עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dovik,

שלום לכולם החלטתי לצ'פר את עצמי בשולחן מחשב חדש. לצערי, כל מה שראיתי בחנויות לא מצא חן בעיניי, אז החלטתי לתכנן את זה בעצמי. עכשיו אני יודע איך זה אמור להראות, יש לי את המידות,נשאר רק להזמין. וכאן יש שאלות. האם כדאי להתעייץ במסגריה עצמה? הרי הם מעוניינים למכור מה שהכי יקר.. מאיזה חומר עדיף לבנות שולחן מחשב? זה אמור להחזיק הרבה דברים כיוון שזה יהיה גבוה, יהיו שם מדף או שניים לספרים, יהיו מגרות, מקום למדפסת משולבת ומקום לכתיבה.. האם מישהו עסק בזה? מה תמליצו? אם אני אכתוב מידות ושאר פרטים (מוכן אפילו לצייר), האם תוכלו לשער כמה זה יעלה לי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by rikus,

4 הפיראטים קטועי הרגל- הנרי, ג'ין, ז'אן ודיאגו איבדו את רגליהן מעץ בעת קטטת באר, ונותרו רק עם אחת. עליהם להגיע לנמל לפני שהספינה מפליגה תוך 8.5 ימים. הנרי מצליח להגיע לנמל בחצי יום. דיאגו ביום אחד ג'ין ב2.5 ימים וז'אן ב-5 ימים. כמובן שרק זוג יכול ללכת עם רגל מעץ אחת, מכיוון שאחד הולך והשני נשען, לכן לדוגמא אם דיאגו הולך ג'ין לוקח להם 2.5 יום. איזה זוגות ילכו ראשונים (יש סה"כ 3 נגלות) כדי שיספיקו להגיע בזמן לספינה?

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. סדרה שלצערי עדיין לא הגיעה לארץ. אפרו סמוראי - Afro Samurai תאריך התחלה: 06.01.07 ז'אנר: אקשן, סמוראים מספר פרקים: 5 תאריכי יציאה: 04.01.2007 עד 01.02.2007 הפקה: GONZO "ביפן הרחוקה, בזמן לא ברור בו תוכלו למצוא אקדחים, חרבות, קימונו (לבוש יפני מסורתי), טלפונים סלולריים וחלקי גוף קיברנטיים, לוחמים נאספים מכל קצוות תבל בשביל להילחם ולמצוא את הטוב ביותר, את מספר 1. סמוראי שחור בשם אפרו סמוראי יוצא לחפש אדם בשם ג'אסטיס (צדק) שרצח את אביו ומחזיק בתואר "מספר 1". במהלך חיפושיו הוא פוגש בריונים, ציידי ראשים ונזירים מטורפים שבידם מידע על מיקומו של ג'אסטיס ובמוחם הרצון להגיע למקום השני, בו נמצא אפרו סמוראי. האם יצליח אפרו סמוראי להתגבר על יריביו,…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שמעו אני רוצבה להזמין מחשב מ newegg החנות מחשבים האמריקאית אז תגדיו לי אם כדאי ואם אתם יודעים שהוא מאובטח ואני יקבל את המוצרים שאני מזמין

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. נכון יש את המכוניות המפורסמות האילה שכולם שמים בחתימות שלהם? יאנטו מצויירות כאילה, יש כמעט את כל הדגמים.. מישהו אולי יודע את האתר של המכוניות האילה?? אני חייב את זה ממש דחוף לעבודה! תודה מראש הנה דוגמה למכונית דומה: http://images.google.co.il/images?q=tbn:0Z_vk_oxEYMJ:home.cfl.rr.com/kapanyko/Misc%2520Icons,%2520Pictures/Cartoon%2520Cars/Aqua.jpg

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by Ewingum,

אחחח הנוסטלגיה: http://www.00fun.com/lifebefore.shtml

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by easyuri,

חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה איזי אורי והבי קרן

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

הי לאחר ששמתי לב שחברי HWZONE מתגייסים לצה"ל ונעלמו כמעט כלא היו עולה השאלה הבאה באיזה בזיז אתם משרתים? בעסה 8 GUARDING ANGEL HELL-NOF never again

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by ccc,

האם למישהו ידוע על מבצעים בחודש ינואר בחנות באג ? שמעתי על הנחות על לוג'יטק, זה נכון ? תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  10. מה אתם חושבים על החנות IQPC שווה לקנות ממנה מחשב?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. Started by yuraxp,

אהלן חבר'ה,שאלה: איך מכינים פופקורן ביתי? בסיר? כמה שמן לשים לערבב? תודה לעונים....

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by nehmia,

למישה ויש רעיונות טובים מצחיקים חדשים אבל לא ונדליזם...דברים מצחיקים שלא הורסים

• 162 תגובות
    • 20k צפיות
  13. Started by xtx,

ולמה הוא יקר יותר?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by david32,

אני מחפש כבר כמה שעות הת המשפט מהקומדי סטור (יש גם שיר כזה): לקח נושא תמים ועשה אותו פושע תעזרו לי בבקשה, אני משתגע.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. קיבלתי בימים האחרונים מנילה, במנילה קיבלתי רק קרבי לכל סוגיו. אימא שלי לא רוצה שאני אלך לקרבי, ואני לא יכול לא לכבד את החלטתה. רציתי לדעת מה צריך לעשות עם המנילה, אמרו לי [חברים] לסמן 1 ולחכות לעוד מנילה. האם זה נכון? אשמח לעזרה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מצורפת השאלה. את הכל הצלחתי חוץ מסעיף ה'. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני מניח שהרבה מכם מכירים את האתר הזה... רציתי לבדוק אם גם לכם קורה הרבה פעמים שאתה מורידים משהו משם ואז מתברר שהקובץ (זיפ) פגום ? זה ממש מעצבן שעד שמוצאים משהו נחמד הוא לא עובד למשל בicon's בערך 90% לא עובדים ! מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור\לסדר את זה ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  18. זה משגע אותי... OFF-TOPIC אמור להיות מקום שבו אפשר להתבטא בחופשיות ובלי הרבה חוקים!!! וככל שיש יותר הודעות טיפשיות - ככה טוב יותר ומהנה יותר!! [glow=cyan, 2, 300]אז למה לכל הרוחות נועלים פה ת'רדים???[/glow] נראה לי המנהלים מכורים לזה... עושה להם טוב...

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לנסוע לסינמה סיטי ברמת השרון כדי לראות את שני הצריחים מפני ששמעתי שזה מוקרן על מסך ענק עם אחלה מערכת סאונד. עכשיו רגע לפני שקפצתי עם חברה שמעתי מחבר שלי ששני אנשים שונים שראו את הסרט שם בזמנים שונים (לפני שבוע ולפני שבועיים) אמרו לו שהסאונד באולם בסינמה סיטי גרוע - יש הרבה הפרעות וקפיצות - ממש מעצבן וזה שינה את דעתי. אז לפני שאני יקפוץ מחר לראות את הסרט בקניון הזהב ליד ביתי - תגידו לי אתם מה אתם חושבים על הסאונד בסרט הזה שם ובכלל על ההקרנה של שני הצריחים שם - העיקר מי שצפה בשבוע האחרון.. תודה על העזרה.

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. תערוכת CES 2026 בלאס וגאס מספקת הצצה לעתיד שבו גודל המסך אינו עוד אילוץ קבוע מראש, ובו ענקיות החומרה מבינות סוף סוף שהתוכנה היא המפתח ללב הגיימריםלכתבה

21. הכירו את מעבדי Intel Arc G - חלק מהותי מהפיתוח בוצע בישראל; מכשירים של Acer, MSI ו-OneXPlayer צפויים כבר ביונילכתבה

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  22. ארררר שיחקתי עכשיו איזה שעה וחצי בסנדק היה לי משעמם טילים אז רציתי להעביר קצת תזמן ופתאום הפסקת חשמלללל :pissed: ....**** **רס!! כל הפרוגרס של השעה וחצי לא נשמררר כי לא הלכתי לשמור בבית המסריח שלו!!! יווו אני עצבני רצח ועוד גם הורדתי כמה דברים מהדיסי מקווה שהקבצים לא נדפקו...צריך לתבוע לחברת חשמל תצוררההה :bash:

23. Started by שניצל,

התחלתי לא מזמן לרוץ, וחשבתי לקנות לי כמה חולצות מנדפות זיעה. כמה משמעותי ההבדל בין החולצות הזולות שנמכרות בכל אתרי הדילים למיניהם ב20-40 ש"ח לחולצה, והחולצות הממותגות (נייק וכד') שעולות 100 ש"ח ומעלה? יש משהו מומלץ?

• 11 תגובות
    • 7.7k צפיות
  24. שלום H.WZONE יש לי בעייה שנגמרה לפני דקות אחדות בריב גדול עם אמא... יש לי חדר עמוס במחשבים, ואני בזמני הפנוי עובד כטכנאי ונוצר לי מצב שיש חלקים/ברגים/מברגים/כלים/מארזים/כרטיסים וכל שאר הדברים מפוזרים בחדר.. ואמא שלי חוטפת קריז (פולניה), והיא מאיימת לסגור לי ת'כבלים, ולקחת לי ת'מחשבים. :asthanos: מה לעשות??? גם עם אני מסדר את החדר והוא ניראה 10, אז אחרי 5 שעות הכל מתבלגן עוד פעם, יש לי מגירות אבל זה פשוט לא עובד!! למי שיש פתרונות, פליז תגידו!!!!!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים