כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה,יש לי מחר זימון לראיון אישי בלשכת הגיוס,למישהו יש טיפים בשבילי? אני לא רוצה לשרת בקרבי,והכיוון שלי הוא משהו שקשור למחשבים כמו פרויקט גאמא וכאלה,עכשיו השאלה שלי היא מה צריך להגיד להם ואייך צריך להתנהג בראיון אישי? אמרו לי שמה שאני יגיד להם הם יעשו דווקא ההפך,ושמי שלא רוצה קרבי דווקא נותנים לו קרבי.. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/94/1483698 אני בכיתה ט יש לי בית ספר או לא?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
ישששששששששש איזה כיףףףףשביתה כול היום לא עד 10 לכול היווום http://news.walla.co.il/?w=/94/1044397
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם מחר אנחנו החטיבות והעל יסודים בכלל לומדים מ9 כמו היום? תודה תודה רבה. מאוד חשוב לי
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לואלה וראיתי שהסתדרות המורים שובתת מחר, הבית ספר שלנו הוא הסתדרות המורים למרות שאני בחטיבה. יכול להיות שגם אירגון המורים ישבות אבל זה עדין לא בטוח http://news.walla.co.il/?w=//380992 עריכה- נו טוב כנראה שלא הבנתי נכון או משהו.
-
מחר, 4 באפריל, תתקיים שביתה מול החברות הסלולריות. אתם מתבקשים להמעיט בשיחות, ואף לכבות את הטלפון. אל תהיו סקפטים! אני בטוח שאפשר לצבוט קצת את המפלצות האלה, ולהזכיר להם שהצרכנים קיימים ובועטים. עוד מידע: www.nezeq.co.il ולא לשכוח להפיץ את הבשורה.
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
אנשים יקרים, אם אתם מחפשים כלב\חתול, או מכירים מישהו שמחפש, אתם מוזמנים מחר ליום אימוץ בכלבייה העירונית ת"א, רחוב שי עגנון 1, פינת אבן גבירול מול מתחם רידינג, ת"א. 10:00-14:00 , 3.10.08 כלבים וחתולים רבים מחכים לבית חם, החורף מגיע.. *החניה ללא תשלום *צפו בסרטון: *פרטים נוספים באתר: http://homedog.co.il ותודה ל-HWZ על האישור לפרסום האירוע! שנה טובה לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
מחר: עיצומים בעל-יסודי - הלימודים יחלו ב-9:00
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הקדמה קצרה: שירים אלו הובאו, משום שהורגש הצורך לשפוך את כל דברי הנאצה כנגד הממסד, שנשמרו בפנים במשך שנים. שיר על החיים --------------- אני לא יודע למה שתיתי.. מים מהברז והם היו טעימים. אתמול בא איזה אחד צלצל באינטרקום שאל אותי לפתע יש לך מים בברז אמרתי לו לא! למה מה - אני פראייר ?! מי ששותה לבד מים מהברז עם טעם הלוואי של ביציי יתושים מת לבד נו..זה ברור. פזמון: תמי 4 זה חרטה! הטעם הוא שונהה. X1 שירותים בשקל ----------------- הסתובבתי עם חברים בעיר פתאום נתקפתי לחץ אטומי אני חייב לשירותים ניסיתי להתאפק אבל כבר לא יכולתי נכנסתי לשירותים בשקל התאים היו תפוסים אין ברירה - למשתנה! התחלתי להשפריץ ולפתע לידי החל כושי גדול להציץ התביישתי התכווצתי הכושי צחק עשיתי לו את החג פיזמון…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
היי. במחשבה על חיסכון בחשמל אני תוהה כמה התענוג של מחשב דלוק 24\7 עולה לי. להלן המשתנים- מחשב לא ממוצע, ספק של 850W (מפרט מלא בצד) אבל יש לזכור שדווקא בגלל שזה לא מפרט ממוצע יש דגש על חיסכון בחשמל (לדוגמה, אאל"ט 7970 צורך בקושי 20W במנוחה?) וכמובן שהספק לא קרוב להגיע ל-800W כל הזמן. נכניס למשוואה גם את העובדה שכאשר המחשב לא בשימוש המסך מכובה ידנית על ידי. דיסקים קשיחים הוגדרו להשאיר פעילים תמיד. כרגע נוריד מהמשוואה את שעות המשחקים והעבודה המאומצת. אני מנסה לשער את עלות החשמל החודשית במצב כזה. אני מניח שהמון תוהים. יש השערות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היום התקנתי אנטי וירוס (COPORATE EDITION) והוא גילה שיש לי: לא פחות ולא יותר מ76 ווירוסים :o :o :o איך אתם מסבירים את זה? שכחתי לציין שלא הרגשתי שום שינוי!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה אמא שלי מעירה לי הרבה פעמים שהישיבה מול המחשב בזמן שהמחשב ושלושה שנאים (רמקולים, נתב, נתב לטלפון) נמצאים במרחק של כ 30 סנטימר מאזור המפשעה, גורמים לקרינה רבה ולכן יהיה לי ספירת זרע נמוכה וחלילה עקרות. ( מה לעשות, אמא רוצה נכדים) אמא שלי עובדת באיכילוב כמזכירה רפואית ומספרת על הרבה מקרים שהיא שמעה על עקרות עקב קרינה. נתון נוסף הוא שהמחשב שלי פולט די הרבה חום ולכן החדר שלי חם משמעותית משאר חדרי הבית. השאלה היא עד כמה זה באמת משפיע . ובמידה ובאמת יש השפעה , מה הפיתרון.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שימו לב למטוס הבא , המטוס -שהוא מפציץ אסטרטגי בן יבשתי שארה"ב תעשה בו שימוש נרחב במלחמה: תרשים המערכות העיקריות שלו: 386 ,איזה מפרט רציני...
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את מתחרה ה-NUC החדש של חברת ECS - מחשב מיני תקציבי במיוחד שמקווה לקרוץ לקהל משתמשים רחב לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב STICK כמו הINTEL COMPUTE STICK, אבל יש לי דרישה מיוחדת... אני רוצה שיהיה ניתן לכבל את אספקת החשמל מPORT של USB (2 נראה לי) כלומר בלי שניי שצריך להתחבר לשקע בקיר. הFIRE TV STICK הוא בדיוק כזה, הבעיה שהוא של AMAZON והחנות שלו הרבה יותר מוגבלת ובכלל הוא לא מחשב PC לכל דבר כמו כל מכשיר שתומך בWINDOWS 10. אז האם יש משהו בסיגנון הFIRE TV STICK רק עם WINDOWS 10 (או 8.1 שאפשר לשרגד ל10?) הבעיה שלי עם האספקת חשמל שיש מקומות שלא נוח להכניס עוד תקע כי לפעמים אין מספיק שקעים פנויים או שהטלווזיה ממוקמת ככה שזה מסובך יותר... אפשרי גם STICK שיש בו ANDROID אבל לא AMAZON, כלומר שיש לו GOOGLE PLAY ששם יש מבחר יותר גדול של אפלקציות. היה עדיף משהו עם יותר כח מFIRE STICK TV שהוא…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
לאחר שיחה עם -=^R0ckF0rD^=- על המחשב שלי , ציינתי שלי יש מסך 17 שטוח , הוא התפלא כמובן שעם מחשב כמו שלי אין לי מסך 19 שטוח , לו יש מחשב די בינוני ( gf2 mx עם p3 733 ) ומסך 19 שטוח ( Samsung 19 959NF נדמה לי ) . עלה בראשי הרעיון מה עדיף , מחשב איכותי עם מסך 17 או מחשב בינוני עם מסך 19 שטוח איכותי .
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
כתבה נחמדה שקראתי והחלטתי להביא שתקראו גם אתם... תהנו... http://computers.walla.co.il/?w=/4/716346
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמנו קניתי דרך האתר פה מחשב . לינק למתעניינים עכשיו חוץ מזה שהספק נשרף לי פעם אחת והלך לי הכונן דיסקים הכל עובד תקין. הרכיבים בנויים להישאר כל כך הרבה שנים ?.
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
סך הכל בכל בדילים שיש היום בעיתון יש הנחה של איזה 500-1000 ש"ח, אם היו לוקחים חלק חלק ומחשבים מחיר זה היה יוצא יותר. יש עילה לבקש על מחשב ב10,000 (אולי קצת יותר) הנחה כזאת? ואם למישהו יש ניסיון... אשמח לשמוע. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-