עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yosdaboy,

שלום, אני צריך לקנות מכונית כמה שיותר זולה, ואין לי שום הבנה במכוניות ובטח שלא ברכישת מכונית. יש לי רק 2 דרישות מהמכונית: 1. כמה שיותר זולה. 2. שמעתי שמכוניות יד שנייה או שלישית הן בעיתיות כי צריך לתקן אותן ומידי פעם עלות התיקון עולה על עלות המכונית. אשמח להמלצות על מכוניות יד שנייה, שלישית איזה מכונית לדעתכם תהיה עמידה עד 8 אלף. תודה.

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by westcost19,

היי יש למישהו מושג עד כמה המוצר הזה מועיל ? והאם הוא מזיק ? http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121294168174&alt=web

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by shaks,

האם יש הבדל בין השניים כשזה נוגע לשריפת שומנים ושיפור יכולות באימון? (אני מדבר על שתיה של כחצי שעה לפני האימון)

• 6 תגובות
    • 6.7k צפיות
  4. הרי לראשי החמאס יש בני משפחה נכון? ואפשר ללכוד אותם נכון? אז למה שלא יילכדו אותם וייענו אותם ויפעילו לחץ על הנבלות האלה? הרי אנחנו לא בשוויץ, זה משחק מול חיות אדם...פה במזרח התיכון מי שמשחק אותה חמוד ויפה לא שורד...

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by Ovid,

הזמנתי משהו מחו״ל ואני רואה במעקב משלוחים שזה הגיע לעיר שלי. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בXXX בתאריך 15/06/2014 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר XXX לצורך מסירתו שם. זה אומר שיכולים להגיד לי בסניף דואר לשלם מכס או שכבר להיות בטוח שאין מכס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן חברים, יש באתר eventim מתאר מאוד לא ברור לי(מעולם לא הייתי בבלומפילד) איפה אפשר לשבת בהופעה: [TABLE=class: selectionList results assortmentList, width: 721] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]4[/TD] [TD=class: single-rowspan priceCategory]ZONE B[/TD] [TD=class: single-rowspan discountLevel]רגיל + דמי טיפול[/TD] [TD=class: single-rowspan price]335.00 ש"ח [/TD] [TD=class: single-rowspan tixxSelect, colspan: 2]12345678[/TD] [TD=class: last shoppingCartBtn] [/TD] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]5[/TD…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by miktzoan,

תוספי תזונה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  8. Started by MeUser,

אז אני לפני הזמנה של GTX780 של MSI ואני ניכנס לאתר שלהם לראות את הכרטיס (וואלה הכרטיסים שלהם מעוצבים יפה ) אז אני מגיעה לדף הזה: http://www.msi.com/product/vga/N780_Lightning.html#hero-overview ושם תחת Bundle MSI developed driver and utilities

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לא כאלה שכולם כבר ראו...

• 20 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. לפעמים יש קיטועים יש אפשרות שיהיה אגירה של 30 שניות או יותר?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. מתלבט איזה טעם להזמין. כרגע יש לי את הבננה ומרוצה, אבל בא לי לגוון. הכוונה היא רק לאבקות של Optimum Nutrition. לחילופין, אם יש טעם שהיה ממש רע, ציינו אותו בהודעה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז גם אני כמו רוב המתוסכלים, רכשתי אופניים חשמליים. השקעתי כ - 4700 שקל ממיטב כספי ובאמת שהופעתי עד כמה הכלי הזה חביב ונוח - אממה? היום גיליתי שהאופניים שלי הם התענוג הכי גדול לגבנים! הסוללה יושבת בתוך השילדה, על השילדה יש מפסק שדרכו ניתן להניע את המנוע. אז נכון שניתן לנעול את הסוללה בתוך השילדה על-ידי מפתח, אבל מ זה באמת עוזר לי? מספיק שגנב ישבור את המנעול, יקנה מטען חדש ויש לו אחלה של אופניים שבצפון נושקות לכיוון ה - 5400 שקל. אני מקווה שיש כאן מישהו שמתעסק עם הכלים הללו שיוכל לסייע. יש ברשותי אופני "Moblke" שהמוכר שבחנות לא הפסיק לשגע לי את המוח עליהם בשיבוחים מפה ועד טבריה, והאמת שהם ממש יפות לטעמי, אבל לספר לי שכל אחד יכול להני את המנוע? חס וחלילה. באמת שמדובר ב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by compound_heterozygote,

שלום כולם. אחרי פקודה שפעלה במשך זמן די ארוך, קיבלתי פלט. לא העתקתי \ שמרתי את הפלט הזה בשום מקום. רציתי לדעת אם יש דרך לגשת להיסטוריה ולראות את התיעוד של התהליכים והשורות שהתכונה רשמה? נ.ב אני מריץ את ה BACKTRACK 5 על Vmware אם זה משנה. תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - תודה הסתדרתי. הרצתי את הפקודה שוב והתוכנה שאלה אם restore previos session והכל בא על מקומו בסבבה

14. Started by shishio64,

שלום לכולם, אני מחפש מזגן עילי שמתאים לחדר שינה בגודל 10 מ"ר (החדר נמצא חצי קומה מתחת לקרקע, החלון פונה לכיוון דרום וגובה החדר דיי נמוך 2.40 מ'). מכיוון שאני דווקא מחפש במזגן את הרעש המונוטוני הזה של פעולת האוורור של המאייד אבל לא רעש שאינו מונוטוני או רעש בתדר נמוך שנובע מרעידות המעבה (או רעש של קרקושים) אני שוקל את טכנולוגית האינוורטר, חסכון בחשמל עקב פעולת האינוורטר לא מעניינת אותי. הסיבה היא שאני רוצה שבין היתר המזגן ימסך קולות של ילדים שנמצאים קרוב לביתי אבל שלא בעצמו יהווה מטרד מבחינת רעש. סיבה נוספת שאני שוקל טכנולוגיה זו היא מחבינת יציבות הטמפ'. ניסיתי למצוא חוות דעת בנוגע למזגנים השונים בשוק ובנוסף להבין אם מתאים לי אינוורטר או שהטכנולוגיה מיותרת ולא הצ…

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. אני טוחן בעצמי.

16. עד שנת 08 פלוס מינוס...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מחפש חנויות שמוכרות סלונים/שולחנות מחשב במחירים סבירים, מלבד הרשתות הגדולות והמוכרות. למשל אני יודע שבירושלים יש את תלפיות ששם יש מלא חנויות כאלה, אבל בת"א לא מצאתי, חוץ מאזור דרום ת"א שקיבלתי הלם תרבות ממה שהולך שם; חנויות מפוקפקות שבעליהן נראים לי עבריינים. אשמח לשמוע על חנויות נורמליות באזור ת"א-גבעתיים-רמת גן-בני ברק.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by dor123,

שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שלאחרונה כל פעם שאני מנסה לתרגם אתר בעברית לאנגלית עם Google Translate, אני מקבל מסך ריק כמופיע בקובץ המצורף הנ"ל. זה קורה לי עם כל האתרים, לא רק עם Ynet. מה הסיבה לבעייה (אני משתמש ב-Firefox)?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by iakovl,

טוב, אחרי שחזרתי מחודש בסין אני חושב לצאת שוב לטיול של כנראה 2~3 שבועות ואולי שוב חודש תלוי בתקציב שלי מתכנן לנסוע בסוף אוגוסט לצכיה בשביל כנס שיש לי שם ואז להמשיך לטייל באזור, אירופה קרובה והטיסות זולות יחסית (במיוחד בLOW COST) אז השאלה היא לאיפה לנסוע ומה לראות? התוכנית היא שבוע בכל מדינה לפחות אם לא יותר

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Kukishin,

לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by hzhz24,

עשיתי עסקה מקדימה על רכב (שעוד לא ראיתי אותו במציאות ובכלל, כי לא היה נמצא בסניף הנוכחי) . ראו תמונות של הניסוח תחת כותרת 'הערות' .זה ביטול עסקה "שהוספתי" (הוספתי,אך הנציג פתאום שינה את הניסוח). שאלתי :מתי אני יכול לבטל עסקה. במידה ואראה את הרכב ובדקתי אותו או כל עוד לא ראיתי את הרכב ולא בדקתי אותו (וכך יוצא ,שרק עכשיו יכול לבטל ,כיוון שעדיין לא ראיתי ובדקתי אותו)? http://jpg.co.il/view/5391c20b9922f.jpg/ http://jpg.co.il/view/5391c2334d248.jpg/

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. אז שמתי לב שיש כאן כמה חובבי ספרים מושבעים כמוני, אז למה שלא נתחיל ת'רד על ספרים שאנחנו אוהבים? בואו נחלק את זה ל3 חלקים: 1. ספרים שקראתם ואתם ממליצים בחום 2. ספר שאתם קוראים כרגע וחוות דעת עד כה 3. ספרים שמחכים לכם על המדף נא להמנע מספויילרים _____________________________________________________________________________________ 1.מתוך מאות הספרים שקראתי בחיים הכי התחברתי לסגנון הכתיבה של דן בראון,אז ברשימה הספרים שאני אוהב וממליץ נמצאים רוב הספרים של הסופר דן בראון ("צופן דה וינצ'י" , "מלאכים ושדים") אני נורא אוהב את סגנון הכתיבה של דן, העלילה תמיד זורמת בקצב מסחרר ובאותו הזמן גם לומדים המון דברים חדשים בלי לפגוע בקצב העלילה. 2.אז אני כרגע קורא ספר עיוני בשם "בלי לוגו" …

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. אהלן, זכיתי במכרז באיביי על מטען מקורי של סאמסונג (המטען מיועד למוטו G שבדרך), אבל עכשיו שבאתי לשלם אני שם לב שה-INPUT יכול להיות בעייתי: Primär: 100-300V, 50-60 Hz, 015A Sekundär: 5V, 1000mA בארץ אנחנו עובדים על 240V לא? האם יהיה בסדר כי מדובר פה סה"כ על טווחים אפשריים או שהמטען ישרוף לי את הבית והטלפון? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  24. ערב טוב וחג קציר שמח (למרות שנגמר).. אני צריך להגיש עבודה למחר, ומה שאני צריך זה אנשים שהתנסו ויש להם ידע בתחומים הנ"ל ומבינים. אוקיי, אז נתחיל, אני צריך את הדרישות לכל תפקיד, מהם הכישורים, הידע והניסיון, שדרושים לכל אחד מהתחומים הנ"ל. אודה לכם אם תעזרו ! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום! יש לי רק את הטלוויזיה עם צלחת של "עידן פלוס" של הממשלה וכפי שאתם יודעים יש שם רק 5 ערוצים. מכיוון שאני אוהב מוסיקה מזרחית חשבתי על אופציה לראות דרך המחשב את ערוץ 25 הים תיכוני והתחלתי כמו תולעת לחפש את הערוץ בשידור חי ולא הצלחתי. אבקש את עזרתכם באם ע"י התקנת תוכנה או שצריך לקנות אביזר נוסף למחשב או ע"י קישור.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים