עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה אתם חושבים על החנות IQPC שווה לקנות ממנה מחשב?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. Started by yuraxp,

אהלן חבר'ה,שאלה: איך מכינים פופקורן ביתי? בסיר? כמה שמן לשים לערבב? תודה לעונים....

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by nehmia,

למישה ויש רעיונות טובים מצחיקים חדשים אבל לא ונדליזם...דברים מצחיקים שלא הורסים

• 162 תגובות
    • 19.8k צפיות
  4. Started by xtx,

ולמה הוא יקר יותר?

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by david32,

אני מחפש כבר כמה שעות הת המשפט מהקומדי סטור (יש גם שיר כזה): לקח נושא תמים ועשה אותו פושע תעזרו לי בבקשה, אני משתגע.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  6. קיבלתי בימים האחרונים מנילה, במנילה קיבלתי רק קרבי לכל סוגיו. אימא שלי לא רוצה שאני אלך לקרבי, ואני לא יכול לא לכבד את החלטתה. רציתי לדעת מה צריך לעשות עם המנילה, אמרו לי [חברים] לסמן 1 ולחכות לעוד מנילה. האם זה נכון? אשמח לעזרה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מצורפת השאלה. את הכל הצלחתי חוץ מסעיף ה'. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני מניח שהרבה מכם מכירים את האתר הזה... רציתי לבדוק אם גם לכם קורה הרבה פעמים שאתה מורידים משהו משם ואז מתברר שהקובץ (זיפ) פגום ? זה ממש מעצבן שעד שמוצאים משהו נחמד הוא לא עובד למשל בicon's בערך 90% לא עובדים ! מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור\לסדר את זה ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  9. זה משגע אותי... OFF-TOPIC אמור להיות מקום שבו אפשר להתבטא בחופשיות ובלי הרבה חוקים!!! וככל שיש יותר הודעות טיפשיות - ככה טוב יותר ומהנה יותר!! [glow=cyan, 2, 300]אז למה לכל הרוחות נועלים פה ת'רדים???[/glow] נראה לי המנהלים מכורים לזה... עושה להם טוב...

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  10. שלום אני מעוניין לנסוע לסינמה סיטי ברמת השרון כדי לראות את שני הצריחים מפני ששמעתי שזה מוקרן על מסך ענק עם אחלה מערכת סאונד. עכשיו רגע לפני שקפצתי עם חברה שמעתי מחבר שלי ששני אנשים שונים שראו את הסרט שם בזמנים שונים (לפני שבוע ולפני שבועיים) אמרו לו שהסאונד באולם בסינמה סיטי גרוע - יש הרבה הפרעות וקפיצות - ממש מעצבן וזה שינה את דעתי. אז לפני שאני יקפוץ מחר לראות את הסרט בקניון הזהב ליד ביתי - תגידו לי אתם מה אתם חושבים על הסאונד בסרט הזה שם ובכלל על ההקרנה של שני הצריחים שם - העיקר מי שצפה בשבוע האחרון.. תודה על העזרה.

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. תערוכת CES 2026 בלאס וגאס מספקת הצצה לעתיד שבו גודל המסך אינו עוד אילוץ קבוע מראש, ובו ענקיות החומרה מבינות סוף סוף שהתוכנה היא המפתח ללב הגיימריםלכתבה

12. ארררר שיחקתי עכשיו איזה שעה וחצי בסנדק היה לי משעמם טילים אז רציתי להעביר קצת תזמן ופתאום הפסקת חשמלללל :pissed: ....**** **רס!! כל הפרוגרס של השעה וחצי לא נשמררר כי לא הלכתי לשמור בבית המסריח שלו!!! יווו אני עצבני רצח ועוד גם הורדתי כמה דברים מהדיסי מקווה שהקבצים לא נדפקו...צריך לתבוע לחברת חשמל תצוררההה :bash:

13. Started by שניצל,

התחלתי לא מזמן לרוץ, וחשבתי לקנות לי כמה חולצות מנדפות זיעה. כמה משמעותי ההבדל בין החולצות הזולות שנמכרות בכל אתרי הדילים למיניהם ב20-40 ש"ח לחולצה, והחולצות הממותגות (נייק וכד') שעולות 100 ש"ח ומעלה? יש משהו מומלץ?

• 11 תגובות
    • 7.7k צפיות
  14. שלום H.WZONE יש לי בעייה שנגמרה לפני דקות אחדות בריב גדול עם אמא... יש לי חדר עמוס במחשבים, ואני בזמני הפנוי עובד כטכנאי ונוצר לי מצב שיש חלקים/ברגים/מברגים/כלים/מארזים/כרטיסים וכל שאר הדברים מפוזרים בחדר.. ואמא שלי חוטפת קריז (פולניה), והיא מאיימת לסגור לי ת'כבלים, ולקחת לי ת'מחשבים. :asthanos: מה לעשות??? גם עם אני מסדר את החדר והוא ניראה 10, אז אחרי 5 שעות הכל מתבלגן עוד פעם, יש לי מגירות אבל זה פשוט לא עובד!! למי שיש פתרונות, פליז תגידו!!!!!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מכל הסנוקרים בחיפה הייתי רק ברד בול אבל בזמן האחרון כבר מאס לי מהמקום הזהבגלל שמעשנים שם עד כדי כך שאי אפשר לנשום ואתה בא הביתה כולך מסריח כאילו עישנת 3 חפיסות ברצף. כמו כן השולחנות שם חלק עקומים קצת חלק עקומים מאוד כך שלפעמים זה ממש מבאס לפספס רק בגלל זה. ראיתי פרסומות של קינג סנוקר בעיתון והמקום נראה סבבה, מה אתם אומרים ? אם מישהו יכול להוסיף ולספר על מקום זה ומקומות אחרים על אווירה ואיכות הציוד אודה מאוד.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אני לא ממש חוקר אבל אני מאוד מתעניין בנשקים ישנים ממלחמות העולם ומאוד הייתי רוצה לקנות כמה כאלה מחו"ל או אפילו לקנות מצה"ל רובה צ'כי-גרמני ישן, כמובן כאלה שלא עובדים והקנה שלהם מותך. מישהו פה יודע אם זה חוקי והאם ניתן לייבא רובים ? ושוב... אני מדבר על נשקים מלפני 100 שנה ויותר וכאלה שלא יכולים לעבוד. אני יודע שזאת שאלה קצת לא שיגרתית אבל אולי בכל זאת למישהו יהיה מושג

• 8 תגובות
    • 21.5k צפיות
  17. Started by zeez100,

אשמח מאד אם תועילו להגיב לידיעה הנ'ל בקשר לאמינות של רשת ksp במכירת מחשבים האם למישהוא מהפורם היה נסיון איתם

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by OR007,

מקווה שזה לא ייחשב כספמינג ! אך בכל זאת חשבתי לשתף אותכם בדבר הבא ! יש לנו יועצת שכבה, אני שונא אותה ! וזה הדדי, היא גם שונאת אותי... למען האמת ישנם מורים בודדים שאוהבים אותי... הדבר היחיד שמישהו יכול לזקוף לטובתי בבי"ס זה רק הציונים (שאם לא הייתי נולד עם ראש טוב גם הם לא היו כי אני מסוגל להגדיר לכמה מורים את המילה עצלנות מחדש). בכל אופן כמו שאמרתי אני לא סובל אותה...(את היועצת) ! אז השבוע התבטל לי שיעור...הלכתי עם חבר במסדרון של השכבה (מסדרון ארוך של 11 כיתות), רק אלוהים יודע מה אכלתי באותו יום כי הגזים שהיו לי היו יכולים בשקט להרוג איזה כמה תרנגולות...ואני מדבר על רצחניים שקטים כאלה שמגיחים משום מקום אבל קוטלים כל מה שבדרכם ! ראיתי שהדלת של החדר של היועצת פתוחה, הצצתי פ…

• 76 תגובות
    • 6.2k צפיות
  19. Started by Decktor,

לא אל תדאגו לא הולכים לעשות סרט הוליוודי על זה מישהו פשוט ישב על המשחק שיחק את כולו והקליט את זה ואחר כך ערך את זה בשביל שזה יראה כמו סרט (לא רואים את הממשק וכו') לפי דעתי זה קלאסיקה אמיתית http://www.gamershell.com/download_12100.shtml דרך אגב האופציית הורדה הראשונה לא עבדה לי אז השתמשתי בשנייה (רוסיה) אני מנחש שזה בעייה בשרת של הולנד

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. אני מקווה שיהיה תיקו נראה לי שאפשרות שישראל תנצח לא הגיונית, אני גם חושב שצרפת לא תנצח נצחון מוחצץ, אם הרבה מזל רצון טוב, ומיוחד יום מאוד רע של צרפת, נצליח להוציא תיקו. אני אולך על תיקו, למרות שאני יודע מה רובכם תחשבו ;D

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by cleric,

משהו מטורף http://www.buzzhumor.com/videos/427/Massive_Gang_Fight

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  22. אני וחברים שלי רוצים לצאת לטיול עם תומקארים (לכולנו יש רישיון) ואנו מחפשים מקום בו אפשר להשכיר תומקארים... האם מישהו יודע איפה יש?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  23. http://images.maariv.co.il/channels/5/ART/471/898.html

• 42 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by A.Iniesta,

מדובר בחקירת פונקציה מהסימולציה השניה של לחמן ל003. - מה אני צריך לעשות כדי למצוא את A? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים