עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בכמה שנים האחרונות לא ממש יצא לי לראות טלויזיה הכוונה שבכלל אין לי מושג בזה. ואני לא ממש חובב סדרות וכל זה, אבל חבר המליץ לי על הסדרה "נמלטים", ראיתי את כל 22 הפרקים דבר אחד יש לי להגיד מדהים! כאילו איך זה עובד מתי אמורה להיות עונה שניה ? זה נגמר מתישהו? ונראה לי אני אתחיל עם "אבודים העונה הראשונה, עד עכשיו רק שמעתי על זה. אני מקווה שזה לא יאכזב אותי. יש המלצות לסדרות נוספות? בסגנון הזה, לא קומדיות, יותר מתח קנוניות, פשע... ? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

האתר של הרכבת פה אומר שאין רכבות רק צפונה מחוף הכרמל. מישהו יכול לאשר? תודה,

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום יש לי חבר טוב מאוד והוא עבר לאמריקה לפני כמה שבועות והוא לא מתקשר ולא כלום אז אני רוצה להתקשר עליו אז אני רוצה לגעת מתי יש אצלו צהריים באיזה שעה אני צריך להתקשר עליו שיהיה אצלו צהרים תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  4. שלום לכולם, בימים האחרונים אני במגעים עם בחור מחו"ל שפרסם באיביי טפלון סלולרי של NOKIA מדגם N93 (אחד הדגמים החדשים ביותר כיום) במחיר מצחיק של 200 אירו (כולל הוצאות משלוח ומשלוח מהיר עד 48 שעות!!) המחיר היה ועדיין נראה לי חשוד למדי מפני שהמכשיר עולה בארץ באזור ה 4000K שקל.. אחרי שליחת מיילים לבחור לבירור העניין הבחור ענה לי שהוא קונה בסיטונאות ישירות מהיצרן ומוכר לכל דורש כאשר הוא הציע לתת גם הנחה על רכישה כמותית.. ביררתי איתו איך אני יכול להבטיח לי שעניין הוא לא תרמית והוא השיב לי היום שהוא מקבל תשלום רק באמצעות העברת כסף דרך WESTERN UNION כשלאחר מכן אני אשלח לו את הקבלה שאכן העברתי את הכסף אך לא אתן לו את הססמא למשוך אותו ורק אז הוא יישלח לי את המכשיר וכאשר אקבל אותו והי…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by UltraWaveMUSA,

איפה אני מוצא דילים וכל זה למלונות באילת ועל איזה מלון אתם ממליצים לנסוע עם חברים? משהו כזה ב700 שקל סוף שבוע לבן אדם. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Jeka90,

שבוע הבאה אני נוסע לאילת ואני רוצה לקנות שם רמקולים למחשב ועכבר טוב. מישהו מכיר חנות מחשבים טובה באילת?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היו זוכים או משהו? כי לא ראיתי שום איזכור על זה. ואני באתר לפחות פעם בשבוע כשאני חוזר מהבסיס..

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by intel suck,

אפשר המלצות לשירי רוק ומטאל בסגנון של LINKIN PARK

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by ziv22,

http://www.torrentleech.org עולה לכם ? .. (לא מצאתי מקום אחר שאפשר לשאול את זה בו )

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  10. טוב אז כידוע ע"פ הדת אלוהים \ אלילים \ WHAT EVER ברא את כל המערכת שבא אנו חיים (ויכול להיות לא רק אנחנו - חייזרים חח) עכשיו נישאלת השאלה ומי ברא את האלוהים?ואם באמת יש לאלוהים בורא אז מי ברא את הבורא? וכך הלאה? מאיפה כולם הגיעו? SNOW

• 124 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. איך אני יודע כמה אזהרות יש לי ? יש אולי איזה שהוא מד שמראה לי ?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by wons,

אתם מארגנים לפעמים מפגשי פורומים? יש מצב שיש אחד החופש?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  13. היי אם נגיד בניתי מחשב בנועה ואני משלם בתשלום אחד, אז כמה אחוזים הם צריכים להוריד לי ממחיר המחשב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  14. 1: האם אפשר לשדרג/לעדכן את הגרסה של הפלפון(שלי הוא NOKIA 6310I) ככה שהוא לא יראה רק את ה 10 שיחות האחרונות שלא נענו/נכנסות/יוצאות אלא להגביל את זה ל -1000 או משהו גדול יותר? 2: בפלפון שלי יש BLUETOOTH, האם אפשר לשלוח SMS דרך ה BLUETOOTH איכשהו? בברכה לעונים

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by evman007,

טוב,אז היום התקינו לנו בבית טלפון של הוט. ביקשתי 3 נקודות. אחרי שהוא התקין לי בחדר אני רואה שהתפוצץ לי חור בקיר בגודל כדור ושהוא עשה מלא חורים בקיר בגלל שהוא שם קליפסים לא נכון ואז שם מחדש. את ההתקנה השנייה בהול-זה מעבר כזה בין החדרים לסלון,זרק את כל הכבלים של החשמל והמודם על הרצפה מבלי לשים קליפסים כמינימום למטבח הוא משך כבל מעל התקרה במקום מהרצפה.... קיצר,עבודה ממש גרועה מחברה כל כך גדולה.מאוד מאוכזב,מקווה שלפחות מהטלפון אני יהיה מרוצה ;D

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מאוכזב קשות.

• 82 תגובות
    • 6k צפיות
  17. http://yad-vashem.org.il/exhibitions/album_auschwitz/air_photo/air_photographs_964_15.html

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  18. למנהלי HWZONE למה האחרים של פורום מפרטי מחשב לא מגיבים ולא נותנים שום מפרטים ? הם לא מגיבים בהודעות כאשר מישהו רוצה לקנות מחשב או משהו זה ממש חוצפה כי בשביל זה מינו אותם לאחראים לא?! גולשי HWZONE הגיבו את דעתכם

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by bykeking,

[אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום] אני צריך טכנאי מחשבים רציני באזור השרון. אני מחפש טכנאי שאני יוכל לעבוד איתו לאורך זמן לאחר שהטכנאי הקודם שלי עזב את הארץ. מי שיכול לשלוח לי המלצות לפרטי אני אשמח!

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by surfface,

אז זה אחד מהסיבות שהמערכת מתעכבת

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by eladbu,

אני מעוניין לנקות את ריפודי הרכב שלי באמצעות קיטור או משהו דומה מישהו מכיר מקום בתל אביב חולון ראשון?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

מה אתם חושבים? הדיון הזה נפתח בגלל שנזכרתי שאותו דיון נפתח בפורום טכנו(בגלל שהוא מת אני הרשתי לעצמי להזכיר את שמו אבל אם זה בעיה אני יכול לשנו "לפורום אחר") לפני כמה שנים והוא היה מאוד מעניין כל אחד והטיעון שלו... גם לא מזמן ראיתי פה אחד שהשתתף באותו דיון GUY KING משהו כזה אשמח אם תשתתף שוב D= עריכה: שכחתי לציין שאשמח אם ילדים מתחת לגיל 15(אולי אפילו 17) לא יגיבו, אין לי כוח לטענות של ילדים

• 115 תגובות
    • 7k צפיות
  23. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

אני גר באשדוד בווילה גדולה ואנחנו צריכים עובד בשביל שיעבוד בגינה ובכל הדברים האלה שקשורים לצמחים ולדשא , העובד יוכל לעבוד 2 שעות מ 8 בבוקר עד 10 בבוקר ותהיה לו הסעה לבית וגם יקחו אותו מהבית הוא יעבוד פעמיים בשבוע על שתיים הוא יקבל 500 ש"ח למעוניינים אנה השאירו הודעה וטלפון ונתקשר אליכם ותוכלו להתחיל לעבוד

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by Black Knight,

403 Forbidden Congratulations! You are banned! ניסיתי הרגע להתחבר לTorrentLeech כמו שאני תמיד עושה (אין לי מושג מה קרה לקוקיס)... הלכתי לBROWSE ואז התחברתי הוא פתאום עושה לי Your account has been disabled. ואז ניסיתי ללכת לFAQ לראות מה הבעיה אז הוא כתב לי את מה שלמעלה. הבהרה: אני לא משתמש בשום מזייפי העלאות, אין לי מושג איך משתמשים בחרא הזה. העלתי משהו כמו 2GB לעומת 1.6 שהורדתי, הaccount שלי היה פעיל במשך שבועיים לפחות.. בימים האחרונים לא התחברתי כי המחשב שלי מת אבל לפני כמה ימים הוא חזר... למישהו יש מושג למה דבר כזה יכול לקרות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים