עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by stone cold,

בחורה יפה שאוהבת מחשבים :eek2: ועוד עזרתי לה להבין את FIREFOX והראתי לה תכת הסודית והמבודדת שלנו (האתר) זה מנפץ את כל התאוריות שאוהבות מחשבים חיבות ליראות לפחות ככה במדד הכיעור-

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by MasterDK,

לשיראל הרי יש את טילי חץ, פטריות ואת מערכת הלייזר נאוטילוס אז למה לא מורידים את הטילים האירניים/סוריים כל עוד הם באוויר?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MS-D,

אהלן, להלן החידה: שימו לב לקווים השחורים שבתמונה. הקווים הללו יוצרים למעשה שיוויון שקרי. נסו להפוך את השיוויון לאמיתי בעזרת הזזת שני גפרורים בלבד ממקומם. הפותרים מתבקשים לצייר את התשובה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום. יום רביעי לפנות בוקר אני טס ואני אהיה בדיוטי פרי פה בישראל. עכשיו בדיוטי פרי לפי מה שאני יודע די זול מכשירים וזה. מה כדאי לקנות? שנה שעברה קניתי בדיוטי פרי בהולנג אייפוד מיני. יש לי את סוני אריקסון W800 גם. אני רוצה משהו שיהיה סביר והגיוני שכדאי ומשתלם לקנות כי אחרי הכל ההורים משלמים ולא בא לי שזה יהיה יקר, אבל זה פעם השנה אז למה לא אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על מכונת גילוח, אבל בא לי משהו שקשור למחשב אולי או סתם איזה גאד'ט תותח שגם אבא שלי יתלהב ממנו. תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by Psychedelic,

חברה שלי ישבה מתחת לבניין עם חברה שלה פתאום ירד אחד הדיירים חשב שהן מעשנות שם סמים דפק לחברה שלי מכות רצח... היא הגישה תלונה למשטרה על תקיפה לפני כמה חודשים טובים כבר ומאז כאילו לא היה . כל פעם שהיא עוברת בסביבה שם הוא גם שם,עכשיו אני מפחד שהוא יעשה לה משהו יותר חמור מזה,והמשטרה לא עושה כלום,והיא הלכה כבר כמה פעמים לתחנה מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by exXxTreAm,

תראו, קרוע http://www.youtube.com/watch?v=niVEYiqgVvY&search=in%20the%20end%20indian

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  7. http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/13/mideast/index.html בצד ימין, טיפה למטה תחת הכותרת QUICK VOTE עריכה: קישור ל SKY, תודה ל PURE GOLD: http://www.sky.com/skynews/polls/displayresults/1,,91153-1003518,00.html

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מישהו יודע אולי איפה אני יוכל לראות אותו ?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by shashkavil,

שלום רב! אנחנו שירלי ותמר, סטודנטיות למדעי ההתנהגות במכללת ת"א, עורכות מחקר בנוגע לשימוש באינטרנט והשפעתו על הזוגיות. נשמח מאוד אם תוכלו להקדיש מספר דקות ולענות על השאלון שלנו. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לקישור למטה, למלא את השאלון, ולשלוח אותו! השאלון הוא לבעלי בני זוג, היות ושואל על מערכת זוגית נוכחית במידה ותרצו, לאחר סיום המחקר נשמח לשלוח לכם את התוצאות או לענות על שאלות בפנייה לכתובת המייל: shilrleyhershko@gmail.com בתודה מראש, שירלי ותמר הקישור: http://seker.atarimnet.info/go.html?username=1178

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3276468,00.html

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  11. אהלן אספתי כמה חברים, ואנחנו רוצים להזמין טישירטס (בעיקר) מהאתר הזה : http://www.rockabilia.com/ זה יוצא בסביבות ה 15-20 טישירטס לכולנו. הזמנה די יקרה, חולצה עולה בסביבות ה 20$ אז זה יוצא בין 300$ ל 400$ , (עוד לא סגור כמות לכל בן אדם ועוד לא כולם בחרו מה בדיוק הם רוצים) השאלה היא - יש מצב שאני מסתבך עם כזה דבר במכס ? צריך לשלם בכלל מס על בגדים שאני מזמין לעצמי מחנות כזו בחו"ל ? תהיה למישהו בעיה שאנחנו מזמינים במרוכז ? נניח בעיה עם 20 חולצות בחבילה מול חבילה של 3 חולצות בשבילי בלבד, במכס יש הבדל ? אשמח לקבל תשובות מכל בעל ידע או נסיון בדבר

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אני מסיים בקרוב קורס מע"רים (מגיש עזרה ראשונה) ואנחנו רוצים להכין חולצות... אנחנו צריכים משפטים... למישהו יש? אחד הציע את המשפט הבא: "אל תצעק חובש או שתמות מיובש..."

• 34 תגובות
    • 14.4k צפיות
  13. The Benchwarmers - על הספסל. תקציר: גאס (רוב שניידר) וחבריו החנונים, ריקי (דיוויד ספיד, "תהרוג אותי וזהו") וקלארק, ברשימה של מיליונר בשם מל: הוא רוצה לייסד קבוצת בייסבול ביחד איתם על-מנת שיוכלו להתחרות בליגה הכי קטנה במדינה. גאס מתחיל להיות טוב ומהווה דוגמא לכל החנונים והמנודים מהחברה. אך כשאוהדיו ומעריציו החנונים להזכירכם, מגלים שגאס היה בעברו ביריון בבית-הספר, הם מרגשים נבגדים ועוזבים אותו, עד שגאס עושה צעד מיוחד שמחזיר להם את האמון בו. --- הסרט פשוט הורג מצחוק ויש ממש הרבה שחקנים מוקרים , למשל מיני מי מאוסטין פאוורס.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

זנחתי את הרעיון לעשות מסיבת גיוס בבית ריק כי יש שכנים. רעש אחרי השעה 11 יגמור אותם ואז הם יגמור את המסיבה. בפארק דשא ובחוץ לא בא לי. חשבתי על מועדון - השאלה איזה? כולנו בסביבות גיל 17-18 והמועדון צריך להיות באזור ת"א חולון ראשל"צ תודה

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by DimaX,

זוכרים את ההתקפה הגדולה של המרוקאים על אתרים ישראלים? אז בטח אתם גם זוכרים את הטוקבקים הזועמים של הגולשים הישראליים שביקשו לנקום בהתקפת נגד של האקרים ישראלים. תראו את הבחור הזה,מצרי אמנם אבל לא נראה לי שמול כזה דבר יש לנו סיכוי בכלל,אפילו אפסי. קרדיט לlycans שהפנה אותי לסירטון בפורום אחר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. נכתב בכתבה לגבי הפד: AQUA3 שהוא גדול אך לא צויין כמה גדול...בעקבות הכתבה הזמנתי אותו באושר ולהפתעתי ראיתי שהוא בגודל פי 4 !!! מכל פד שאני מכיר והוא תופס חצי שולחן. חבל שלא ציינו בכתבה כמה הוא גדול אחרת לא הייתי מזמין אותו . חבל. :-[

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום חבר'ה, אני עדיין חייל אך בעוד שנה אשתחרר עם ידע בנושא תקשורת ורשתות. למרות זאת אני רוצה לעבוד במקצוע התכנות/QA. אני הנדסאי תוכנה אבל אין לי כל כך ניסיון בדברים האלה (לא התעסקתי בתכנות די הרבה זמן) אז רציתי לשאול, אם יש לי ידע מועט בתכנות אז יכולים עדיין לקבל אותי בתור מתכנת בחברה כלשהי? מה השכר שמקבלים בדרך כלל אם אין לי נסיון בכלל, ומה השכר שמקבלים במקצוע ה-QA? מה יותר משתלם? תודה מראש..

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  18. ככל הנראה בעקבות המצב הביטחוני, אנשים קיבלו טלפונים מחיל הים על ביטול הגדנ"עות כרגע וקיומן במועד אחר. אז אם זה נוגע למישהו פה, תפסיקו לארוז .

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  19. דיי הבטן כואבת לי כבר... הכי קרע אותי הראפ בסוף עם הפיספוסים

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי שנאי שמקבל 220 ומוציא מתח של 1.5-12 (לפי בורר) האם אני יכול לקחת אותו לחו"ל, ולחבר אותו לחשמל של 110 והוא יעבוד בלי לשרוף לי את המכשיר? המכשיר דורש 6V, אז האם עלי לכוון את השנאי ל12V ע"מ שהוא יוצא למעשה 6V? כמו כן, לשנאי יש מספר חיבורים (6 ליתר דיוק) כאשר לכל יציאה חיבור (ראש) שונה. האם כל אחד מהם יכול להוציא את המתח או שכל יציאה מתאימה להוצאת מתח שונה? תודה, LazyBoy נ.ב - במקרה הצורך אני יכול לפרסם תמונה שלו אם זה יעזור למישהו.

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

• 97 תגובות
    • 7.3k צפיות
  22. Started by getsomefood,

אני טס עוד כמה ימים לשלושה שבועות לאוסטריה עם משלחת מישראל. יש לי בסביבות ה250 יורו ;D... ויום קניות אחד.... ואין לי מושג מה לקנות. יש לי נגן mp3 e250..אז אני לא צריך נגן mp3.. אני אשמח לקל עצות מה לקנות... נ.ב אני בן 16 ואני אוהב גאדג'טים

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by noambaum,

בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר ת'רדים שנפתחים בעקבות סרטון כזה או אחר של האתר YOUTUBE וחשבתי לרכז הכול כאן כדי שכולם יהנו ושלא יהיה בלאגן בפורום. אז תנו לינקים לסרטונים מצחיקים / הזויים / מוזרים.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים