עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. להשמיד אותו להשמיד אותו להשמיד אותו אפילו השטן בכבודו ובעצמו לא מסוגל לרוע כזה הצטרפו עוד היום למאבק במתמטיקה הבדידה והצילו אלפי חפים מפשע

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by chmmr,

אני לפני קניית מחשב נייד, לגבי המפרט אני סגור אבל לא לגבי החנות. רוב הדיונים על מפרטי מחשב ב hwzone מתייחסים לחניות באיזור המרכז ולא לאזור חיפה. הייתי רוצה לקבל המלצות לחניות אמינות באיזור חיפה. מחיפושים באתר אני מבין לא להתקרב ל KSP (למרות שהם 10 דקות נסיעה מכאן) אבל השאלה למי כן להתקרב ?? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  3. 8.5 GB?? ועדיף באזור המרכז אם מישהו יודע ואם זה לא קשור תעבירו את ההודע בבקשה לפורום המתאים

4. שבוע שעבר עשיתי טעום ובמקום ללכת למסע בין כוכבים הלכתי לפרש הבודד. (סתם סרט. חבל על הכסף) היום בבוקר בדקתי וראיתי הסירו את מסע בין כוכבים מיס פלאנט וסינימה סיטי. איפה עדיין אפשר לראות את הסרט?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by Dima67,

יש למישהו אתר טוב לכתוביות ברוסית לסרטים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Fistuk1,

זה לא הניסוי שאתם מכירים! מה קורה כאשר בן אדם שם בפה מנטוס ולאחר מכן דיאט קולה? http://www.vch.co.il/video-159.html אמיתי או לא?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. אני מכיר מישהו שרוצה לבנות מערכת פורומים אתם יכולים להביא לי את המערכת המתורגמת שלכם? אני צריך את הקובץ hebrew.lng תודה. עם לא אז לא אני לא יתווכח איתכם

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  8. אתם זוכרים את אתר מיליון הדולר? (גם את הזיוף הישראלי שלו) ראיתי עכשיו במקרה אתר מעניין שמזכיר משהו דומה (לכל האחראים של הפורום אין לי קשר לאתר אז לא לחושב שזה פירסום למטרות רווח שלי) http://www.projectext.com/ ממליץ להסתכל ולקרוא די מעניין ונותן השראה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by yot,

http://www.bbspot.com/News/2003/06/camper.html lllllllllllllloooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  10. אנשים רק אתרים ישראלים עובדים לי ?? זה אצלהם?

11. היי. אני נמצא כבר כעשר חודשים מול שיפוצים בלתי פוסקים של 2 דיירים. מאפריל עד אוגוסט שיפצו דירה מתחתיי. ממש כמה ימים אחרי, כאילו שני הדיירים עשו נגדי מזימה - התחילו שיפוצים בדירה ממול. מאוגוסט עד נובמבר. לפני כחודש וחצי פגשתי את השכנים הארורים ממול ונחתה עלי הבשורה ש- "הנה, סיימנו". מאז, במשך חודש וחצי אני שומע כל פעם רהיטים מוזזים ודפיקות קלות כשאחריו בא הד שחודר לקירות ביתי. כל כמה דקות. כאילו יש להם פורטל למימד אחר שממנו הם מביאים עוד ועוד ועוד רהיטים. לא כל כך אכפת לי שיעשו את זה בימים רגילים. אבל זה נמשך בשעות הערב, בימי שישי עד השעות המאוחרות ובשבתות. ביום חמישי שעבר כשחזרתי מעבודה, עלה איתי שיפוצניק בשעה שבע בערב ובדיוק כשנכנסתי הביתה ה…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by mrsph666,

אשמח להמלצות למוזיקה כמו Infected Mushroom, Skazi וכו'. קיצר, כל מה שבא בטוב אחרי 2... תודה.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by gshhar,

http://vod.walla.co.il/

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

שלום משום מה היו כבר שלוש הגרלות אבל לא פורסמו שום זוכים כלומר רשימה של כל מי שזכה וכל מי שאני רואה שרושם רושם שלא זכה בכלום יהיה נחמד למען השקיפות לראות את רשימת הזוכים או אם מישהו כאן זכה שירשום ובמה הוא זכה

15. Started by tyu,

כן..שלום אם אתם יכולים בבקשה להיא לי כתובות אתרים של קנית חלקי מחשב..?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RGod,

תגידו יש איזה אתר טוב שמביא ישר מספרי טלפון של הלקוחות ולא מראה פרטים ואז או שזה בתשלום או שזה לשלוח פקס דרך האתר ורק אז זה מגיע לחברה ?? תודה על ההמלצות

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

יש לכם מושג מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד שם? תודה.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  18. אני לא מבין מה הולך פה נכנסתי לאתר שיש בו הרבה מודים למחשקים, עכשיו כל מוד שאני מנסה להוריד מפנה אותי לאתר המזורגג הזה. עשיתי להם טובה ונרשמתי. אבל זה לא מספיק, כל פעם שאני מנסה להוריד משהו הוא שולח אותי לדף של רישום בתשלום!!! מה הולך פה לכל הרוחות??

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. למי שלא מכיר את טורק הכוונה לסדרות כמו לוסט פריזון ואם יש גם לסרטים גם טוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שלום לכל ידידי! כבר כמעט 4 שנים שאני עם הכינוי SuB, והוא עוד מפעם שנרשמתי ל-HWZONE, וזה היה הכינוי שלי בעבר, אז נשארתי איתו... למי שמעוניין לדעת מה זה SuB, אז זה קיצור של Subliminal (סאבלימינל) הראפר החביב שהוציא את הראפ מהמחתרת. הייתי שומע אותו עוד מזמן, כאשר יצא האלבום "האור מציון", בימים עברו, כאשר אף אחד לא ידע מי זה, וכל מי שאמרתי לו שאני שומע את זה אמר "לא שמעתי עליו.." ואז הוא פרץ ושיגע את המדינה וכל שיר שלו הפך ללהיט, אלו הימים שבהם כבר הפסקתי לשמוע אותו, לא בגלל שהאלבום "האור והצל" לא טוב, אלא בגלל שכל ילד קטן ברחוב התלהב שהוא מכיר אותו, והסיבה העיקרית שכבר דיי נמאס לשמוע אותו.. אז המשכתי הלאה לראפ אמריקאי.. בקיצור, אני לא רוצה להמשיך ולהרחיב, בא לי לשנות לאיזה…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by lol_minbet,

איש הכרטיסי מסך מי חטף אותו?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  22. ואם אפשר את השם המלא שלהן כדי שאוכל למצוא אותם עוד משהו האם הן מומלצות לניקוי מסך IIYAMA 454? והן לא חד פעמיות נכון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Gimel,

http://firingsquad.com/hardware/cyberpower_core_i7_965_review/default.asp למי ששואל מה צריך בשביל להריץ קריסיס V.HIGH....

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by MaXiK,

אני מועמד לעתודה ומתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. לפי מה שהבנתי התארים דיי דומים, אבל הנדסת תוכנה טיפה יותר נחשב. נאמר לי שבוגרי מדעי מדעי המחשב ובוגרי הנדסת תוכנה מקבלים את אותם התפקידים כעתודאים בצבא, ובאזרחות יסתכלו על הניסיון בצבא. האם עדיף לי בכל זאת ללמוד הנדסת תוכנה או לחסוך שנה וללמוד מדעי המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.