עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני בעד לארגן משחק רשת בשביל כל חברי הפורום. אני רוצה אנריל. אני מניח שחלק מכם לפחות בעד כן? עכשיו יש כמה שאלות: אם אני אארח יהיה לכולם פינג נורא גבוהה לא? זה משנה איזה אינטרנט יש לי? חוץ מהשאלות מי שתומך שירשום כאן.

• 175 תגובות
    • 14.1k צפיות
  2. Started by WarMachine,

סוף סוף השתחררו תמונות למשחק המצופה הזה שלא ידעתי איף הוא ייראה בכלל, נראה די טוב!!!

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. זה פשוט מרגיז ! 90% מהמשחקים היום דורשים גיימפאד של 360 ! ואם יש לי גיימפאד של לוג'יטק, מה אני עושה ? למשל ביושוק, אני רוצה לשחק עם הקונטרולר שלי ואני לא מצליח ! אני יודע שתגידו ש FPS עפ קונטרולר זה לא נוח וזה אבל בא לי לי לשבת בנוחיות שלי ולא מכופף מול המסך... יש אולי איזה שיטה או טריק שמאפשר לי להגשים את רצוני ? שמעתי פעם שיש תוכנה שעושה שהקונטרולר שלך יעבוד כמו מקלדת, זאת אומרת שתגדיר לו נגיד ש A זה מקש מסויים בגיימפאד, אפשרי ? ד"א יש לי את הגיימפאד DUAL ACTION של לוג'יטק.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  4. דרישות המערכת לאחד ממשחקי הזומבים המצופים ביותר היום, Dying Light, נחשפות, וגוררות לא מעט תלונות מהגיימרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%9e%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-dying-light/

5. Started by amir.o,

עד אתמול המשחק עבד,היום ניסיתי להפעיל אותו הוא טוען את סרט הפתיחה ואז מגיעה לי הודעה על המסך : "sync is out of range" זה קשור למסך ,שזה בדרך כלל שהוא לא מקבל שידור למישהו יש פיתרון לבעיה ? מערכת הפעלה- winxp pro direct x 8.1

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by 91Superman,

עד עכשיו חשבתי שזה נורמלי מה שיש לי ואני משחק חצי שנה הFPS שלי נע בין 30-50 אבל כמובן שברגעים החשובים כשאני נלחם יש לי 30 יש לי מחשב P3 733 128 MB G-FORCE 4 MX440 אם אתם חושבים שהבעיה היא בזיכרון אז לא, היה לי 256 לשבוע ולא היה שינוי יש לי מספיק מקום בכונן הקשיח וכן עשיתי דברים כמו FPS_MAX 100 וVSYNC off מתחנן לעזרה אגב אני רוצה לציין שזה פעל אצלי לתקופה קצרה במאה אבל ברוב טיפשותי פרימטתי את המחשב ואני לא זוכר איך עשיתי שזה יהיה מאה נ.ב שגיא ממצב מנחש מי זה?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by GameGems,

אוף טלטייל, למה המשחקים שלכם כל כך ממכרים

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by elnirush,

שלום אני משתמש חדש פה וברצוני שתעזרו לי... לאחרונה התקנתי את המחשק ET, ולאחר שסיימתי להתקין אותו הופיעה לי הודעה שיש לי בעיה עם OPENGL. אין לי מושג מה זה, או איך פותרים את זה. אני יודע שיש פתרון באתר הרשמי (enemy-terittory.com( רק שאין לי מושג למה הוא לא עולה לי... תודה רבה על עדזרתכם אלנירוש

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  9. Started by lader,

איך אני הורג את הדוקטור אחרי שהמקום עולה בלהבות?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. Started by Decktor,

תשכחו מ PS3 ומ XBOX 360 אני רוצה Wii ועכשיו! http://video.google.com/videoplay?docid=-5481335368476915030&q=wii

• 71 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. ואני לא מתכוון למשחק החדש שיצא אלא לישן פשוט אף פעם לא שחקתי בו וכל הזמן אני שומע אנשים מדברים עליו ואומרים שהוא היה המשחקי הכי טוב איי פעם אם היום אני אשחק בו האם אני אהנה או אתפעל ממשהו ? ומה היה כל כך מיוחד בו עד שהותיר חותם כל כך חזק אחריו ?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by huber,

שלום אנשים. הורדתי את ה MINERVA וניסית להתקינה. משום מה תהליך ההתקנה מתבצע אבל המשחק לא מופיע ברשימת המשחקים. יש לי STEAM חוקי וה SOURCE SDK ו SDK BASE מותקנים. מה יכולה להיות הבעייה? דבר נוסף - התקנתי בעבר איזשהו מוד, עכשיו כשסיימתי אותו אני מעוניין למחוק אותו - איך אני מבצע את זה? כשאני לוחץ על השם שלו ברשימה אין את האופציה DELETE LOCAL CONTENT כמו בשאר המשחקים.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  13. בזמן שאני מחכה לדיאבלו 3 יצא לי במקרה להתקל במשחק שתפס את תשומת ליבי. המשחק נקרא GRIM DAWN המשחק הוא בעצם העתק של דיאבלו עם טוויקים משלו, חייב לציין שיש לו גראפיקה מעולה עם משחקיות ברמה של דיאבלו 3. למשחק יש קהל מעריצים גדול ופורום פעיל, לדעתי הוא הולך להצליח בגדול, סרטון שימחיש לכם את המשחק: בסרטון הבא מציג המפתח את המשחק וכמו כן מבקש מקהל המעריצים לתרום כסף לפיתוח המשחק על מנת להמשיך לפתח אותו בפרוייקט של KICKSTARER - צפו עד הסוף ותתרשמו: Grim Dawn Kickstarter Video לעוד סרטונים כנסו ליוטיוב... שיחקתי בPath of Exile ולא ממש אהבתי אותו ולכן בסוף קניתי את דיאבלו 3 אבל כנראה דיאבלו לא לבד... http://www.grimdawn.com/ מכירים את המשחק ? איך התרשמתם ? ומה אתם חושבים ? ..

• 31 תגובות
    • 12.3k צפיות
  14. Started by evy,

פיצלתי את המשחק לדיסקים כמו שהיה מוסבר בסטים וזה פיצל את המשחק ל4 דיסקים שהראשון הוא מן קובץ הפעלה כזה של ההתקנה, עכשיו כל מה שצריך לעשות זה לצרוב את ה4 קבים האלו רגיל או שיש עוד משהו?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by avivbar,

אני בהונג קונג ואני בשגרירות וצריך להאזין עם מיקרופון לייזר לבחור שמדבר עם ניקולדס. אחרי שאני מאזין כל פעם למברט אומר לי שלא הצלחתי ניסיתי עשרות פעמים ואני לא מצליח לעבור. הבנתי שיש פאץ' שמתקן את הבעיה והורדתי אותו וממש בסוף הה תקנה זה רושם לי: could not retrive version number! installation will be aborted. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by tomer84,

שלום תוכלו לתת לי המלצות למשחקי עולם פתוח כמו gta ,mafia או משחקי מלחמה כמו cod יש לי את intel core i5 כרטיס מסך nividia GeForce GTX680 2GB זיכרון 6 gb ram תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gidon90,

אני בתהליך קניית מחשב(כבר כתבתי פה) שאלה לי אליכם!!!! ניראה לי שהדבר היותר קריטי במשחק הוא הכרטיס מסך. באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים ??? האם חייבים לקנות את ההכי טוב ויקר בשביל המשחק WOW??? ושוב תודה רבה על עזרתכם. אני מחפש משהו עד 1000K אבל רציתי לדעת מה הכי נפוץ אצל שחקני המשחק ולא כדי לבנות עכשיו מפרטרק כדי לקבל רושם מה עדיף לי אח"כ אני אעשה חשבון מה כדאי לי ומה ממולץ מול פורום מפרטים. אז שתפו בבקשה באיזה כרטיס אתם משתמשים?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. אז ככה התחלתי לשחק בהיטמן 4 אבל כמו שהבנתי אי אפשר לשמור באמצע שלב. שאני מנסה לעשות שמירה באמצע שלב כדי לא להתחיל אותו מהתחלה בפעם הבאה אז זה שומר אבל שאני יוצא מהשלב זה כותב לי שאם אני יוצא השמירות יעלמו ואכן שאני יוצא מהמשחק אין שמירה .. למה זה ככה? יוצא שאני צריך להתחיל את השלב מחדש מה שלא כל כך מהנה.. האם אצל כולם זה ככה או רק אצלי ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by nimrodim,

מחפש מדריכים לאופטימיזציה של הגרפיקה ב DOOM 3 ROE. בעיקר - כיצד לעלות FPS ולבטל את המגבלה של 60 FPS. וכיצד לשנות את רמת ש ANISTROPHY. אופטמיזציות לכרטיסים חזקים כדוגמאת הכרטיס שברשותי. לינקים למדריכים יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  20. לקראת השקתו של Rainbow Six: Siege המבטיח, ב-Humble Bundle העדכנית תוכלו לקבל את מרבית המשחקים הנהדרים שנוצרו בעזרתו והשראתו של הסופר טום קלנסי בעבור 10 דולר או פחות לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקי-הפעולה-הטקטיים-מבית-טום-קלנ/

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by composite,

שלום. זו ההודעה שקופצת: מדובר ב- Windows XP Pro SP2 מעודכן. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. Started by W0lverine,

מעבד סלרון 2.4 גיגהרץ לוח אם אסוס P4-S533-X 512 די.די.אר 333 מגהרץ הרדיסק 7200 אר.פי.אם - 8 מגה באפר כרטיס מסך ג'יפורס4 אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'אינטק טמפרטורת מעבד מתחילה ב45 אחרי כמה דקות משחק עולה ל 54-56 כרטיס מסך מתחמם אבל בצורה נורמלית לפי דעתי, הרכבתי עליו מאורר קטן (מה שלא בא עם המוצר עצמו) אני משחק נגיד בוויס סיטי או מידלנייט קלאב2 אחרי כמה דקות משחק, המשחק צולע אבל ממש צולע יש לו קטעים כאלה שאני רואה את האוטו נוסע 4 שניות לאט, לשניה אחת "משתחרר" כזה והוא נוסע טיפה יותר מהר ושוב 4 שניות נוסע לאט יחסית, שניה משתחרר ונוסע יותר מהר, וחוזר וחוזר וחוזר... מה עושים ? יש לי יחסית מחשב סביר אני לא רואה סיבה שהמשחק לא יעבוד כמו שצריך

23. Started by SinfuL-,

מתי יוצא המשחק האדיר הזה? יש לו איזה דמו או משהו כי ראיתי הרבה מדברים עליו ולא מצאתי שום לינק למשחק המלא

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  24. Started by erezh13,

שלום! יש לי פלייסטיישן 2 + צ'יפ משיח 2. עכשיו, אמרו לי שבשביל לצרוב משחקי פלייסטיישן 2 צריך דיסק DVD וצורב DVD, זה נכון? או שאני יכול להוריד משחק של פלייסטיישן 2 ולצרוב על דיסק רגיל של 700 מגה ולהשתמש בצורב רגיל? תודה.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  25. שלום חברים.. אני משחק במשחק כבר בערך חצי שנה לסירוגין, ומאז שקניתי אותו אותה בעיה קיימת - המשחק פשוט נתקע, לפעמים שומעים את הקול גם נתקע בלופ ואז יוצא לווינדואוס ומקבל הודעת סגירה. יש לציין שזה קורה בזמנים אקראיים לחלוטין - זאת אומרת שהמשחק יכול לעבוד שעתיים בלי בעיה ומצד שני יכול להתקע כל רבע שעה. אני יודע שיש אשכול בעיות טכניות אבל זה פשוט 43 עמודים שצריך לחפור ולקרוא בהם ונסיתי, אבל לא מצאתי פתרון ברור - חבל שאין נעוץ עם פתרון בעיות נפוצות (?) אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, או לפחות להפנות אותי לשרשורים (אפילו באנגלית) שיוכלו לעזור לי אודה לכם מאד.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.