כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
מה נשמע 1. קיצר אני מחפש רדיו איכותי של מוזיקה שחורה , היפ הופ וכל מה שדומה לו. אני משתמש בוינדוס מדיה פלייר. מה עדיך מבחינת נגן, וינאמפ, מישהו בכלל משתמש בזה עדיין? או וינדוס מדיה פלייר. 2. אני מחפש אתרים טובים של מוזיקה שחורה ( לא מצעד של MTV) תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר חוקי שניתן להוריד ממנו קטעי HD קצרים (לא משחקים או אנימציה) בחינם? רק כדי להתרשם מן האיכות.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז משעמם לי והחלטתי לעשות מרתון של סרטי מנגה, על מה שווה לי ללכת? עריכה: (ותודה ל-DIMAX ) בלי סרטי פורנו בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דודים שגרים בניו יורק והם יכולים להביא איתם מחשב נייד אני צריך את עזרתכם כדי לדעת מאיזה חנות בחו''ל לקנות תודה..
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקיי אני אתחיל ככה: המורה לאנגלית שלי נותנת לי הזדמנות לשפר את הציון שלי במקצוע. היא שלחה לי אנסין באי מייל, ואני צריך לשלוח לה את זה בחזרה.... פליזזז אנשים זה ממש ממש חשוב לי! זה ההבדל בין נכשל לעובר! מה שאומר שזה ההבדל בין לעשות קורס קיץ בביצפר, לבין להיות חופשי!!! בכלל זה ממש ממש קצר, ואמור להיות לא קשה (אבל אני בכיתה י' וזה לכיתות י"א'..) אז מי שיכול אני מאוד אודה לו על זה! הנה קישור לאנסין: http://forums.ort.org.il/files/30/1775990/7109739.doc
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/8/1096750 :lol:
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היה על הנגן המדהים הזה כתבה באתר http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1054749978,10942, ואני ממש רוצה לקנות אותו השאלה היא איפה וכמה הוא עולה עם דמי משלוח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מאוד מופתע כי חשבתי שיהיה מבחר סביר אבל בחיפוש ראשוני מצאתי רק דגם זה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=401856 וחוות דעת עליו שם לא מי יודע מה. אם יש לכם כזה, איך הוא? ואולי מישהו מכיר דגמים אחרים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיים אתר או תוכנה שניתן דרכה לכוון מיתרים של גיטקה אקוסטית?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה בפרטי על התרשים הנ"ל שפורסם בפורום הכללי: מקור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=116271.0 אינטל פנטיום 3 מהירות שעון 600 מגה הרץ לוח אינטל מקורי SR440BX כרטיס מסך מוכלל RIVA TNT 256 מגה בייט SDRAM PC100 מקורי של מיקרון/crucial 2 כוננים של WD אחד 10 גיגה בייט השני 8 גיגה בייט מסך 19" HITACHI CM769ET רוב החלקים במחשב בני 5-6 שנים, המסך בן 4-3 שנים, המעבד המקורי היה פנטיום 2 400 מגה הרץ והוחלף לפני 3-4 שנים למעבד הנוכחי. בקניה הראשונית (עם חלונות 98) למחשב היה 128 מ"ב, לא זוכר בדיוק מתי אבל לא רחוק מידי מהקניה הוספתי עוד 128 מ"ב - כעת חלונות 2000 היא מערכת ההפעלה. במקור המחשב עלה בערך 3000 שקל, המעבד "החדש" עלה 1200 שקל בזמנו…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי חלקי מחשב שאני רוצה למכור ואני מחפש אתר שניתן לפרסם אותם (חוץ מ PCTIP ) או עם מישהוא מכיר חנויות מחשבים של TRAID IN אז זה יהיה מצוין וממש ממש יעזור לי. אשמח לקבל תגובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NO SH*T,JUST READ חבר הכנסת סטס מסז'ניקוב (ישראל ביתנו) העלה הצעת חוק, על פיה תהפוך שדרות לבירת ישראל במשך החודשיים הקרובים, זאת לאות הזדהות עם תושבי העיירה המופגזת. לדבריו, "בשבועות האחרונים נדמה כי מדינת ישראל איננה מקדישה את מירב המאמצים בכדי להבטיח את שגרת חייהם של תושבי העיר, מזלזלת בשלומם ומבקשת להרחיק את הנושא מסדר היום. בשל כך מתקבל הרושם בארץ ובעולם כי העיר שדרות ותושביה אינם חשובים מספיק בכדי שממשלת ישראל תכריז כי המתקפה עליהם תחשב "קאזוס בלי". לאור כל האמור לעיל, מבקש חוק זה לקבוע כי העיר שדרות תוכרז לתקופה של חודשיים מיום קבלת חוק זה כבירת ישראל, דבר אשר יבהיר בצורה נחרצת כי כל עיר או יישוב בתחומי מדינת ישראל העומדים מול מתקפה חבלנית עוינת ייחשבו כעיר הבירה ל…
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
בקיצור רוצה להביא את האוטו הזה.. יש אנשים אמרו לי אוטו טוב ויש כאלה אמרו לי יש לו בעיה די שכיחה עם הראש מנוע. עכשיו אני שואל אתכם אולי לכם היה או יש את הרכב הנל. מה אתם אומרים. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
חזרתי מהקרנת הטרום בכורה... ויש לי להגיד מילה אחת וואו! הפעם המפיקים והבמאים של הסרט התעלו על הקודמים וסוף כל סוף יצא להם משהו טוב... באמת טוב... המשחק טוב הנסיעה סוף כל סוף הם לא מגיעים למהירויות אסטרונומיות.... וגם מכיוון שהסרט מצולם בטוקיו אז המהירות היא בקמ"ש... ;D :yelclap:
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
robert gitelman- club99 11.5.2007 robert gitelman- club99 11.5.2007 tracklist: 01. Pedro del mar feat. emma nelson- feel (martin roth girls love djs rmx) 02. K and A- Always A Fool (ClubMix) 03. Vincent de Moor- Fly Away (Cosmic Gate Remix) 04. Solar project- radial emotion (tragida remix) 05. Junior Jack- E-Samba (Lee Osborne's Space Mix) 06. Filo & Peri feat. Eric Lumiere- ANTHEM (John OCallaghan Remix) 07. Front- Cosmic Spring (aurura mix) 08. ABout Blank feat. mque- Active Side 09. Ehren stowers and the viceroy- way of life (original mix) 10. Yves deruyter- feel free (yves deruyter vs. dj vincenzo remix) DOWNLOADS: 1) robert gitelman- club99 11.5.2007…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני פריק של יד 2 והתוודתי לכך ששוק היד 2 בישראל מאוד פעיל ולא חסר מציאות בהרבה תחומים למה אין איביי ישראל ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשר הסבר מפורט על איך SKYPE עובד על פלאפון עם סימביאן^3...(אינטרנט?, עלויות?, ועוד...) תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
אני טס מחר לשבועיים שווה לי לקנות שם משהו למחשב והאם שווה לי לקנות ציפ לps2 או שכדי להיזהר בגלל זיופים.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני אגור בדירה בברוקלין (חבר של משפחה) וככל הנראה אני יהיה שם לבד..עם זאת,אין לי בעיה להסתובב לבד ,לעומת המון אנשים אחרים אין לי שום בעיה לראות מקומות חדשים ולהסתובב בהם לבדי. בכל אופן,אשמח לקבל עצות למקומות שכן חובה לבקר בהם בניו יורק . כרגע המקומות הבטוחים הם כמובן הטיימס סקוור\סנטרל פארק\פסל החירות \אמפייר סטייט. חשבתי גם על הגראונד זירו.נראה לי שיהיה מדהים לראות את המקום הזה אחרי מה קרה שם..עם כל העצב שבדבר. אז כל מה שעולה לכם לראש תזרקו פה וזה יעזור לי מאוד תודה רבה מראש נ.ב-אשמח לקבל גם הצעות לגבי חנויות גאדג'טים\מחשבים וביגוד. (מסעדות כשרות גם יכול להיות מעולה! )
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קניתי היום מצלמה באתר אינטרנט דרך כרטיס אשראי. פתחתי את החבילה, פתחתי ספר הוראות, הכנסתי סוללה למצלמה צילמתי איתה קצת ולא אהבתי. נגיד ואני רוצה להחזיר אותה בחזרה לחנות ולבטל את התשלומים! האם יש לי זכות לדרוש זאת? מה החוקים והזכויות של הצרכן במקרה זה? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל אני באמת רוצה להגיד שזה דיון רציני בבקשה לא לרדת עלי. אני לא יודע לקרוא שעון מחוגים.. אני נתקל בבעיה הזאת לאחרונה לא מעט פעמים ואני נבוך כל פעם מחדש.. בבקשה זה רציני מאוד... אם תוכלו לעזור לי אני הודה לכם מאוד
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-