עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו שכתוב בכותרת, הוציאו סרט שלם על מהלך המשחק אבל בתור סרט, עם בא לכם הוא ניכנס יפה מאוד בתור סרט אנימציה איכותי, הסרט כמובן ברוסית כי זה מתרחש ברוסיה, לכן כמו שהבנתם הסרט הוא מי גוף שלישי ותהנו http://komapz.net/movies/171677-metro-2033-metro-2033-http.html כן נכון צריך להוריד אותו, ולא זה לא WAREZ זה סרט של חברה מסוימת שפרסמה בחינם, אז לכל המנהלים לא לדאוג.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קראו את זה ואת התגובות הטמבליות :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940306,00.html פשוט אי אפשר להבין מאיפה יש להם יכולת לדבר שטויות כמו שאבא שלי אומר מי שיודע שותק ומי שלא יודע מדבר כנראה שצריך לעצור את זה מה דעתכם שכל אחד יתן 5 שקל וניתן כתבה מקצעוית לאתר גדול או משהו כזה עם הסבר על חומרה ובכך לעלות את רמת ידע בארץ פשוט אני שונא שמרעילים את השכל לאנשים הפשוטים כמו שמישהו אמר ישראלים לא פריארים אבל במחשבים הם גם לא הם פשוט newbies(לא כולם ברור) תגובות מליצות עוד

• 54 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by H.I.V,

אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yehonatan_giladi,

רכשתי לפני מספר ימים ממיר DTT ממחסני חשמל של חברת אלקטרה יש לציין שזה ממיר מצוין במחיר סביר (200 ש"ח),רק הבעיה היא שלא קיבלתי כבל SCART (רכשתי כבל כזה במחיר של 20 ש"ח מהום סנטר) וגם האנטנה שמקבלים בדר"כ בשאר הממירים לא קיבלתי (לא שהיא עוזרת,אבל לי זה לא משנה כי יש ברשותי אנטנה גדולה ישנה שעובדת עם הממיר מצוין). אחרי כל החפירות (זה היה יותר המלצה לכל מי שרוצה לקנות ממיר דיגטלי של ה5 ערוצים). ברשותכם אשאל מספר שאלות: 1.האם יש אפשרות לחבר דיסק און קי לממיר ודרכו להפעיל סרט כל שהוא שהורדתי מהאינטרנט? 2.האם ניתן להעביר פרק שהקלטתי ע"ג הדיסק און קי ולצפות במחשב?(יש אפשרות להמיר או משהו?) 3.הקליטה אצלי היא על 75% בערך,יש אפשרות לקליטה גדולה יותר אבל צריך להרים את …

5. טוב אני לא ידוע אם זה בדיוק תארד חוקי.. אבל אם לא אז אני ישנה אותו בהתאם. אז חבר שלי יכול להביא חומרה מחול דרך המפיצים בהרצות הברית. אבל הוא לא כל כך מבין בחומרה כמוני אז הוא שאל אותי מה כדי לו להביא כדי למכור בארץ (בכמויות קטנות של איזה 10 יחידות). זאת לא מכירה מה שאני עושה פה. זאת רק שאלה מה נראה לכם הכי כדי לו להביא? כאילו למה יש כרגע הכי הרבה שוק? אני אמרתי לו שיביא את הnvidia 6800GT כי יש הרבה אנשים שיקנו אותו. אני מבקש את הדעה שלכם מה כדי לו להביא? (על תגידו לי פה "אם אתה מביא את _____ אני קונה. תגידו רק למה נראה לכם יש הכי הרבה שוק בארץ)

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  6. יכול להיות בגלל שאני צריך להתקין איזה משהו, בכל מקרה אני לא יודע מה צריך להתקין. מישהו יודע מה הבעיה? עריכה: פתרתי את הבעיה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  7. Started by r1plet,

אז מתי באמת אין תחבורה ציבורית יחד עם החנויות שכולן סגורות? ועד מתי?

• 1 תגובה
    • 8.1k צפיות
  8. כבר כמה ימים שמישהו מגרמניה מתקשר אלי, ואין לי משפחה בגרמניה או מישהו אחר שמכיר אותי ויכול להתקשר אלי. הטלפון הוא לא מחסוי והמספר +49-152-18024010 יש איזה שירות שאני יכול לדעת מי זה שמתקשר אלי/כתובת/משהו מזהה אחר? לא עניתי לזה כי מבחינתי זה גם יכול ליהיות סקאם או קו פרימיום כלשהו שבסופו של דבר אני אצטרך לשלם על השיחה...

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום אנשים, למישהו יש איזהשהו ידע בעניין נפקדות בצה"ל - מתי בערך העונש הופך לכליאה ואיזו מין כליאה? (מה זה המחבוש הזה? האם מחבוש = פשוט בית כלא צבאי כמו כלא 6 או מה?) נניח שאני נפקד למשך 10 יום, ואז רופא מחליט לשלוח אותי לועדה רפואית עם המלצה לשחרר אותי משירות, והועדה הרפואית מחליטה לשחרר אותי משירות, לא יענישו אותי, נכון? ואם אני מחליט להתגייס לצה"ל אחר כך (לא בתור מתנדב) כשאבריא, האם יהיה רשום לי שהייתי נפקד או שיפתחו לי דף חדש? תודה

• 27 תגובות
    • 7.3k צפיות
  10. Started by hedva,

יוצא לכם לפעמים לפנטז על כאלה דברים? http://www.metacafe.co.il/watch/62283/incredible_fishing/

11. Started by THE FOX,

האם ישנו גוף ישראלי המתעסק בתחום ההמצאות בארצנו? יש לי כמה רעיונות לא רעים שהייתי רוצה לפתח ופשוט איני יודע לאן לפנות

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  12. http://cinemassacre.com/2011/05/10/tmnt-tuesday-pizza-tasting/

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by --Adidas,

f

14. Started by MiniMizer,

תראו את יצירת האומנות שלי: ענקודר והערנב

15. Started by SharonX,

היי חברה, נרשמתי לפני שבועיים בדיוק לגרייט שייפ, בהתחייבות של שנה 225 ש"ח בחודש. עכשיו אני חושב שזו תאכלס טעות, כי אני מתחיל ללמוד תיכף ואני מעדיף מכון כושר ללא התחייבות - לך תדע מה יהיה עוד חודש, מה תרצה לעשות בקיץ וכו'. דמי הביטול כוללים 175 ש"ח (חודש אחד שבו התאמנתי) + 200 ש"ח דמי ביטול (WTF?!). נוסיף על כך 225 ש"ח לחודש אימונים. לצערי הרב לא חשבתי מספיק ולא התייעצתי מספיק לפני שחתמתי, לא שאלתי מספיק שאלות ויצאתי אידיוט שלא קראתי את החוזה כמו שצריך. איך בתאכלס אני מוריד את הנזק הכספי לרמה מינימלית? אני יודע שע"פ חוק http://www.consumers.org.il/files/2012/aytem-kosher/kalkala2012-07-09a.pdf הם לא יכולים לקנוס אותי ביותר מ-100 ש"ח או 5% (הנמוך מביניהם), אבל החוזה שחתמתי …

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. Started by LermanIsUberCool,

מצטער על ההצפה להסתכל טוב טוב על הדבר הכחול בדלת ולהירגע (כמו שמסתכלים על התמונות 3D המעוותות), אחרי כ2 דקות יש אפקט מגניב

17. Started by Gilo2005,

ערב טוב לכולם. רציתי להתחיל להתעסק קצת בכול ענין הלוטו טוטו ווינר רציתי לשאול אין לי עדין 18 אני בן 17 וחצי האם אני יוכל לקנות ווינר,אמרו לי שלא בודקים תעודות זהות. איך כול הענין עובד , במה יש הכי הרבה סיכוי לזכות בסכומים קטנים אפילו. מה צריך לדעת בישביל כול הדברים האלה ואם בכלל,כי אני יודע שפיס 777 זה כרטיס גירוד שאפשר לזכות במשהו.

• 34 תגובות
    • 11.2k צפיות
  18. Started by coorva,

עברתי ל-012 ואם אני נותן שם של מישהו שגם ב-012 אני מקבל זיכוי על חודש שלם......ואם אני לא טועה גם הוא מקבל. אם בא למישהו לעשות מצווה, אשמח אם יצור עימי קשר באי.סי קיו 131383840 תודה

19. Started by McMerc,

היום הייתה (יש) שביתת תלמידים נגד העלויות של הלימודים. אני כבר מ-11 בבית. מה איתכם?

• 48 תגובות
    • 3k צפיות
  20. בד"כ הייתי קונה את המחשב באייבורי אבל קראתי בפורום שלכם שזה לא מומלץ. אז רציתי לדעת איפה כדאי לקנות מחשב חדש בסביבת ת"א...???

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  21. Started by Alex89,

עשיתי LABEL ועשיתי עליו פילטר שכל האימיילים מכתובת מסויימת ילחו ישר אליו כאני מקבל אימייל כזה בGMAIL NOTIFICATION לא מראה לי שקיבלתי אימייל, יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  22. היי אני עומד להרשם לאוניברסיטה אבל איני בטוח לאיזה פקולטה אני יודע שאני אוהב דברים כמו ביולוגיה כימיה םפיזיקה תכנות ורובוטיקה יעני תוכנה וחומרה הנטיות שלי הם לביוטכנולוגיה ואם יש לננוטכנולוגיה ?? מה אתם מציעים ואלי תכלו להסביר לי יותר על ננוטכנולוגיה ובמיוחד על ביוטכנולוגיה אני אדם יותר מעשי האם יוצרים דברים מכאניים בביוטכנולוגיה??.

23. שלום לכולם. אני רוצה ללכת למטווח, הבנתי שיש מטווח קרוב לבית שלי (קריון - קריית ביאליק). רציתי לדעת במה כרוכה ה"אטרקציה". תודה

• 38 תגובות
    • 7.5k צפיות
  24. Started by imac,

אני רוצה לטוס לחו"ל ב"ה בעוד חודש בערך, התאריך גיוס שלי הוא ב 4.12.07, האם יעשו לי בעיות בשדה תעופה ?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  25. אהלן. אני מחפש מקום טוב לשבת בו עם חברים, כרגע המקומות האיכותיים היחידים שאני מכיר מוגבלים מגיל 21 לפחות. דרוש מקום עם מוסיקת רוק, אוכל טוב ומבחר של משקאות איכותיים. פאבים/ברים למיניהם. מישהו מכיר מקום שעומד בדרישות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים