כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הייי כל מי שיש לו פייסבוק מכיר את זה: 1. האישה ה-כ-י אמיצה בעולם!! אני רעדתי כשראיתי תתמונה הזו! לא לבעלי לב חלש.. רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 2.שיטה קטלנית חדשה איך להוציא שבע פחיות ממכונה ולקבל את כל השקלים רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 3.הצילו את ניר ממחלת סרטן קשה!על כל אחד שמצטרף תורמים לנו 5 שקל(אמיתי+הוכחות) רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור בקיצור הבנתם את הכוונה. השאלה היא איך יוצרים דבר כזה? מודה לכם על העזרה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
http://www.hatufim.coo.co.il/? תעבירו הלאה אנשים..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר כמה פעמים קרה לי (בפיירפוקס בלבד) שהתוצאות של גוגל היו מהגוגל האמריקאי ושמתי לב שלעיתים הפרסומות ביוטוב הן אמריקאיות (או מדינה דוברת אנגלית כלשהי)... אני תוהה מה הסיבה. זה מעולם לא קרה לי בדפדפן אחר. יכול להיות שהדפדפן עצמו שולח את התעבורה שלי דרך איזה נודים משלו? אחרת מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
באיחור קל, אנחנו מקבלים סרטון נוסף שמתעד את הסרט על Warcraft כפי שהוצג בכנס הקומיק-קון, הפעם מצד גזע בני האנוש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הצצה-נוספת-אל-הגירסה-ההוליוודית-של-warcraft/
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש חנויות בגדים לא יקרות באיזור נתניה. בעקרון אני מחפש דגמחים, ג'ינסים חולצות פולו ו- T-Shirts. אני קונה בעיקר בגולף ב- Cellio ולאחרונה גם ב- Bogart. מה זה לא יקר? חולצה עד 100 ש"ח , ג'ינס עד 200.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום עשיתי תאונה קטנה עם רכב אחר והוא עשה לי נזק לרכב שלי וזה לא נזק קטן. עצרתי להחליף פרטים והוא ברח לי , הצלחתי לרשום את המספר שלו ואני רוצה לברר עליו פרטים. כתובת או טלפון או משהו.. אם יש למישהו דרך לברר בבקשה שיפנה אלי בפרטי או יגיד לי מה לעשות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הגיע החופש המבורך והגיע הזמן לשינוי רציני בחדר שלי. אני רוצה לעשות כמה שיותר DIY כאלה בשביל לחסוך כסף ( ) אחרי שאני יחליט לאן כל דבר הולך אני יוסיף איזה LCD חמוד או משהו... אני אשמח לתמונות של חדרים מגניבים... (עברתי על כל הת'רד של החדרים ולא ממצאתי איזה משהו שאני ממש ממש מתלהב ממנו ) תמונות בהמשך... תודה רבה!
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה נראה דבילי אבל אני ממש חייב לשאול: 1. איך אני יכול ליצור הודעה פרטית חדשה, כשאני מנסה הפורום/אתר נותן לי הודעת שגיאה- שאין באפשרותי לשלוח הודעות פרטיות 2. איך אני משיב להודעה פרטית...REPLY לא מצאתי קפתור כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
התחלתי לראות את הסידרה עכשו, ובינתים נראה די עייף... מישהו ראה אותה ויכול להגיד אם היא משתפרת אחרי כמה הפרקים הראשונים?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני מניח שחלק מכם שמעתם את השיר באולפן של צ'ירלטון. השיר הוא כמו שהיה פעם של אריק אינשטיין שהוא מקריא את השמות של השחקנים במונדיאל. מישהו יכול להעלות לפה את השיר?? השיר נקרא: אסף פרישמן והחלוצים - ואלה שמות 2006 מונדיאל
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=313755&st=0 נראה לי שמישהו סידר לו כונן מתאבד, כדי להתנקם בו התוצאה: :lol: :lol: :lol:
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלוש שבועות אחרי הצו הראשון, קיבלתי הזמנה למבדקים לצוות אוויר אז רציתי לשאול את מי שכבר היה שם - מה זה כולל? מה בדיוק עושים ביום הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכדורגל הברזילאי זה פשוט מדהים מה שהם עושים חובה לראות!!! http://www.youtube.com/watch?v=2laBdnAubBc
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הייתי רוצה שיתנו פה בבקשה קישורים כמו של הדיון שיש פה על המחשב וסביבת עבודה, מישהו נתן פה אחד של חו"ל אם אפשר גם כאלה ואולי גם מהארץ (אבל לא יודע עם מותר לפרסם פורומים אחרים פה בעיברית), אני אוהב לראות דברים כאלה אצל אחרים...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם , אז ככה : רציתי אזעקה חכמה וטובה לבית , אז התפטתי כמו כולם למוקד הזה שמציע "אזעקה חכמה לבית" ופשוט נפלתי בפח איתם! ממועד ההתקנה ראיתי שהם לא מקצועים הטכנאים שלהם לא מבינים בכלום , האזעקה גם לא שווה כלום , הנה כמה דוגמאות לפני שדורכים את האזעקה: יש רמקול שצועק בכל הבית "דריכה מלאה" ואמרו לי שאי אפשר לבטל את זה במוקד, אחרי איום על התנתקות זה בוטל מאחד הטכנאים.... רק תבינו כמה חוסר אמינות יש שם ועוד נפילה בפח גם למוקד הזה אין סייר ... בקיצור אל תתחברו אליהם על הפנים... התחייבתי גם ל3 שנים
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש סרטונים ביוטיוב או כל מקום אחר עדיפות לאיכות HD אפשרית. דברים בסגנון CINEMATICS שכאלה. לדוגמא: חופשת סמסטר ... קשה קשה תודה
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
חשבתי שאני ראיתי כבר הכל, חשבתי שאני לא אופתע משום דבר שיעשו בני-אנוש אבל לזה לא הייתי מוכן, אלמונים פרצו לבית המוגן של העמותה למען החתול ושרפו את החתולים חיים. אם רק היה לי חצי דקה עם האנשים האלה לבד, ביידים שלי הייתי רוצח אותם!! ישנם רגעים שאני מתבייש להיות בן-אנוש, זה אחד מהם. http://www.nrg.co.il/online/35/ART/935/966.html הייתי שם את הסמיילי הכועס, אבל זה לא מתקרב אפילו לרמות הכעס שאני מרגיש עכשיו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכמה זקן אני צריך להיות אם ראיתי את זה כשזה שודר...
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בחודשים האחרונים(תקופת זמן די ארוכה למען האמת) יש לי סימנים שחורים מתחת לעיניים. אני ישן לרוב, לפחות בחודשיים האחרונים, 8-12 שעות כל "לילה"(לפעמים הולך לישון ב02 ומתעורר ב13, לפעמים הולך לישון- ומתעורר- גם בשעות מאוחרות יותר). לפי מיטב ידיעתי ה'שחור' נגרם מחוסר שינה, שזה ככל הנראה לא המצב שלי. בדיקות דם שעשיתי לפני כחודשיים היו תקינות מבחינת מינרלים וברזל. מה יכול לגרום לכך? האם זה בגלל השעות ה'יוצאות דופן' שאני הולך לישון ומתעורר בהן, או שזה יכול להיות משהו אחר? למישהו היה כזה דבר ונפטר ממנו? תודה,
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנחנו הגענו מקום 9 מתוך 25, מכובד למדי לדעתי, בהתחשב בכך שאנחנו לא בברית של סקנדינביה, בריה"מ או בבריתות קטנות אחרות.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קאבר חדש שלי, אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
מגוון רחב של אוזניות ורמקולים במחירים סבירים, וציוד מחשבים כללי (כרטיסי מסך, קול...) רצוי באיזור הצפון.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-