עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Tenx_Boy,

כף שטות לכולכם אני הומו וחוץ מזה לא אכפת לי שתעיפו אותי (אני חבר של yoav9 כי ממילא אין לי חיים) ועל תיהיו לי GEEKS :-[(אני יודע שאני כותב עם שגיאות כתיב,קשה להיות ערס) GAYSSSSSSSSSSS :nono:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בבקשה אם אתם יכולים תישלחו לפה תמונות שלכם בהירוס 4 כי אני חייב ( עוד יומיים אני קונה לא במחיר מלא טוב אז הש הש קאפיש? ) תמונות היתרשמויות סיפורים ומה חדש במשחק ויתרונות וחסרונות של הירוס 4 לעומת משחקים קודמים יתקבלו בברכה תודה.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by talkfir,

חבר צרב לי את המשחק מ ISO.אח"כ העתקתי את הקראק לתיקיה המותקנת והפעלתי(הקראק עושה replace על הקובץ הרגיל).לאחר כמה שניות,אני נתקע בהודעה: Could not load OpenGL subsystem תוכלו כמוכן לראות למטה screen shot .. ברשותי כרטיס מסך Geforce 2 Ti 32MB עם דרייבר אחרון 2832 מתאריך 3.2002 האם משהוא נתקל כבר בתופעה זו?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. מישהו יכול בבקשה לתת לי לינקים לאתר וורז. בעיקר למשחקים אבל גם סרטים ותוכנות זה טוב תודה אחים שלי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by garaion,

אני מחפש לקנות את משחקי הסדרה אך הם אינם בנמצא בשום חנות. אולי מישהו יודע איפה ניתן להשיגם.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by DiSc@MaN,

תגיד לי Ghost Dogg למה לנעול סתם נושא?!? יש הרבה משחקים שבאתר הבית שלהם אפשר להוריד את המוזיקת רקע/שירים של המשחק! אז למה ישר לנעול?!? נראה לי שיש לך בעיה עם הצירוף מילים להוריד ומשחקים באותו משפט...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by e-Pit@m,

check this out.: www.needforspeed.com Amazing....

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by IIIways,

אני משחק ב-2 כל יום כל היום... מתי ייצא שלוש?!?! ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי את המשחק Fifa 2002 World Cup! המשחק יצא אתמול והוא כזה פצצה אין משחק סוף הדרך. התמונות לא באכות פצצה אש אבל אכות סבבה זה בגלל שיש לי כרטיס מסך מאעפן Voodoo 3 3000 בתכלאס אחלה משחק ממש פצצה! 1 -> 2-> מה דעתכם על המשחק משתי התמונות האלה בערב אני יעדכן אותכם! תהנו!

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by BeNDeR,

אמממ אנשים אני ממש ממש ממש ממש רוצה מאוד את police quest swat הראשון !! אתם בטח שואלים למה אזז פשוט נזכרתי במשחק הזה וכמה כיף הוא היה !!@@! אז בבקשה אנשים אם אתם מקירים מישהו שיש לו או אתם מכירים מקום שאפשרי להוריד ממנו את המשחק או בכלל כל דבר שקשור לזה !! בבקשה תעזרו לי !! ;D

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  11. Started by Divine,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה? דברים כאלה קיימים בכלל? אני פשוט חייב אותו כדי לשחק ב final fantasy x פשוט חייב!! אם יש כזה דבר: איזה מחשב זה דורש? אני יכול לצרוב דיסק כזה?

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

מישהו יכול אולי להביא לי אתר שממנו אפשר להוריד את השירים (Theme Songs) של סדרת המשחקים מונקי איילנד (1, 2, 3 ו 4) ? ???

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  13. Started by The Grey Matter,

סוף סוף לאחר 3 שנים הוכרז אתמול RollerCoaster Tycoon 2 ! ע"פ נוסח ההודעה תהיה שיטת בניית רכבות חדשה אך כנראה לא יהיה מנוע גרפי חדש שיחליף את המנוע הקיים (והמיושן) המשחק יצא עוד השנה בסתיו

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  14. השגתי את המשחק הזה אתמול... נורא חיכיתי לו כבר יותר מ-7 שנים... חשבתי וואי משחק כמו הקודמים, אני מת לשחק בו. אני נכנס יש גראפיקה מושפלת כזאת, זה כאילו שמכינים אייקון ועושים לו תקריב ככה זאת הגראפיקה. נראה לי ש ADVENTURE SOFT יכלה לשפר את המנוע הגראפי הכל הזמן הזה.. מחקתי את המשחק. התבאסתי. אני מציע לכם לא מנסות לטרוח להשיג אותו כי הוא לא שווה את זה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by ofer_mat,

את מי שזה מעניין זה יצא במחצית השניה של השנה אני מת על המשחק הזה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by ofer_mat,

משהו שמע על המשחק הזה? הוא יצא?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by Tomerico,

שלום. אני הולך לפרמט את המחשב שלי ואני לא מוצא את קבציי השמירות של המשחק סימס, שאותם אני רוצה לגבות. מישהו יודע איפה השמירות של הסימס נמצאות. ???

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  18. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי HERCULES 8500LE FDX וכאשר אני משחק ב CS קצב הרענון שלי הוא 60HZ מישהו יודע אולי איך לתקן את זה? :-/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by AngelFire,

יש פה מישהו שגר ליד נשר בסביבה, ויש לו את המשחק???

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by DJO,

הבנתי שזו תוכנה מעולה למשחקים שונים ולשם סידור והצטרפות לשרתים שונים. שאלתי היא מה ההבדל בין GameSpy 3D לבין GameSpy Aracde, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by scorpion,

מישהו רוצה? אני יכול להעלות לכם כמה שאני מפוצץ אנשים......

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by Haflo,

בשביל להריץ את Counter Strike v1.3 אני זקוק למשחק Half-Life שיהיה מתוקן על המחשב שלי?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

קודם כל, בנוגע לחדשה שפירסמת בעמוד הראשי מישה, בספק אם גם בשבוע הבא זה ייצא... ככל הנראה שהמוד הזה הולך להיות אכזבה "איכותית"... שמעתי לא מעט תלונות מהבטא טסטרס, קודם כל ה Strafe לצדדים בוטל, לא מבין איך אסתדר בלי זה... כלי נשק עם שמות וInfo מזוייפים... לא ניתן לזוז כשמטמינים את הפ33ה ועוד... בתקווה שזה ייצא וניהיה חכמים יותר אז... הרי חשוב לזכור, עם כל עדכון שיוצא, המטרה היא להפוך את המשחק לריאליסטי יותר.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  24. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

שיחקתי בשבוע האחרון MOHAA העלילה במשחק טובה, לא מצוצה מהאצבע כמו בRTCW, הרבה יותר ריאליסטית. המנוע הגראפי והגראפיקה במשחק פשוט מעולים. המשימות מעולות ודי מורכבות ביחד למבחר שיש בשוק. אבל מה? מסיימים את המשחק בדיוק כמו שמסיימים משימה, זה נראה כאילו חתכו את המשחק באמצע, בסוף של משימה מסויימת. המשחק פשוט קצר מדי, אני לא האמנתי שאחרי שהורסים את המפעל לגז המשחק יגמר שם.... פשוט רצים לתוך רכבת ופתאום זה רושם THE END. אני אמרתי לעצמי: מה כבר נגמר?!?!? זה באמת היה משונה... אני חושב שמתכנתי משחקים צריכים להשקיע קצת יותר מחשבה בנוגע לסיום המשחק, כי זה פשוט הורס את כל המשחק. אני ממש לא מבין את זה הסוף של המשחק אמור להיות השורגים שישה חיילים נאצים עולים על רכבת ובזה נגמר המשחק? WTF? …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by NOSTREDAMUS,

אהלן חבר'ה אימרו לי נא האם יש תוכנה נוספת חוץ מ NVIDIA RERESHRATE FIX לתיקון הריצוד במשחקים תחת ווינדוס אקס פי ? תוכנה שתואמת גם לדטונייטורס החדשים ? או בכלל תוכנה יותר טובה מזאת של אנוידיה לתיקון בעיית הריצוד ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים