כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
.......................
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה היא למתח הזה http://www.sale-market.co.il/image/users/197616/detail/big/3851560-7226.jpg רציתי לדעת למי שיש ניסיון איתו, האם משקוף של דלת באמת יכול להחזיק אותו כמו שצריך? הוא לא זז באמצע? הוא לא יכול להוות סכנה כלשהי? המשקוף לא יכול להישבר? הוא לא מוציא צבע? אני מודע למתח ששמים בין שני קירות, אבל בכוונה אני שואל על הדגם הנ"ל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, אשמח אם תקדישו כמה דקות ותענו על הסקר המצורף https://docs.google.com/forms/d/1ZpIOmeuCrgSCxRmBLr_c0daKiJxDRGC9lInRklVkjyw/viewform?usp=send_form ואם לא קשה לכם, אז גם תשתפו את החברים שלכם שיהיה לכם לילה טוב וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר. דיון זה נפתח על מנת לשתף מידע מתערוכת קומפיוטקס 2014 שמתקיימת כעת בטאיוואן. במהלך זמן התערוכה אעלה לפה תמונות של דברים שלא קיבלו בהכרח חשיפה באחת הידיעות. כמו כן, אתם מוזמנים לשתף את התרשמותכם ממוצרים שמוצגים בתערוכה. אתם מוזמנים להרשם לדיון על ידי לחיצה על כפתור ולהתעדכן בכל מה שחדש!
-
- 22 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש פה ח'ברה ממש פעילים וישנם אני מקווה גם זוגות שקנו את בית,או עברו לגור חו"ל בגלל יוקר מחיה... וכיצד צופן העתיד של ילדינו, הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון וגם כן ידע שיודעים מה קורה בשוק מכירת דירות כיום, מה הייתם עושים במצב שלי. יש לציין שאין כל כך הרבה התייחסות לנושא הזה בכל מיני פורומים חוץ מעניינים שוליים, תחביבים וחלק מהחיים, שמדובר בדברים חשובים לימודים, עבודה, סגנון חיים, לטייל בחו"ל או להקים חיי משפחה ולרכוש בית חלומות זה חסר ברוב המקרים שאני רוצה לדון עליו. בגדול אני מתלבט בעניין משכנתא שנועד לרכישת דירה, המצב שלי הוא כזה: יש ברשותי 150 אלף בצד בחשבון הבנק, ואני כרגע בשכרות עם חברתי שעוד מעט מתחתנים... והחוזה מסתיים בסוף השנה, כך במצב שלי אני חוס…
-
- 231 תגובות
- 39.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מדבר כמובן על הפרסומות של מפעל הפיס. איך מרשים לשדר דבר כזה? פרסומות המפוצצות בתכנים סאבלימינלים בוטים כדי לשכנע את הציבור לזרוק את כספם. הפרסומת האחרונה, בכותרת רפי טרפת, מראה גבר ג'ינג'י מכוער בארוחת שישי אצל ההורים של החברה הכוסית שלו. אמה הפולניה עוקצת ויורדת עליו, " מה את מביאה כישלון מכוער כזה", "אחותך הביאה טייס". השוט הבא כבר בחתונה של הזוג טרפת ומראים את אמא פולניה צוהלת משמחה, שרה "לא צריכה טייס כדי לעוף איתו למעלה" - כי רפי טרפת, מכוער, נכשל, הביא מיליונים בפייס. וכמו כל הפרסומות של מפעל הפייס נגמרות - "תנו למספרים לסדר לכם את החיים". למה ללמוד? למה להשקיע? תמלאו לוטו וגם אתם תנצחו את כולם. http://mizbala.com/?p=88245
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי כולם, אני כתב באתר iandroidil.net ורציתי להקשיב לעצות/טיפים כיצד לגרום לאתר להיות פופלרי יותר?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
חברתי ואני רוצים לטוס לטיול בחו"ל מתישהו החל מאמצע יוני. עד כה טסנו יחד רק לאירופה אז קצת נמאס לנו ואנחנו רוצים לגוון, בעיקר ללכת על יעדים רחוקים יותר שבעוד כמה שנים כשיהיו ילדים יהיה קשה לנסוע אליהם (מזרח רחוק, אמריקה, אפריקה...). חשבנו על יפן אבל הבנתי שקיץ זה התקופה הכי גרועה להיות שם (חם ולח\גשום). אנחנו גמישים בזמנים אז זה יכול להיות טיול של שבוע עד 3 שבועות. יש למישהו רעיון?
-
- 28 תגובות
- 7.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי צריך המלצה מניסיון אישי למי שיש . אז ככה , העברתי את המחשב הנייח שלי לחדר אחר מסיבות כאלו ואחרות . עכשיו הממיר dune hd שלי בחדר לא קולט כל כך טוב את הרשת הביתית שלי במחשב ומהסיבה הזאת אני לא יכול לראות תכנים מהמחשב בטלויזיה . כמו כן אני רוצה שיהיה לי משהו זמין ליד היד עם גישה לאינטרנט וכאלה . אז אני רוצה לחבר משהו לטלויזיה שישמש אותי לצרכים הבאים : א. גלישה נוחה באינטרנט . ב.סקייפ . ג. הורדת סרטים טורנט . ד. אופציה לשתף רשת ביתית עם האקסטרימר שלי . טוב משחקים וכאלה זה יכול להיות כבונוס (פחות חשוב) לא חושב שיהיה לי זמן לזה . זה צריך להיות משהו קטן יחסית
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
אופס למחוק בבקשה בטעות עשיתי הדבק לטקסט הלא נכון
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן יש לי תקציב של עד 1300 בערך למזגן 1 כס* כרגע ההתלבטות בין סאגה a12 לבין האייר שיש רק דגם אחד של החברה בארץ 1 כס האייר ניתן שירות מבית ניופאן השאלה היא מבחינת חלפים ... ועל הסאגה הדעות חצויות* עזרה ? אופציות שונות ?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
בצה"ל הייתי צלף בגולני, אשכרה התענגתי על כל רגע ועזרתי למדינת ישראל. במילואים גם מילאתי בכיף את התפקיד עשר שנים. אבל זמן עבר ואני כבר לא כזה צעיר למארבים וכו ויום אחד העלו את כל החברה בגילי מהפלוגה על טיל-זרקו אותנו ליחידה עורפית. הכיף שלי זה קליעה. אבל אין לי כח למועדונים וחרטות כאלה של ילדים. אני גר איפשהו בשרון ויש כאן מרחב בלי סוף. אני מחפש תחליף. כמובן שאש חיה לא על הפרק, כמו כן ראיתי כל מיני בולשיט מסין שיורים פלסטיק למרחק יריקה, לא אהבתי. יש למישהו הצעה/רעיון בשבילי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטלויזיה לא מחובר לשום חברה, ולא עידן פלוס. הצהרתי זאת. אך הם ממשיכים להטריד עם איומים וקנסות. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בפתירת מטריציה, ובנוסף גם את הדרך לפיתרון ... תודה רבה 3X+2Y+4Z-7W=31 X+3Y-9Z+10W=1 -X-6Y-Z+3W=-29 -4X-Y+6Z-6W=-13 X=? , Y=? , Z=? , W=?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם , אני צריך המלצה על עורך דין טוב שמתמחה בחוזי שכירות ... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה נותן מדד עדיף לאיכות האוויר, בדיקת אחוז החמצן או בדיקת אחוז הפחמן הדו חמצני? ברור שזה לא כל התמונה
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה בקשר לתוספי המגנזיום התחלתי לא מזמן להתאמן בקרוספיט, ואחרי אימונים שמתי לב שלוקח לי הרבה זמן להתאושש, השרירים תפוסים וכואבים כמעט לאורך שבוע, דיברתי קצת עם אנשים ואמרו לי שכדאי לקחת מגנזיום שיכול לעזור בקיצור זמני התאוששות. יש איזה המלצות למוצר ספציפי? האם יש עד דברים שאפשר לעשות כדי לזרז התאוששות? אשמח לעצות.
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הלכתי הביתה וראיתי בדרך סוג של תולעת ירוקה מאוד מהירה רציתי לראות לאן היא זחלה אבל תוך רגע היא נעלמה מישהו מכיר את הדבר הזה? חבל שאין לי צילום
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוט נותנים ב 10 ש"ח שיחות לחול ללא הגבלה ! בזק בנלאומי נותנים ב 16.90 רק 1000 דקות ! יש ניתוקים בשיחות של הוט לחול ?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע מאנשים מה דעתם על כדור הריטלין.. אני לדוגמה בגיל 24 (היום 29) עשיתי אבחון וקיבלתי מרשם (הממצאים לא הראו על ליקויים מיוחדים אבל הכדור הראה שיפור ולכן סיפקו לי מרשם) מאז עשיתי שימוש בכדור רק בתקופות לימודים אינטנסיביות ולא באופן סדור. אני סובל מהמון תופעות לוואי ומשתדל להימנע ממנו כמה שיותר. אבל מרגיש שפיתחתי סוג של תלות בו ולא מסוגל לשבת ללמוד חזק בלעדיו. מה איתכם? לקחתם? איזה מינון? איזה כדור? תופעות לוואי?
-
- 106 תגובות
- 37k צפיות
-
-
אחותי מתחתנת. אני תמיד לובש ג'ינס וטישרט או חולצת פולו, ולא מבין בביגוד. זרקו לי שמות לכמה חנויות עם בגדים מתאימים לגברים בירושלים עם מחירים נוחים. אני לא רוצה להסתובב. אין לי סבלנות לזה. שונא להיכנס לחנויות בגדים חח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת אני וידידה חילצנו ארבעה גורי חתולים מתוך תעלה שבה הם היו תקועים אחרי שילדים נגעו בהם. גילם המשוער הוא בין 3 שבועות לחודש. כרגע ידידה שלי מטפלת בהם, אני אלרגי, ולה קשה מאוד לטפל בכולם. היא רוצה למסור שלושה ולשמור אחד לעצמה. כולם בגווני שחור/לבן, עושים צרכים בעצמם ואוכלים אוכל יחסית מוצק (בינתיים אנחנו נותנים להם טונה, הם עוד לא יכולים לאכול אוכל מוצק לחלוטין). הם זקוקים בדחיפות לבית חם, וממוקמים באזור המרכז. מי מתנדב?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש להשיג גוף תאורה וינטאג' (מדגם ישן) מדגם אחד ספציפי. יש תמונה : http://s29.postimg.org/e4m5q0l0n/pagoda.png זה גוף תאורת גינה קטן (רוחב מקס' כ 0.4m אני חושב, ייתכן שהיה גם דגם גדול יותר) שהיה מיועד לנורות ליבון. יוצר כנראה לפניי יותר מ 40 שנה ועדיין קיים פה ושם אם בטעות למישהוא יש כזה במחסן או הולך לשדרג אחד כזה שמותקן, אני מחפש כזה (1 או יותר) קיימת גרסה חדשה יותר שלו שבה החלק התחתון כדורי (ולא אם פינות מרובעות כמו בתמונה), אני לא מחפש את הגרסה החדשה אם זאת אשמח להעיף מבט על כל גוף תאורה דומה שמישהוא רוצה למכור/לזרוק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-