, אבל שוטר עוצר אותי והתגובה שלי היא "לא נהגתי 8 שנים" , מה הוא יכול לומר לי ? (שוב, הרשיון בתוקף...) תודה.

• 11 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. השנה אני מתחיל שנה א' בלימודי פיזיקה והנדסת אלקטרוניקה באונ' תל אביב ורציתי לשאול אם ישנם כאן אנשים נוספים שלמדו או לומדים בחוגים האלה? בכל מקרה אשמח לקבל טיפים לקראת תחילת הלימודים: מה העומס בשנה הראשונה (צריך להכין את החברה מראש... : )? מה לקנות ומה מיותר? קלסרים מול מחברות? האם באמת יש צורך במחשב נייד ועד כמה הוא מקל על החיים? קיצר כל טיפ ייתקבל בברכה, אשמח לשמוע על עוד אנשים שלומדים בתל אביב או למדו... שנה טובה לכולם!

9. Started by castor_troy,

שלום. פתחתי חנות מחשבים.עכשיו יאני מחפש יבואנים של חלקים למחשב, דיסקים לצריבה , ומדפסות . באיזור המרכז בלבד . אם משהוא מכיר שיגיב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. Started by b3ta0,

שלום האם מישהו יודע אם קיים דבר כזה מנעול לדלת רגילה, אבל מנעול שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת נסגרת. המנעול הסטנדרטי עושה רעשכאשר סוגרים את הדלת ושני המתכות מתחככות , האם קיים מנועל לדלת שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת? רק תגובות לעניין וכו תודה

• 21 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

• 38 תגובות
    • 6.3k צפיות
  12. Started by Art Tatum,

קניתי ארגז קוקה קולה 1.125 ליטר מיוצר במפעל של קוקה קולה ליד רמאללה. אחרי קירור הגיע שלב הטעימה. פחות טעים או אותו דבר ?

• 35 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. יצא לי לאחרונה לראות הרבה קיפודים.הם יכולים לזרוק חצים או שהם לא יכולים להזיק?

• 22 תגובות
    • 6.3k צפיות
  14. Started by A-L-o-n,

ג'ויקים מגעילים ומעצבנים! כבר 40 דקות אני רוצה להרוג ג'וק ולא מצליח! :-\ הם מגעילים אותי אז מתי שאני רואה אותם אני נלחץ ומתחיל לשבור הכל העיקר שימות! בקיצור, אני סתם, יושב לי בחושך ויושב על המחשב. פתאום, אני רואה ג'וק מעופף מולי ואני רואה אותו בשחור בגלל המסך, התחלתי להגעל ונהיה לי צמרמורת. עכשיו כ-40 דקות אני משחק איתו חתול ועכבר, וגם נגעל ונלחץ ומפספס. הג'וק הקורבן חכם, ממש ממש חכם! כשהוא היה על המסך, אני הדלקתי את האור בחדר בשביל שיעלה למעלה וככה אני אכה בו! לצערי הרב, הוא חכם מידי... אז בסוף גרמתי לו לעלות, הוא עלה לאור למעלה ונשאר שם, אחריי הרבה ניסיונות לפגוע בו, חשבתי לכבות את האור, כיביתי את האור, ואז פתאום לאחר שנייה שחזרתי למחשב אני רואה אותו טס לכיוון…

• 80 תגובות
    • 6.3k צפיות
  15. Started by bah10,

והשאלה האם מישהו יודע למה? ציטוט: עקב סיבות רבות הוחלט לסגור את PC PRO ,אנחנו מודים לכם, הגולשים, על התמיכה הרבה במשך שלוש שנות קיומו של האתר ,ועל העובדה שלמרות כל הקשיים והבעיות המשכתם לפקוד את האתר מידי יום ולהאמין בו ,אתם היוויתם את לב האתר וסיפקתם לנו את המוטיבציה להמשיך קדימה ,תודה על הכל צוות PcPRO eh?

• 62 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. Started by Ovid,

הבנתי צריך אישור רפואי כדי לקבל פטור. האם אפשר לקבל אותו רק בצבא או שאפשר ללכת לרופא משפחה שלי להוציא אישור ולתת להם? ושאלה נוספת, אם אני מגיע ביום הגיוס לא מגולח, אני מקבל 45 יום פטור או מכריחים לגלח בכל מקרה? יש אומרים שמקבלים 45 יום אבל יש כמה דעות בנושא.. תודה.

• 23 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. אני צריך את השלט הזה. המחיר שלהם באמת מגיע לעשירית מהמזגן?

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  18. כמה אחוז מכס (חוץ ממע"מ 16.5%) ייקחו לי על אביזרים של תופים אלקטרונים? (מוח, PADים למיניהם, מצילות...) מדובר בטווח מחירים של סביבות ה120-250 דולר. זה נופל לקטגוריה של כלי נגינה לא? משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל על זה

• 4 תגובות
    • 6.3k צפיות
  19. Started by motogt,

שלום לכולם, לקראת החגים נתקלתי בהרבה מבצעים במחלקת הבשמים. אני רוצה לקנות לעצמי בושם. אבל אני מבולבל מכל המבצעים, יש אתר שמשווה בין כל המבצעים שיש? או מישהו יודע איפה יש מבצע משתלם במיוחד? ודבר שני , על איזה בושם אתם ממליצים(אל תמליצו על רושאס, זה בושם לערסים) אני מחפש משהו אלגנטי במחיר שפוי של עד 200 ש"ח. תודה לכל העונים, וחג שמח לכולנו

• 26 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. Started by Pika007,

שלום כולם כמו שכולכם יודעים, מחשב אצל טכנאי אסור להזמין. ידחוף לכם את החלקים הזולים ביותר ושאר ירקות....... הסיפור שלי הוא כזה: ידידה שלי רצתה להזמין מחשב למשחקים, וההורים שלה התעקשו שההזמנה תיעשה אצל הטכנאי שהוא "חבר שלהם". דיברתי עם הטכנאי, והזמנתי מפרט כזה: מעבד AMD 3000+ vc סוקט 939 לוח ג'יגבייט K8NF-9 זיכרון 512 מגה RAM סאמסונג סטנדרטי כרטיס מסך 6600GT או X800GT אם נכנס בתקציב מארז Raidmax Scorpio 868 צורב DVD NEC 3550A הארדיסק Seagate 80gb NCQ SATA עכשיו מה המניאק (סליחה, אבל זה דורש!) דפק להם? מעבד אינטל פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ לוח עלוב Asus p5GL-MX זיכרון 512 מגה סאמסונג עכשיו הדובדבן שבקצפת- אין כרטיס מסך!!! הוא נתן להם לוח עם כרטיס עלוב און בורד של אינטל!!!! מארז- …

• 85 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. היי חברים יקרים, שבוע הבא אנחנו מקיימים הופעה בתל אביב. ראו הוזמנתם! מונסון-מורכבת מתמהיל של יוצאי להקות רוק מהניינטיז כמו "האצולה","הגבעות" ו"עכבר העיר" בשילוב נגנים צעירים ומוכשרים. הלהקה מנגנת רוק ססגונטיבי ביום ג' 3/2/09 מועדון הברזילי (רחוב הרכב 13 תל אביב), תהיה לקהל הרחב הזדמנות לראות את מונסון בהופעה חיה מארחים את שי עמר במחיר של 30 ¤ בלבד. למייספייס של מונסון למייספייס של שי עמר העלתי קודם למייספייס שיר חדש שנקרא- "תבואי אלי" [attachment deleted by admin]

• 61 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by FARKASH7,

אני רק רוצה לדעת מה זה לא שום פרטים שאסור לספר אם יש כאלה אין לי פשוט מושג מה הראשי תיבות האלה אומרים?

• 32 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. Started by TaZeR,

חיפשתי אותה המון זמן ולא מצאתי. מישהו מכיר אותה?

• 63 תגובות
    • 6.3k צפיות
  24. כולה ירדתי להביא את אחי הקטן מההסעה ושלושה ילדים בני זונות מסביבי, אני רואה אחד עם הביצה, מרחיק אותו והוא ועוד ילד אחר מחליפים, וחטפתי בראש סעמק שונא ילדים קטנים ערסים מעצבנים עם ביצים...... אף פעם לא אהבתי שבועות ולא מה שלפניו :\

• 69 תגובות
    • 6.3k צפיות
  25. היי, הגיע הקיץ והמזגן שלנו התקלקל וצריך לקנות חדש 1כ"ס לא אינוורטר (ז"א מזגן רגיל on/off) המליצו לנו על אלקטרה פלטינום או תדיראן דומה.. יש לכם ניסיון עם המזגנים האלו? כי הביקורות בדרך כלל מעורבבות. יש טובות ויש רעות. לשני המזגנים. היה לנו LG inverter ולמרות שעבד מצויין אחרי 7 שנים בחר להתקלקל ולא ניתן לתקן כי אין חלקי חילוף. ולכן אני לא רוצה יותר מזגנים יפנים או קוריאנים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.