כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
[glow=red,2,300]יום שישי ה7/7 יש מלחמת מים ענקית בכיכר רבין בשעה [/glow] 15:55 שמהרגנים צוות Pharsh http://www.pharsh.com/images/ww2-v1.jpg[ftp][/ftp]
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
To make a long story short: אני יוצא עם מישהי ואני רוצה לקחת אותה לבית קפה על הים(תל-אביב). בהתחלה חשבתי על "שלוותא" אבל חבר שלי אמר לי שמ 19:00 בערך לא מכניסים לשם מתחת לגיל 18 אלא באישור הורים או משהו בסגנון.... אז, מישהו יכול לשפוך אור על המדיניות המוזרה הנ"ל, או פשוט להמליץ על בית קפה אחר על הים? איכות האוכל/שתייה לא כ"כ חשובה, רק שלא נקיא. בעיקר חשובה האווירה, אני רוצה מקום שקט שיהיה אפשר לדבר ולא יהיו טראנסים מסריחים או משהו בסגנון שיטחן את המוח ולא נוכל לשמוע אחד את השני. אם ממש ליד הבית קפה יש גישה לחוף כך שנוכל לטייל לאורכו אח"כ, אז בונוס. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! לי יש מוטורולה E1 ולחבר שלי יש תא הV3X. עכשיו כשאני רוצה לשלוח לו שיר או תמונה אין בעיה אני עושה העבר דרך בלוטוט' והפלא שלי יש מזהה אאת שלו.. אבל כשרוצים ההפך והוא מנסה לשלוח לי שיר הפלא שלו מחפש התקנים ולא מוצא אותי..גם אם אני עושה "מצא אותי"... לפני כן הצליחתי להעביר לפלא שלי קבצים מסוני אריקסון K700I בלי בעיה וממוטורולה V3 ( למרות שגם בזה בפעם האחרונה לא זיהה לי תפלאפון..) לי אין שום בעיה לשלוח קבציםם.. תודה... שמעון
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני זוכר שפורסם כאן אתר שבו אפשר למצוא שירים cאמצעות הקלדת המנגינה שלו עם מקש הרווח. אני צריך את זה, האם מישהו זוכר? תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
זה פשוט הורג אותי! יש איזה היגיון מאחורי סדר האותיות במקלדת ? ז"א למה האותיות במקלדת לא מסודרת עפ"י הא"ב למשל? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
טוב, לא כולם יודעים אבל היום אני טס לקנדה לחודש. אני אהיה בטורונטו וכנראה גם אבקר בארה"ב כמה ימים. בכל מיקרה אני אדבר משם יש להם שם אינטרנט והכל =] מה אני יכול לרשום? סיימת להארגן הכל וזהו. כעיקרון אני צריך עכשיו להיגמל מלהגיד את הדברים הבאים: Fuck Canada Mad Canadian Blame Canada למשך חודש ימים אבל לא נוראה =] כנראה אני קונה או XBOX360 או Gx2. אז יאללה נדבר. הטיסה יוצאת ב6, אז ב4 אני יוצא מהבית. כעיקרון אני רק יגיע לדודים שלי בסוף אחרי כמעט 24 שעות בגלל שאנחנו עוצרים עוד בפראג לכמה שעות מנוחה וכו'... אבל זה בסוף משתלם.
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום הייתי מאוד מאוד רוצה לקבל הזמנה לTORRENT LEECH תודה רבה מאוד למי שמביא ויהיה גבר
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב אני מחפש חנות שמתעסקת במודינג וקירור שקט הממוקמת באירופה (כדי שהמשלוח יהיה זול) הסיבה שאני מחפש בחו"ל היא כי נואשתי ברכישת מוצרי מודינג בארץ,כי בארץ שלנו יש רק חנות אחת שהיא מספיק מקצועית אבל יש להם ש"ל פשוט זוועה,אז אני לא רוצה להתעסק איתם. בקיצור...אני אשמח ללינקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי עד 2K. חשוב לי שיהייה בו MP3 ומצלמה דיגיטלית. יתכן שאקח את הטלפון לטיולים וכו ולכן צריך להיות לו זמן השמעה ארוך. בנוסף, למכשיר צריך להיות חיבור USB, ואם קיים טלפון כזה, שיהייה גם עם חיבור רגיל של אוזניות. אם יהייה למכשיר אינפרא אדום זה יעזור מכיוון שאולי ארצה להעביר קבצים בין טלפונים. תודה.
-
- 85 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש עכשיו את הפרסומת הזאת של לאומי נראה לי... יש למישהו מושג איך קוראים לשיר שמושמע ברקע? אני מניח שכולכם כבר ראיתם את הפרסומת הזאת עם המונדיאל רבוי הפרסומות הזה P: תודה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
טוב אז ככה הזמנתי מחשב לא משנה מאיזה חנות ואמרנו לחנות שאנחנו רוצים משלוח UPS EXPRESS החנות אמרו שהם מחר יעבירו את המחשב ל UPS אז מישהו יודע תוך כמה זמן זה יגיע אליי? (אני גר בדרום) תודה
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
רכשתי סטיק, אחרי שלושה שבועות הוא התקלקל, הסטיק האנלוגי נתקע לבפנים, ואם מושכים אותו לבחוץ הוא יוצא, אבל תוך כדי משחק הוא שוב נתקע בפנים (כמה שניות) שלחתי אותו לחנות, הם שלחו אותו ליבואן חכתי מעל שלושה חודשים (כמעט 4), היום זה הגיע חזרה ברור שעדיין תקול. התקשרתי ליבואן: היבואן : לא יודע, לא ראיתי תקלה אני: אמרתי בברור לחנות מה התקלה ורשמתי את זה ששלחתי אותו, היבואן : בדקתי טוב, לא ראיתי כלום. אני : מה יש לבדוק רואים את זה שמסתכלים על הסטיק, הכפתור תקקקקקקקקועעעע בפנים וגם אם הוא היה משוך לבחוץ אם משחקים איתו שני שניות הוא נכנס לבפנים, זה התאור התקלה שרשמתי ושלחתי. היבואן : לא יודע, שלח עוד הפעם. נגמרה השיחה, אמרתי לעצמי, מה אני פרייאר, מה זה הגועל נפש הזה התקשרתי שוב.…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את האבזור הזה לא תמצא בחוברת של פאררי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3271514,00.html P: מחיר של אנזו חדשה (לא FXX) בסביבות ה $1,000,000 למי שנמצא ברשימה של פאררי.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מניח שחלק מכם שמעתם את השיר באולפן של צ'ירלטון. השיר הוא כמו שהיה פעם של אריק אינשטיין שהוא מקריא את השמות של השחקנים במונדיאל. מישהו יכול להעלות לפה את השיר?? השיר נקרא: אסף פרישמן והחלוצים - ואלה שמות 2006 מונדיאל
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני מתכנן ללכת ללמוד אתהקורס הזה של מיקרוסופט ורציתי לדעת איזה אפשריות יש לי בעתיד במידה ואני עושה את הקורס הזה יש לי כמה שאלות: 1.איזה אפשריות לעבודה יש, לאן לוקחים אנשים אם תארים כאלה ממיקרוסופט בדרך כלל איזה סוגי עבודה? 2.האם זה משתלם ללמוד את הקורס הזה, או שיש אפשריות אחרות שיותר טובות חוץ מ(אוניברסיאות וכאלה ,תואר ראשון )שזה אני יודע שזה יותר עדיף. אם יש לכם עוד דעות משלכם על הקורס אשמח לדעת.
-
- 130 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אנשים אפשר לראות את הציונים במתמטיקה.. https://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/ אני עשיתי שאלות 003 וקבלתי סופי 100
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
סעמק המורהה המפגרת שלי נזכרה להודיע לי שיש מבחן מתכונת ביום ראשון אני צריך עזרה....מישהו יכול לסדר לי תחומר לפי המיקוד בבבקשה למה יש לי רק 3 ימים ללמוד בבקשה עזרה צריך גם טופס 2 וגם טופס 3
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
חזזזק http://youtube.com/watch?v=aU1szlaa6OQ&mode=related&search=jokers :lol: :lol:
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני צריך להגיע לשם מחר מבת-ים.אף פעם לא שמעתי על הרחוב הזה.נמצא אולי ליד רחוב מוכר יותר?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היום ב2 (בלילה כמובן)אני נוסע לנתב"ג, אני לא יודע מה המחירים ואיך זה הולך שם, אז רציתי לשאול אנשים עם ניסיון מה משתלם וכדאי לקנות בדיוטי פרי?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם טריקים של סיבוב מקלות, משהו בסגנון הזה: http://video.google.com/videoplay?docid=-8345516351921796770&q=ryan+wieber תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אם כן והדולר ירד נגיד ל4... זה יהיה משמעותי במחיר של החלקים?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, השנה החלטנו לנפוש בארץ, ואילת כבר יצאה מהאף. אשמח לשמוע מכם על עוד מקומות לא משמעמים בארץ, שיש בהם אטרקציות.
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
1.http://www.youtube.com/watch?v=M_Pfbx3i-wQ 2. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-