כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=313755&st=0 נראה לי שמישהו סידר לו כונן מתאבד, כדי להתנקם בו התוצאה: :lol: :lol: :lol:
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלוש שבועות אחרי הצו הראשון, קיבלתי הזמנה למבדקים לצוות אוויר אז רציתי לשאול את מי שכבר היה שם - מה זה כולל? מה בדיוק עושים ביום הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הכדורגל הברזילאי זה פשוט מדהים מה שהם עושים חובה לראות!!! http://www.youtube.com/watch?v=2laBdnAubBc
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הייתי רוצה שיתנו פה בבקשה קישורים כמו של הדיון שיש פה על המחשב וסביבת עבודה, מישהו נתן פה אחד של חו"ל אם אפשר גם כאלה ואולי גם מהארץ (אבל לא יודע עם מותר לפרסם פורומים אחרים פה בעיברית), אני אוהב לראות דברים כאלה אצל אחרים...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם , אז ככה : רציתי אזעקה חכמה וטובה לבית , אז התפטתי כמו כולם למוקד הזה שמציע "אזעקה חכמה לבית" ופשוט נפלתי בפח איתם! ממועד ההתקנה ראיתי שהם לא מקצועים הטכנאים שלהם לא מבינים בכלום , האזעקה גם לא שווה כלום , הנה כמה דוגמאות לפני שדורכים את האזעקה: יש רמקול שצועק בכל הבית "דריכה מלאה" ואמרו לי שאי אפשר לבטל את זה במוקד, אחרי איום על התנתקות זה בוטל מאחד הטכנאים.... רק תבינו כמה חוסר אמינות יש שם ועוד נפילה בפח גם למוקד הזה אין סייר ... בקיצור אל תתחברו אליהם על הפנים... התחייבתי גם ל3 שנים
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש סרטונים ביוטיוב או כל מקום אחר עדיפות לאיכות HD אפשרית. דברים בסגנון CINEMATICS שכאלה. לדוגמא: חופשת סמסטר ... קשה קשה תודה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חשבתי שאני ראיתי כבר הכל, חשבתי שאני לא אופתע משום דבר שיעשו בני-אנוש אבל לזה לא הייתי מוכן, אלמונים פרצו לבית המוגן של העמותה למען החתול ושרפו את החתולים חיים. אם רק היה לי חצי דקה עם האנשים האלה לבד, ביידים שלי הייתי רוצח אותם!! ישנם רגעים שאני מתבייש להיות בן-אנוש, זה אחד מהם. http://www.nrg.co.il/online/35/ART/935/966.html הייתי שם את הסמיילי הכועס, אבל זה לא מתקרב אפילו לרמות הכעס שאני מרגיש עכשיו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכמה זקן אני צריך להיות אם ראיתי את זה כשזה שודר...
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בחודשים האחרונים(תקופת זמן די ארוכה למען האמת) יש לי סימנים שחורים מתחת לעיניים. אני ישן לרוב, לפחות בחודשיים האחרונים, 8-12 שעות כל "לילה"(לפעמים הולך לישון ב02 ומתעורר ב13, לפעמים הולך לישון- ומתעורר- גם בשעות מאוחרות יותר). לפי מיטב ידיעתי ה'שחור' נגרם מחוסר שינה, שזה ככל הנראה לא המצב שלי. בדיקות דם שעשיתי לפני כחודשיים היו תקינות מבחינת מינרלים וברזל. מה יכול לגרום לכך? האם זה בגלל השעות ה'יוצאות דופן' שאני הולך לישון ומתעורר בהן, או שזה יכול להיות משהו אחר? למישהו היה כזה דבר ונפטר ממנו? תודה,
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו הגענו מקום 9 מתוך 25, מכובד למדי לדעתי, בהתחשב בכך שאנחנו לא בברית של סקנדינביה, בריה"מ או בבריתות קטנות אחרות.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קאבר חדש שלי, אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
מגוון רחב של אוזניות ורמקולים במחירים סבירים, וציוד מחשבים כללי (כרטיסי מסך, קול...) רצוי באיזור הצפון.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום אני עובד עם ICQ PRO 2003B. תגידו מה שתגידו..ישן, מאוס.. אבל מדובר על גירסה קלילה, מאובטחת מכל הגירסות החדשות, נקייה ופשוטה... תמיד יש לי התלבטות האם להתקין גירסה חדשה ואם כן איזו , או להישאר עם הטוב והישן.. מה אתם אומרים? כנ"ל לגבי IE6, מצד אחד אני משתמש בו רק לאתרים מעטים שלא נתמכים מלא בFF ויחסית לIE8 הוא קליל, מצד שני הוא לא מאובטח, נתקע לפעמים ולשל עצמו כבד ואני לא רוצה דפדפן שיעמיס לי עוד על המחשב. מחפש אבטחה,קלילות (ולא FF שיש לי כבר, אלא הכוונה לאתרים שנתמכים רק בIE). אז שווה לי להוריד את הIE8 מהעידכונים האוטומטיים שמציעים לי או לוותר על ה"תענוג"?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריכה SQL בשביל שאילתות מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד?(אני צריכה גירסה של ווינדוס 7)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה צריך לנהוג (מדהים) :o http://www.snabbstart.com/film/4d048618de
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מוכרת מחליפה שטרות של 20 עם 60 שנה למדינה לאספנים. (יש לי 2 שטרות) ל"מרבה" במחיר
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
מדובר במקרר ישן אמקור XL ואין לו שום כפתורים בהקפאה.. מה לעשות פשוט להשאיר את הדלת פתוחה ולחכות שהקרח יתפורר לו?
-
- 26 תגובות
- 25.4k צפיות
-
-
זה רק אני או שיש בעיות גלישה/מהירות כרגע בבזק בינלאומי? אצלי אישית מהירות ההורדה לא עוברת את ה 50...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.snopi.com/FreeTime/IQ_2.swf שכל אחד יצלם את התוצאה ולא יזרוק באוויר =] אם כבר אומרים כמה קיבלתם אגב אם משהו מכיר עוד משהו כזה שנותן ציון אני ישמח לקבל =]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקנס בגין עבירה של חנייה במקום המיועד לנכה תעלה ב-1 לדצמבר מ-500 ל- 1,000 ₪. אמש אושרה בקריאה שנייה ושלישית הצעת החוק שיזם ח"כ זבולון אורלב. כמו כן קובע החוק החדש כי מוסדות להשכלה גבוהה קניונים ומרכזי קניות מגרשי ספורט ומרכולים ואולמות שמחה יידרשו להציב תמרור במקום חניה המיועד לנכים במגרשי חניה ציבוריים. עד היום לא היתה דרישה כזו. ההצעה נועדה להבטיח את זכותם של אנשים עם נכות לחנות במקומות חניה שהוקצו עבורם ולהבטיח את האכיפה באמצעות הפקחים של הרשויות המקומיות. אורלב גם מנהל מו"מ עם משרד התחבורה שלפיו על התמרורים האוסרים את החניה במקומות השמורים לנכים יסומן גובה הקנס.
-
- 35 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
-
אוקי אל תנסו להבין למה אבל בגלל דוד שלי האידיוט עבדתי היום עם צמנט בלי כפפות אלא עם ידיים חשופות ו... קיבלתי כוויות (ממש מעצבנות) וכמה חורים ביידים. אני צריך שתמליצו לי על דרכי טיפול (אני אלך לרופא בכל מקרה) ואיך לנקום בדוד (תאמינו אני עם ראש פתוח )
-
- 48 תגובות
- 4.3k צפיות
-