עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SpitFire,

ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/badct/misc/stuff/doomIII_gameplay.avi למה אתה מחכה ?! תלחץ כבר !!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by goma,

יש לי בעיה כשאני מתקין pach עזזרה ל war craft3 זה המשמך שהם מרים לי שיש בעיה ואני לא יודע מה לעשות Blizzard BNUpdate v2.41 compiled on May 3 2002 Log created at 2:32 pm on 08/18/2001 This patch upgrades Warcraft III to version 1.01b. ERROR: unable to get write permission on file 'd:\Program Files\Warcraft III\war3.exe' Access is denied. RESULT: Patch failed אני יודה למאוד למי שיעזור לי תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by zoyaniv,

שלום אני בשלב שאני על הגג של הבית חולים אני הורג את כל החיילים ונשאר רק המטוס/מסוק איך אני מפיל אותו או שיש דרך לעבור את השלב בלי לפוצץ אותו

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  4. Started by gil1908,

אני מתאר לעצמי שזה לא משחק פופולרי פה בפורומים והוא גם לא כ"כ חדש אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי לפורום אחר (פרסמתי כבר שאלה בפורום הרשמי של המשחק). לא מזמן עברתי לXP וגם החלפתי כרטיס מסך לGF4 4200. אחרי שהתקנתי את הMYST, הוא התחיל לעשות בעיות. שמנסים להסתכל מסביב (הזזת העכבר) 360 מעלות, התמונה פתאום זזה מאוד לאט! לפעמים זה מיד בהתחלה, ולפעמים זה מתחיל בסדר ואז באיזשהוא שלב זה נתקע. זה קורה בהתקנה מלאה ורגילה ולא משנה באיזה סוג של האצה גרפית משתמשים, חומרה או תוכנה.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. אני פעם שיחקתי בUtopia מי שמכיר וRunescape יש עוד כאלה שבעבר/הווה משחקים בזה (או דומים)? 8) Utopia מי שלא מכיר, משחק אסטרטגיה כזה וRunescape תפקידים

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by orr1,

אני מחפס כבר חודש את הקראק לGTA מישהו יכול לעזור???

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  7. Started by iftah1,

איך אני עובר את המרדף עם אחרי וולצ'ר בספיידרמן? :asthanos: אני מסנה לירות קורים על מה שהוא מפוצץ לי אבל אני לא מספיק והם נופלים ): מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by idanshnall,

היי... יש לי Voodoo 3 3000 ואני עובד עם Win98... כשאני נכנס למשחק WC3 יש לי בעיות בטקסטורות כאשר הצבעים מתערבלים והגופים מופיעים ללא צבע ובצורה ריבועית משהו.. אם מישהו יודע על דרך לפיתרון או דריבר/פאטש מתאים אנא עיזרו לי בתודה מראש, עידן.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by iftah1,

מה אני עושה שוולצ'ר מפיל דברים? אני מנסה לירות על הדברים קורים אבל אני לא מספיק והם נופלים. שמישהו יעזור לי!! בקשהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!

10. Started by yotamoo,

עד עכשיו שיחקתי בכוכב כחול במילניום ולא היו שום בעיות. עכשיו כשהתקנתי אותו על XP פתאום אני לא רואה כל מיני טבלאות, תפריטים ותיבות דו שיח (כמו "לצאת?"). מישהו פה במקרה נתקל בבעיה ויודע אם יש patch או משהו שיכול לעזור לי? לילה טוב, יותם

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  11. סיימתי את המשחק על הרמה הבינונית (עם קודים כי נמאס לי מהמשחק באמצע שלו). לא אמרו לי שום דבר על לסיים על Hard כמו שאמרו שאמורים להגיד לי את זה. איפה אמורים להגיד את זה? כי דילגתי על ה-Credits... אם אני מסיים את המשחק אז איפה הסרטון של Starcraft II אמור להופיע כדי שאני אוכל לראות אותו שוב פעם אם אני רוצה? יש איזה Trainer שמאפשר לראות את הסרט כי אין לי כח לסיים את כל המשחק על Hard, גם עם קודים, כל פעם צריך לחכות שזה יטען את השלב הבא וזה יקח קצת זמן... תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by benor,

למישהו יש אותו? ויודע מה עושים בשלב הראשון?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by Amir74,

מה התפקיד של האדרנלין במשחק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dani,

why i cant see the words?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  15. Started by JAMOOS GADOL,

שלום נתקעתי בוורקראפט3 אני בשלב 8 עם בני-האדם (chapter eight) והמשימה שלי היא להרוס חמש אוניות אני מצליח להרוס שלוש אוניות אבל אני לא מצליח להגיע ל-2 האוניות שנשארו משהו יכול לעזור לי בבקשה!

16. Started by Ewingum,

תוכנה חדשה שבניתי בשם Creeper כרגע מה שיש בה זה מאגר נתונים של כל המרכיבי אלכימיה, ואפשרות חיפוש מאוד נוחה לפי אפקט/ערך/שם/קוד/משקל וכו'. [פרסום לא סמוי] מומלץ לכל חולי הלב, נשים בהריון, וסתם שחקני Morrowind! [/פרסום לא סמוי] הנה Screenshot: תראו איזה מותק! התוכנה בנויה בC#.Net ככה שלמי שאין, יצטרך להתקין את התמיכה בדוטנט, מה שנקרא: Net Framework. ניתן להוריד או מWindows Update או מפה: http://download.microsoft.com/download/.netframesdk/Redist/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/dotnetredist.exe בינתיים התוכנה הינה לפני הגרסה הסופית לגמרי שלה, וידוע לי כבר על באג אחד (אבל בתור משתמשי חלונות אני בטוח שזה לא יפריע לכם ;D ) התוכנה משתמשת בתוכנת התקנה מבית מיקרוסופט. אם …

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  17. Started by B0necrack3R,

???

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by Fetalo,

הייתי רוצה שבתר'ד הזה נכתוב את הרשימה הכי גדולה של משחקים שאפשר אז תצטטו את הרשימה הקודמת ותוסיפו משחקים שלכם אני אתחיל Warcraft 3 Unreal Tournament Serious Sam 1 Serious Sam 2 StarCraft StarCraft - Brood War Half Life Counter Strike GTA3 Need for Speed Porshe Rune SpiderMan - The Movie

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  19. סליחה שכתבתי את כל התוכן בכותרת (אני צריך עזרה מהר ) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by KoDkOd,

למי שרציני בלבד !

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by jj516,

אנשים יש לי בעיה מציקה כשהתקנתי את המשחק GTA 3 וקבעתי את ההגדרות, מסתבר שהם נשמרו לעד!!! אני לא יכול יותר לשנות אותו כי אז המשחק פשוט לא שומר אותם וחוזר להגדרות שקבעתי בפעם הראשונה גם עם אני שומר את המשחק. מה אני יכול לעשות??? והאם מישהוא יודע איפה נשמרים ה SAVES בשביל שאוכל לגבות אותם ולהתקין את המשחק מחדש

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by Fetalo,

אני אישית אוהב את כולם חוץ מה - Peopleים

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by 2222Dudu,

משחקים אחרים יתקבלו בברכה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by pro,

משהו יודע מה עושים בשלב שני ב-PROJECT IGI 1

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by B0necrack3R,

---------------------------------------------------------------------------- קודם כל ,אדמינים - אל תבהלו! זהו תר חוקי לכל. הגרסה שעליה אני מעלה את נושא ניתנת ל15 יום באופן חוקי מחברת EPIC! --------------------------------------------------------------------------- אז ככה לכל מי שהתנסה עם הגרסה הזאת יש לי שאלה אליכם: הורדי את הגרסה הזאת ב-65 קבצים של 15MB ועכישו יש לי בעיה בלהתקין אותה.. זה לא משחק שבא בפורמט ISO או BIN אלא זה פשוט לקחו את תוכן הדסיק וקיבצו אותו לקבצי RAR! אני מקווה שעד כאן ברור. טוב אני לוקח את הקובץ הראשון נפתח WINRAR ושמה תיקה בשם UT2003 אני לוחץ עליה ועשה לה EXTRACT (מקווה שכולם מסכמים איתי) אך זה רושם לי מלא ERRORS! WRONG METHOD. ניסיתי גם לפתח את זה …

• 5 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים