משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
ממש מוזר.. זה משחר רשת מצויין, מאוד ראליסטי בניגוד לCS. אבל אין קהילה בישראל. אני מכיר שרת אחד בלבד שרוב הזמן די רק שם. יש איזה סיבה מסויימת לחוסר עניין במישחק?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני כרגע בשלב שני, איך אני עובר לשלב השלישי שאפשר להטיס את הדודו? (עשיתי כבר חיפוש ולא מצאתי תשובה). חבר שלי אמר לי משהו בקשר לרכבת תחתית אבל לא הבנתי. תודה מראש. 8)
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
החלטנו על איזה שרת אני לא מבין מישהוא מוכן להסביר לי על הסיכומים. ???
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
-
הפעם בבנק. אני משיג את המפתחות מהמנהל, הורג את כולם אבל הכספות לא נפתחת(הדלתות עם הסורגים האלה נעולות!) מה עושים? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שמתי לב שבהרבה מאד משחקים יש קבצי "קרא אותי" שבתוכם יש דרישות מינימום ובדרך כלל גם מומלצות, אבל הבעיה היא שנגיד יש לי את הדרישות מינימום אז המשחק אמור לרוץ בסדר (בלי תקיעות למיניהם) אבל לא כל האופציות על HIGH בלי הרבה עומס. והבעיה המרכזית היא שנגיד יש לי מחשב שעומד ואפילו עובר את הדרישות המומלצות אז המשחק אמור לרוץ חלק וכל האופציות על HIGH כי הרי זה המומלץ, אבל הבעיה היא שבדרך כלל המשחק לא רץ משהו טוב וגם לא על HIGH והדרברים בסדר (מעודכנים) אז למה הם כותבים את הדרישות המומלצות אם זה לא באמת ככה? > > :'( :bash:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני בעיר השנייה במשימה שאני צריך לחסל את הנהג שנהיה סוכן משטרה אני לא מצליח להרוג אותו כל פעם אני רק נוגע בו וכל המשטרה מחסלת אותי
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עד כמה שאני מצליח להבין ut2k3 יצא עדיין רק בגירסת דמו.....? או שיש כבר את המשחק המלא בחנויות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שכשאתה מקבל כמות מסויימת של אדרנלין נפתחות לפניך כל מיניי תרגילים כמו סלטות,תנועות מהירות ועוד.. אני אישית רק יודע לעשות סלטה (DOUBLE SPACE) אם הינכם יודעים משהו אתם מוזמנים לכתוב כאן ודרך הגב היתי לי עוד שאלה: מה הפקודה בקונסול שאני יוכל לראות את השחקן שלי ממבט שלישי.. בBETA זה היה F4 עכשיו זה לא זה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שיש או יודע מאיפה להוריד בבקשה להגיד לי (ולא תוכנות שיתוף)
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מצאתי את הלינק בפורום אחד באינטרנט, יצאו 12מפות חדשות, לא רישמיות למשחק השחקן היחיד. המפות שוקלות 80מגה, מקווה שהם טובות. את המפות ניתן להוריד מפה: http://fear.fragland.net/index.htm
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי VOODOO 4 4500 הורדתי את הPATCH המשחק פועל זה נראה מסריח. יש דרך לשפר את הגרפיקה מבלי לגעת בSETING כשאני משנה משהו בזה המשחק נתקע. :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, כזכור לכם לפני כמה ימים טובים יצאה לרשת גרסת דמו בת ארבעה שלבים(לא teaser) והייתה ניתנת להורדה חינם מהרשת. אני כמובן הסתקרנתי והורדתי את הדמו הנחמד וה*קטן* הזה עם ה56k שלי. לקח לי שתי לילות להוריד אבל אתמול בלילה סיימתי סוף סוף להוריד והיום בבוקר סוף סוף התיישבתי לשחק. ההתקנה עברה חיש מהר והנה אני כבר מעלה את השלב הראשון. חשוב להזכיר שלמשחק דרישות בכלל לא נמוכות, ובשביל רמת הפרטים שאני הרצתי (medium) צריך מעבד 1 ג'יגה 256 ram וג'יפה 3. וזה למדיום! כמובן שהמפרט שלי יותר נמוך מזה אבל הרצתי את המשחק בקצב פריימים סביר(20-30) כך שלא היה נורא כל כך. קודם כל הגרפיקה במשחק שופרה, מודלים של דמויות גם כן שופרו ובסצינת פתיחה זה היה בכלל מהמם. ממשק המשחק השתפר גם כן והנשקים ע…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מצטער אני יודע שהיה פורום שהיה על זה אבל אני פשוט לא מבין איך עושים את זה.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
חוו דעתכם על מה שאתם יודעים זה משחק שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממש לרגעים אלה , נשארו עוד כ15 וחצי שעות להכרזה ... אני מתרגש !!!!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ולמי שיש את החיבור הכי מהר יארח למה כל דבר בארץ צריך לקחת שנה? ??? ??? ???
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה במשחק Jagged Alliance 2 Gold לא ידוע למה כל פעם שאני מנסה לעבור סהקטור במחשק (חלק ... מי ששחק יודע על מה אני מדבר... :saint: ) אז בהתחלה חשבתי שזה בעיה במחשב או משהו כי לא מזמן קניתי חדש... מעבד P4 2.4G דגם ה- 533MHZ זיכון 512 DDR דגם ה- 333MHZ של SAMSUNG דיסק קשיח 60 GB דגם 7200 RPM של W / S כרטיס מסך ATI Radeon 8500 128DDR לוח אם Ac97 Intel 845G/533 DDR מארז USB P4 כרטיס קול SB LIVE 1.5 של Creative אחר... צורב 8X צריך להחליף.... CD-ROM אין מושג מסך 21 אינט של CTX ואז ראיתי שכול המחשקים האחרים עובדים חלק אז לא היה הגיוני ..... ואז חשבתי אולי אני צריך איזה עדכון לJA2 אבל לא מצליח להוריד אותו אפילו מהאתר הרישמי.... http://www.Jagge…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקרתי כרגע באתר של בליזרד (כמובן בגלל ההכרזה המשעשת על SC2) והצצתי לרגע לאתר הבית של World Of Warcraft וגיליתי כמה Screenshots מהמשחק ולדעתי המשחק נראה פשוט מזעזע, אפילו שהוא MMORPG והעניין שהכי הופתעתי לגביו זה שהוא לא עומד לצאת בקרוב. אז אני שואל אתכם למה מפתחות המשחקים מייצרות משחקים עם גרפיקה כזאת עלובה כאשר יש בשוק את הטכנולוגיה למשהו הרבה יותר יפה, טוב וחזק? ובמיוחד חברה כמו בליזארד אשר בטוח יכלה להוציא את Warcraft 3 עם גרפיקה יותר מרשימה, ועכשיו היא מוציאה עוד משחק עם גרפיקה דיי עלובה, הרי לא הגיעה הזמן לחדש? הרי יש היום הרבה חברות אשר מוציאות משחקים דומים עם גרפיקה עוצרת נשימה. לדוגמא: Bethesda Softworks הוציא משחק מדהים לא רק במשחקיות שלו אלה גם בגרפיקה (במי…
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כל מי ששיחק בדמו של UT2K3 נהנה מתנועות ראליסטיות פשוט אמיתיות של הדמויות והנשקיםת, נפילה על המדרגות למשל או טיל שגורם לכם להתעופף באוויר או ליפול באיזה בור גורם את חביית ההריגה ב UT ליותר ויותר מהנה! פשוט הדבר הזה מדהים המנוע הפיזי של המשחק (KARMA) שמחשב את כל תנועה עד לפרטים הכי קטנים זה פשוט מדליק אחד היתרונות היותר גדולים של המשחק! אני פשוט לא יכול להתעלם מהפלא הזה אז הייתי צריך לפתוח עליו דיון, ואני מציע שתעלו תמונות שמראות את הקארמה בפעולה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
לכל מי שלא פועל לו התפריט פקודות קולי באנריל 2003 הנה ההסבר לתיקון. 1. הפעילו את המשחק. 2. כנסו ל settings ואז ל controls. 3. לחצו על reset. 4. הפעילו משחק instant action ולאחר שהוא התחיל לחצו על V וראו שזה פועל (סוף סוף). 5. אם אתם רוצים לשנות כפתורים אחרים חזרו למסך controls שנו מה שאתרים רוצים אבל אסור לגעת בכפתור של SpeechMenu! אסור לשנות אותו. כנראה לא יהיה רשום שום מקש לידו אבל זה בסדר. 6. לאחר שיניתם את הכפתורים שרציתם, כעת תוכלו לשחק עם התפריט הקולי במקש V ועם ההדגרות האחרות שלכם. בבקשה.
-
תוכנה למציאת שרתים בכל מישחקי הרשת בכול העולם כולל ישראל!!! ;D רוצים? איי סי קיו:<צוזנר> אני שם תמיד בישבלי! סתם אני יוצא ב 8:30 אז מהר כנסו!!!!!!!