עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by fim,

הגעתי לשלב שנכנסים לאזה מערת קבורה יש כל מיני רוחות וזומבים סביב שיוצאים מהקברים הגעתי לגשר שבור שתחתיו יש מלא מסמרים לא ניתן ליקפוץ לצד השני בצד השני יש קבר אחרי הקיר שמשם יוצאות רוחות איך עוברים הלאה ? עזרו לי אני כבר מיואש :-/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by benor,

מישהו מכיר טריינר או איזה קוד לGTA3 שמבטל את המשטרה וגם את הזמן של המשימות. תודה! בן אור

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש PATCH ל NBA 2001 הוא משום מה לא עובד אצלי (יש לי אקס פי וזה המקורי !!!)

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  4. Started by WarMachine,

יש לי את המשחק והוא מעודכן לגרסא הכי עדכנית,בנוסף לכך התקנתי עליו את חבילת התוספות RESISTANCE ועוד חבילת תוספת לא רשמית בשם PLANET OF WAR. המשחק עולה לי אך שאני מסיים לטעון שלב מסוים פשוט המסך נהיה שחור ואין לי שום דרך לצאת מהמשחק אלא רק לעשות ריסט(לא ALT+TAB,לא לעשות ALT+F4) עוד דבר שהעכבר שמופיע שם זה שני סימני עכבר,אחד של הווינדוס ואחד של המשחק(אני אנסה לקחת סקרין בקרוב) הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים כמו כן של כל הרכיבים ואני חווה בעיות רק במשחק הזה....מישהו יודע לעזור?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by benor,

איך אני עושה את זה אני צריך להוריד משהו מיוחד??? נגיד אני רוצה לעשות Host ושמישהו יכנס אליי יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by benor,

זה לא קשור לוורז!!! כל פעם שאני מנסה לעלות משחק שמור אז המחשב נתקע למה זה?? יש פיקס מיוחד שצריכים להוריד??

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by DEMON HUNTER,

נביאו לי את המשחק אבל אני לא רואה בכלל שום פונטים במשחק אלא רק סימני שאלה ???????????? בכל מקום מישהו יודע מה לעשות כי אני עובד עצות ממש ??? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by DXT,

אני כרגע מקום 262 בתור ובעוד 79 דקות אני אתחיל להוריד. זה FilePlanet למי שלא הבין. אם אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המשחק הזה בלי תור אני אשמח. ;D

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by R.E.L,

מי שפה משחק כבר את הקמפיין של האורקים בבקשה יעזור לי במסך 3 של האורקים זה בלתי אפשרי!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. סתם אני רוצה לדעת כמה כל אחד התקדם, בינתיים אני כבר עשיתי את כל הקווסטים שקשורים ל Pennsula District, סיימתי את הקווסט של הכלא, החזרתי את המוח של ה Waterdevien Creature או משהו כזה ל Aribeth, ובדיוק אני בכניסה ל Begger's Nest, שיחקתי איזה 6-5 שעות ברצף, הייתי צריך לצאת מתישהו. ;D אני משחק Rough עם יכולות של Wizard, בשם Taejus Boujeric. בינתיים יש לי משהו בערך כמו 11000 נקודות ניסיון, 15-10 שעות משחק אני מעריך. ה Henchman שלי הוא האורק הלוחם, שכחתי איך קוראים לו, אבל הוא דיי חכם לאורק, בטח אתם יודעים על מי אני מדבר. ת'אמת, זה המשחק תפקידים הראשון שאני משחק בו, ובכלל לא ידעתי ואני גם לא יודע, אולי רק בכלליות מה זה D&D ומה זה חוקי המהדורה השלישית או דבר כזה, אבל המשח…

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. מה בדיוק עושים שם עליתי על המדרגות והתחלתי לירות מרחוק על יושבי האוניה אבל קיבלתי אחרי חצי דקה שהמשימה ניכשלה מה בדיוק עושים שם? והאים אני צריך לחכות שמשהוא יקרא ואחרי כן לירות עליהם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mb7,

אני משחק ב SOF2 הורדתי קודים בשביל המשחק אמורים לכתוב אותם בלחיצה על ~ כאשר אני כותב הוא אומר לי שהוא לא יכול להפעיל את הקודים {שהם "לא זמינים" } ??? למה , איך אפשר לפתור את הבעיה , יש טרינר לSOF2 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. הבעיה היא ככה..... הגעתי למן קטע כזה שחללית נכנסת למקום מסויים נסגרות דלתות ואז קורה בפנים משהו.... כשאני נכנס לחדר אני מת.....וכשאני מחכה בחוץ כלום לא קורה!!! מה אני עושה????? אם כרגע אין תשובה יהיה קל יותר לענות לי באיי סי קיו 75862709 תודה! :AR15:

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by INFERNO,

אני מזיז את העכבר ואת התזוזה רואים רק אחרי כמה שניות מה אני עושה? ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Funkyzord,

???

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by bck,

שלום יש לי ווינדוס אקס פי , פנטיום 3 550 , 128 RAM וגי פורס טי 200. התקנתי את ג'די נייט 2 והתחלתי לשחק , ישר בטעינה הראשונה של המשחק (של הסירטון הראשון) המחשב יוצא לווינדוס וכותב שהיתה שגיאה ושואל אותי האם לשלוח למקירוסופט דוח על התקלה או לא בקיצור , אני לא יכול לשחק במשחק , המשחק לא מהאינרטנט , מהוא של חבר שלי מקורי תודה

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by url,

היי, איך אני מסדר שאני אשמע גם קול כשאני משחק במשחקי dos ( כמו קין או דייב) מהתקופה הפרהיסטורית (מה לעשות זה מה שהvoodoo 3 שלי מאפשר לי) ?

18. Started by Bah_gots_pIII_450,

תסתכלו באתר של Blizzard ותראו שהPatch הראשון כבר יצא יום לפני המשחק. המתכנתים שם עד כדי כך סניליים?

19. Started by pitosi,

ניתקעתי בשלב הזה: http://rotter.net/User_files/nor/3d20af1b110dc4a6.gif אצלי לא רואים ככה חשוך. זה השלב שקוראים לו ground הרגתי את כל האנשים שעל הקרקע ,ויש למעלה על המגדל 2 צלפים וניסיתי להרוג אותם עם רובה צלפים אבל לא הצלחתי עם אני מיתקדם הם יורים בי מה צריך לעשות????????? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Tomerico,

משיהוא יודע איך שמים בתחנת הרדיו שלך שירי MP3?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Or ei,

איפה אני יכול ל"השיג"(לקנות ;D) אותו וכמה הוא עולה ? והאם הוא יעלה על ודוו בנשי בכלל ?? או על GF 2 TI בצורה חלקה?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  22. מישהוא שאל על מי רוצה להיות מייונר אז אני מציע לו להוריד את המשחק עוד פעם <המשחק הזה לא מופץ חינם ולכן הלינק נמחק. זאת אזהרה ראשונה ואחרונה.>

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by DEMON HUNTER,

יש לי אפשרות להשיג DUNGEON SIEGE וגם NEVER WINTER ואני לא יודע מי יותר טוב בגלל שאני רוצה עכשיו משחק תפקידים טוב וארוך שאני אוכל לשחק בו במשך הקיץ ושיספק אותי ( לא במובן הזה ) להרבה זמן אז בקיצור מה עדיף ולמה?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by mb7,

לפני כמה ימים התקנתי DIRECTX 8.1 במטרה להפעיל את GTA3 אחר כך שבאתי לשחק ב מקס פיין הוא לא פעל וכתב שהוא צריך DIRECTX 8 ומעלה ! אם מישהו יכול לעזור שיכתוב ! ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by KoM,

בטעות מחקתי את תקיית המשחק עצמה, וכעת כשאני רוצה להתקין מחדש הוא אומר לי כי המשחק מותקן כבר וכי אני צריך להסיר את הקודם, ואם אני רוצה להסיר אותו אין לי את מה ! עזרה בבקשה, זה דחוף !!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים