משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
שיחקתם כבר ב Ghost Recon משחק אדיר !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
עד שהביאו לי משחק שנראה לי די נחמד(DEADLY DOZEN) הוא נתקע לי... נראה לי שהכ. מסך לא כ"כ סוחב
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
W00T! W00T! W00T! יחי הערנב! סוף סוף זה יצא! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! עכשיו אני רק מחכה שחבר שלי יוריד את זה ויצרוב לי את זה ;D :smoke: :smoke: :smoke: עריכה: אולי הכותרת החדשה תמשוך יותר תשומת לב ;D
-
- 26 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]Diplomacy[/glow] ??? עריכה: הידגשתי את המילה שכולם התעלמו ממנה. עכשיו זה מספיק ברור?
-
אני חייב משחקים חדשים ומלאים להורדה אז בבקשה ממכם עיזרו לי :'(
-
- 0 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש למישהו אולי צ'יטים למשחק Mat Hoffman's Pro BMX אם יש בבקשה תכתבו או צרו קשר
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=site&action=display&num=1006094134&start=0]על האתר והפורום[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המשחק comando2 ,כל פעם הוא נסגר בלי שום הודעה וחוזר ל DESKTOP ,מישהוא אמר לי שזה קשור לcrack .(אין בעית דריברים,מעודכנים).
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול יצאה (באופן לא רשמי כמובן) הגרסה החדשה של משחק הכדורגל הכי פופולרי בעולם. השינויים להלן: Re-invented gameplay gives you more precision and control with the new open passing system. Total customization. All-new tackling and referee model -the timing and angle of your tackles determines success or a potential card from the referee. Over 75 licensed national teams and 16 licensed leagues including the English Premier League, German Bundesliga, Spanish Premier League, the French LNF, and Major League Soccer (MLS). FIFPro License,including all the names and likenesses of FIFPro's member player associations. The ONLY game that gives you the chance to qualify…
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אם יש למישהו מושג מתי אמור לצאת need for speed 6 אים לא יצא כמובן תודה מראש לכל המגיבים
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
למה נותנים לאידיוטים לכתוב ידיעות על מישחקים חדשים??? הציטיו הבא הוא מהאתר IGAMES (ידיעה על FS2002) שסתם מתוך סקרנות נכנסתי אליו: משטרת תנועה אווירית???? WTF? כמו שבטח ידוע לכם (או לא) המושג הוא ATC - Air Traffic Control וזה לא בדיוק משטרה זה כולה מגדל פיקוח מזדרגג עם כמה פקחי טיסה.... ;D עם זה היה תלוי בי הוא היה מפוטר!
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
דבר ראשון הי לכולם, אני ניובי מוצהר. (הי kom, encoder, זוכרים אותי מפיסיטיפ? ) עכשיו לעניינים: מה עושים בשלב של הreactor ברד פאקטיון? לחצתי על השני כפתורים, פוצצתי תמחשבים, פתחתי את הדלת העגולה שלמטה בסולם. מה המהלך הבא?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שמח להכריז על שבט חדש שהוקם ע"י ושמו =OGS= את חברי השבט אתם תוכלו למצא משחקים בשרתי הארץ (IL Gaming 1,2,3, Gamer, Vgames) עם השמות הבאים: =OGS=YuvYuv =OGS=ZVISH =OGS=shaft =OGS=Plot כל מי שרוצה להצתרף לשבט ו/או להגיב על הודעה זו מוזמן להשאיר פה הודעה....
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
של המשחק Quake 3 Arena מישהו מכיר אתר וארז עם לינק טוב של המשחק??? רועי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק egypt 2- the heliopolis prophecy? אם כן, מה עושים בקטע שצריך להביא חיטה מהסילו? זתומרת איך יורדים לסילו? תודה מראש לעוזרים... וחג שמח לכולם!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקשים ממני קוד סריאל שאני נרשם באתר של ea מאיפה לעזאזל אני מביא את הסריאל מישהו יודע? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יצא ה- test version החדש רק למשחק אני ממליץ משחק נחמד גרפיקה יפה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני ל יודע אם שיחקתם הרבה כמוני אתמול, אבל מה דעתכם על המשחק? מה אהבתם? איזו מכונית יש לכם? איזה רמה אתם? ספרו... שתפו...
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני זקוק באופן דחוף לקראק למשחק [glow=red,2,300]Mat Hoffman's Pro BMX[/glow] חיפשתי בכל האתרים כמו MegaGames, GameCopyWorld ו-AstaLaVista ולא מצאתי כ-ל-ו-ם ! ! ! מישהו יכול לעזור?!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-