עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by id3232,

בוקר טוב! רציתי לכנס את בעלי הBEATS בפורום לדיון קצר! קניתי STUDIO לפני שבוע מרוצה מהם עד השמיים! באיזו "גרסא" אתם מחזיקים? האם מרוצים מהם? בלי קשר-האם משתמשים בהם בחדר הכושר?! יום טוב!

• 42 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by NOSTREDAMUS,

הסרט הישראלי המצליח בופור שוחרר השבוע בגרסאת DVDrip באתרי הווארז. כמובן שתוכן ההודעה לא באה לעודד הורדה בלתי חוקית, אלא ההסקה המתבקשת שהסרט יצא בגרסאת DVD ברחבי אירופה וכנראה בקרוב גם אצלנו.

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027695,00.html אהלן סוף סוף מה שכל צרכן חלם עליו - מחזירים מוצר ומקבלים החזר כספי ולא זיכוי ששוכחים ממנו.... רק אתמול הייתי חייב ללכת לקנות בגדים בזיכוי כי לא רצו להחזיר כסף על מעיל שהחזרנו...... אז התווכחנו שיש חוק וחייבים להחזירר כסף אז אמרו שהוא עדיין לא יצא אני רוצה סוף סוף ללכת להחזיר משהו ולקבל את הכסף שלי

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Merrymoon,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2890473,00.html מי מכם שמשרת או כבר סיים שרות צבאי יכול להעיד שהשמן הגדול שאחראי על תוכן כיבתנו (או יותר נכון, חוסר התוכן) של הצבא פשוט מזיין בשכל. בשבועיים הראשונים אחרי ההצבה שלי, הקאתי לפחות 3-4 פעמים ביום. יצא לי להכיר דרך חברים מהנדס מזון שסיפר שצה"ל בא אליו וביקש להנדס לו נקנקיות שלא מכילות בשר (תחליף לבשר) ושיהיו זולות. הוא ניסה וניסה ומה שיצא לו זה שאריות מעיים, עצמות וטלפיים וציפורניים טחונות (לעיטים עם נוצות ושאר ירקות), כל מה שאי אפשר שלאכול וה"מעדן" עלה משהו כמו שקל הקילוגרם. ...והצבא ביטל את העיסקה בטענה שזה יקר מדי. אז אם זה יקר מדי - מה לכל הרוחות אנחנו אוכלים??? ???

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. קניתי לפני שבוע משחק מחשב מבאג מחשבים, כשבאתי להתקין את התוכנה ההתקנה אמרה לי שהסידיקי פגום. מיד התקשרתי לחנות , והם הפנו אותי להד ארצי - מפני שלדבריהם האחראיות חלה על המפיצים. התמיכה התכנית של הד ארצי הפנתה אותי לשירות לקוחות, וכאן הבלאגן התחיל. ענה לי מישהו שאמר לי שהוא יבדוק את זה ושאני אתקשר אחרי ארבע, והתקשרתי רק לגלות את המשיבון שאומר שאחרי ארבע הם לא עובדים. אז הלכה שישי שבת של לשחק, וניסיתי שוב ופשוט השירות לקוחות מתו, אין כלום, אחרי עשרות צלצולים אפילו לא ענו פעם אחת. אז אין לי למי להתקשר, אני חוזר לתמיכה טכנית, ומבקש את האחראי, ואחרי הרבה צעקות מהצד שלי, הוא אומר שהוא יעביר את זה הלאה והם יתקשרו אלי היום. להפתעתי אף אחד לא התקשר, ואני בטוח שהחברה פשוט לא שמה פס.…

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Stanly,

קראתי באיזה שהוא מקום את המשפט הבא ומישום מה אני לא בטוח בצידקתו... וקראתי שם גם את המשפט: שמעתי גם שרואים שם שעון יוקרתי (שמישום מה לא היה קיים באותו זמן... למישהו יש תמונה של הפאדיחה?

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. http://www.youtube.com/results?search_query=neverwet עכשיו בהום דיפו בארה"ב, 20$ לפחית ספריי. יש גם באייביי למי שרוצה להזמין לארץ - אם מישהו מזמין ומשתמש - שתפו את התוצאות והחוויה שלכם מהמוצר. זה טוב להרבה דברים אני מניח אבל לא הייתי משתמש בזה על ביגוד כפפות או אפילו נעליים...(תגובות) למה לא? הסבר כאן

8. Started by DAVIDD,

מחר בשעה 5 אני ממריא למוסקווה ועוזב את הארץ לכמה שנים :'( :'( :'( :'( :'( אז אני לוקח הפסקה קטנה מהפורום כיוון שלא יהיה לי אינטנרט ישר בבית אלא אחרי תקופה

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי באוסף הפסיכודלי שלי בערך 3000 שירים,אבל השיר הבא פשוט הדהים אותי,לזה אני קורא פסיכודלי אמיתי! מומלץ למי שיש נגן MP3 איכותי,להעביר לנגן לכבות EQ ולשים על פול ווליום! שם המחבר-ושם השיר: Artifakt-Doom Doom Doom. http://s14.yousendit.com/d.aspx?id=1ZMUO2373WNCQ1SO6LPY1S5TZU

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

טוב, אז אחרי תקופה ארוכה של *מחפש שם חדש* באייסיקיו, החלטתי להיקרא על שמו של ידיד ותיק, מילפורד קיוביקל מפרק #3 של Salad Fingers.... Milford Cubicle חשבתי ללכת על ראשי התיבות (M.C), אבל זה gay מדיי ולא יהיה מובן.. דעתכם ? [/spam]

• 41 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by e-d-a,

שלום לכולם זה יהיה מעיין הודעת פרידה שלי כי אני מתגייס ב26.7.04 רציתי להגיד לכולם להתראות ותודה על כל העזרה לימוד וויכוחים מעניינים שהיו לי פה ;D. אני לא חושב שיהיה לי זמן לכתוב פה שאני יהיה בבית פעם בשבועיים ולפי מה ששמעתי כנראה שיסגור 21 לפחות פעמיים בטירונות . התאריך שלי זה חי"ר יעודי אבל אני מתכוון לסרב פינוי ולבלות קצת במעצר עד ל1.8 שיש גיוס גולני יש עוד מישהו כאן שמתגייס איתי? בסביבות התאריך שלי?

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by R0ck,

קצת תמונות... http://r0ckf0rd1.tripod.com/Lp/DSC00001.jpg יש לשנות את הערך בסוף הקובץ מ 01 עד 19. כמו כן, גם מ32 ל 37.

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by yanushka,

http://www.ebaumsworld.com/snake-kangaroo.html

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by eran256,

בזמן האחרון (שנה+-), החלה תופעה מוזרה, החתולה אוכלת רק מה שנמצע באמצע הקערה ואז מתחילה לילל שאין לה אוכל. הבעיה לשים לה הרבה אוכל (כדי שישאר באמצע) זה שהיא לא אוכלת אוכל שעמד כמה שעות בחוץ... מה אתם מציעים לעשות? זה ממש מעצבן כל פעם אחרי שהיא אכלה מהאמצע לסדר לה שוב. ד"א תעלו רעיונות, אני אנסה הרעיון הראשון הוא לקנות קערה גדולה יותר. תודה מראש ערן.

• 41 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by J0n1,

ערב... שקט בבית... אני מתחיל את העונה הרביעית של Boston Legal ולוגם תה קר, ובעודי נהנה מהנאות העצלנות, אני שומע רחש קל באזור הדלת. משום שהחדר חשוך ברובו אני מתקשה לראות מה יש שם, אך כאשר אני ממקד את מבטי אני רואה יצור כהה מטפס על הדלת. אני אומר לעצמי "אוו, רק התחיל הקיץ ושוב המקקים הטיפשים האלו, רק שלא יתחיל להתעופף לי בחדר" אני ממשיך לראות בוסטון ופוזל מדי פעם לבדוק לשלומו של המקק, ופתאום אני קולט, זה לא מקק! זה פאנטום! מן גו'ק שחור דק עם כנפיים רחבות מטייל לי על הרצפה ובריחופים קלים מתקרב אלי, האימה גוברת, ישר קפצתי, שמתי נעלי בית ועצרתי את הסדרה, ופתאום קלטתי: אני לכוד! הוא עומד לפני הדלת ומסתכל אלי במבט זועם, איך אצא מהחדר? מה אעשה? האם לזעוק לעזרה? או שמא להתמוד…

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by slim_shady,

אישית אני הכי אוהב קומדיה..... לצחוק כמו מטורף זה אצלי בדם.... :lol: :lol:

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by llrefael,

קראתי לבנתיים את הספרים של טולקין, סדרת ארץ ים, סידרת הירושה, ועוד כמה ספרי נוער שאני לא זוכר את שמם... אם אפשר המלצה לספר ללא התעסקות יתרה במין...(מרטין). בתודה מראש.

18. Started by liav12,

בעקבות המצב הירוד של הכנרת ההולכת והנעלמת שלנו, רציתי לדעת סתם כמה זמן לוקח לכל אחד להתקלח. חשבון פשוט ---> 6 מיליון איש במדינה, נגיד מקלחת כ 10 דק' כולל בזבוז של 20-30 ליטרים = כ 180,000,000 ליטרים, ביום! נ.ב אני בערך כ 10 דק' מתקלח, יש זמנים שאפילו פחות מ 5..הכל תלוי במצב הרוח ובחום.

• 41 תגובות
    • 5k צפיות
  19. אתם מבינים איזה משמעותי זה ? מחשב שעלה 6000, יעלה 6700. תחשבו מה קורה לאלה שמשקיעים הרבה במחשב (סכומים של 10000 ש"ח כמו במפרטים שלכם). HWzone, כדאי תתחילו להתאים את המפרטים שלכם לדולר החדש.... כי אני חושב שאחרי העלייה הזאת המחיר של המחשב שעולה 10000 ש"ח קצת יעלה... (הדוגמה הכי חיצונית) אם המחירים בארץ ישראל הולכים לפי הדולר, אז שגם יחליפו את המטבע לדולר. אי אפשר ככה לשחוט אנשים...

• 41 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. מישהו יכול לומר לי את הסדר של טרילוגית מלחמת הכוכבים? אם אני לא טועה יש את: אימת הפאנטום - The Phantom Menace מתקפת המשובטים - Attack of the Clones תקווה חדשה - A New Hope שובו של הג'די - Return Of The Jedi האימפרייה מכה שנית - The Empire Strikes Back נקמת הסית' - Revenge of the Sith ועוד שאלה, מה ההבדל בין הגרסאות הרגילות למחודשות?

• 41 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. Started by Jaman,

התקשרתי לחמ"ן כדי לנסות להזיז מיונים לחבצלות, ובסוף כבדרך אגב שאלתי גם אם עברתי את המיונים לגאמא שהיו לי לפני שבועיים, ואמרו לי שכן. כמובן אני מתרגש כי פרוייקט גאמא הוא המטרה הראשית שלי בצבא, וגם קצת פיקפקתי אם יש לי מה שדרוש לזה, כי אני קצת חלוד בכל מיני נושאים בתכנות כי למדתי הכל לבד ולא המשכתי במגמת מחשבים. בכל אופן אני רוצה לוודא שאני מבין נכון את מצבי - אני צריך לקבל בקרוב זימון לסיווג ביטחוני, ובהנחה שאני עובר אותו להתקבל ישר לממ"ס? האם יש סיכוי שאני אעבור את הסיווג הביטחוני ולא יקחו אותי בסוף, כי מעבירים את הראיון יותר ממה שהם מקבלים בסוף? ועוד כמה דברים: מתי בערך מודיעים לי האם התקבלתי סופית? האם יש איזושהי תלות בציוני בגרות / תעודת בגרות? איפה ממ"ס משרתים? …

• 41 תגובות
    • 17.6k צפיות
  22. Started by Chymes,

נמאס לי לשמוע את אותם שירים כל הזמן. תנו לי בבקשה שמות של שירים מומלצים בכל הסגנונות.

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. כן עוד סרטון מנטוס והשפעותיו על דיאט קולה...אבל הפעם זה כבר מוגזם... http://video.google.com/videoplay?docid=-274981837129821058

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.