עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by the man,

מה קורה חברה? זוכרים הלארי 7 שצריך היה להוציא כוביות משחק מאחד הפסלים. אם הצלחתם ספרו לי איך כי אני תקוע שם תגידו על מה ללחוץ כדי שהוא יוצי את הקוביות PLEASE ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ofer_mat,

תראו איזה תמונה הצלחתי להוצא מ HOA

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by NOSTREDAMUS,

אני צריך את עזרתכם ידידיי במציאת הדמו הבא PRO RACE DRIVER אם תמצאו אתר לינק FTP או כל דרך אחרת להוריד את הדמו אודה לכם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד משחק מדהיייייייים עדיף קישור מהיר אבל לא משנה לי גם איטי פשוט חייב את הדמו שיצא לא מזמן תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by The Terminator,

מאוד התרשמתי מן התמונות שנמצאות כאן מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by huber,

שמתם לב שיש סקינים לדמות? עם המשחק מגיעים שתיים, אז מפה נובעת השאלה - מאפא משיגים עוד?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by huber,

אז ככה... שיחקתי לי במשחק הזה עד שלב מסוים ואז נתקעתי באיזושהי משימה. שלחתי את ה SAVE'S של המשחק (שממוקמים במסמכים שלי תחת GTA3 USERS FILES) לחבר, הוא העלה את השמירה שלי, עבר את המשימה ושלח לי אותם בחזרה. העתקתי את הקבצים החדשים לסיפריה ושמח וטוב לב ניסיתי להפעיל את המשחק... הנבלה לא עלה! רואים את הלוגו של החברה על הדסקטופ (ה R הכחול עם הכוכב) וזהו. הסרתי את המשחק, הסרתי כל קובץ שקשור אליו מהדיסק הקשיח, הסרתי רת כל המפתחות ברג'יסטרי שקשורים אליו והתקנתי מחדש. תנחשו מה? - שום דבר, אותה הבעיה... ד"א - כשאני בודק ב WINDOWS TASK MANAGER תחת PROCESSES אני כן רואה את הקובץ GTA3.EXE. מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NOSTREDAMUS,

המשחק MOBILE FORCES משחק הלוחמה בשטח פתוח ובנוי שוחרר היום לחנויות באירופה ולרשת המשחק בנוי על המנוע הגראפי של אנריל 2 שעבר שיפור ומתייחד בתכנון הפיזיקלי שלו שתוכנן לפרטי פרטים כך שהתנועות התגובות וכל מכניקת התנועה במשחק תהיה ריאליסטית ככל האפשר המשחק מיועד בעיקר למשחקי רשת אך ניתן לשחק גם כשחקן יחיד על מנת לרכוש מיומנות. אני מחכה למשחק הזה בקוצר רוח ;D תמונות מהמשחק ניתן לראות כאן וכאן הכתבה ב GAMESPOT

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by ofer_mat,

אפילו משחק האמריקיים עושים על עצמם והם משווקים אותו בחינם http://www.americasarmy.com/ אולי נלמד משהו מהם...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by KoM,

יצאו כבר צ'יטים מענינים למשחק הזה ? :

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Jar with me,

שלום יש לי שתי שאלות בקשר לUT , ליד איפה שמצויין הפינג מצויין גם FPH , מה זה המדד הזה? מה הוא צריך למדוד? האם מעל 400 זה טוב או לא טוב? ועוד שאלה , שאני משחק אני מרגיש שהעכבר לא זז מספיק מהר ולכן התגובה שלי לאוייבים היא יותר איטית , שיניתי את המהירות של העכבר במשחק , אבל זה שינה רק את המהירות של העכבר בתפריט של המשחק ולא במשחק עצמו יש משהו לעשות?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by Funkyzord,

האם בסרטים אתם רואים ריבועים?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. Started by the man,

מה קורה חברה? איזה אתרי קודים , צ'יטים , walkthrough אתם מכירים. אבל שיהיו באמת טובים. תודה. :smoke:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Thorn-Of-Invention,

לאן כבר הגעתם?

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. כשאני מעלה את הרזולוציה מעל 640*480 המשחק לא פועל חלק, הוא פועל בסדר בלי תקיעות, אבל אין תחושת מהירות, אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון. זה רק אצלי או שגם לכם יש אותה בעיה? יש איזה פיקס לזה שלא שמעתי עליו?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. הורדתי את שני הדיסקים של GTA 3, הם בקבצי bin את הדיסק הראשון של המשחק הצלחתי להתקין בלי לצרוב והדיסק השני הוא הכל מוזיקה איך אני מתקין את הדיסק השני בלי לצרוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה אני זקוק לפיקס דחוף אני לא רואה שום כתוב במשחק ואני משתגע אז בבקשה אני זקוק ללינק.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by Lumber_Jack Jim,

שלום, אני בדרך כלל משחק בשרתים של אינטרנט זהב, אבל בחלק מהמפות כמו Inferno ו Arcane Temple אני מתחיל לשחק וזהו אני פשוט עומד שם ולא יכול לעשות כלום והאקדח יורה מעצמו אבל התחמושת לא נגמרת. ואם זה משנה קניתי את הגרסה של G.O.T.Y.E לפני כמה חודשים. מישהו יכול להסביר למה זה קורה לי?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by DEMON HUNTER,

מצאתי אתר פצצה חובה להיסתכל ובבקשה תענו בתרד הקודם שלי חייב שרתים ל SOF 2 http://csnation.counter-strike.net/

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by DEMON HUNTER,

תגידו יש מודים למשחק הזה והאם זה אפשרי לעשות אותם כי יש לי רעיון מצוין למוד שאנחנו משחקים בתור שוטר וכל פעם מזמנים אותנו למהומה או לקרב כנופיות כדי להילחם ולפזר את הכנופייה אם מישהו רוצה ויכול לעשות מוד שיקח את הרעיון.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by the man,

היי זוכרים את לארי אז חברה בחדר של הפסלים , צריך להוציא קוביות אין לי מושג תעזרו לי בבקשה תגידו איפה לסמן ומה לכתוב תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  21. בואו להתעדכן בתאריכי יציאה של משחקים ותוכנות בערוץ החדש של ISONEWS במירק!! שרת irc.צונזר.net ערוץ Isonews# אני שם

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  22. Started by AK,

בעייה מ'ס 1:אין לי קול במשחק - ב options הוא אומר לי no hardware found בעייה מ'ס 2:כול פעם שאני מתנגש במשהו הוא נתקע לי ואני צריך לעשות restart c-media PCI audio legacy device - זהו כרטיס הקול שלי ונאמר בפורום שיש איזהשהו FIX,מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by DEMON HUNTER,

מחר ( בלאת ברירה בגלל מחירי המשחקים כיום ) אני הולך לקנות משחקים הכי חדשים ב25 ש''ח כל אחד והנה המשחקים שאני הולך לקנות תגידו מה עדיף מה לא למה והאם כדאי לשנות: freedom force alien vs predetor 2 sof2 gta3 pc baw creature isle ואחרון חביב soul rever 2 אנא הביעו את דעתכם ובבקשה על תיצלבו אותי בגלל שאני קונה משחקים בצורה הזאת אבל אני חייב בגלל המחירים ואני גם קונה משחקים במחיר מלא לפעמים המשחקים האחרונים שקניתי במחיר מלא הם: CIV3 EMPIRE EARTH

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אנדרנלין וולט הוא אתר מצוין אבל לאחרונה עשו בו שינויים. אני רק רציתי להוריד טריינר ל-IGI נכנסתי לאתר הגעתי לאן שמסבירים על הטריינר ולא מצאתי את הכפתור "הורד". עזרו לי אולי יש כפתור ולא שמתי לב תודה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

יש לי בעיה נורא מוזרה Empire Earth כל כמה זמן הוא מרסט לי את המחשב. זה לא קורה לי עם אף משחק שלי. ו... זה משחק מקורי. יש לי XP דרך אגב וה EE מעודכן ל גירסה 1.04 עם כל תקוני הבגים שלהם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים