כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש סדרת קומדיה נחמדה להעביר איתה את הזמן כרגע אני רואה My name is earl / Family guy /Malcolm in the middle אם אין לכם המלצות לקומדיה אני אשמח גם למשהו בסגנון Prison break תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הולך פה נכנסתי לאתר שיש בו הרבה מודים למחשקים, עכשיו כל מוד שאני מנסה להוריד מפנה אותי לאתר המזורגג הזה. עשיתי להם טובה ונרשמתי. אבל זה לא מספיק, כל פעם שאני מנסה להוריד משהו הוא שולח אותי לדף של רישום בתשלום!!! מה הולך פה לכל הרוחות??
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ובכן מימי תערוכות המקינטוש המעולים לא ייחלתי לאכזבה שכזו. למרות שגם שנה שעברה לא בדיוק היה משהוא. מה שמוזר היה שהם דרשו 50 ש"ח עבור מבקרים שלא נרשמו. ומה קיבלו ? קיבלו ביתן מרכזי אחד (אני חושב 32-34) עם קצת פרוזדור נושק ליציאה השנייה. כמה עשרות מציגים + 2-3 דוכני הצגת מכונות שתייה של קפה.(הם עדיים מנסים למכור לנו קפה למשרד) אהה וגם (שכחתי) הנודניקים של העיסויים בגב, היו שניים כאילו. אם שנה שעברה החברה הצעירים התלהבו מדוכן פנדה, אז הרשו לאכזב אתכם, לא היו דוכני חומרה נורמליים. הציגו כמה חברות כרטיסי מסך, והתפלאתי בכלל שאנשים מתעקבים בביתן (לא זוכר של מי) עם כרטיסי מסך של Palit ודגמיו(ממש לא משהוא). דווקא הביתן של קריאטיב היה מבין הנורמליים שכן הציגו שם את כל דגמי הרמקולים …
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
זה קרה לי במחשב הראשון שקניתי. מאז בכל פעם שאני קונה מחשב (או מארז) חדש, אני בודק מראש, והחנויות ממשיכות לשכוח להוסיף את הכבל. אני מכיר אחרים שנתקלו באותה בעיה. מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור? ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא מכיר את טורק הכוונה לסדרות כמו לוסט פריזון ואם יש גם לסרטים גם טוב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
האם יש אתר שרשום שם את כל הסרטים החדשים שנמצאים בקלונוע בעולם? וגם סרטים שיצאו לDVD ? בכלל אתר שכולו עוסק רק בסרטים חדשים שיצאו לDVD או לקולנוע? ועל איזה סרט אתם ממליצים לי ? כי ממזמן לא ראיתי סרטים ואני מחפש איזה סרט טוב לראות בנתיים =] תודה על העזרה, טימור =]
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ציטוט: רבים העובדים על מסכים גדולים באופן קבוע נתקלים בבעיה: לעכבר הרגיל לוקח הרבה זמן לעבור מצד לצד של המסך, וגורם לעייפות וכאבים במפרק כאב היד. עכבר זה מאפשר באמצעות DPI מקסימלי גבוה במיוחד לעבוד בקלילות על מסכים גדולים ממש, כאילו היו מסכי 22 אינץ' רגילים. בזכות העכבר ניתן ממש לשחק (ולעבוד בצורה שוטפת, לערוך וידיאו, תמונות וכו') גם במסכים גדולים וליהנות גם שם מתגובה זריזה ומדויקת. אנחנו בדקנו אותו על מסך 42 אינץ" והתוצאות היו מעולות. זה רק אני או שגם אתם חושבים שאין שום קשר בין גודל המסך לעכבר??? מאיפה המחשב יודע או אכפת לו מה גודל המסך??? אולי אני לא מבין מהחיים שלי אבל פשוט זה נשמע לי מוזר......(אבל ממש מוזר)...
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יואוו אני כל כך לא רוצה תותחנים, אני פרופיל 72 ושלחו לי היום מכתב שאני בתותחנים ותאריך הגיוס 6.8, מה אני עושה בבקשה ברי ניסיון לתת תשומת לב! תודה מקרב לב !
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אוי זה טוב... נשים, לגזור ולשמור! בשביל הגירסה המלאה, כנסו ללינק הזה...:http://www.ebaumsworld.com/wife2.gif
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הייתי באתר של התוצאות בחינת הבגרות שלי והיה תמיד רשום לי ורציתי עכשיו לבדוק ציון שקבילתי שנה שעברה וזה רושם לי: נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית והכל הוזן נכון לעוד מישהו זה קורה? או שכל שנה הם מוחקים את הנתונים?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
חלמתי שאני קם בבוקר ואז ניגש למחשב כדי להדליק אותו כמו בכל יום שאני עושה וזה פשוט לא נידלק אחרי שקמתי רצתי למחשב וניסית להדליק והוא נידלק
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אמור להחזיק אתר בינוני שהולך להיות מקודם במנועי החיפוש במשך שנה. מחפש משהו זול ואמין. תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
http://www.pistolwimp.com/media/48046 היה מדהימה לא להאמין שהיא בת 11
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה דיי פשוטה, העלמת שריטות קלות מזכוכית שקופה, יש למישהו ניסיון או עצה איך ?
-
- 14 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm יש במשחק 100 שלבים, אני תקוע בשלב 20 כבר חצי שעה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום! היום קיבלתי צו גיוס מה אתם אומרים על התאריך? אני יודע שנובמבר זה קרבי אבל דצמבר לא שמעתי אף פעם. אולי מישהו יודע? בינתיים אני לא יודע פרופיל אבל שולחים לי אותו ממש בימים הקרובים (אם אתם זוכרים זה האיש עם הסוכר בשתן) בכל מקרה מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
טוב אז אני רוצה לשדרג את ה אינטרני ל1.5 ומבחינת בזק ומבחינת המחיר החדש שיהיה הכל סבבה ואבא שלי מסכים, פשוט אני עכשיו בהתחייבות לשנה של 750 שאבא שלי יזם בלי לשאול אותי לפני.... ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה הקנס שנותנים שמתנקים? כמובן שזה המקרה הכי גרוע והמקרה הטוב זה שלא יקנסו אבל לדעת מעכשיו שממחר העסק יתחיל לרוץ.
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היה פעם את האתר הזה 441 אם אני לא טועה,כמובן שבזק תבעו אותם והאתר נסגר,האם יש אתר דומה שמאפשר לאתר כתובת ע"י הקלדת מספר טלפון.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לאתעדכן במסיבות ואירועים לאנשים לקראת גיל 30, מאזור תל אביב והסביבה (שרון ואפילו ירושלים או אילת הולך) מכירים אנשים שאני יכול להוסיף לפייסבוק?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכל ידידי! כבר כמעט 4 שנים שאני עם הכינוי SuB, והוא עוד מפעם שנרשמתי ל-HWZONE, וזה היה הכינוי שלי בעבר, אז נשארתי איתו... למי שמעוניין לדעת מה זה SuB, אז זה קיצור של Subliminal (סאבלימינל) הראפר החביב שהוציא את הראפ מהמחתרת. הייתי שומע אותו עוד מזמן, כאשר יצא האלבום "האור מציון", בימים עברו, כאשר אף אחד לא ידע מי זה, וכל מי שאמרתי לו שאני שומע את זה אמר "לא שמעתי עליו.." ואז הוא פרץ ושיגע את המדינה וכל שיר שלו הפך ללהיט, אלו הימים שבהם כבר הפסקתי לשמוע אותו, לא בגלל שהאלבום "האור והצל" לא טוב, אלא בגלל שכל ילד קטן ברחוב התלהב שהוא מכיר אותו, והסיבה העיקרית שכבר דיי נמאס לשמוע אותו.. אז המשכתי הלאה לראפ אמריקאי.. בקיצור, אני לא רוצה להמשיך ולהרחיב, בא לי לשנות לאיזה…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-