כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי פחד קהל, למישהו יש פה רעיון איך לגבור על זה?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבל רציני לא בצחוק... בבקשה תסבירו לי מהתחלה ועד הסוף...כולל איך קוראים לרוח.... אני ממש לא מאמין בזה....אבל אני בהתערבות עם חברים שבטוחים שזה אמיתי...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה שאני יהיה תמיד מחובר לאינטרנט והמצלמה שיש לי תמיד תשדר לאתר שלי, מישהו מכיר איזה פקודה או אתר שמסבירים איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
נסעתי בסוף יולי ,ואיבדתי את החשבונית שהגיע לפני חודש אחרי כמה זמן יש להם קנסות?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא יכול להרים את המושב, הידית לא זזה מעלה יותר, האם זה ניתן לתיקון או שלוותר ולקנות כסא אחר?
-
- 9 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
אני צריך את העניין די בדחיפות.. חיפוש בגוגל לא מצא כלום וכרגע אין לי חברים שיכולים לעזור לי במרפאות בצבא. יש דרך אחרת שאתם מכירים? או אולי אתם יודעים מניסיון אישי? הסעיפים: 21741 38611 26652 48612 נאמר לי גם שהספרה הלפני אחרונה קובעת את חומרת המצב,זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 20.5k צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת על השאלה בכותרת, אודה מאוד אם גם תפרטו כמה זמן תיקח נסיעה כזאת. תודה מראש שבוע טוב לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה חדשה - אותו נושא, שאלה של EvilSt!ng למטה. שאלה בכותרת, יש איזה משהו שמאמת לי שהוא אמיתי ולא זיוף? יש על הבקבוק איזה מספר סידורי , LF228B1K ומתחת 06:37. החשד שלי זה בגלל שאין על הפקק את המדבקה ששומרת שלא יפתחו את הבקבוק לפני המכירה, הוא סגור , הברזלים הקטנים בין הפקק לבין הטבעת שנשארת על הבקבוק עדין מחוברות. אז, מישהו מכיר דרך לאמת חוץ מטעימה?
-
- 31 תגובות
- 21.3k צפיות
-
-
ורסצ'ה איטליה... פשווט הביאו לי אחת ויש לה מאחורה את התוית של ורסצ'ה האמיתית כביכול עם מידה והכול ובצד מאחורה [בתוך החולצה כאילו] יש כזאת תוית גם עם הדגם ופרטים נוספים [כלל ההוראות של הכביסה וזה...] גם רשום שזה יוצר באיטליה תודה מראש :-*
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מצאתי כאן צופר שאני רוצה: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=484&PHPSESSID=38997df5bb6567f1a1be3aea5933c62a אני יודע שזה לא חוקי להשתמש עם צופר זה. אני לא שואל איך משתמשים בזה אלא איך מחברים(לצורך ניסוי אם תרצו...). תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כל אחד אומר לי משהו אחר האם לכל מקצוע של 5 יחידות (אפילו אלקטרוניקה למשל) מגיע בונוס? יש איזה אתר שמאפשר חישוב של ציון תעודת בגרות? (לא מדבר על אתר של אוניברסיטה כלשהי, בכל אחד מהם זה שונה..) תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
-
אני מתכוון למסיבה בת"א בפסח המסיבה ההיא שבעים לחנות משלמים 60 ש"ח ומשחקים 12 שעות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או אם אפשר לקנות מראש כמות של עיתונים נגיד של שלוש חודשים קדימה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.boreme.com/boreme/funny-2006/bammo-p1.php Bammo! Card Walloper אם מישה יודע איך עושים אני אשמח נראה מגניב לאללה.. נראה לי שזה קשור בהכנה של חפיסה מיוחדת לצורך הקסם הזה במיוחד...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך עושים פרצופים במקלדת????
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
http://imageshack.us/photo/my-images/192/image0064f.jpg/ יש לו זנב כמו אצל עקרב בקצה (בצורה) והוא עוקץ וזה לא הכי נעים.. זה משאיר שני חורים בתוך העור.. פעם ראשונה רואה כזה דבר, למישהו יש מושג? מאוד מעניין...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם האם מישהו יודע איך קוראים לטראנס אופרה הזה במטריקס רבושליון בקרב האחרון שבו סמית נלחמם נגד ניו בגשם ויש מלא סוכנים מסביב והאופרה נשמעת בסגנון כזה עם מילים בעברית "מזל טוב מזל טוב מאיה" ככה זה נשמע ויש אחרי זה מעין טראנס קצבי ויש שירה הודית או יפנית ברקע מישהו יודע איך קוראים לזה זה גם מופיע בקרדיטים מתי שמראית את כול האנשים שעבדו על הסרט
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
-