עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ofir_16,

איך אני נפטר מהמשטרות בgta 3? הבנתי שיש מקום מסוים שאם הולכים אליו אז השוטרים כבר לא עוקבים אחריך, זה נכון?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by מושון,

איך גומרים את המשימה PAYDAY FOR RAY שצריך לענות לכול הטלפונים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בזמן האחרון נכנסתי למשחק וגיליתי שהוא ממש עמוק ומגניב. הבעייה היחידה היא שאין שרתים גדולים עם חיבור טוב לישראל... לשרת הכי טוב שמצאתי קיבלתי פינג של 200 (עם מודם כבלים!) מישהו מכיר סרברים טובים למשחק בסביבה הקרובה (אירופה)?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by DEMON HUNTER,

אז מי רוצה לארגן נגדי משחק כזה ממש עכשיו נישלח אחד לשני את הכתובות ונשחק באים?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by omri_ro,

אבל ממש ממש ממש ממש מעצבנת! אני שומר משחק אבל לא יכול אח"כ לטעון אותו (הוא פשוט זורק אותי החוצה! יש איזה FIX או משהו לGTA?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by yuvalkob,

שלום אני מחפש כבר קרוב לחודש את המשחק סידני 2000 . נכון שחלק מכם יגידו שזה משחק ישן וגרוע אבל בכל זאת אני צריך אותו. תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אין לי מושג למה זה קורה, יש לי את הדרייברים הכי עדכניים שיש.......... יש לי כרטיס מסך msi geforce 3 ti200 128mb והוא אמור להריץ את המשחק הזה יופי יופי......... ככה אני רואה כשאני משחק ברשת, אבל גם במשחק רגיל כל מה שקשור למים במשחק אני רואה ככה......... מוזר.... מישהו יכול לעזור? זה מבאס לאללה........

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Gnome,

ריציתי לדעת איך אני יכול לשחק בDUKE 3D ברשת עם עוד אנשים אחרי שהתקנתי את המשחק. ואם כבר מדברים על המשחק הזה אז, הוא עובד בכלל על WINDOWS XP?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by The Grey Matter,

זוכרים את אותם משקחי הקווסטים (הרפתקאה בעברית) שהיו נפוצים עד לפני 3 שנים? אז מה קורה איתם? השמועות אומרות שהז'אנר הזה מת אחת ולתמיד. מה תגובתכם? לקווסטים יש מקום היום בעולם משחקי המחשב?

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by a12beat,

אהה הויכוח הנצחי westwood או blizzard . :AR15: (באותו נושא amd או intel ) (microsoft או unix ) (star trek או star wars )

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. המשחק קצת יקר אבל שווה http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/videogames/B000065SQJ/qid=1027877340/br=2-4/ref=br_ts_th_4/103-8194081-2944653

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by mb7,

מי שרוצה לשחק משחקי רשת בחיבור IP משחקים כמו- EMPIRE EARTH AGE OF EMPIRE 2 TA-KINGDOMS שיכתוב לי !!!!

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by Gnome,

הייתי רוצה לקנות את השחק SOF2 ו SOF1 אבל לפני שאני קונה אותם רציתי לדעת אם הם עובדים בכלל על WINDOWS XP?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by computer,

Textשלום חברים אני מקבל משחקים תותחים למחשב והם: .חבילת התוספת soldier of fortune2,gta 3,unrel 2003, m.g.s 2, metal of honor ועוד דבר אחד יש לי ps2 וההורים שלי מסכימים לי לקנוןת או xbox או gamecube. ועוד דבר אחד עם יש עוד משחקים טובים כיתבו לי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by captaincaveman,

יש פתרון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום!!! בצפטר השני כשאני הולך לכיוון EAST למקום שקוראים לו בניסוח לעיברית מחנה הדרואידים אני נתקל בבעיה שהייתי רוצה לדעת אם היא איזה שהוא באג או שזה אמור להיות ככה הבעיה היא שכאשר אני נכנס למחנה הזה ומדבר אם כמה אנשים אז כולם אומרים לי לדבר אם המנהיג שם ששמו (תאמת שחכתי איך קוראים לו) אבל הוא כאילו הממונה שם זה אחד שיכול להפוך לחיות וכל הבולשיט הזה קיצר לאחר שכולם אומרים לי לדבר איתו ושהוא יעזור לי אני מתקרב אליו והוא תוקף אותי עכשיו אני מנסה לפגוע בו אבל הוא כאילו דמות שאי אפשר להרוג כל הזמן אני מוריד לו 0 מה אני עושה או יותר נכון מה אתם עשיתם? השם שלו הוא Archdruid Aawill תודה!

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by fim,

אני במשימה הראשונה -הגעתי לרכבת בפראג ואני מחפש את החדר בקרה כדי לגרום לרכבת לנסוע אבל אני לא מוצא כלום לאן ללכת מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by Gnome,

לפני שאני אקנה את המשחק SOF2 רציתי לשאול אתכם אם זה משחק שווה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by doorman,

יש לי Geforce2 GTS, כשאני מפעיל את המשחק הוא רושם לי הודעת שגיאה שחסר קובץ glide2x.dll (אני מתאר לעצמי שזה קשור ל driver של וודו). עשיתי חיפוש באתרי FTP ומצאתי קובץ כזה, עכשיו הוא עדיין נותן לי error אבל לא רשום כלום בתוך החלון. המשחק עולה למרות ה- error אבל הוא פועל לי בחלון קטן (אני לא יכול להגדיל אותו על כל המסך). למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את זה ולהגדיל ל- full screen ? תודה The Doorman

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שאתם בוחרים את השרת בגיים ספיי והמשחק עולה כבר אז במשחק עצמו האם אתם מחכים הרבה זמן או שאתם רואים שהעכבר זז ואז יוצאים? כי לוקח לי מלא זמן למצוא שרת שעולה... מה אתם עושים והאם יש לכם בעיות בלמצוא שרתים?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  21. Started by BlackTalon,

היום התחלתי לשחק בזה ובאימונים הכל הולך חלק וטוב אבל אחר כך במשחק כשאני הולך על קיר למשל אני לוחץ שמאלה 3 שניות ועוזב הוא ממשיך ללכת ומפסיק רק אחרי איזה 5 שניות לפעמים יותר!!! אחר כך באמצע ההליכה אני לוחץ קפיצה אחרי 4 שניות ככה הוא נזכר לקפוץ... קיצר הוא מגיב נורא באיטיות לכל דבר... למה זה ככה?? זה קרה לעוד מישהו?? אולי זה בגלל שהמשחק כבד למחשב??

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by penny_hardaway,

צישהו יודע מתי יגיע Mat hoffman pro bmx 2

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  23. כמובן שהכוונה לכאלה שאין כבר אפשרות בנויה בהם... לדוג': Capitalism 2

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by Armageddon,

I was wondering if anyone here owns a copy of Tribes1 or Tribes2, as most of you probably dont know both games have a small yet alive community in israel that can use any extra player in order to get an active server and run a more or less active community with games matches clans and such. If any of you owns either of the games and will want to participate in such a community please post here or private message me, currently there isnt a server for either of the games in israel due to lack of players, which is casued mostly because neither of them was properly sold or published in israel. The more active players we can get will surely contribute to the effort of gettin…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ALEXEY,

שלום לכולם מישהו יודע מה קורה עם Unreal Tournament מתי ישחררו את הדמו הרשמי ??? (או שיש למישהו מושג מתי יוצא המשחק עצמו ) Unreal Tournament 2003 :AR15:

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים