עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by UltraWaveMUSA,

שלום, אני עוד שבועיים משתחרר ואני מעכשיו חושב על להתחיל ללמוד. אני בן 19 וחצי כרגע [קיבלתי פטור רפואי מהצבא אבל התנדבתי לשנה וקצת - קיצר עכשיו אני משתחרר] ואני חושב שלא כדאי לבזבז זמן ולהרשם כבר מעכשיו ללימודים. שלשום החלה ההרשמה ללימודי חורף בטכניון והיא תגמר בעוד פחות מחודש. זה אומר שאם אני רוצה ללמוד שם אני חייב להרשם בקרוב. בעקרון התכנית שלי היא לללמוד הנדסת ביו-רפואה - סכם נדרש בין 89 ל-91. הסכם שלי 89.88 - זה אומר שאני אתקבל? כדאי ללכת ללמוד ביו רפואה או שיש דברים מעניינים יותר? שמעתי שאפשר מקסימום בשנה הראשונה לעבור למקצוע אחר כי בכולם השנה הראשונה זהה כמעט לחלוטין. רציתי לקבל מידע פה מאנשים שלומדים\למדו בטכניון - עצות בקשר להרשמה, דוגמת עניין המגורים ובחירת מקצ…

• 21 תגובות
    • 6.8k צפיות
  2. http://physica.freeserverhost.com/IMG_2611.jpg http://img143.exs.cx/my.php?loc=img143ℑ=img26113pn.jpg http://planet.nana.co.il/faft79/IMG%5F2611.jpg תמונה מהמקומון שלנו... אני גר בחוררררררררררררר מפוצץ ערסים, אפילו את החנויות מחשבים מנהלים ערסים !!!!!!! (מי שהיה יודע את השם של החנות היה יודע למה אני אומר ערסים) כל מה שנותר לי להביע זה: :bash: :s07: :kopfpatsch: זה בערך משקף את מה שאני מרגיש כרגע

• 53 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by QQQ,

הבנתי שאם אני נניח מזמין מוצר באיביי - כל מוצר, שהמחיר שלו לא עולה על 50$ דרך הדואר, אין שום תוספת מחיר (עמלות מטומטמות שכאלה) כשזה מגיע לארץ - זה נכון? והאם מדובר ב50$ כולל המשלוח או שהם עושים הפרדה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. אחרי שראיתי לפני איזה 3 שעות את הפרק אני מבין עד כמה הסדרה הזאת מעולה... יש פה עוד מישהו שראה? ספוילר למי שלא ראה: מה הזריקו למייקל? מה בדיוק צרלי הביא לקלייר להזריק? מי היה בסירה? או מי מסתתר בבטן שלה? (דזמונד לדעתי). מה הסיפור של מיס קלו? למה האחרים מתחזים כפי שוולט תיאר? וזה רק בשליפה...

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. היי השאלה היא למי שאין לו בית ספר ועשה את הבגרויות שלו אקסטרני (זתומרת שלחו אותו לאנשהו לעשות את הבגרות ולא במקום שהוא למד בו) רציתי לדעת איך זה עובד אני מגיע לשם ואף אחד לא מכיר אותי איך הם בכלל יודעים שזה אני? יש להם פרטים מזהים שלי כמו תמונה שלי או משהו?

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  6. אם אני זוכר נכון מישו קנה את ג'יגבייט, לא?! יכול להיות WD? או שאני בכלל המצאתי את הכל?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  7. חברי הפורום שלום לפני שבוע הלכתי לבדיקה במרפאת כללית סמייל, שם שלחו אותי לעשות צילום פנורמה. לאחר שהם בדקו את הצילום נאמר לי שאני צריך 2 סתימות (בשיניים 25 ו-45) ו-2 טיפולי שורש (אחד מהם הוא חידוש של טיפול שורש קיים בשן 16 והשני הוא בשן 46), כולל כתרים לשיניים האלו. אם זה רלוונטי, אז המחיר, לאחר הנחת כללית פלטינום, יצא בערך 3400 ש"ח (בלי אף הנחה המחיר יוצא כמעט 10,000 ש"ח). כמובן שלפני שעזרתי את המרפאה דאגתי לקחת את צילום הפנורמה איתי (לא רציתי להשאיר להם אותו). היום הלכתי למרפאה פרטית ושם אמרו לי דברים קצת שונים - לפני הכל הם אמרו לי שאני חייב כירורג דחוף כי יש לי סינוס פתוח וזו בעיה בריאותית. הם לא הבינו במרפאה מדוע לא אמרו לי דבר על כך בבדיקה הקודמת שעשיתי או בטיפול הש…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ashkenazone,

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. שלום. אני מחפש סדרת קומדיה נחמדה להעביר איתה את הזמן כרגע אני רואה My name is earl / Family guy /Malcolm in the middle אם אין לכם המלצות לקומדיה אני אשמח גם למשהו בסגנון Prison break תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני לא מבין מה הולך פה נכנסתי לאתר שיש בו הרבה מודים למחשקים, עכשיו כל מוד שאני מנסה להוריד מפנה אותי לאתר המזורגג הזה. עשיתי להם טובה ונרשמתי. אבל זה לא מספיק, כל פעם שאני מנסה להוריד משהו הוא שולח אותי לדף של רישום בתשלום!!! מה הולך פה לכל הרוחות??

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by udicol,

ובכן מימי תערוכות המקינטוש המעולים לא ייחלתי לאכזבה שכזו. למרות שגם שנה שעברה לא בדיוק היה משהוא. מה שמוזר היה שהם דרשו 50 ש"ח עבור מבקרים שלא נרשמו. ומה קיבלו ? קיבלו ביתן מרכזי אחד (אני חושב 32-34) עם קצת פרוזדור נושק ליציאה השנייה. כמה עשרות מציגים + 2-3 דוכני הצגת מכונות שתייה של קפה.(הם עדיים מנסים למכור לנו קפה למשרד) אהה וגם (שכחתי) הנודניקים של העיסויים בגב, היו שניים כאילו. אם שנה שעברה החברה הצעירים התלהבו מדוכן פנדה, אז הרשו לאכזב אתכם, לא היו דוכני חומרה נורמליים. הציגו כמה חברות כרטיסי מסך, והתפלאתי בכלל שאנשים מתעקבים בביתן (לא זוכר של מי) עם כרטיסי מסך של Palit ודגמיו(ממש לא משהוא). דווקא הביתן של קריאטיב היה מבין הנורמליים שכן הציגו שם את כל דגמי הרמקולים …

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  12. זה קרה לי במחשב הראשון שקניתי. מאז בכל פעם שאני קונה מחשב (או מארז) חדש, אני בודק מראש, והחנויות ממשיכות לשכוח להוסיף את הכבל. אני מכיר אחרים שנתקלו באותה בעיה. מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. למי שלא מכיר את טורק הכוונה לסדרות כמו לוסט פריזון ואם יש גם לסרטים גם טוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Ibrow-Now,

...

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  15. האם יש אתר שרשום שם את כל הסרטים החדשים שנמצאים בקלונוע בעולם? וגם סרטים שיצאו לDVD ? בכלל אתר שכולו עוסק רק בסרטים חדשים שיצאו לDVD או לקולנוע? ועל איזה סרט אתם ממליצים לי ? כי ממזמן לא ראיתי סרטים ואני מחפש איזה סרט טוב לראות בנתיים =] תודה על העזרה, טימור =]

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by slrr,

ציטוט: רבים העובדים על מסכים גדולים באופן קבוע נתקלים בבעיה: לעכבר הרגיל לוקח הרבה זמן לעבור מצד לצד של המסך, וגורם לעייפות וכאבים במפרק כאב היד. עכבר זה מאפשר באמצעות DPI מקסימלי גבוה במיוחד לעבוד בקלילות על מסכים גדולים ממש, כאילו היו מסכי 22 אינץ' רגילים. בזכות העכבר ניתן ממש לשחק (ולעבוד בצורה שוטפת, לערוך וידיאו, תמונות וכו') גם במסכים גדולים וליהנות גם שם מתגובה זריזה ומדויקת. אנחנו בדקנו אותו על מסך 42 אינץ" והתוצאות היו מעולות. זה רק אני או שגם אתם חושבים שאין שום קשר בין גודל המסך לעכבר??? מאיפה המחשב יודע או אכפת לו מה גודל המסך??? אולי אני לא מבין מהחיים שלי אבל פשוט זה נשמע לי מוזר......(אבל ממש מוזר)...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יואוו אני כל כך לא רוצה תותחנים, אני פרופיל 72 ושלחו לי היום מכתב שאני בתותחנים ותאריך הגיוס 6.8, מה אני עושה בבקשה ברי ניסיון לתת תשומת לב! תודה מקרב לב !

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Sunny Jim,

אוי זה טוב... נשים, לגזור ולשמור! בשביל הגירסה המלאה, כנסו ללינק הזה...:http://www.ebaumsworld.com/wife2.gif

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. הייתי באתר של התוצאות בחינת הבגרות שלי והיה תמיד רשום לי ורציתי עכשיו לבדוק ציון שקבילתי שנה שעברה וזה רושם לי: נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית והכל הוזן נכון לעוד מישהו זה קורה? או שכל שנה הם מוחקים את הנתונים?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by sergey_k,

חלמתי שאני קם בבוקר ואז ניגש למחשב כדי להדליק אותו כמו בכל יום שאני עושה וזה פשוט לא נידלק אחרי שקמתי רצתי למחשב וניסית להדליק והוא נידלק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי.. אמור להחזיק אתר בינוני שהולך להיות מקודם במנועי החיפוש במשך שנה. מחפש משהו זול ואמין. תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by MOFRA,

http://www.pistolwimp.com/media/48046 היה מדהימה לא להאמין שהיא בת 11

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. השאלה דיי פשוטה, העלמת שריטות קלות מזכוכית שקופה, יש למישהו ניסיון או עצה איך ?

• 14 תגובות
    • 18.3k צפיות
  25. Started by Bose,

http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm יש במשחק 100 שלבים, אני תקוע בשלב 20 כבר חצי שעה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים