כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
שוב פעם פת"ח. הרשות אחראית אישית ל19 החיים שנגדעו ביומיים האחרונים. חייבים לנטרל את הרשות. http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=190522 דיווח
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מחפש חברה שיכולה לתת לי הצעה לביטוח חובה ומקיף לשבוע או שבועיים תלוי במחיר... מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לכל חובבי המכוניות שבינכם, עם כל האהבה הגדולה למכוניות היוקרה, ע"ע אוטומוטור, שלצערי, לא שפר גורלי, ולא יצא לי לבקר בא.. עם כל האהבה, מה ה"גורטאה" ששוכבת בחניה שלכם? (של ההורים כנראה.. ;D) נתחיל עם של אבא שלי, נאון קריזלר,שנת 97, 2000 סמ"ק, לא זוכר כמה כח סוס, (אבל די הרבה) מת כבר ליסוע בא, אבל אפילו לא התחלתי ללמוד נהיגה.. שום צבע מתקלף ומחשב מנוע דפוק, לא מאותה סידרה (כולבוטק מי שלא ראה..) מכונית מעולה עם הרבה כוח.. מענין אותי לראות את המכונית של העשיר.. ;D נ.ב. כדי לצרף תמונות..
-
- 67 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
ראיתי בחנות KSP רשום: "בעת קנייה ב-KSP ניתן להפקיד פסולת אלקטרונית דומה למחזור בכל אחד מסניפי KSP ברחבי הארץ" האם פסולת אלקטרונית זה רק דברים חשמליים שנטענים / יש בהם סוללה או שזה גם דברים כמו עכבר, אוזניות, מקלדת וכו' דהיינו דברים שלא צורכים חשמל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עבדכם הנאמן, ניצן והנבלה שלו יצאו לתור את הצפון שוב... וגם הפעם, סרטון צולע משו (לאוהבי הז'אנר). במהלך החיפושים אחר עליות וירידות חריפות בנווה-שאנן, הכרמל (הנדוש) וזה... נתקלנו בנוף מכחיד, של בתי הזיקוק ועוד שאר מרעישין בישין וגם איזו נקודה לבנה למעלה, יש מצב שזה היה הירח. תראו כבר בסרטון. "אמאאאאאאאאאאאאאאאאא, אני לוקחחחחחחח שמממממאאאללללללההההההההההה!11111111111" יאללה, לסרטון (37 מגאהע) ---> http://s17.yousendit.com/d.aspx?id=06Y6U27I5PFFL1JA25BKGEZKMI
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התעורר דיון בני לבן חבר שלי בנוגע לעליית מחירי דלק ההולכים ועולים מיום ליום. חבר שלי טוען שהעלייה במחיר הדלק נובעת מאינפלציה ההולכת ודוהרת במדינה, (עליית שכר המינימום) ואיבוד הערך הכסף באופן כללי. אני טוען, המדינה שוחטת אותנו, מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
צריך להחליט וקשה בגלל שיש לי ניסיון (וגם הוא מועט) רק עם פורד פוקוס וגם זה עם גרסת ה 4 דלתות... תעזרו לי להחליט, מה הייתם לוקחים ולמה?
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האמממ אפשר בבקשה לקבל טאבים כי אני לא מוצא אותם בשום מקום
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו על המדור הזה? העיסוק שם הוא מחשבים ומתחלק לכמה תחומים עיקריים, חומרה...ERP... ועוד... מישהו משרת שם או מכיר את המדור הזה?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ושירות. יש לי לקוחות שרוצים שאני איעץ להם אילו מחשבים לקנות ושאני אקנה ואבי להם את זה עד הבית עם Windows אנטי וירוס וכל הדברים האלה. בקיצור אני והחבר שלי (גם שותף) מתלבטים בעיקר בין החנויות KSP ו- Ivory בירושלים. לאותו החבר שלי יש ניסיון טוב עם איבורי (הוא קנה מהם שלושה מחשבים+ כרטיס קול אך לא ממש אחריות עד עכשיו) ואני שמעתי עליה דברים רעים, ולי יש ניסיון טוב בנתיים עם KSP (קניתי מהם כרטיס מסך, לא מימשתי אחריות עד עכשיו) והוא שמע עליהם דברים רעים. אז אם תוכלו בבקשה לספר לי על כל ניסיון טוב או רע שהיה לכם עם חנויות מוכרות בירושלים מבחינת אחריות, שירות ויחס זה מאוד יעזור, בעיקר עם שני החנויות הללו. ובבקשה מנסיון אישי או של חבר או משהו דומה כי אני לא רוצה להסתמך על שמוע…
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני טס לסין בספטמבר וחשבתי לקנות שם מחשב, כמה יעלה מחשב שבארץ הוא יעלה 4500 ותמליצו לי על חנויות.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
באנגלית מה ההבדל בין men לman? הפרוש של שניהם גברים לא?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר עליתי לארץ גרתי בעיר א' ומן הסתם רשמו אותי בסניף ביטוח לאומי של אותה העיר. כיום אני גר בעיר אחרת וקיבלתי מכתב מביטוח לאומי שדורש את ההתייצבות שלי בסניף שלהם. זה משנה אם אני מגיע לסניף בעיר א' או לסניף בעיר שאני גר בה כיום? תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אתה מרים את השפורפרת ומחייג על המקלדת. סיפור אמיתי :-\
-
- 216 תגובות
- 40k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי הרבה פעמים קודים מוזרים שצריך להקליד, אבל את זה עוד לא ראיתי: http://imageshack.us/photo/my-images/853/10713640.png/ למישהו יש הסבר איך מילה בעברית הגיעה ל reCAPTCHA, שרוב ה"משתמשים" שלו לא יכולים לכתוב בעברית? את הקוד הזה ראיתי באתר FileSonic.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ערב טוב אני מחפש אתר שיאפשר לי להעלות אליו קבצי וידאו במשקל 100-200 מגה (אחרי כיווץ מכמה ג'יגות טובות) כדי שאני אוכל לקשר אותו לאתר אחר . יש משהו מומלץ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צ'יפ שיאפשר ל-PS2 לקורא משחקים צרובים + סרטי DIVX ו-XVID. אני מחפש חנות אמינה, מומלץ מאזור המרכז, שתעשה את ההתקנה בצורה מקצועית ולא תיעלם עם פרטי כרטיס האשראי שלי.
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש כזה דבר וירוס כיום שעדיין אין נגדו שום דבר והוא מביס גם את הפיירוול.. יש את הוירוס החדש של התמונות.. תודה
-
- 11 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
- 40 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין השניים כשזה נוגע לשריפת שומנים ושיפור יכולות באימון? (אני מדבר על שתיה של כחצי שעה לפני האימון)
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-