משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה אני באימונים של AA עם ה M16 צולף כמו תותח בכל מה שזז אולי מחטיא פעם פעמיים ובכל זאת המפקד השמוק הזה אומר לי שאני לא מספיק מוכן ושולח אותי לאימון חוזר!!! אז התעצבנתי יריתי בו ... שמו אותי טיפה בכלא ;D אבל איך עוברים את הקקה הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני במשימה של השוד בנק אני נהיה מבוקש שלוש כוכבים ולא מצליח לברוח איך אפשר לברוח לשוטרים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקרוב אני מקבל את NWN ואני מתלבט איזה גזע לבחור אז אני צריך הרבה מידע אם אפשר???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי אנריל אבל הוא מוגבל ל15 יום האנריל עצמו עובד מצויין. אבל אני לא מצליח לשחק בו מישהו יודע איך משחקים בו זה לא קשור לוורז! שאלתי איך משחקים בו!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה - יש לי את המשחק המלא... הפעלתי את Gamespy...נכנסתי לאיזה שרת וזה מפעיל את המשחק ואז זה כותב Connceting ואחרי כמה שניות זה פשוט חוזר לתפריט של המשחק! למה???? :-\ נ.ב ~~ למי שלא יודע... אפשר להוריד את המשחק המלא + חוקי מכאן: http://www.nvidia.com/view.asp?IO=army_download תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טני צריך לדעת ממי שהגיע לעיר השלשית אם יש אפשרות לטוס במטוס הקטן להמריא!!!!
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אוי לאחר כולה שבוע משחק סיימתי את NWN וזה ממש אכזבה אני חייב לציין. פשוט עלוב לעומת החלק השני. זושה שלקח להם כמה שנים של פיתוח להוציא משחק הרבה פחות טוב מהראשון ושני. ההבדל ברמת המשחק ניכר הרבה יותר מאשר בדיאבלו 1 מול דיאבלו 2. ממש חבל , ועוד אני נמנע מלהשתמש במילים בוטות\גסות.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב פנטיון 4 1.7 ,256 ddr ram כרטיס מסךgeforce2 64 mx 400 של asus כאשר אני מעלה את warcraft3 ומסמן שהמשחק יעלה ע"פ הפרטים הגרפים הגבוהים ביותר,המשחק רץ לי יפה ואינו נתקע.אולם כאשר אני יוצא מן המשחק השולחן עבודה עולה לי לאט וכשאני בודק את צריכת הזיכרון(xp)בעזרת task manager אני מגלה שהמשחק השתמש בנוסף ל זיכרון ram בכונן הקשיח האם זה נורמלי למשחק בסדר גודל כזה? ???
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
-
הי אני בשלב 7 עם ה NIGHT ELF שלב שבו צריך להגן על עץ העולם מפני ה UNDEAD למשהו יש טיפ איך ניתן להגן על המקום במשל 45 דקות אני תמיד קרוב כ דקה לסיום עד שהם מגיעים לעץ
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
סוף סוף המשחק הכלי והחייתי הזה מגיע אלינו סוף סוף : http://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2002-07-13&platform=1#10698
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
א. אין שום שרת עם פינג נמוך מ 300! הלאגים מזוויעים! אולי שמישהו יפתח שרת ישראלי ונארגן משחק (עדיף בנטוויזיון)? ב. כל כתב נראה מרוח. אני מתכוון למקום בו מסבירים על ה OBJECTIVE של המשימה או למשל בצ'ט בתוך המשחק (כל הכתב הירוק הקטן מרוח לחלוטין ולא מבינים כלום). מישהו נתקל בזה?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיקר מעניין אותי הדרקון והמכוניות
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
טוב יש היום המוןןןןן משחקים שרבים מהם מבוססים על מנוע גרפי ראשי שלתוכו הוכנסו שינויים ושיפורים,איזה מהמשחקים הוא בעל הגרפיקה הטובה ביותר(למי שמסוגל להריץ אותו ככה לפחות),ואני לא מדבר על הגרסא המודלפת של אנריל טורנמנט כי זה כבר המנועים הגרפיים של הדור הבא אלא אני מדבר על המשחקים שמבוססים על המנועים של הדור הקיים ובעצם די מסיימים אותו,האם זה SOF2 שמציג גרפיקה מדהימה וריאליסטית להחריד? האם זה MOHAA שגם הוא מציג גרפיקה מרשימה ומודלים מפורטים? או אולי זה JEDI KNIGHT2 שהוא המשחק שללא ספק הכי טוב מכל המשחקים שמבוססים על היקום של מלחמת הכוכבים?
-
- 45 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
יש לי 56K ובקרוב אני משיג את המשחק ויש פרוייקט מגניב בשם העיר ''ציון'' בגיימר ( מאוד מומלץ לקרוא שם בפורום NWN) ואני מת לשחק את זה בMP אז יש למישהו תשובה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עבר עריכה לאחרונה בתאריך 11.07.02 בשעה 19:58 לשלום לכולם !!!!!!!!! יש לי בעיה במשחק Zoo Tycoon והבעיה היא שבזמן שאני משחק לפתע המשחק נתקע ואני מקבל הודעת שגיאה והמשחק נפסק באמצע ובייחוד בזמן שמירה של המשחק האם מישהוא נתקל בבעיה דומה ? מקווה שיש פתרון לבעיה כי זה משגע אותי אני עובד עם מערכת הפעלה win98
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בעיר השנייה ואני אחרי שסיימתי עם כל ה"מפיונרים" כביכול וה"אסוקה" חזרה לי (באיזור בנייה) ויש לי אפשרות להגיע לעיר השלישית. אני במשימה שאני צריך לחסל דוכנים של הקרטל. (סיימתי עם "איש השירותים" ;D ) ועם מר.D שנעלם לי וחיסלתי את קנג'ילה... :-* אבל הבעייה היא שזה נראה כאילו אני לא יהיה אף פעם "תושב קבוע" בעיר השלישית מכיוון שהמשימות אני מקבל בעיר השנייה וצריך לבצע בעיר השלישית. האם מתישהו אני אעבור ל-ת-מ-י-ד לעיר השלישי ויהיו לי שם מפיונרים? אם כן, עד כמה אני קרוב? עוד שאלה, האם אני יכול להכנס למטוסים היותר רציניים מהדודו? ומה עם מסוק? ואיך טסים עם הדודו? אני יודע שיש DODO UP\DOWN אבל הוא לא נשאר הרבה זמן באוויר, האם אפשר באמת לטוס? אבל ממש לטוס? תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
i hope it allowed here to post boards for games...... here is a new board for the AA game....we really want you to join and enjoy http://www.aafl.vze.com/
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בפרק השני ואני לא מוצא את ההוכחה לאיפה שהכת נמצאת מצאתי אחת אצל חצי אוגר (שכחתי אך קוראים לו). כבר גמרתי את רוב QUEST-ים שם חוץ מהwere wolf
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עדיין נמצא בשלבים הראשונים של המשחק, ואני לא מצליח לעבור את השלב הזה. קפצתי לקומה הגבוה יותר מעל הזרוע של המקפיא אבל עדיין זה לא מתקדם לשום מקום, הרגתי את כל האוייבים בשלב ואני מגיע למקום עם האולם הענקי שאין בו כלום למעט מכונות יריה אוטמטיות. התסובבתיב כל השלב לכל חור אפשרי, לחצתי על כל הכפתורים, אבל עדיין יש דלתות נעולות שאי אפשר לפתוח אותן(גם לא זאת שבאיזור של המים המחושמלים). מה לקיבינאמט אני אמור לעשות? חוץ מUninstall...
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כפי שאתם יודעים ... כן כן המשחק יצא בארץ ! ולכל אלו מכן שלא הזמינו את ה Retail יכולים עכשיו להשיגו בחנויות ( דבר ראשון אני חייב לציין שההשקעה בעלילת המשחק היא פשוט מצוינת שווה כל שקל !) הבעיה שלי היא כזו כאשר אני מפעיל את המשחק הכל עולה וכ'ו אבל כאשר אני משחק בו כעבור כמה דקות או כ 1-60 דקות או לפעמים בכלל לא...הבעיה לגמרי רנדומלית ! המחשב עושה Restart ואני לא מתכוון שהוא יוצא מהמשחק ומכבה אותו כמו שצריך ! פשוט כאילו לחצתי על הכפתור של הריסט ... ולפעמים יש לי מזל וזה סתם נתקע ואני חייב ללחוץ על הריסט בעצמי ... מישהו נתקל ? מישהו יודע למה זה קשור ... בשלב זה אני מוכן לנסות הכל !
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כי נמאס לי מהמחשב הלוזר הזה (רמה Very Hard) לנצח אותם כל הזמן 6-0. מישהו בא משחק? ;D
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אחרי התקנה מוצלחת על שני מחשבים, אחד עם W2K SP2 והשני עם W98SE, מכניסים את הplay disk, לוחצים play, ואז יש את המסך השחור עם הסמל (המדליק) של המשחק ושעון חול...עוברים כמה שניות ואז החלון נעלם וזהו, המשחק לא עולה... למישהו יש רעיון? תודה, חציל
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-