כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
תעשו טובה תצביעו פה ! זה חשוב ! זה תחרות ! של מוזיקה אלקטרונית עוד כמה זמן זה יהיה בערוץ 22 !!!! זה תחרות של יוצרים צעירים לגלות כישרונות אז חבר שלי הגיע לרבע גמר! בבקשה להפיץ ולהצביע לו !!! דבר ראשון תירשמו לאתר www.nokiamusic.co.il/Register.aspx אחרי זה אתם ניכנסים לפה : www.nokiamusic.co.il/contest רואים תקטע שקוראים לו : solarix-power of melody תצביעו! **היום ב12 ניסגר ההצבעות!*** תודדדדדדדדדדדדדדדדדה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שלום D: אתמול בערב הייתי בחנות מסוימת ששמה לא יוזכר מסיבות אלו ואחרות. הלכתי למחלקת האלקטרוניקה של אותה חנות במטרה למצוא ספק כוח למחשב של אחותי. כמובן שלא ציפיתי למצוא משהו, אבל חשבתי "אם אני כבר פה..." שאלתי את אחד העובדים שם אם יש להם ספקי כוח, והוא שאל אותי "לאיזה מארז?" אמרתי לו ATX. "כן, אבל איזה?" "ATX סטנדרטי, מידי טאוואר." "אבל איזה? מארז של פנטיום 4?" "מה? מארז מידי טאוואר סטנדרטי, לא צריך משהו חזק, זה לסמפרון" "אני מצטער יש לנו פה רק למארזים של פנטיום 4" (מרים קופסה עם ספק ג'נרי ב 80 שקל) אני, לוחש לאבא שלו באוזן- "הבחור לא יודע על מה הוא מדבר, בוא נסתלק מפה ומהר o_O" בקיצור, משעשע ביותר D: אבל לפעמים יש מציאות שם. כמו העכבר האופטי-אלחוטי-נטען שקנית…
-
- 109 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום. חבר שלי שמע שבפרק האחרון של המומינים סנופקין מתעורר וזה בעצם היה הכל הזיה בIMDB כתוב משהו דומה שהפרק האחרון לא הופץ בגלל תכנים לא מוסריים או משהו... יש למישהו את הפרק להורדה?או דרך לאמת את זה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא כל כך יודע לאיזה פורום אני אמור לפנות אבל בכל אופן יש ברשותי מחשב p3 733mh 128 ram קשיח 19 גיגה כולל מסך ותוכנת הפעלה xp מקורית ואני מעוניין לתרום אותו ואך ורק לתרום למישהו שצריך אז אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר מסוג זה או למישהו ספיציפי אודה לו..
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
-
אופנועים התורכיה! מישהו יודע מהם הדרישות בתורכיה להשכרת אופנוע? האם רשיון רגיל תופס כמו ביוון?
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בפורום אחר פורסם האתר הזה: http://www.speedy.co.il עכשיו הבעיה איתו תראו את הכותרת שכתובה באתר למעלה: הכניסה לאתר אסורה לחיילים ואנשי צבא המעורבים בפשעי מלחמה ורצח של אזרחים. בבקשה ממכם אנשים תשלחו אימיל לפה: uri@speedy.co.il זה המנהל של האתר קוראים לו אורי אבן-חן בבקשה מכולם תעשו את זה.. זה פשוט מגעיל מה שהוא כותב שם שחיילים מתים בשבילו ובשבילנו והוא כותב את זה.. ובבקשה לא להפוך את זה לדיון פוליטי..
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אף פעם לא הייתי איש FIXER UPPER אבל לאחרונה אני רואה שיש לי צורך בסט כלים, בין היתר לקדיחה בקיר , והתקנת ברגים לתליה וכו' כו' אם אני קונה דרמל, הוא מבצע פעולות כאלה ? או שהוא נועד רק לניסור דיסק ? אני מחפש כלי רב תכליתי כזה, לא רק למודינג למארז, אלא לקדיחה בקירות ושאר ירקות על מה אתם ממליצים ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יום בהיר אחד החלטתי להגשים לי תחלום וליבנות מערכת סאונד באופניים שלי. הרכבתי שני רמקולים ושני טווטרים והכל תוצרת בית הרכבה עצמית וכל הרמקולים(4 סך הכל) יושבים על ההגה. בקיצור הכל מיתחבר לנגן IAUDIO U3 החזק והאמת שומעים מצויין וכיאלו זה משהו מיוחד ליראות שיש לך על האופניים מערכת זה פשוט תענוג! עכשיו יש קול בינוני לא חזק חזק עכשיו אני רוצה לישמוע בווליום גבוהה ובשביל זה צריך לחזק תרמקולים בכך שניתן לו כח ממקור חשמלי כל שהוא אבל הבעיה אין משהו שעולה בדעתי איך להגביר. אז מה שרציתי לעשות זה להכין מין מגבר כזה שיוכל להעלות תעוצמה למקסימום. בבקשה מימכם עם אתם מבינים בנושא הזה איך להכין דבר כזה נידמה לי אפשר להכין דבר כזה מחוטים וסלילים וכל מיני דברים שקשורים לאלקטר…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשבת פתחתי תדיון הזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198551.0 אחד מהדברים שכתבתי בדיון היה זה - היום בוואלה ראיתי את זה - http://computers.walla.co.il/?w=/4000/961358 לא מגיע לי תמלוגים ? :lol: דרך אגב היה מספיק דברים אחרים לקחת מהם מיכתבה ארוכה כזות- http://www.gamespot.com/news/6156046.html?tag=latestnews;title;0
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש את המשחק רשת שצריך להקליד את כל הABC הכי מהר שאפשר
-
- 16 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לכל החבר'ה שעוזרים פה אתם עושים עבודה נהדרת כל אחד עוזר במה שהוא יודע אני מקבל פה תשובות לשאלות אחרי דקה רק עושה רענן ויש 5 מגיבים זה מדהים לא מצאתי את זה באף פורום אחר להרבה אנשים פה יש ידע רב מאד בזכותם אני בוחר מחשב/חלקים פיצוץ ולא עבודה בעיניים אני לומד ממכם המון בכל מקרה השירשור הזה מצידי יכול ללהמשיך לעוד שרוצים להגיד תודה אז תדעו שיש לכם אחלה פורום רק שימשיך ככה ויתרחב יותר תודה ענקית!! :yelclap:
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
נראה לי זה שיר שגם "הצל" שר בו זה בערך משנה שעברה ויש שם גם קצת מזרחית ומשהו עם רכבת הרים אני זוכר מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
בסוף העונה משאית נכנסת במכונית של האחים כשהם בתוכה עם אבא שלהם. מישהו יודע אם זו סוף הסדרה ? או שיש המשך והם לא מתו ?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
היה פעם סרטון נדמה לי ב youtube או אתר נזבי בסגנון, אדון שמנמן ומשעשע לבוש גלימה נדמה לי כתומה (סטייל אערי כרישנע), שמתחיל לצחוק בטירוף ולהשתולל, נדמה לי שקראו לזה מדיטציית צחוק או משהו בסגנון... תודה (:
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
היי ניסיתי אתמול לשמוע כמה שירים של Lp (קצת באיחור... :-\) וממש אהבתי, אז הורדתי את האלבומים Meteora Collision Course Hybrid Theory אם יש לכם המלצות לעוד אלבומים שלהם (אני בטוח שיש...) אז תכתבו פה מה כדאי לשמוע... תודה מראש Install
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי סתם העלתי את הנושא דיון הזה ואמא שלי אומרת שכשמשלמים במזומן וזה סכומים גדולים (1000 או יותר) בכלל מורידים את המעמ ואם לא זה הנחה של 10 אחוז לפחות.. אני יודע שזה 3 אחוז לא ?
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
-
השאלה בכותרת אז מישהו מכיר כאלה אתרים שלא עולה כסף לפרסם? אבא שלי רוצה למכור ג'פ מודל 89 כולל נעילות אחריות כולל הכול... מישהו מכיר אתר או משהו בסיגנון?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-