כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
שלום היום כל מי שמתגייס במרץ 07 קיבל תאריכי גיוס מעודכנים לפי השיבוץ שלו (אני קיבלתי ל-15/3) איזה תאריך אתם קיבלתם? תוכלו לבדוק לאן אתם מיועדים בעזרת הרשימה הבאה: 11/2/2007: קצונה ייעודית- שלישות 12/2/2007: מודיעין 16-17/2/2007: סוף שבוע נעים 25/2/2007: פקמ"ציות, סייעות לרופאי שיניים 27/2/2007: מודיעין 2-3/3/2007: סוף שבוע נעים 4/3/2007: חיל הים: סטי"לים, דבורים, סנפיר (?!) 7/3/2007: משרד הביטחון 8/3/2007: מודיעין (אלקטרוניקה), מש"קי ביטחון שדה 9-10/3/2007: סוף שבוע נעים 11/3/2007: מש"קיות ת"ש, מש"קיות עלייה, בקריות שליטה, מד"ניות 12/3/2007: חובשי מרפאה 13/3/2007: תאריך חי"ר כללי צפי גיוסים קרביים (משוער)- 11/3: חטיבת גולני 12/3: חטיבת גב…
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני שנה בערך חתכתי את הציפורן של הבוהן ברגל הימנית עקום. עשיתי כבר שתי ניתוחים ועכשיו זה חוזר לי עוד פעם. פתחתי את הדיון הזה כי רציתי לדעת אם אתם עברתם את אותו מקרה ורציתי לדעת איך טיפלתם בו, אם יש לכם תרופת סבתא כלשהי לטיפול בדבר הנאחס הזה. זה ממש כואב :'( בבקשה תעזרו לי אני משתגע תודה, ניאו !
-
- 42 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
לי: אבי סינואני - נסיכה כדאי לכם לנסות אותו
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הפעם האחרונה שהיה לי ג'וק בחדר הייתה לפני כמה שנים טובות...ואני תמיד הייתי בטוח שאצלי הם לא יכנסו למה החדר שלי סגור טוב ואין לי חלונות פתוחים וכאלה ואמא שלי כול הזמן מנקה את הבית...אבל אתמול כשחזרתי מיציאה פתאום אני מוצא מקק ע-נ-ק-י בחדר שלי וה**** הקטן איך שהדלקתי את האור רץ לו לאיזה מקום מסתור....בסוף התחלתי לתפוס אותו להרוג אותו כשכיביתי את האור לכמה זמן והוא יצא החוצה ואז הדלקתי מהר והסתערתי על הממזר חחח.....המניאקים האלה פעילים רק בחושך וכשמישהו מתקרב\או כשמדליקים אור הם ישר רצים למקום מחבוא...קיצר מה כדאי לעשות חוץ מלהתחיל להדביר כדי שלא יקרה כזה דבר שוב? למה מה זה לא בא לי לקום באמצע הלילה ולגלות שאיזה מקק ענק עולה לי על הגוף\פנים וכו'....ואם לא מטפלים בזה הם מטילי…
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
חבר שלי סיפר לי שהוא רוצה לעשות קעקוע, והוא הביא לי מזה חשק לעשות גם! בה לי משהו קטן יחסית על השיריר ביד 5 סמ'+- שמקיף את כל היד (משהו דומה לסולן של RED HOT עכשיו הבעיה שאני חייב אישור מההורים וקעקוע לכל החיים אין מצב שהם יחתמו. אבל שמעתי שיש קעקועים ל7 שנים... מישהו שמע על זה? מאיפה אני יכל להשיג עוד מידע על זה? עכשיו אין בעיה עם הגיל נכון (אני בן 14+) והקעקוע לא אמור להארס בגלל שהגוף שלי יגדל נכון? מקווה למוצא תשובות! ד"א אם יש לכם תמונות/ המצלצות לקעקועים דברו
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עוד אחד מהסירטונים ההזויים... תיאור הסרט: " כנסו ותצפו באמת הכואבת על ה"כוכב" תום אבני - חתיכת אפס שהרס לאחותי את החיים." http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1479167 עצומה ואתר שעשו : http://tomavni.275mb.com "תום אבני בן ****, תום אבני בן ****" מוזר מאוד, מה דעתכם?
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
אני חושב שהאתר הזה מצריך דיון חדש.. למי שלא מכיר - שיכיר. - זה התחיל מכאן (בדיון על המסך המלא החדש של יוטיוב) האמת היא, שחבר מהעבודה שלי הראה לי את זה לא מזמן, אבל לא שמתי לב בזמנו לכמה זה באמת טוב... ניגש לעניין : http://stage6.divx.com/ אני ממש חייב לציין לטובה... איכות וידאו (וסאונד) הרבה יותר טובה בסטרימינג. - וגם המסך המלא, כאן הוא מלא ב 100%... ואפשר להוריד את הסרטים משם , זה פיצ'ר שהוא built in מלכתחילה ולא צריך תוכנות/פלאגינים בשביל לשמור משם וידאו.. ואני עדיין ממש לא יודע מה הולך שם מבחינת זכויות יוצרים וחוקיות כל העניין הזה, אבל בהחלט מקווה שהתוכן יישאר חופשי ושזה חוקי יש שם סרטים מלאים באיכות, בסטרימינג, שאפשר להוריד לגמרי למחשב... אני ממש לא מאמין איזו איכ…
-
- 41 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
-
היי, יש לי כבר שבועיים חולדה חצופה מאוד במחסן, עכשיו הבעיה היא שהיא החליטה לתפס אלינו הבייתה. כבר 3 ימים שאני חי בפחד, כל יום קם בבוקר רואה משהו אחר מכורסם, פעם חזה עוף ששהשארתי להפשיר על השיש, פעם תפוחי אדמה, פעם קרע את כל החבלילה של הלחם. העניין הוא שכל הבית סגור, איך הוא לעזעזל נכנס ויוצא? בקיצור אני חי בפחד בביתי שלי, איזה דפוק זה אה? אז שאלה לי אליכם מישהו היה בסרט הזה פעם? מה עושים מה הכי יעיל, קיצר איך אני נפטר מהרוע בהתגלמותו הזה?
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
-
תמיד הם שומעים מילה ניתפסים עליהה ואני מאמין שרוב הציבור לא יודע על מה מדובר לדוגמה המילה "בדימוס" מזה בכלל או "אשתקד" או "מסמך האסירים " זה חלק מן הדוגמאות שהתיקשורת מפרסמת ולא מסבירה מה הכוונה??? מישו יכול להסביר אם בכלל ? http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A1&meta= לא מצאתי בשום מילון במיוחד ה "בדימוס" הזה!!!
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-