עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by WizMaster,

כל פעם שאני מריץ את המשחק, וטוען מחדש את ה-SAVE שלי, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט, ותוקע את המשחק, אני צריך כל פעם לסגור את המשחק בצורה ברוטלית, ולסמן את Never Ask Me Again, רק כך המשחק עולה, שמעתי שיש איזה Patch שמתקן את זה...מישהו שמע על מששהו כזה?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by nice-1,

כנראה בגלל שיש לי וודו3 כל הדמויות והמבנים בצבע אפור... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אולי למישהו יש צ'יטים או טריינר לרנגייד?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by chichy,

שלום כשאני משחק סקורץ' יש לי בעיה עם הקצב ריענון (ריפרש רייט) במסך. אם למישהו יש מושג איך לסדר את העניין. או אפילו איך לשנות את הרזולוציה במשחק... שיגיד!! כואב לי הראש מזה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DiSc@MaN,

מה דעתכם על המשך/גירסה משופרת של המשחק המהולל Johns? הנה מה שכתבתי ל sierra support אם תיהיה הענות גדולה נארגן עצומה חברתית עולמית!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by M_G_N_U_M,

היום קמתי בבוקר ממיתתי ובעודי מנסה להכניס את היד אם הגבס לחולצה אחי מדליק נשיונל ג'יאורפיק בטלוויזיה ויש תוכנית על דינוזאורים ואופן היתפתחותם והיסתגלותם לסביבה המשתנה מהר בעידן הקריטיקון האחרון ( קצת לפני שהם ניכחדו לפני 65 מיליון שנה) פתאום חשבתי על רעיון הברקה של ממש ( אתם רשאים להודות לי) התיאור של המשחק: אנו מתחילים בעידן הדינוזאורים ההתחלתי כשהם עדיין זוחלים בעלי דם קר שרק יצאו מן המים ואנו מגלמים יצור קטן חלש טיפש ופרימיטיבי ואז אנו לוקחים עליו פיקוד, וזה לא שאנחנו מלמדים אותו כמו בbnh אלא שאנחנו ממש הוא ואנו קובעים את כל ההחלטות : מה לאכול איפה ללון אם מי להיזדווג מתי להילחם וכדומה, והמשחק יהיה משהו פעולה\הרפתקאות אם מנוע גרפי מתקדם ( unreal warfare לדוגמה) וככל ש…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Spawn123,

היי מי יודע מתי מגיע המשחק - WARCARFT 3 כי אמרו שהוא יגיע בנובמבר..... והוא לא הגיע!!! ואני מאוד רוצה לשחק בזה!!!! ???

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אפ מישהו מכיר את המשחק אני בשלב שצריך לשחרר את החייל המקסיקני אני הרגתי כמעט את כולם חוץ משני אנשים למעלה השמן שמסתובב זה שיושב למטה והשניים בצד ימין בשלב הזה אני כבר לא מצליח להרוג יותר שאני מנסה להרוג את השמן ליד החייל לא משנה איפה אני הורג אותו אפילו ליד הסוסים אני נפסל

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by nice-1,

לפחות בעולם הפחות חוקי 2 דיסקים הוצאת deviance יצא אתמול *אל תנעלו לי כי זה חוקי לגמרי*

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Dr-XP,

משהו יכול להמליץ לי על PS2 Emulator טוב? :AR15: אני חייב אחד כזה ... אני רוצה לראות כבר גיטיאיי 3 !

• 28 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by Funkyzord,

לכול אלה שמתים על deusEX מחר הוא יצא http://www.eidosinteractive.com/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Kerberos,

האם מישהו הצליח להתקין את הHalf Life עם Windows 2000? כשאני מנסה להריץ הוא טוען שיש דרישה ל Service Pack 3 ומעלה. צר לי לעדכן אותו - אבל ל Win2k יש רק SP2. אני סבור שהוא מתבלבל למעשה עם NT4. אשמח לשמוע תגובות, עצות

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Chevy,

http://www.gamespydaily.com/news/screenshots.asp?id=3185 8)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by huber,

אני ממש צריך טריינר (לא צ'יטים, יש לי וזה לא עבד) למשחק דיוס איקס... נתקעתי בשלב בו נלחמים עם הבחור עם המבטא הרוסי ביציאה מתחנת הרכבת מיד אחרי הקרב עם האישה (ההוא עם העיניים האופטיות הכחולות). לא משנה כמה תחמושת אני מרוקן לתוכו, הוא לא רוצה לשכב על הגב

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by audigyy,

מישהו יודע מה קורה עם Tony Hawk 3??? אתמול הוא יצא לחנויות שמעתי...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by YAIR,

למי יש המלצה חוץ מהירוס4, מה כדאי להוריד? אני מדבר בעיקר אל החברה שמבינים ומכירים את סצנת הFXP.......(אלו שיודעים מה זה דאמפים וסייטים)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חבר'ס יש עוד כמה משחקים שיצאו בימים האחרונים 03/25/2002 Heroes of Might and Magic IV <---- הא!!!!! 03/24/2002 Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast 03/19/2002 Worms Blast <-- מאכזב לפי השמועות 03/18/2002 F.D.N.Y. FireFighter American Hero <---- בעקבות התאומים 03/12/2002 Virtua Tennis אבל אין שום דבר שמשתווה לזה 03/30/2002 Tony Hawk Pro Skater 3 PC ואולי כמה ימים לפני אפילו מי יודע?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Spawn123,

מי יודע מתי המשחק GTA 3 ייצא ל- PC ומתי הוא יגיע לישראל? למה אני מת לשחק בזה , בפלייסטישן זה נראה ממש טוב 8)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בשביל לשחק אני צריך USER NAME ו-PASSWORD ... מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by made in zauglom,

אני היתקנתי את המשחק פעם רשאונה כהגעתי לשנת 70 אח שלי חיבל בקובץ כל שהוא אז אחרי מכות "נמרצות " שנתתי לו אני ניגש להתקין עוד הפעם את המשחק ומה קורה לי הוא מבקש ממני סיריאל נמבר אולי כל החברים שלי ששיחקו במשחק אמרו לי שאף פעם לא קרה להם אז אולי מישהו קרה לו ואולי יודע את הסיראל המעצבן ?!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Spawn123,

:AR15: התקנתי מחדש את המשחק טירת הנאצים החדש , ואת השמירה שלי שמרתי בתיקייה נפרדת... כשהחזרתי את השמירה למשחק אחרי שהתקנתי את המחשק מחדש אז זה לא הופיע לי ב- LOAD מישהו יודע איך לצרף את השמירה בחזרה??? תודה מראש לי שיעזור בגלל שהגעתי לשלבים מתקדמים מאוד .... ואין לי כוח להתחיל הכל מהתחלה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by BlackTalon,

אני במשימה שביעית במשחק (נראה לי שזה לא תלוי איך משחקים ובכל דרך מגיעים למשימה הזאת...), אני מוגבל ל-30 איש ויש שני צבאות שכל הזמן מתקיפים משתי דרכים ורק בשביל להגן אני צריך מלא אנשים ואני לא יכול לתקוף בכלל! ואם כן, אז עם איזה 6 אנשים מקסימום וזה לא מספיק...(דההה...) מישהו יכול לתת טיפים או להגיד משהו? MINIMIZER, שיחקת בזה לא? אתה יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by aipe,

שלום האם יש דרך כל שהיא לתת לחיילים שאיתי בקבוצה עזרה רפואית? אחרי קרבות , הם נפגעים בל משום מה הם לא מרפאים את עצמם למרות שיש מספיק עזרה ראשונה , הם פשוט לא לוקחים את העזרה ראשונה ואז הם צולעים כל הזמן ולוקח לי מלא זמן להגיע ממקום למקום הם יש דרך להכריח אותם לקחת עזרה ראשונה?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  24. זהו המקום לבכיות של כולכם אנו משתתפים בצערכם על המצב שהגעתם אליו אנו כאן בשבילכם תמיד עמותת נפגעי voodoo 3000 בישראל ;D

• 43 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by BlackTalon,

מישהו יודע מתי Hitman 2 יגיע סוף סוף ?????

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים