כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני צריך איזה לוח אם שלהם שאין בארץ אז נראה אם בעזרת קצת כסף הוא יספק את הסחורה.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
מי היבואן של Altec Lansing בישראל? תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רואה אצל נועה הרבה דגמים שלא ראיתי בשאר החנויות בארץ, הם מיבאים לבד או שקונים מיבואן כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מי היבואן של Quantom בישראל?... תודה ליאור
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
-
-
מי היבואן של חברת asus בארץ במידה ויש כמה בבקשה לרשום לי את שמות החברות. תודה רבה לכולם והמשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מה האתר? מה הטלפון? מה האי מייל? מה כול דבר עליו? ועוד משהו, עדיין מייבאים לאפטופים של טושיבה לארץ? פשוט נדלקתי על אחד מהם חזק...
-
אהלן אני רוצה לממש אחריות ואני לא יודע למי לפנות מי היבואן של מוטורולה בארץ מבחינת פלאפונים סלולריים? (MOTOROLA MOBILITY)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
מי היבואנים בארץ של חומרה כרטיסי מסך לוחות הכל כל החברות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
והאם הם שומרים במלאי מוצרים קצת גדולים כמו מסורי 16" ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מי שהיה - ספרו חוויות. אני הגעתי ב-6.30 ברכבת מכרמיאל כדי לתפוס מקום טוב מקדימה, והצלחתי (שורה שניה! עשר ס"מ מהגדר ו-5 מטר מהבמה), אבל אחרי זה בגלל שהיו המון דחיפות בקהל לקחתי 10 מטר אחורה, שם עדיין היו צפוף, אבל היו פחות דחיפות.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי היו איזה 20 אלף ויותר יאללה תספרו........
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך עזרה איך להגיע לחנות. אני יגיע לתחנה מרכזית סיטי משם איך ללכת כמה דק' ברגל איזה קו לקחת איפה לרדת? אני אשמח להסבר שיעזור לי להגיע לשם, תודה רבה לעוזרים! הבנתי שזה ברחוב המדע 3 הינה כיצד להגיע עם רכב רק אין לי רכב http://www.iqpc.co.il/Home/showmap.asp
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז ככה, ביום שבת חברים הזמינו אותנו לשוט איתם ביאכטה (סירה עם מנוע ומפרשים לא גבוהה). יבקצה יש ירידה כזאת עם מדרגות למים ואפשר לשבת שם ולשים את הרגלים במים. ואכן ירדתי למים, ואחרי כמה דקות של ישיבה קמתי והפלאפון שהיה לי בכיס עף למים זה היה ברוחק איזה 200-300 מטר מהחוף איפה שהעומק זה 40 מטר... בקיצור הוצאתי את החליפת סופרמן שלי וקפצתי אחריו למים (טוב נו, בלי החליפה...), לקח לי כמה שניות לפתוס אותו לפני שהוא כבר היה עמוק מדי (הייתי צריך לצלול איזה מטר). ישר הוצאתי אותו, פירקתי את הסוללה ושחיתי ליאכטה... בערך שעה-שעתיים אחי השיט (שלאורכו הפלאפון היה בשמש) החזרתי את הסוללה, וזה לא עבד... והייתה לי הרגשה שזהו, הפלאפון היפה והטוב שליווה אותי לאורך כמה שנים הלך לעולמו :'( אבל…
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מי הם הייבואנים הרשמים של CREATIVE בארץ, ולמי אפשר לשלוח במקרה של תקלות (כלומר דרך האחריות). אם למישהו יש טלפון או אתר או איימייל של הנ"ל, בבקשה תפרסמו אותו פה.
-
שלום לכם , יש לכם מושג מי מייבא את האייפד ?? חוץ מ איידיגיטל .??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-