עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יאללה יש לי אותו חצי שנה הוא לא עשה בעיות אבל הוא עושה רעש כמו מכונת דפוס....

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. סליחה אם זה לא לפורום הזה פשוט רציתי לרשום את זה פה מהר לפני שיסגרו את זה... וד"א, חייבים להיות רשומים ב-FP כדי להוריד את זה?? לי הוא אומר שחייבים לשלם...

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by Green,

שלום קיבלתי היום את הציון בתנ"ך והוא 55 לפי מה שידוע לי 55 זה עובר אבל מישהו אמר לי שעובר זה מ56 ומעלה ו55 נחשב לנכשל מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by kinggil,

אני צריך שמישהו ישלח לפה את השיר של עופר לוי אני ואת. תודה

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by sherlock1212,

להוריד סדרות ששודרו באר"הב זה גם לא חוקי?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

מישהו יודע איפה אפשר להזמין?

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  7. אתה יודע איך קוריאם לשיר הזה..: מצטער מראש על: שגיאות כתיב.. מילים לא חינוכיות...אבל זה השיר...

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  8. לפני כחצי שנה קיבלתי זימון לצו ראשון לתאריך 18.2.09. הייתה לי בעייה להגיע (לחץ בלימודים ועוד כמה בעיות אישיות) אז מילאתי את הטופס של הדחייה ושלחתי בפקס, התקשרתי כדי לאשר ואמרו בסדר. טוב... עכשיו הגיעה סוף שנת הלימודים אז שוב המון לחץ (אני בי"א עכשיו). תיכנתתי לדבר איתם היום לגבי קביעת מועד לצו לאחר שלא שמעתי מהם כלום עד היום. ואז פתאום היום בצהריים מתקשרים אליי מחסום, 5 שניות בערך של איזו מוזיקה מוזרה (בחיי שכמעט ניתקתי כי חשבתי שמדובר באיזה טרול טלפוני שאין לו מה לעשות) ואז עונה מישהו: "למה לא הגעת ל3 הזימונים ששלחנו לך בדואר? אם אתה לא מגיע או מחר או מחרתיים לצו ראשון אנחנו פותחים עליך {הכנס כאן את השם הזה שאתה עריק, לא זוכר איך קוראים לזה}" ומפה כמובן מתחילה כל הביזארי…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by הדס100,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי קניית מחשב. לאחרונה רכשתי מחשב. בחנות הציעו לשלוח לי את המחשב הביתה באמצעות חברת שליחויות ואני הסכמתי. בקיצור - המחשב הגיע שבור. מבחינה חיצונית - הפח/הכיסוי היה עקום. מאחור נראה היה שבעטו במחשב מאחור והחלק האחורי היה עקום כלפי פנימה. החזרתי את המחשב לחנות וביקשתי להחליף את המחשב. הם מתעקשים להחליף שני חלקים - את המעבד והאריזה החיצונית. כל הקניה נהרסה לי. קניה של מחשב היא לא קניה קטנה והתחושה שלי היא שאני לא מקבלת מה ששילמתי עליו. ביקשתי לבטל את הקניה אבל החנות טוענת שזה לא בהגדרה של ביטול קניה. מה עושים? אני מרגישה שאני לוקחת מוצר פגום ומשלמת את המחיר המלא ולא בצדק. וכמובן, בזמן הזה אני גם נשארת ללא מחשב וזה בפירוש בעיה. אני לא…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by jinjer,

שלום, אני רוצה לבנות פורום ואני לא יודע איך מישהו מוכן לעזור לי? תודה מראש, jinjer

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by BIGmaMA,

גורם לכם להרגיש כאילו אתם באמת אצל הספר מקבלים תספורת ,חובה אוזניות,כדי שזה יהיה מציאותי יותר.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  12. אז ככה ידידה שלי נוסעת לנויורק בקרוב ומענויין שהיא תקנה לי שם איזה סלולרי חמוד 1. מישהו מכיר חנות טובה וזולה בנויורק שיש שם מבחר גדול של מוצרי חשמל וסלולר? (ואם יש לחנות הזאת אתר זה יהיה מצויין) 2. אם בא לכם תמליצו על סלולרי גג 150 דולר . תודה לכל העונים! :-*

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  13. בחברה גדולה בה אני עובד עדיין מחייבים אותי על מכשיר פלאפון + קו 150 שקל כל חודש. כשהתחלתי לעבוד בחברה לקחתי מספר קו + מכשיר נוקיה. כשהחלה התחרות של החברות הסלולר והורדת המחירים החלטתי להחזיר להם את המכשיר + המספר, החברה לא מוכנה שאני אעשה זאת מכיון שישנה התחייבות(לא זכור לי שחתמתי על מסמך שאני מחוייב). מה אפשר לעשות במצב זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by DJDAVID,

טוב שלום מי שרוצה לקבל 10 יורו במתנה להימורים שירשם לאתר הזה(לא פרסומת!) http://www.betfair.com שירשם בצד.. (חשוב לרשום פרטים אמיתיים)!!! אחר כך לאחר כמה שעות (עד 24-36 שעות) תתחברו לחשבון ויהיה לכם 10 יורו להימורים עכשיו תהמרו כמה שבא לכם(*********אל תפתחו 2 חשבונות מאותו איפי כי יסגרו לכם**************) עכשיו נגיד והגעתם לסכום יפה... איך מושכים?!?! נרשמים לפייפל!! ומושכים כסף לחשבון פייפל!!! בהצלחה! מי שרוצה עזרה בהימורים על מה לשים וכאלה דברו איתי אני מבין די טוב בזה **מינימום הימור 4 יורו ממה שידוע לא אולי פחות..** ****לא להרשם בסתם שמות **********************לא לפתוח כמה חשבונות על אותו איפי***************** ;D

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by taotao,

קניתי IPOD חדש 30G עם הסרטים..וכו.. בקיצור התוכנה המליצה לי לעדכן את הIPOD מ1.0 ל1.1 עשיתי תעידכון ועכשיו האי פוד תקוע על המסך של DO NOT DISCONNECTED.. מה אני עושה...???? ??? :-\

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by Alex89,

האם אני יכול לעשות "תקיות" בגימייל כדי לחלק את הדואר לנושאים? אני לא מדבר על LABELS - כשאני מחלק את זה כך אז הדואר נישאר בתקייה INBOX ואני לא רוצה שזה יהיה כך

17. Started by askme,

מה אומר ומה אגיד ! נבחרתנו הלאומית "הבריקה" אתמול כפי שכבר מזמן לא. האלבנים יצאו פריירים. יכלו לעשות על האש באיזו פינה מחוץ למגרש, לשתות ולבלות עם ביסלי ובמבה או מה שמקביל לזה בארצם. נבחרתנו הדגולה כבר הייתה משכילה להפסיד גם מול שער ריק. יש בכלל למישהו ספק בזה ? ב י ז י ו ן !!!

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by Jook,

http://lego.dave.dk/

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by pumbatal,

חברים יקרים, עפ"י הודעה של הCNN פורסם שאתמול התחיל להשתולל הוירוס הנורא ביותר אי פעם. כיוון שהוא עדיין חדש ורק אתמול גילו אותו, אין עדיין אפשרות לתקן את נזקיו ולכן חשוב מאוד מאוד לדעת עליו ועל הדרך להתגונן ממנו. איך הוא עובד? הוירוס הקטלני שולח את עצמו לכל רשימת התפוצה שלכם באופן אוטומטי - לכן חשוב שתזהירו את כל חבריכם גם כן. הוירוס פוגע ב Sector Zero של ההארד דיסק שהוא חלק חשוב מאוד מאוד לפעולתו של המחשב כולו מאחר ומאוחסנים בו דברים חשובים. איך מזהים אותו? אם תקבלו אימייל תחת הכותרת - a virrtual card for you - אל תפתחו אותו!!!!!! אפילו אם אתם מכירים את שמו ואת כתובתו של השולח, אל תפתחו!!! ברגע שתפתחו את ה"כרטיס" הזה המחשב יקפא ויכנס למצב תקוע ולא תהיה ברירה אחרת מלבד לע…

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by moog,

:yelclap: מה אתם אומרים גדול איזה מצחיקים הם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by LIOR42,

קנינו מוצר של חברת אוסם והוא היה פגום איך מתלוננים על זה שולחים להם מכתב ובוא מפרטים את הבעיה והם חוזרים אלינו או שצריך לשלוח את המוצר אליהם ורק אז הם מתיחסים ?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by nehmia,

כמה עולה ואיפה אפשר לקנות אחד?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  23. אני פותח אתר סאות'פארק חדש www.southpark4u.cjb.net בינתיים יש את העיצוב מוכן ועוד כמה פינות. אני צריך צוות של אנשים שאוהבים סאות'פארק וחושבים שהם יכולים לעזור לי בבנייה ובעידכון האתר - כתיבת פינות, חדשות , העלאת קבצים וכו'... מי שמעוניין שיפנה אליי באי סי קיו: 154095782

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by Decktor,

תמיד הבטחתי לאשתי שאם היא תפתח יוזר בפורום אני אפתח ת'רד מזל טוב. אז למרות שאני שונא ת'רדים של "אני חדש" הנה אחד לכבודה, ברוכה הבאה! http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=35010

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by Saliman,

מזל טוב בובה! יונתן (Decktor) חוגג עם עצמו יומולדת 23 ואנחנו באים לפייס אותו! שתגדל ויהיה לך ילד אז תגיד לו, אבא מה יהיה כשאגדל? אהיה גנרל כל הגרמנים מוזמנים למסיבת יומולדת שתיערך במוקטעה, יום שני, ב- 29.03.04. הינכם מתבקשים להביא כוסברה וטרופיות. עד 120 בובה!

• 7 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים