כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
האם ישנו גוף ישראלי המתעסק בתחום ההמצאות בארצנו? יש לי כמה רעיונות לא רעים שהייתי רוצה לפתח ופשוט איני יודע לאן לפנות
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://cinemassacre.com/2011/05/10/tmnt-tuesday-pizza-tasting/
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
תראו את יצירת האומנות שלי: ענקודר והערנב
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה, נרשמתי לפני שבועיים בדיוק לגרייט שייפ, בהתחייבות של שנה 225 ש"ח בחודש. עכשיו אני חושב שזו תאכלס טעות, כי אני מתחיל ללמוד תיכף ואני מעדיף מכון כושר ללא התחייבות - לך תדע מה יהיה עוד חודש, מה תרצה לעשות בקיץ וכו'. דמי הביטול כוללים 175 ש"ח (חודש אחד שבו התאמנתי) + 200 ש"ח דמי ביטול (WTF?!). נוסיף על כך 225 ש"ח לחודש אימונים. לצערי הרב לא חשבתי מספיק ולא התייעצתי מספיק לפני שחתמתי, לא שאלתי מספיק שאלות ויצאתי אידיוט שלא קראתי את החוזה כמו שצריך. איך בתאכלס אני מוריד את הנזק הכספי לרמה מינימלית? אני יודע שע"פ חוק http://www.consumers.org.il/files/2012/aytem-kosher/kalkala2012-07-09a.pdf הם לא יכולים לקנוס אותי ביותר מ-100 ש"ח או 5% (הנמוך מביניהם), אבל החוזה שחתמתי …
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מצטער על ההצפה להסתכל טוב טוב על הדבר הכחול בדלת ולהירגע (כמו שמסתכלים על התמונות 3D המעוותות), אחרי כ2 דקות יש אפקט מגניב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. רציתי להתחיל להתעסק קצת בכול ענין הלוטו טוטו ווינר רציתי לשאול אין לי עדין 18 אני בן 17 וחצי האם אני יוכל לקנות ווינר,אמרו לי שלא בודקים תעודות זהות. איך כול הענין עובד , במה יש הכי הרבה סיכוי לזכות בסכומים קטנים אפילו. מה צריך לדעת בישביל כול הדברים האלה ואם בכלל,כי אני יודע שפיס 777 זה כרטיס גירוד שאפשר לזכות במשהו.
-
- 34 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
עברתי ל-012 ואם אני נותן שם של מישהו שגם ב-012 אני מקבל זיכוי על חודש שלם......ואם אני לא טועה גם הוא מקבל. אם בא למישהו לעשות מצווה, אשמח אם יצור עימי קשר באי.סי קיו 131383840 תודה
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
בד"כ הייתי קונה את המחשב באייבורי אבל קראתי בפורום שלכם שזה לא מומלץ. אז רציתי לדעת איפה כדאי לקנות מחשב חדש בסביבת ת"א...???
-
עשיתי LABEL ועשיתי עליו פילטר שכל האימיילים מכתובת מסויימת ילחו ישר אליו כאני מקבל אימייל כזה בGMAIL NOTIFICATION לא מראה לי שקיבלתי אימייל, יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי אני עומד להרשם לאוניברסיטה אבל איני בטוח לאיזה פקולטה אני יודע שאני אוהב דברים כמו ביולוגיה כימיה םפיזיקה תכנות ורובוטיקה יעני תוכנה וחומרה הנטיות שלי הם לביוטכנולוגיה ואם יש לננוטכנולוגיה ?? מה אתם מציעים ואלי תכלו להסביר לי יותר על ננוטכנולוגיה ובמיוחד על ביוטכנולוגיה אני אדם יותר מעשי האם יוצרים דברים מכאניים בביוטכנולוגיה??.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אני רוצה לטוס לחו"ל ב"ה בעוד חודש בערך, התאריך גיוס שלי הוא ב 4.12.07, האם יעשו לי בעיות בשדה תעופה ?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מקום טוב לשבת בו עם חברים, כרגע המקומות האיכותיים היחידים שאני מכיר מוגבלים מגיל 21 לפחות. דרוש מקום עם מוסיקת רוק, אוכל טוב ומבחר של משקאות איכותיים. פאבים/ברים למיניהם. מישהו מכיר מקום שעומד בדרישות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הזימון הזה מישהו יודע מה בדיוק שואלים שמה ? כמה חברים שלי אמרו שיש שמה מבחנים לפרויקט סיגמא מי שמכיר אותו . במכתב לא היה רשום להתכונן על איזה חומר שלמדנו . היה רשום שמה לבוא לבית השריון בתל-אביב אם זה יכול לעזור במשהו זה אומר שיש לי קב"א גבוה או שהם שלחו לי את זה בגלל שאני לומד אלקטרוניקה כל מה שאתם יודעים יכול לעזור לי תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מתכנן טיסה לקוס ביוון עם עוד חבר\שני חברים. שנינו בני 20, בצבא, מחפשים לנוח, להשתזף, ליהנות, לפגוש בנות, לצאת לפאבים, מועדונים... בקיצור חופשה. אנחנו רוצים לטוס לשבוע ומחפשים מלון טוב שיהיה קרוב למרכז העיר ושיהיה ממוקם גם ליד חוף שנחשב לטוב שם. אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם ומוכנים לפרט קצת על מה שהולך שם, מה יש לעשות איפה שווה להיות וכל זה. תודה!! עריכה: אנחנו רוצים לטוס ל6 ימים והגבול שלנו למחיר למלון וטיסה סה"כ הוא בערך 700 דולר...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נוסע לשם בקרוב (סוף דצמבר) ורציתי לקבל המלצות על מסלולים\אתרים\אוכל(כשר)\לינה\אטרקציות מיוחדות וכו וכו וכו... אני יודע שחצי מהישראלים נוסעים לשם אז בטוח יש כאן בפורום מי שהיה שם.
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/26/995511.wmv
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.pandora.com ממש ממש נחמד.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בהנחה ואני צד בשיחה ומקליט דרך הפלאפון. הצד השני לא יודע שהוא מוקלט (לפחות לא עד סוף השיחה). קביל בבית משפט?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש דרך להפוך את הפונט למשהו יותר נוח כמו אריאל? הכוונה לתפריטים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע הרבה לחו"ל הוא מחפש אתר שמכניסים את שרת הPOP וSTMP ויוזרניים\ססמא ואפשר למשוך\לשלוח אימיילים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-כותרת- לנסיעות בית-בצפר וכד' .. אני מחפש אוטו אמין עם צריכת דלק נמוכה שלא יבלה לי במוסך .. אוטומט או ידני ? מה ההמלצה שלכם ?
-
- 27 תגובות
- 3.9k צפיות
-