כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכם , אני צריך המלצה על עורך דין טוב שמתמחה בחוזי שכירות ... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש שירים שקטים בשביל ז*ונ*ם כדוגמת: Scorpions - Send Me An Angel Duran Duran - Come Undone Sonata Arctica - Shamandalie אלה בעיקרון סוג השירים שאני מחפש, אם יש לכם המלצה למשהו דומה או שיתאים לאותה אווירה זה יהיה מצוין. ד"א קיים עוד שיר צרפתי כלשהו יחסית ישן ששומעים בשיר מישהי שגונחת כל הזמן, מישהו מכיר אותו? תודה רבה מראז לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו פה שמע על השיטה המדוברת? לשפר את האנגלית בלייב דרך האינטרנט... ביררתי כבר את כל הפרטים זה נשמע לי דיי טוב אבל לא שמעתי מישהו שעשה את זה זה באמת עובד טוב?...
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
תקציב - 300-400 שקל שלא תתפרק, ושלא תתחמם יותר מדי.. שוט... תודה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני טס ביום שישי ואני רוצה לקנות DVD איפה אתם חושבים יותר זול בארץ או בדיוטי?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
-
[attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
תהנו http://www.ebaumsworld.com/matrix.html אמנם ישן אבל יש עוד הרבה אנשים שלא ראו את זה
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מהאתר שהביא לכם את הנייר טואלט עם תמונה של בין לאדן, קבלו את הנייר טואלט עם תמונה של האקס שלכם עליו! ;D
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איך אני מחשב מאיזה ספרה ויש שמה שתי שעונים וגם איך מחשבים וגם למשל לדעת כמה המזגן שלי עולה לשעה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בעודי מחכה למיונים של גאמ"א, הצבא החליט לשלוח לי צו גיוס חדש, לעוד חודש, כלומר לפני שהמיונים בכלל מתחילים. שלחתי טופס דחיית שירות ללשכה, החזירו לי ציור של ז**, בלשון המעטה. מה אני עושה עכשיו? מתקשר לחיל המודיעין ומבקש שהם ידחו לי ת'גיוס? או פשוט לא מתייצב?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני עובד בחברת אבטחה באזור מסויים ועכשיו האחראים של אותו אזור לא רוצים אותי (לא החברה שעל ידה אני מועסק) והחברה שלי רוצה להעביר אותי למקום אחר (באזור). אני רוצה לעבוד רק איפה שהייתי עד עכשיו (שנתיים),השאלה שלי היא מבחינת חוקי העבודה או איך שקוראים לזה האם זה הרעה בתנאים (למרות שרוצים להעביר אותי למקום קרוב מאוד ממש באותו האזור) ואם אני לא מעוניין אז אני זכאי למכתב פיטורים (ופיצויים שמגיעים לי) או שאני חייב לעבור ואם אני לא מעוניין זה כאילו עזבתי בעצמי??
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
משהו בדק את זה לעומק ויכול להגיד במאה אחוזים שהוא לא חוקי?
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
ולא שיהיה על הסרט?...בbsplayer תמיד התרגום מתחת לסרט אבל התוכנה עושה לי בעיות עכשיו ...ואני משתמש בzoom player אז התרגום הוא רק דרך הvobsub או ffdshow...מישהו יודע? תודה...
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל התפנה לי זמן קצת ואני רוצה לעשות את ההסמכה הראשונה של MCITP אשמח אם למשהו יש את הבנק שאלות של 70-640
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום קרוב משפחה שלי כנראה נוסע לארה"ב ורציתי שהוא יקנה לי כמה רכיבים למחשב--השאלה היא מה התקנות של המכס--עד איזה מחיר אפשר להכניס לארץ בלי תשלום נוסף וגם אם פשוט אני שם את הרכיבים במזוודה-האם אני חייב להצהיר עליהם(או שמא אני פשוט אניח את זה במזוודה-מדובר בזכרונות וכרטיס מסך)
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אם נתון כי X משתנה מקרי שפונק' ההסתברות שלו היא : P{X=i} = c*(i^2) i=1,2,3,...,20 ואומרים לי שבהגרלה מסויימת משתתפים X אנשים שונים. ובדיוק אחד ממשתתפי ההגרלה ללא תלות במפסר המשתתפים בה, זוכה בפרס של 2000 ש"ח, ולכל המשתתפים בהגרלה סיכויים שווים לזכייה בפרס. אז איך אני מוצא את c, ומהי ההסתברות שמשתתף אקראי בהגרלה יזכה בפרס ? ושאלה נוספת... אם אדם משתתף ב-10 הגרלות בלתי תלויות מסוג זה מהי שונות מס' הפעמים שיזכה בהגרלות אלו ? תודה על תשומת הלב והעזרה
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי מבחן מחר בהבעה על כתיבת דגם טיעון, רציתי לדעת איך אני בונה כתיבה טיעון נכונה, תנו דוגמאות/טיפים...
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום.. מחר יש לי מבחן במיתוג וחלק מהמבחן זה מעבר בין בסיסים עכשיו אני יודע איך לעבור מבסיס 10 לבסיס 2,8,16 אבל כשיש לי מספר נקודה משהו אני לא יודע איך עושים את זה אז אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה אני אודה לו מאוד .... :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום חברים. בתעדות הבגרות שלי ישנם שני מקצועות שמורידים לי את הממוצע: ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל יסודות המחשב 1 יח"ל 1.האם, במידה ואגש לבחינת בגרות בגיאוגרפיה 5 יח"ל, אוכל להשמיט את "תכנות מערכות" ? 2. האם במצב שגם כאשר אני "מוותר" על היחידה הבודדת ביסודות המחשב אני נשאר עם 23 יחידות, מותר לי להתעלם מהיחידה הזו כשאני מחשב ממוצע?... יש דפוס קבוע או שזה משתנה בין מוסדות הלימוד השונים לצורך חישוב ממוצע?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי שאלה: זה נכון שמשנים את מבחן התאוריה (מחליפים שאלות או משהו כזה) ביום שני הקרוב? או שזה נשאר באוהת מתכונת כמו עד עכשיו?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם קיים מכשיר DVD אשר מסוגל לנגגן סרטי Divx (אני מתכוון כמובן לנגן DVD לסלון) האם אני היחיד שחשבתי על הרעיון המהפכני/חסכוני הזה???
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-