עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.x-utclan.de/verrueckt-big.jpg

• 110 תגובות
    • 10k צפיות
  2. Started by imac,

פתחתי SERVER יאללה להכנס

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מערכת הפעלה אחת אחת זה XP ואחת ME תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by cganir,

טוב. אחרי ציפיה ארוכה ומותחת ביותר.... אני חייב לציין - המשחק פשוט מדהים ! אין מה להשוות לדמו ! מסכים חדשים, תמונה חדה וברורה, איזה כיף !

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dani,

מספיק להתוקח כל אחד אוהב משחק אחר UT.QUAKE.CS וכו אז מספיק עם כל הויכוחים המיותרים האלו כל אחד והמשחק שלו :saint: :-* ;D

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by imac,

לא להאמין הפינג שלי היה 7!!!! (ADSL 0.5)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Shmoolik,

מישהו יודע את השם שלו ? זה כזה כמו טוני האוק והכל , רק בגלישה. היה את הדמו לפני איזה חצי שנה ב וואלה אבל אני לא מוצא אותו שם וגם לא איך קוראים לו. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדמו או משהו כזה.. ? או לפחות השם שלו ?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by BobCaT,

אני יתאר לכם מה עשיתי: התקנתי half life שמתי את סי די קי שלי (והוא מקורי שלי) התקנתי עידכון ואז התקנתי את CS 1.5 אני מנסה להכנס לסרבר וזה לא מצליח להחבר לWON ומה שקורה שאני לא יכול לשחק באינטרנט אז מה אני עושה?? גם ניסיתי סי די קי לא עבד :-\ :'( מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by asili,

איך המשחקים הללו שווים?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by Or ei,

התקשרתי לפריק אמרו מחר בלילה 12-1 יש מכירה מוקדמת מחיר הם לא נתנו סוף סוף!! :jump1: :bigok: ולכל אלה שהורידו\השיגו בדרכים לא חוקית את UT אני לא מבין איך בן אדם יכול להוריד את המשחק הזה בדרך לא חוקית ולהסתכל על עצמו בראי בבוקר בכבוד !

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ym224,

לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by StablyBlade,

איזה משחק מביינהם יותר טוב???

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

לפני 5 דקות בדיוק סיימתי את המשחק של השנה MAFIA פשוט מדהים, עם עלילה שלא מביישת את הסנדק 2, גרפיקה מצוינת שמשתמשת ב VERTEX SHADER ומשחקיות פשוט מדהימות. יש כאלה שהשבו אותו ל GTA3 אבל הוא לא כזה הוא הרבה יותר טוב (לדעתי), נכון שאין בו את החופשיות של GTA3 אבל המשחק לא מסתמך על זה הוא מסתמך על עבודות ומסימות ועלילה יוצאת מן הכלל כולל אקשן ונשקים מדליקים. מומלץ בחום! אשמח לקבל תגובות.

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by imac,

כבר כמה שנים טובות לא יצאו משחקי מכות טובים ואני אוהב את זה משהו אולי יודע על משהו יפה שעומד לצאת או שיצא?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by amit_flame,

איך קוראים לאתר של CS בארץ איפה שרשומים כל השבטים? תודה, עמית.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by Ewingum,

משהו מגניב ביותר. מי שזוכר את המוזיקת פתיחה של "ספרות זולה" מיד אחרי הזוג ששודד את המסעדה ובסצינה שטרבולטה נוסע באוטו, אז הכנסתי אותה למרדף מכוניות בשלב הראשון. יצא מגניב ביותר. מה שאני רוצה לעשות זה שהמוזיקה תתחיל בכל נסיעה במכונית, הבעיה היא שבינתיים (כל עוד לא יהיה לי את הקוד מקור של מאפיה ;D ) בשביל זה אני צריך לערוך כל WAV של כל התנעה של כל סוג מכונית במשחק הזה בנפרד.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  17. כפי שהכותרת אומרת , אני רוצה לדעת מתי המשחק הזה מגיע לישראל ,למישהו יש מושג ? :-\ תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by izikd,

תקראו בעצמכם: http://www.msn.co.il/games/gamer1/

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Bug2000,

קודם כל היתי רוצה לדעת באיזה סגנון המשחק כמה דיסקים הוא לוקח והאם מישהו שיחק בדמו או משהו ונהנה ממנו ?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  20. אני בעיר השנייה איפה שצריך להרוג את הנהג שנהייה שוטר (שיוצא מהקזינו) כל פעם שאני מנסה להרוג אותו או לגעת ברכב ישר מחסלים אותי כל הניידות שישנם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ym224,

לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. Started by StablyBlade,

Cs 1.6??? כן שמעתי שעוד חודשיים יוצא 1.6 או 2 (מעניין מה יהיה שונה הפעם "עלק")

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by N N C,

לא מזמן קיבלתי את האינטרנט המהיר והתחלתי לשחק באינטרנט אתמול נזכרתי שיש לי משחק עלום שם שנקרא קוויק שלוש שאף פעם לא יכולתי לשחק בו באינטרנט או להוריד לו מודים כי זה לקח יותר מדיי זמן. ובכן עכשיו שסוף סוף יש לי אינטרנט מהיר ורציתי להתחיל להוריד מודים למשחק לא ידעתי מה להוריד כי יש כלכך הרבה, לכן אני מבקש ממכם עצה לגביי מודים טובים למשחק. דרך אגב אני רוצה להמליץ לכם גם על מוד שנקרא bid for power שזה בעצם מוד שהופך את המשחק למעין משחק בסטייל אנימה (לא בגרפיקה) ומחליף את הנשקים בכל מיניי קסמים שונים ומשונים, בקיצור מומלץ ביותר... עריכה: מפני שלא יכולתי לשנות את גודל התמונה הסרתי את אחת התמונות... אתה המוד תוכלו למצוא באתר הזה: www.bidforpower.com

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  24. Started by ns,

תנו לי בבקשה אתרי סקינים לcs חוץ מ counterstrikcenter! :AR15:

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by goma,

אני צריך קודים תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים