כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
לפני דקות אחדות סיימתי לראות אותו במגוון הסרטים של ''HOT'' אני חייב לציין שזה סרט טוב ונחמד, אני אישית מאוד אהבתי את השחקן הזה ''ריי''. אשמח לשמוע את דעתכם על הסרט, אגב הוא סרט בן שנה, אבל יש הרגשה שפשוט רצו לגמור את הסרט ולא השקיעו יותר מזה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תהנו http://www.ebaumsworld.com/matrix.html אמנם ישן אבל יש עוד הרבה אנשים שלא ראו את זה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=6262189285614825346
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://4room.surgut.info/pictures/goez/tuma/ טוב נו רק האנימציה שונה...
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום ברדיו איזה בחורה אמרה שהאירנים חושבים שהם נצר לגזע הארי זה נכון? כי אם כן אז קודם :kopfpatsch: ואחרי זה- זה מסביר למה הם אוהבים נצים שלפי תורת הגזע אמורים לישנוא אירנים ולחשוב שהם גזע נחות איך בדיוק הם יכולים לחשוב שהם גרמנים אם אין פרסים בלונדינים טיבעי ואם יש לפרסים עינים בהירות זה נדיר מאוד איך זה מיסתדר אם האמונה שלהם?
-
- 47 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
עד לפני שבועיים ראיתי את השכונה שלי כגוש ענק שאפשר היה לדמיין בו כבישים ראשים. היום אני נכנס לגוגל ומגלה שלא רק שאני רואה בבירור את הכבישים אלא גם את הבית שלי והחנייה והגינה ואפילו מכוניות שנוסעות בכביש. אז אמנם זו לא הרזולוצייה בה רואים ערים בארה"ב אבל זה ממש לא היה כך לפני אלא אם כן עשיתי משהו לא טוב (גם אופצייה). בכל מיקרה רואים משדה דוב ודרומה כמה ק"מ לאורך החוף באיזור ת"א ונראה לי ככל שיורדים דרומה זה גדל בקו החוף. די מדאיג, רואים גם שטחים צבאיים בבירור כולל מבנים דרכים והכל. שיהיו בריאים - לפחות אפשר להראות לחברים מהעולם את הבית, הבריכה ואיך בדיוק נראה חוף הים (אפילו אפשר לראות את הכסאות של המסעדות בחוף) 8) (למקרה שעשיתי איזו טעות לפני שמנעה ממני רזולוציות גבוהות בח…
-
- 113 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אני בתור חצי אמריקאי חצי ישראלי אני מת על ספורט אמריקאי (הוקי, בייסבול, פוטבול) ובמיוחד בייסבול, פשוט משחק מצויין מכל הבחינות.. יצא לי גם להיות במשחק בייסבול אחד של הChicago White Sox Vs. Toronto Blue Jays וכל מי שחושב שהמשחק הזה משעמם טועה, במגרשים בארה"ב תמיד יש מה לעשות אם משעמם והמשחק פשוט עובר בלי שאתה שם לב אפילו זה פשוט תענוג לראות... *אני אישית אוהד את הYankees אז סתם רציתי לדעת אם יש עוד שאוהבים בייסבול??
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי כולם אחותי נוסעת לניו ג'רזי לתקופה של חודשיים+ והיא מעוניינת במחשב נייד חדש לשנת הלימודים הבאה שלה באוניברסיטה. הבעיה היא שהיא לא תיהיה ניידת יותר מידיי, ולכן אני צריך המלצה לחנות בניו ג'רזי או ניו יורק (אם יש במנהטן זה בכלל חבל"ז כי זה ממש קרוב אליה). הסיבה ידועה מראש.... מחשב נייד מסכן מבוסס סלרון בארץ עולה כמו מחשב איכותי מבוסס יונה בחו"ל... בתודה מראש לעוזרים, ברק.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב, כולם ראו את הקולה ומנטוס המקורי ואז כולם ראו את הגרסה ההיא שמעיפים את הבקבוקים לרצפה בכח.. עכשיו הגיע הזמן לעשות מזה אמנות http://eepybird.com/dcm1.html בפעם הבאה : קולה ומנטוס בחלל החיצון
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ראיתי באתר של נענע קישורים לתוצאות בחינות הבגרות בהכל: תנ"ך, היסטוריה, אנגלית, מתמטיקה.. כל השאלונים על הכל... השאלה עד כמה זה אמין ואם זה לא משוחד במקצת בכל זאת זה של "יואל גבע" עד כמה זה יכול לשמש אינדיקציה טובה?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אודה לכם אם תסבירו לי שלב שלב איך לפתוח תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה בארץ? אני מחפש כובעים של new era ובפרט של הניו יורק ינקיז בארצות הברית יש לפחות מיליון כובעים ומיליון חנויות שמוכרות אותם ובארץ אף אחד לא יכול לייבא אותם? האם אני יכול להזמין מאתרים מחול? כמו האתר של new era או מהאתר של ריבוק? נ.ב - רק מקורי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
;D לכול הג'ובניקים של HWzone ;D חפשן החפשן ( או בשמו המדעי: The Jobnick ) הינו קל"ב ממשפחת הקבניסטים. נפוץ ביערות השק"ם שבאיזור המרכז (צריפין, תל-השומר, קרייה). תוחלת החיים של החפשן הממוצע נעה בין כמה שבועות ( במקרה הקיצוני חודש/חודשיים וחצי טירונות ) ל-3 שנים, אבל בד"כ מחזיק מעמד רק עד שנה, וגם זה יותר מידי. ניזון בעיקר מפחיות קולה, ומשאיר אחריו בדלים רבים של סיגריות. החפשן כמעט ולא נע, ופעולותיו מסתכמות בכלום. רוב הזמן איננו בתעסוקה, נדיר לראותו זז, וגם זה רק כדי לעשות את צרכיו ( לעיתים גם לזה אין לו כח ). ניתן לזהותו בד"כ במצב של השענות זרוקה ורדומה על עץ, כשהוא מאופיין במשקפי שמש של טייסים ( רצוי מתוצרת "רייבן" ), לרגליו כפכפים והוא ישן שינה עמוקה, שזה בערך …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ואיך אני יכול לחשב כמה יוצא בשקלים להדליק את כל מחשב 24 שעות בחודש אחד ? (נגיד של ה24 שעות מאמץ מלא..אבל בטוח שזה לא..זה אולי משהו כמו 1-2 שעות ביום מתוך 24) (לפי המפרט של פ-4 שלי אני רוצה לחשב..)
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שבה אני נורא סקרן לדעת.. ראיתי כי התפתחות המעבדים הזכרונות והכרטיסי מסך צוברים מהירות והכל הולך ומתפתח מהר מאוד (עוד מעט יצא הקונרו וגם מתוכנן בעתיד מעבד בעל 4 ליבות...) רציתי לדעת עם כך ב2007 פחות או יותר מה יהיה חזק יותר מבחינת הרצת משחקים .. המחשב האישי, או הקונסולה PS3 (שלא מזמן אמרו שיש לה חומרה חזקה והמחשב לא יגיע לכוח שלה גם בעוד כמה שנים..) ? בבקשה אם אפשר תשובה עניינית כי לפי מה שאני רואה יצא בקרוב גם DX10 (וזה לא היה בכלל צפוי מבחינת SONY..) וגם הכל כזה הולך קדימה ולי כבר נראה שכרטיס מסך GF 7950 1024 בעל 2 ליבות ומעבד קונרו מהיר + זיכרון DDR2 מספק.. כבר היום עוקף את מערכת ה PS3... נכון שהמשחקים מיועדים רק לקונסולה וכל זה ... אבל בכל זאת ה…
-
- 7 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי פרופיל 97 ובהנחה שיהיה לי קב"א קצונה, האם סעיף ראייה קל מאד (-0.5) יכול למנוע ממני להתקבל לקורס טייס?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי פה פלאפון חדש שקיבלתי ויש לו אפשרות לIM ואני מנסה להגדיר אותו כדי שאני יוכל להתחבר למסנג'ר ואני צריך את הכתובת שרת של הMSN MESSENGER וסתם רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיודע?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
למישהו יש את האתר שמנגן כל פעם צליל התדר שונה ואז אתה בודק עד כמה אתה יכול לשמוע
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-