עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by b3ta0,

שלום האם מישהו יודע אם קיים דבר כזה מנעול לדלת רגילה, אבל מנעול שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת נסגרת. המנעול הסטנדרטי עושה רעשכאשר סוגרים את הדלת ושני המתכות מתחככות , האם קיים מנועל לדלת שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת? רק תגובות לעניין וכו תודה

• 21 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. Started by bah10,

והשאלה האם מישהו יודע למה? ציטוט: עקב סיבות רבות הוחלט לסגור את PC PRO ,אנחנו מודים לכם, הגולשים, על התמיכה הרבה במשך שלוש שנות קיומו של האתר ,ועל העובדה שלמרות כל הקשיים והבעיות המשכתם לפקוד את האתר מידי יום ולהאמין בו ,אתם היוויתם את לב האתר וסיפקתם לנו את המוטיבציה להמשיך קדימה ,תודה על הכל צוות PcPRO eh?

• 62 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. ישמע אולי קצת טיפשי אבל : יש לי רשיון החל משנת 1999 ועד היום לא נהגתי (כלומר מאז שהוצאתי את הרשיון, לא יכולתי להרשות לעצמי רכב לצערי עד עכשיו) הרשיון עצמו בתוקף אבל אחרי 8+ שנים שבהן לא נגעתי ברכב האם יש לפי הכירות מישהו כאן עם החוק, משהו על זה בחוק ? או שזכותי לנהוג ? אני חושב או לקחת רכב ולהסתובב קצת בכבישים צדדיים לתפוס בטחון או אולי אפילו שיעור נהיגה אחד או שניים או שלושה... בשביל עצמי. אם אני עושה "פאדיחה" על הכביש, לא תאונה או משהו חס ושלום, אבל שוטר עוצר אותי והתגובה שלי היא "לא נהגתי 8 שנים" , מה הוא יכול לומר לי ? (שוב, הרשיון בתוקף...) תודה.

• 11 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

שלום,בכל פעם שאני מוריד את השירותים אחריי חירבון טוב אני חושב לאן זה מגיע? האם מישהו יודע ויכול לענות בתשובה בוגרת. תודה

• 20 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. שלום לכולם אתמול ראיתי את אפקט הפרפר סרט ענק אבל מה לא הבנתי מה הקשר לשם של הסרט לסרט עצמו? מישהו יכול להסביר זאות ? למרות שאני יודע שזה סרט ישן??

• 60 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. בזמן האחרון מופיע לי מקק בבית כל לילה, ואני כבר לא יודע מה לעשות! שלשום, בזמן שהייתי על המחשב, אחד מהם נגע לי ברגל בקיצור אני מעוניין לדעת על איזה טמפרטורה להפעיל את המזגן כדי שיתחבאו מתחת לספות ולמיטות מאשר שיתרוצצו בכל מקום.. מה הטמפרטורה הכי לא נוחה להם? בין 18 ל 30 מעלות, אני מעדיף לסבול מקור/חום מאשר שהם יתחילו לגעת לי ברגלים! תודה רבה..

• 62 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. Started by WarMachine,

הכותרת מדברת בעד עצמה. אני מטורף על המשקה הזה ולא ראיתי אותו להשגה בארץ בשום מקום ואני פשוט חייב אותו אז אם מישהו יודע על איזשהו מקום או משהווווו שניתן להשיג בבקשה שירשום.

• 27 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. Started by Pika007,

שלום כולם כמו שכולכם יודעים, מחשב אצל טכנאי אסור להזמין. ידחוף לכם את החלקים הזולים ביותר ושאר ירקות....... הסיפור שלי הוא כזה: ידידה שלי רצתה להזמין מחשב למשחקים, וההורים שלה התעקשו שההזמנה תיעשה אצל הטכנאי שהוא "חבר שלהם". דיברתי עם הטכנאי, והזמנתי מפרט כזה: מעבד AMD 3000+ vc סוקט 939 לוח ג'יגבייט K8NF-9 זיכרון 512 מגה RAM סאמסונג סטנדרטי כרטיס מסך 6600GT או X800GT אם נכנס בתקציב מארז Raidmax Scorpio 868 צורב DVD NEC 3550A הארדיסק Seagate 80gb NCQ SATA עכשיו מה המניאק (סליחה, אבל זה דורש!) דפק להם? מעבד אינטל פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ לוח עלוב Asus p5GL-MX זיכרון 512 מגה סאמסונג עכשיו הדובדבן שבקצפת- אין כרטיס מסך!!! הוא נתן להם לוח עם כרטיס עלוב און בורד של אינטל!!!! מארז- …

• 85 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. Started by davidbr,

תכנסו ללינק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861 תסמנו את האיזור ליד הפירוט של המוצר, לי כתוב שם: החלון למארז מאפשר לכם מעקב מתמיד אחר מה שקורה שם בפנים. פשוט פורנוגרפי - גוואלד, איכס, אויי... החלונות הינם שקופים ומגיעים עם הוראות התקנה. שימו לב לשורה השלישית... היא בצבע לבן אז לא רואים סתם ככה (באתר).

• 57 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. Started by haviv822,

אהלן חברה אני בדילמה ענקית... ואני צריך להחליט בימים הקרובים. סיימתי יב מגמת אלקטרוניקה, ורוב חבריי לכיתה ממשיכים ללמוד יג יד לתואר הנדסאי לפני הצבא, עד לפני כמה חודשים היה ברור לי שאני ממשיך.. אבל עכשיו כשאני צריך לקבל תשובה חד משמעית אני לא יודע.... היתרונות ברורים - קל יותר להמשיך ללמוד ישר אחרי סיום יב, לא דורש הרבה.. במידה ואני מסיים יש לי כבר תואר כלשהו ביד ולא צריך להתרוצץ אחרי הצבא לחפש עבודות מזדמנות ולהתחיל ללמוד. מה גם שהמשכורות בתקופה הראשונה בשנה וחצי קבע שאני מחויב לעשות אחרי הסדיר נעה בסביבות ה 6k+ אני מודע ליתרונות של יג יד ולפי דעתי הם רבים יותר מהחסרונות. אבל שואל אותכם בנאדם ששונא אלקטרוניקה, כל קשר לו ולאלק' הוא מקרי בהחלט. אם תשאלו אותי מה אני…

• 15 תגובות
    • 6.4k צפיות
  11. Started by שוקו,

טוב כידוע לנו מחר בערב יום כיפור, ולכן פתחתי דיון זה כדי שנספר חוויות להעברת הזמן, נחכה שיבוא מישהו דתי ותתחיל פה מריבה, ונמליץ אחד לשני על סרטים טובים, בנוסף כל הצעה אחרת לפעילות או לקשקשת תבוא בברכה. אז, איזה סרטים לראות, בהנחה שראיתי את כל הדברים הסטנדרטיים אבל לא עקבתי בחודשיים האחרונים? דיון מהנה כופרים שלי

• 57 תגובות
    • 6.4k צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

• 45 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. אז ככה, לפני כחצי שנה רכשתי מכשיר GPS דגם c320 עם מפה Igo6 מבאג. לאחרונה אורו עייני בנוגע לעידכוני מפות והתחלתי לחקור קצת את העניין. חברת Igo נותנת עדכון אחד קדימה בחינם. תאריכי העדכון האחרונים שלהם הם: יולי 2006 יולי 2007 ינואר 2008 המכשיר נרכש אחרי יולי 2007 אך הגיעה עם מפה של 2006 כלמר אני יכול לעדכן את המפה ל2007 ללא תשלום ואליו ל 2008 אני יצטרך לשלם בסביבות ה 400 שקלים. טענתי היא שאני צריך לקבל עדכון ל 2008 ללא תשלום. באג מאשימה את היבואן (רונלייט) וטוענת שהיא רק משווקת (על שירות כנראה שהם לא שמעו) רונלייט מצידם אומרים שבאג האחראים והם נותנים אחריות על החומרה. ניסיתי לאיים בתביעה בבית משפט ולבקש מנהל מבאג אך הם סרבו ("רק חלק מהבקשות אנו מעבירים למנהל") מה דעתכם? מי…

• 4 תגובות
    • 6.4k צפיות
  14. שלום (: מחר יש לי ירפ"א א', וברגע האחרון התברר שאין לי טרמפ לשם כמו שחשבתי. אני צריך אוטובוס, הבעיה היא שהכניסה לירפ"א היא לא בלשכת הגיוס של תל השומר. האמת שאני לא כל כך בטוח איפה הכניסה הזאת בכלל, המפה שקיבלתי לא ברורה כל כך. אני גר קרוב מאוד לתחנה המרכזית החדשה בראשון, ובכלל מראשון אני מאמין שאוכל לתפוס כל קו, הבעיה היא שאין פירוט באינטרנט איזה קו מגיע (אפילו קרוב) לכניסה שאני צריך. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 6.4k צפיות
  15. שלום הרבה זמן לא עשיתי על האש והנה הגיע החג ואין זמן יותר טוב מזה לעשות על האש.. אז הבעיה שלי היא בהדלקת הפחמים.. נניח שמתי תפחמים במנגל(איך בדיוק לפזר אותם,לאמצע?) ואז שמתי כמה לבנים בינהם והדלקתי אותם...מעכשיו הבעיה העיקרית שלי. אני שם קצת חומר מדליק על הפחמים ואז איך בדיוק הפחמים ידלקו?צריך אש כדי שהחומר המדליק יהיה אפקטיבי..איך אני גורם להיווצרות אש בתוך הפחמים לפני שאני שם תמדליק.. תודה וחג שמח

• 67 תגובות
    • 6.4k צפיות
  16. Started by Kirma,

שלום, אני צריך לשלוח פקס דיי דחוף לסוכן ביטוח עכשיו שאני מחבר את הפקס ל HOTBOX לחיבור TAL 1 \ TAL 2 הפקס משתגע, מקבל "שיחה" לכמה שניות ושאני מנסה לשלוח פקס אני שומע צליל חיוג וכלום לא קורה צריך לדבר עם הוט במידה ורוצים לחבר פקס או מה ? עריכה: ניסיתי לשלוח פקס אליי דרך גוגל וזה מה שקיבלתיי למייל שידור הפקס למספר 077******** נכשל. השידור הסתיים בתאריך : 01-04-2012 בשעה 14:39 עמודים ששודרו : 0 משך נסיון השידור היה : 0:01:17 (הערכה) מידע מורחב : No carrier detected ; too many attempts to dial Fax ID : 3319519 הפקס לא צלצל בזמן הזה

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. ^^ קראתי בעיתון של שבת. המבצע עד יום ה (21.10). הפעם האחרונה ששמעתי על מבצע כזה הייתה לפני כמה שנים, כאשר אופיס דיפו חיסלו עודפי מלאי ונתנו 40% הנחה. והיו הרבה דילים טובים אז. מה דעתכם, שווה לבדוק? מה כדאי לקנות?

18. Started by deluxe,

מישהו הצליח את 2 מאונך? אגב איך מרכיבים את המילה? קודם כל את המשבצות בשורה העליונה לרוחב מימין לשמאל ואז יורדים שורה וממשיכים באותה חוקיות או שמתחילים מהמשבצות הצבועות באותה שורה לאורך מלמעלה למטרה ואז ממשיכים שמאלה באותה חוקיות? תודה רבה!

• 78 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. Started by dorke10,

שלום לכם, איני יודע אם זה הפורום הנכון,אבל יש לי בהחלט בעיית LOW LEVE... אני צריך לצרוב באופן חד-פעמי EPROM של פסנתר/סינטיסייזר אלקטרוני בתוכנת המעבד שלו. קיבלתי את הקובץ לצריבה מהיצרן בארה"ב. האם מישהו יודע היכן ניתן "לקבל שירות צריבה" באזור המרכז או ירושלים? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 6.4k צפיות
  20. שלום חברה. אני כבר שנים מתעניין בקוטל יתושים פסיבי שעושה את עבודה לבד לעומת קוטל יתושים אקטיבי שהוא מחבט שצריך לרוץ איתו אחרי יתושים. סה"כ עדיין צריך לישון, לא? אז עד כה הסתדרתי עם קוטל יתושים מחבט שלאחר פעילות תמיד סגרתי חלונות אחרי ששטח היה "נקי" אבל זה עדיין בעיה בקיץ כי אני צריך לישון עם חלונות פתוחים ורק קוטל יתושים פסיבי נראה כפתרון טוב. אחרי שקראתי כמה ביקורות בזאפ, ראיתי משהו משותף. לרוב ראיתי לפי ביקורות ישנות שאנשים שקנו קוטל יתושים היו מבסוטים אבל אלה שקנו לאחר כמה שנים היו לא מרוצים וזה מבלבל כי אני לא מבין איך זה שלכמה אנשים קוטלים יתושים עושים עבודה טובה ולאחרים בכלל לא עובד? מה, יתושים התפתחו, נהיו מספיק חכמים כדי לעקוף קוטלים? התקציב שלי הוא 200 ש"ח ולמרו…

• 14 תגובות
    • 6.4k צפיות
  21. Started by raiman1,

לאחרונה קיבלתי זימון ליום סיירות שייערך בחודש אוקטובר הקרוב, הבעיה שלי היא שבכדי לשהגיע לשייטת 13/מטכל, אסור שיהיה לך משקפיים(מותר עד מספר ממש נמוך-ולי יש משו כמו 3). לכו אני מתעניין בניתוח לייזר, ויש לי כמה שאלות בענין 1) הבנתי שזה משפעי על הפרופיל לזמן מסויימם, זה נכון? ואם כן איך זה משפיע? 2)שאלה למי שעשה לייזר לפני צבא- האם אתם ממליצים לעשות לייזר לפני הצבא?(הבנתי שזה לא ממולץ לעשות בגיל 18) 3) מה קורה אם אני עושה את היום סיירות כשיש לי משקפיים,ולא מקבלים אותי רק בגלל המשקפיים(זא שאם לא היה לי אותם הייתי מתקבל)-ואני אומר להם שאני יעשה בעתיד ניתוח לייזר, האם אני אקבל זימון לגיבוש?(או שאם לא, אני אוכל לבקש שוב יום סיירות אחרי שאני יעשה לייזר) אני שואל אותכם לאחר שכבר ד…

• 16 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. ערב טוב חברי פורום, שאלה קטנה, נתקלתי כרגע במצב שאני צריך לצאת לעבודה עוד כמה שעות, אני חייב להיות מגולח. סכין גילוח יש לי, אבל הקצף נגמר. מישהו יודע מה יכול להחליף את הקצף הזה? איזשהו אילתור חד פעמי? תודה

• 17 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by toska,

מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בידיוק בתור מש"ק מחשב בצה"ל? אילו נושאים ז"א.. ומה לעשות בידיוק. תודה רבה

• 21 תגובות
    • 6.4k צפיות
  24. Started by alex.turovsky,

• 38 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. יש לי אזרחות רומנית ואני יכול לעבור לכל מדינה באירופה מבחינת איכות חיים יש כמה מדינות אפשריות אבל מבחינה חברתית וכלכלית אני חושב שהכי מתאים זה ארה"ב, רק השאלה איך אפשר להשיג ויזה לשם? ועוד שאלה: איך נערכים למעבר כזה?

דיונים חדשים בפורומים