כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
המורה שלי נתנה לנו דפי תירגול על מנת להכין אותנו למגן. יש שם את התרגיל הבא (איך אני יכול לעשות ניקוד באותיות כדי שתראו גם את הניקוד?): 16. א. הם נוכחים לדעת זאת. ב. אתם נוכחים בחדר. הפעלים נבדלים זה מזה: 1. בבנין ובגוף 2. בשורש בלבד 3. בשורש ובבניין 4. בגוף ובזמן אחרי שבדקתי כל אחד מהפעלים יצא לי ש: 1. הראשון השורש שלו הוא י.כ.ח הבניין נפעל הגוף נסתרים והזמן הווה 2. השני השורש שלו הוא נ.כ.ח הבניין קל הגוף נוכחים והזמן הווה כפי שניתן לראות, אף אחת מהאופציות לא מתאימה למה שיצא לי מכיוון שיצא לי שהפועלים שונים זה מזה בשורש, בבניין ובגוף. עיזרו נא לי :<
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
-
חבר'ה יש לי אזרחות פולנית. יש לי ויכוח קטן עם סבא...אני חושב שקראתי באיזה מקום שמי שיש לו אזרחות באחת ממדינות איחוד אירופה יכול ללמוד בחינם או תמורת סכום סמלי בכל מדינות איחוד אירופה. אני צודק? איך זה בדיוק הולך... ??? ואם כבר שאלתי..מישהו יודע אם פסיכומטרי תפס באירופה?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשים את השאלות שלי אבל לא מצאתי מקום אחר אז ככה אני צריך ליפרוץ פלאפון נוקיה 3100 (צביקה פיקה) הפלאפון הוא מחברת אורנג' ואני רוצה שהוא יהיה גם בישביל הסים שלי כלומר הסלקום מישהו יכול להביא תוכנה או מדריך או שהוא בעצמו יעזור לי בבקשה זה דחוף מאוד אני צריך סים פרי למי שלא הבין
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://gabbly.com/http://hwzone.co.il חמוד, לא ? אפשר לפתוח כזה לכל דומיין רק לשנות בכתובת את הדומיין למה שרלוונטי נ.ב לא שאני מתכוון שזה יהיה הצ'ט הרשמי של האתר, אין צורך לנעול פה את הת'רד שלי, סתם מפרסם את השירות הזה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי כבר כמה זמן. נגיד בנאדם רוצה להרזות[לאו דווקא לרדת במשקל, אלא להרזות מבחינת הגוף]. מה יעזור לו יותר: א. לרוץ ריצה קצרה יחסית[2000-2500 מטר] אבל הכי מהר שהוא יכול[נניח 13 קמ"ש]. ב. לרוץ מרחקים ארוכים יותר[3500-4000 מטר] אבל במהירות איטית במעט[נניח 11.5-12 קמ"ש]. מה יעזור לו להרזות יותר, לשרוף שומנים וקלוריות, מהר יותר? ובצורה יותר בריאה ויותר משמעותית[כלומר בצורה יותר מורגשת]? תודה מראש נ.ב יש להתעלם מכל נושא הדיאטות והשטויות האלה... רק מבחינת הריצה נטו מה יותר ישרוף שומנים ודברים כאלה.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
עד לפני שבועיים ראיתי את השכונה שלי כגוש ענק שאפשר היה לדמיין בו כבישים ראשים. היום אני נכנס לגוגל ומגלה שלא רק שאני רואה בבירור את הכבישים אלא גם את הבית שלי והחנייה והגינה ואפילו מכוניות שנוסעות בכביש. אז אמנם זו לא הרזולוצייה בה רואים ערים בארה"ב אבל זה ממש לא היה כך לפני אלא אם כן עשיתי משהו לא טוב (גם אופצייה). בכל מיקרה רואים משדה דוב ודרומה כמה ק"מ לאורך החוף באיזור ת"א ונראה לי ככל שיורדים דרומה זה גדל בקו החוף. די מדאיג, רואים גם שטחים צבאיים בבירור כולל מבנים דרכים והכל. שיהיו בריאים - לפחות אפשר להראות לחברים מהעולם את הבית, הבריכה ואיך בדיוק נראה חוף הים (אפילו אפשר לראות את הכסאות של המסעדות בחוף) 8) (למקרה שעשיתי איזו טעות לפני שמנעה ממני רזולוציות גבוהות בח…
-
- 113 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
-
פעם פרסמתי את הציון שלי ב 3dmark עכשיו כל פעם שאיזה מישהו מעלה את הציון שלו או מגיב אני רואה את זה בתגובות חדשות וזה כבר מזמן לא מעניין אותי, או כל מניי נושאים לא מעניינים שהגבתי עליהם עכשיו אני צריך לאכול אותה ולראות אותם ב"תגובות להודעות שלי" תעשו איזה אפשרות להפסיק נושאים שכבר לא מעניינים כי זה מאוד מציק,
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ניסחתי מכתב. בבקשה תוסיפו עליו עוד סיבות שאני יכול להביא שיעזרו לי, פרטים שירחיבו את הסיבות שכבר ציינתי, ועוד עצות... תודה לכבוד לשכת גיוס אזורית ירושלים הנדון: דחיית תאריך גיוס ההני פונה אליכם בבקשה לדחות את גיוסי בשישה חודשים לפחות בגלל הסיבות שלהלן: *עלי להשלים ולשפר בגרויות. *בכוונתי להכנס לכושר ולשפר את בריאותי כדי שהשירות יהיה לי יותר קל, ולמען העלאת פרופיל עתידית אפשרית. *לא הספקתי להשיג מיונים לתפקידים שאני חפץ בהם ונכון לעכשיו אני אמור להיות מגויס ל"כלל צה"לי" למרות הקב"א הגבוהה שלי (54) בכבוד רב, **** *****
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך שהוא יהיה גם פלאפון ועדיף שמערכת ההפעלה תהיה של microsoft ולא palmos שהמחיר יהיה עד400$ (אפשר גם מחול - עדיף שתתנו אתר אמין שגם שולך לארץ אם אתם ממליצים מחול) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כן כןכןכןכן כנסו לפה http://www.zooreka.com/photo-102097.html תיראו איזה מותק =] והוא גדל עם ניכנסים הרבה!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-786,00.html :
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לפני יומים המורה שלי לאנגלית חילקה ציונים של סוף שנה כיתה ט' ואמרה לכל אחד לכמה יחידות הוא הולך אני קבלתי 97 למרות שהממוצע ציונים שלי הוא 88...המורה פשוט אוהבת אותי והיא אומרת שאני מבטא את עצמי טוב אבל יש לי המון שגיאות כתיב...(ממש הרבה..) היא הציעה לי לעשות איבחון ושאני אקבל פתור משגיאות כתיב באנגלית... אז האם אני בן אדם שלא יכול ללמוד יותר מרבע שעה למבחן יסתדר ב-7 יחידות?? האם הרמה של 7 יחידות הרבה יותר גבוה משל 5 יחידות? האם בכלל מתיחסים באוניברסיטה ל-7 יחידות?? או לפחות יחס מועדף? תודה לעוזרים.. p.s slimshady בהצלחהב-7 יחידות (אתה עדין לא יודע פשוט...המורה אמרה לי להגיד לך{תגידו לו בהצלחה!})
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי E1000 (מכשיר מעולה דרך אגב, ללא ספק נותן את התמורה הכי טובה לכסף), ואני בתוכנית של אורנג' - ולכן קיבלתי סים של דור שלישי. מתסמן שאני אקבל מכשיר מהעבודה. אחותי בדיוק מסיימת התחייבות לפלאפון - אבל אותה מעניין הרבה יותר העיצוב של המכשיר מהתכונות. אני רוצה לקנות לה מכשיר לא דרך רשת סלולרית ולהכניס לו את הסים של הE1000. האם זה יעבוד? אם לא, אז יש דרך להעתיק את המידע לסים של דור 2?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שאלום! הכותרת מדברת בעד עצמה =] האמא: האבא: הגורים: יש מעוניינים? =]
-
- 40 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
קול נשי, גבוה, איטי ושקט... השיר היה גם בפרסומת לסדרה של ההומואים בערוץ יס סטארז לפני כמה חודשים. המלים שהצלחתי לקלוט מהפזמון (אבל לא מצאתי את השיר כשחיפשתי בגוגל לפי הליריקס): i have to tell you everything by saying nothing tell me nothing או משהו כזה.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לעזאזל,אני מחפש כבר שבוע את המיקוד בספרות ואני לא מוצא למישהו יש לינק למיקוד של הספרות? [לחומר שיהיה בבגרות,לא לחומר שנשמט מהבגרות]
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם . יש איזה משהו שמסתובב ברדיו , עד היום לא יצא לי לתפוס את השם של השיר , אבל כמה מילים ממנו נדבקו לי לראש : אני איתך כאן רק בנתיים , להחזיק ת'ראש מעל המים ... אין אנשים עם כנפיים שזה נראה לי מתוך הפזמון , יש שם עוד כמה שורות , כמה אהבה את מביאה , כמה תעבה את מביאה . איך קוראים לדבר הזה ?!?!?! תודה מראש . לורד יאבל השלישי .
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מחפש חנות בת"א שיש בא הרבה נגנים שאפשר לנסות אותם ... אני לא מעוניין לקנות שם אני רק רוצה לדעת פיזית במכשירים ולראות איזה הכי נוח להפעלה המכשירים שצריכים להיות בחנות : iAudio X5 60GB ZEN VISION:M IRiver H340 תודה
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-