כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום, בפסח אבא שלי מתכנן לקחת אותי לצרפת לעשות סקי והוא נתן בידי להחליט בין סקי לבין גלישה בסנובורד. אז ישר חשבתי לבוא אליכם ולהתיעץ בנוגע לזה, אשמח לשמוע חויות גם מסקי וגם מסנובורד. תודה רבה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני תלמיד בכיתה י"א, הלומד במסגרת חמש יחידות לימוד במתימטיקה. אנחנו לומדים 8 שעות בשבוע(+עוד שעה שהמורה הוסיפה לנו). שמתי לב שאני "מבזבז" הרבה מהזמן הפנוי שלי בלימודי המתימטיקה, בהשוואה לתלמידי ה-4 יחידות שנראה כאילו הם פשוט נהנים מהחיים... 6 שעות שבועיות, בקושי מקבלים שיעורי בית ומקבלים ציונים די טובים במבחנים. אני בטוח ב-100% שאם אני ארד ל-4 יח"ל אני אצטיין במבחנים ללא מאמץ מיוחד. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, ואני מבקש שרק אנשים עם נסיון של כמה שנים מעליי יענו ברצינות. האם השארות ב-5 יחידות במתימטיקה תעזור לי משמעותית על תלמיד של 4 יח"ל להתקבל למשהו באוניברסיטה או בכל דבר אחר המצריך תעודת בגרות, או שהדבר תלוי בציוניי. נניח ואני אקבל בבגרות[מקרה הגרוע ביותר] 85 …
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
Lemonade Tripod Triple Cripple Shortbus QuadCoNoMo TRICYCLE 3-legged Chiuaua DEFECTERON 1/4 Missing Inside Hectoron Rejecteron Phuckitron Plusteron Defective Inside tri-plegic Triple Layer Taco StrikeThree Oddcore Subopteron PartialPart Refurbium Unobtainium Faileron Tripletripe Hindenburg A Year Late And 3 Billion Dollars Short Triceraflopped Brokealona Tritanic Rotten-to-the-Core Athlon - Millennium Edition Oopseron - Black Edition Subprimeron 64 - Bailout Edition Athlon 48 Barcelona 4000+/-1000 T_R_I_P_L_U_S_T_E_R_O_N OPTEROFF Triple whopper LIMPDICKTERON OneOfTheseCoresIsNotLikeTheOthers 3CoresAndABadOne OnceTwiceThreeTimesAFailure ProofOfYield RubADubDud TriPhuctYa S…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שנה וחצי של גידולים בלי הפסקה אחרי חימצון שהחזיק יותר מחצי שנה שתי צביעות כמה ראסטות והרבה הרבה הרבה שיער הסתפרתי. קצר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.facebook.com/SelfEmployedRights like
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, היום נכנסתי לאתר של tms וראיתי כי הם חוזרים לפעול מיום ראשון הקרוב 2009\10\25, וגם נכנסתי לאתר של foxpc וזה הפנה אותי לאתר של tms&fox ושם עדיין רשום סניפינו סגורים כעת אבל אני די בטוח בעצמי שהכוונה היא לחברת foxpc שעדיין סגורה כעת. סתם רציתי לעדכן פה למי שעדיין לא יודע. צוות tms שנמצא פה בפורום אני מאוד מקווה שהם יראו את ההודעה הזו-יש מצב אולי בבקשה ממכם לפתוח גם סניף באיזור המרכז?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום הנכון לכתוב, אבל בטרייד זון באתר, לא ניתן לראות את פרטי המפרסם גם אחרי שלוחצים "הצג פרטי מפרסם" (לא קורה כלום פשוט) ניסיתי בכמה דפדפנים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר שווה? מה יותר טוב? כדי שמישהו שיש לו את אחד מהמכשירים הבאים יגיב. אם אפשר מידע ומחירים אני ישמח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי מפנדה אוזנית של Sennheiser. האוניה הימנית לא עובדת יותר, וממה שהבנתי פנדה פשטו את הרגל. האם יש בכל זאת דרך בה אוכל לממש את האחריות? במידה ולא, יש טעם לנסות לתקן אותם אצל איש מקצוע? יש בכלל מקומות שמתקנים בהם אוזניות?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
רציתי לדעת היכן הוא הומצא שנים ועל ידי מי בבקשה מי שיכול תעזרו לי למצוא מידע על זה כי ול מה שמצאתי זה איך הוא עובד ואיך פיתחו אותו..
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
סירטון של קטעים כואבים ויש כמה די מצחיקים אבל בעיקר כואבים :-X http://media.putfile.com/Owned-Video--13823456235697803
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אם אני הולך לעשות תיאוריה ב2.1.07 (סתם דוגמה) אז יהייה לי 60 שאלות?
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי מכונת גילוח ואני נגעל להתגלח בה (היא שלי,לא משנה למה) איך אני מחטא אותה?
-
- 14 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
סהלן בחשבון הדו חודשי האחרון שקיבלתי, מתבקש תשלום של 4300 שקל על 171 קו"ב מים. ממוצע השימוש בין חשבונות קודמים כולל ביקורת על שנה שעברה, הוא 30 עד 40 קו"ב ל 4 אנשים. בשימוש שוטף רגיל - כביסות, מקלחות, שירותים, שטיפה ( כלים, רצפות וכולי ) , שתייה, בישולים, עניינים ושאר ירקות. לבית ( בניין משותף רב קומתי ) ישנה גינה גדולה פרטית וצנרת בחוץ ( תת קרקעית ) אך אין השקייה והקרקע יחסית יבשה ולא ספוגה במים. אין רטיבות בקירות ואף אחד מהשכנים לא התלונן על נזילה שמקורה אצלי. אין דליפת מים בצנרת הביתית, ניאגרה, מקלחת או כל מקור אחר. החשבון הינו חשבון פרטי וללא צריכת מים משותפת. מי, מה, למה וכמה ואיך ואיפה ובעזרת מי ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.aliyahrevolution.com/
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך יוצים תרגום מובנה לסרט? יש לי סרט ותרגום בנפרד אז איך אני מחבר אותם שיותר אני לא אצתרך שוב חבר אותם שוב? זה יעזו לי לגבי צריבה לדיסק ולקרוא את זה בדיוידי .. בבקשה תעזרו. אם אפשר שלחו לפרטי אני לא תמיד פה. תודה!!
-
שלום אניז קוק למידע פשוט אך חשוב ביותר איכן אני יכול למצוא את מספר ה ID של המחשב מקווה לכבל תשובה בימים הקרובים זה דבר שאני צריך בדחיפות ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
-
הוא עושה הכל... http://www.youtube.com/watch?v=1xXNoB3t8vM
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ערב טוב. יש איזה ספרים ללימוד מחשבים שאתם יכולים להמליץ לי? אין לי נושא מסויים. זה יכול להיות על המחשב בכללי, וזה גם יכול להיות לימוד שפות [שפת C וכ'ו...], או כל דבר אחר שקשור למחשבים. טיילתי היום בצומת ספרים ומצאתי כמה אבל לא רציתי לקנות מבלי לשאול קודם כי יש ספרים שהם גם נורא לא מקצועיים. חשוב לי לציין שאני מתחילה ואני רק רוצה להשכיל קצת בכל מה שקשור למחשבים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.bizportal.co.il/homepage.shtml?p_id=&maavar=1 אחרי DELL, הגיע תורם של c-gate
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אני יכול להזמיו מוצרי מודינג מ Jab-Tech.com ? נכנסתי שמה כדי להירשם ולא מצאתי Israel ???
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש מצב שמישהו מביא לי לוח שידורים של כל הסדרות שעומדות להתחיל? חדשות וישנות(עונות חדשות). ואשמח אם תמליצו על משהו שנשמע טוב. אני אישית ממש מחכה לטרה נובה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאייסיקיו 6 החדש? תודה...
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-