משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אני מצליח לשמור בגי טי אי אבל כל פעם כש ראני בא להפעיל את השמירה זה ואמר שיש טעות הודעה טיפוסית של ווינדוס איכספי ויש לי את פיקס והכול . תעזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
mi yodea ma ha drishot shel doom 3 yesh li pentium 3 800 mhz 256ram sdram radeon 7500 64 ddr
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
אהלן! רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר מסודר שמסדר את כל המשחקים שיצאו ל Playstation 2 ול PsOne ומאפשר לראות איזה מהמשחקים יצא גם ל PC כנ"ל גם אתרים שממיינים משחקים לשאר הקונסולות (שוב - בהבדלה בין אלו שיצאו גם ל PC ואילו שלא).
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
-
מישהו אולי שמע משהו על אי-הקופים 5 (מתי יצא ואם בכלל?)
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
בבקשה הנה גלריית תמונות מהמשחק שאני גם מצפה לו וגם מחכה לו : http://www.blizzard.com/wow/content/screens/screens_may.shtml ויש לי רעיון בואו נעשה מהתרד הזה תרד תמונות רישמי של משחקים ואז כל פעם שיהיה לנו מידע על משחק חדש או תמונות אז נשים את זה כאן בסדר ואם אנחנו כבר מדברים על זה אז יש למישהו לינקים תמונות ומידע על IC כלומר IMPOSSIBLE CREATURES
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקשרתי לכמה חנויות ועדיין אומרים שאין אותו מישהו יודע מתי ניתן להשיג אותו?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
-
יש לי בעית פינג בקאונטר. הנה המחשב שלי: PIII800 400MB ram voodoo3000 creative live platinum 5.1 בגרסה הקודמת של קאונטר 1.3 הייתי עושה disable לכרטיס קול ולא היתה לי בעית פינג. בגרסה החדשה 1.4 אין אפשרות לבטל את הקול אצלי, ובעית הפינג חזרה, כאשר אני נכנס למשחק עם קול. התקנתי עדכון של הכרטיס קול מקריאטיב ל XP, והשארתי רק את eax מסומן במאפייני קול של קאונטר. לא עזר. למישהו יש פתרון נוסף?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
Duke Nukem: Manhattan Project - משחק בסגנון קראש (ההמשך של דיוק 2). המשחק מצויד ב7 נשקים, דיוק שאוהב לקלל וגרפיקה מעולה! אתה רואה את דיוק מהצד וצריך לעבוד שלבים (למצוא מפתח ולנטרל פצצה). אני יודע שזה נשמע עלוב אבל אני התמכרתי. GTA3- השם אומר הכל! סוף סוף זה יצא לPC והורדתי את זה הל היום השני במשחק רואים את המכוניות מלמטה... יש שליטה על השחקן גם עם העכבר, יש רדיו שאפשר לצייד אותו בשירי MP3 האהובים עלינו, יש נשקים מדהימים ואפשרות ירייה גם מתוך המכונית (רק עם עוזי). בקיצור ענק!
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בתור אחד שלא שיחק ב-Myst 1 ו-2 ושיחק אולי ב-2 קווסטים בחיים שלו, אין לי מושג על המשחק הנ"ל... מישהו יכול להגיד לי איך המשחק? האם כדאי להשיג אותו?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני צריך לינק למשחק או מאיפה אני יכול להשיג אותו :asthanos: תודה רבה על העזרה LOCO2000
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש רשת עם כבל קוקס ונהגנו תמיד לשחק UT כחלק מהמשחקים לרשת לאחרונה שנינו פירמטנו את המחשבים והיתקנו עליהם UT מקורי בגרסת 2 הדיסקים (BEST GAME OF THE YEAR) עכשיו , ברגע שכל אחד מאיתנו מנסה לפתוח שרת המשחק נמצא בשלבי טעינה ולאחר מכן משחרר הודעה - Cant find file De ויוצא לDESKTOP כאמור זה קורה לשנינו וזה לא אותה הבעיה כמו שמנסים להיכנס לשרת ואז מוחקים את DE.int/DE.u אם מישהו נתקל בזה... אנא! אני מת לקרוע לו שוב את התחת =]] תודה!
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ידוע לי שזה לא המשחק הכי חדש בשטח אבל שמעתי עליו גדולות ונצורות והתאפשר לי לנסות אותו עכשיו. ההתקנה עברה בשלום אבל כשאני מנסה להריץ אותו מתקבלת הודעה שצריך לפחות DIRECTX 7 למרות שהגירסה שלי היא 8.1. מישהו יודע למה זה קורה ואיך לפתור הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
cs 1.4 sux !!!!!!!!!!!!! הם שינו את כל המשחק ... זה כבר לא יפה ולא כיף..
-
-
יש? בשלב 3 או 4 לא הבנתי כל כך שצריך להציל את המדענים שנחטפו והועברו לבניין שמור עם מלא אזעקות אני מגיעה לנקודה שאומר המצפן ואין כלום אין עליה לקומה שניה אין ירידה אני עומד להשתגע!!!! איפה המדענים?????????!!!!!!!!!! :AR15: :AR15:
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
לא מזמן נפלה לכיסי כמות מזומנים לא צפוייה והייתי רוצה שמישהו ימליץ לי על משחק חדש ושווה שכדי לי לקנות, ואם אפשר עם קצת תיאור על אותו משחק תודה!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוי כמה שאני אהבתי את 2000 ב 486 שהיה לי נראה נחמד
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש את השלב ARMORED ASSAULT, מייד כשיוצאים מהמנהרה, לקראת סוף השלב בו צריך להשמיד את ה HAND OF GOD עם ה ION CANNON. אז השמדתי את הזבל הזה ועכשיו אני מנסה להבין איך עולים לקומה השנייה... אני כרגע נמצא בחוץ, איפא שיש מגדל מצד שמאל, מטוס משא מצד ימין וממול את ה HAND OF GOD. אני רואה קומה שנייה אך אין לי מושג איך מגיעים אליה. אם אני נכנס לביניין, אחרי חדר המגורים של החיילים יש מעלית עם חץ למעלה, אך הדלת לא נפתחת. חיפשתי אולי איזשהו צ'ט שיתן לי לעבור דרך הדלת של המעלית או לפחות לטפס לקומה השנייה. מישהו יודע מה עושים שם? או לפחות איפא בטוח יש צ'ט כזה?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-