כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג מתי בדיוק מתחילה חופשת סוכות? ולא, אין לי לוח שנה.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם קיים מכשיר DVD אשר מסוגל לנגגן סרטי Divx (אני מתכוון כמובן לנגן DVD לסלון) האם אני היחיד שחשבתי על הרעיון המהפכני/חסכוני הזה???
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי בן-דוד שלי שלח עכשיו במסנג'ר בקשה שאני אכין לו דיסקים של שירים של מהיר ועצבני1\2 וNFSU אני מכיר רק את ACT A FOOL. זקוק להמלצה של שירים דומים או באותו סיגנון. תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
דוד שלי אמור לנחות היום בישראל הוא מגיע מאסטרדם יש למישהו מושג איך אני משיג את המספר טיסה שלו ? או פרטים כלשהם (אני יודע שהוא אמור לעלות לטיסה עוד שעתיים מעכשיו )
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בעיקר בשביל סרטונים ליוטיוב, לא יקר ועדיפות לאשדוד או בסביבה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מישהו יודע עם אתר שמפרסם קישורים ותכנים להורדה באתר עצמו אך הקישורים לא נמצאים על השרת שלהם אז הוא נחשב לחוקי? כלומר למי שלא הבין, נגיד שאני פותח אתר להורדות משחקים וכו' בהורדות ישירות/אימיול והקישורים שאני מפרסם הם לא על האתר שלי אלא על שרתים כמו RS וFF ,האם האתר שלי חוקי למהדרין ולא יהיה סכנה לעסק עם בתי משפט בעתיד?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הייתה שאלה על המילה האחרונה בתנ"ך .. האפשרויות היו א. ויעל ב. ישראל ג. לא זוכר הוא ענה ויעל ולפחות אצלי המילה האחרונה זה באמת ויעל הם אמרו שזה ישראל WTF ?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שמעתי שיר שלהם בburnout paradise, ראיתי עוד אחד בyoutube, וחוץ מזה אין עליהם כלום באינטרנט... הם שינו את השם או משהו... מישהו יודע מה איתם? אני מחפש לקנות אלבום שלהם לפחות כי הם נשמעים ממש טוב
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ז"א, אולי לכם היא תהיה קלה אני צריך לחבר את אמצעי הצלעות בטרפז ולמצוא מה מתקבל... לפי מראית העין נראה שם מעויין אבל אני לא הצלחתי להוכיח את זה עד סוף (הצלחתי רק להוכיח שזה מקבילית, ולא הצלחתי להוכיח שכל הצלעות שוות) אשמח לעזרה D=
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לא יודע אם הביאו כבר, אבל זה ענק http://www.2send.us/uploads/48ef26e451.jpg
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אפשר להשיג DOMAIN בחינם? אם לא מאיפה הכי זול לקנות? יש שרתי איכסון חינמיים? תמליצו לי על הכי זולים וטובים...
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע חלק אומרים זמן מסויים וחלק אומרים זמן אחר... פה אני חושב שזה המקום הכי טוב לשאול
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
תגידו, בפלאפון זה אפשרי לעשות מס' חסוי? נגיד אני אתקשר למישהו ואז הוא יראה על הצג שלו מס' חסוי...
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ok אז יש לי מסך LCD17 ואני מחפש תמונות איכותיות ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) שיבליטו את האיכות ,לא משנה מה ...מכוניות\נופים\בחורות מישהו מכיר אתרים כאלה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
תעיפו מבט , יש כאן בידור זול לכמה דקות ;D http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matash/product.asp?pf_id=EJ1526vaz
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
-
סמסונג לפי וואלה! תחל בינואר תהליך של מיתוג זיכרונות המחשב שלה כמוצר צרכני ותייצב אותו מול קינגסטון (מובילת השוק?!). תהליך המיתוג הינו נסיון, פעם ראשונה בעולם, ולפי הצלחותו יבחן ההמשך בשאר העולם. הכתבה במלואה מופיע בוואלה!
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מתכוון ללמוד שנה הבאה הנדסה והתחום שבו ארצה להתעסק הינו תחום החומרה (במחשבים כמובן) תחת איזו הנדסה התחום הנ"ל נכנס? או שבכלל לא מדובר בהנדסה? סמיון.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
איפה יש כספות? בדואר? או שהכי בטוח כספת מוחבאת בבית?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
תקציב - 300-400 שקל שלא תתפרק, ושלא תתחמם יותר מדי.. שוט... תודה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
משום מה הם החליטו להוריד את ה"מבצעים" מהאתר שלהם, וההתחייבות שלי איתם מסתיימת עוד שבועיים. מישהו מעודכן במחירים? אני משלם 69 ש"ח על 2.5 מגה.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
http://www.rail.co.il/HE/DrivePlan/Pages/DrivePlan.aspx?DrivePlanPage=true&OriginStationId=5200&DestStationId=2500&OriginStationName=%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA%20%28%D7%A2%D7%B4%D7%A9%20%D7%94%D7%93%D7%A8%29&DestStationName=%D7%A2%D7%AA%D7%9C%D7%99%D7%AA&HoursDeparture=all&MinutesDeparture=0&HoursReturn=18&MinutesReturn=0&GoingHourDeparture=true&ArrivalHourDeparture=false&GoingHourReturn=true&ArrivalHourReturn=false&IsReturn=false&GoingTrainCln=2011-01-27&ReturnningTrainCln=2011-01-26&IsFullURL=true בסבידור רשום כניסה ויציאה שם אני צריך להחליף רכבת או להישאר באותה אחת?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
מה הולך אנשים?!!, ואוו כמה זמן לא הייתי פה, כלומר שוטטתי פה ושם באתר אולי למקסימום 5 דק'... אני מניח שרוב החדשים כאן לא מכירים אותי אבל הייתי פעם בצוות האתר לפני כשנתיים(כתב ביקורות ומנהל פורום משחקים עד שסיימון ירש את מקומי ), כפי שאתם רואים לא הייתי פעיל הרבה זמן: http://img97.imageshack.us/i/74079508.png/ כן כן מה לעשות הצבא לא עושה טוב לחיים בכל אופן ממש התגעגתי, אני עדיין מנסה לעקוב אחרי כל החדשות והדברים החדשים בעולם החומרה שתמיד אהבתי... אז אם בא לכם ספרו קצת מה חדש וסתם מה קורה?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-