עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kookie,

karma זה המנוע הפיזיקאלי שבו משתמש ut2k3 , אפשר לשם לב לזה בעיקר שמעיפים מישהו, יש פה תוכנת הדגמה קטנה (כך לפחות לפי חברי שמצא את זה) , זה מראה חדר עם מלא חפצים שער כדור רגל וסל, כדורים שולחנות מה לא, אפילו שלוחן פול עם כדורים ומקלות. ואפשר לשחק עם כל זה ולראות פיזיקה פחות או יותר מציאותית. http://www.mathengine.com/Files/ActorDemoV101.exe ממש נחמד ;D

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by KoM,

היי, יש לי בעייה קטנה עם UT2003 כשאני רוצה לשחק באינטרנט, הבעייה משונה מאד עקב כך שכשאני משחק במשחק רגיל מול המחשב או אפילו במשחק LAN הכל עובד כרגיל ורק כשאני מוריד רשימת שרתים למשחק DM לאחר מספר שניות המשחק יוצא לוינדוס ונותן את הודעת השיגאה הבאה : עזרה ?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by amit_flame,

שלום התחלתי לבנות את המפה DUST של CS ב תוכנת מפות של Serious sam. איך אני מכניס תמונה מתוך מהמחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by imac,

אתם יודעים שצריך מעבדים+זכרוונות+כרטיסי מסך טובים בשביל להפעיל את המשחק ואף אחד לא ישפץ את המחשב שלו בשביל משחק ששווה (בערך) 200 שקל גם אתם חושבים כמוני?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  5. יש למישהו מושג? הביאו לי מחו"ל את ה- international והוא ביפנית זה ההבדל?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  6. Started by Fetalo,

אני ממש נהנה מהמשחק הזה (למרות שהוא של microsoft) יש עוד מישהו עם המשחק שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה שיש לי איתו? (זה ממש מסובך אז אני מעדיף שתעזרו לי ב יסק אבל אם תתעקשו אני אנסה להסביר...)

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Nikoli (green intro guy) ======================== 1)first open xplayersl1.upl in the system dir and add the following : Player=(DefaultName="Nikoli",Mesh=Jugg.JuggMaleA,species=xGame.SPECIES_Jugg,BodySkin=intro_characters.nikoli.nikoli_body,FaceSkin=intro_characters.nikoli.nikoli,Portrait=,Text=xplayers.nikoli,Sex=Male,Menu="SP") 2)save, then open xplayers.int and add : nikoli="Name: nikoli|Age: 39|Race: Homo Sapiens| (Geneboosted)||Data:|the skin from the intro!||" 4 Skeletons =========== 1) open up xplayerL1.upl in the system dir and add the following on the bottom of the file : Player=(DefaultName="Skeleton Jugg",Mesh=Jugg.SkeletonJugg,species=xGame.S…

8. Started by tal^_^,

מישהו יודע איך אפשר למחוק חבילות שמורדות ב Tactical Ops? פשוט יש שרת שאני אוהב והוא אומר לי שיש לי גירסה לא מתאימה. תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by Tomerico,

אני רוצה לדעת האם מישהו יודע למה אין בase את המשחק Nox או את האפשרות לשחק בו דרך ase ? אני אישית לא אוהב את המשחק אבל הבאתי לחבר שלי והוא טוען שאין nox והוא צודק... ???

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  10. קניתי רידון 9700 של ATI והמשחק לא עובד לי !!!! מה לעשות ??

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by dorman2,

יש לי ADSL של AQUANET - חבילה הכי קטנה - אבל עדיין כשאני עושה בדיקות יוצאות לי תוצאות טובות מאד. כשאני מתחיל לשחק קאוונטר סטרייק בשרת פומבי דרך ASE - מדי פעם הפינג שלי עולה ל-300 ונראה כמו פריימים... אני יודע שזה לא פריימינג כי: א. אני מסתכל בתאב על הפינג ואני רואה 300 ב. כשאנ פותח שרת לבדי אין לי שום דבר... זה פשוט בלתי אפשרי לשחק כך - אז בבקשה תעזרו לי!!! ( אני מת על המשחק הזה... ) :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by EG,

תגידו, איך משחקים אנריל (הישן 99') באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. התוכנה BLEEM לא עובדת ב XP אולי מישהו מכיר תוכנה שדומה לה אשר עובדת ב XP ?

14. http://www.udpsoft.com/eye/download/newer/EyeInstaller.exe אפשר לקבל באמצעותה רשימה של כמעט 2000 שרתים שונים, ולמיין אותם הרבה יותר טוב ממה שאפשר דרך המשחק עצמו. התוכנה מנהלת DB של שרתים משלה, ואין צורך להזדהות מול השרתים של UT (לאלה מביניכם שלא קנו את המשחק...). יש אפילו כמה שרתים ישראלים (את המשחק הראשון שלי עשיתי על שרת ישראלי, וקרעתי להם ת'תחת!) התוכנה, חשוב לציין, תומכת בעוד המון משחקים פרט ל-UT2K3.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by marking,

מישהו כבר שיחק ויכול להגיד איך המשחק? מה השיפורים? אני מתכוון לקנות אותו בדיוק כמו שקניתי את הירוס 4 הרגיל... (לא צוחק, משחק מצוין!) :AR15:

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by dorman2,

מאז לפניי איזה שבועיים - אני לא מצליח לעשות ריפרש לאול סיינג איי... כלומר - זה לוקח לו איזה חצי שעה!!! יש ל י אדסל חבילה הכי קטנה אצל אקוואנט - והמוזר הוא - שבעוד מחשב (עם מערכת הפעלה שונה) עם אקוואנט יש את אותה הבעייה... אני חושב שהבעייה היא עם אקוואנט - אם מישהו נתקל בתקלה זו בעבר - או שיש לו בדיוק את מה שלי יש - בבקשה תודיעו לי. תודה

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  17. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

כאן ניתן למצוא מדריך המקיף את כל אופציות המשחק, החל מגרפיקה וכלה בפונקציות השליטה. מדריך מקיף אשר יתן לכם את האפשרות לסחוט את המקסימום מהדמו. תהנו, R.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by e.t,

אתמול יצא הדמו הרשמי של המשחק, מבית EA SPORTS !!! ;D להורדה מהאתר הרשמי (מופיע לינק בצד שמאל) (הגודל: 16MB). לצערכם הרב, הדמו דל ביותר. וכמובן שלא ניתן לכוונן את האופציות. קצת פרטים: המשחק בדמו הוא ריאל מדריד VS ארסנל, אורך כל מחצית דקה אחת שלמה (סה"כ 2 דקות...למה כ"כ הרבה אני שואל?), אח"כ המשחק יוצא עצמאית ל-WIN, ואם רוצים מפעילים שוב... הגרפיקה די מאכזבת משום שהרזולוציה היא 640X480 (או אולי 800X600...?), וכמובן שאי-אפשר לשנות את זה...! :-\ לגבי המשחקיות: מנוע המשחק עבר מהפכה של ממש (ב-EA אומרים שהם בנו אותו לגמרי מחדש!), ובאמת רואים את זה. המשחק נורא כייפי ולא באנלי כמו המשחקים הקודמים. הבעיה היחידה בשליטה היא ששינו מס' מקשים (E-ספרינט, W-"שליחה"/יציאה עם השוער), וזה…

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by shimon956,

בבקשה תעזרו לי יש למישהו את המספר הסידורי של UT2003

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by Bug2000,

אני לוחץ על האיקון המסך מהבהב ובזה זה נגמר המשחק לא עולה .... (מפרט בצד) יש לי WIN XP PRO

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by black T.I,

כל המנהלים פה הם בני זונות וכלבים כל הזמן אתם מעיפים אנשים יא חרות

22. לי יש 2000 ועובד מצויין אך האם XP או 98SE יותר טובות

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by asili,

אם כן נא פרסמו את הIP אני כבר מת להביס ישראלים :lol: ;D

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  24. Started by benchy,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ofer_mat,

http://www.mohcenter.com/ אני מקווה שלא יאשימו אותי ב WAREZ כי זה לא ואם כן אני ישנה את הלינק

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים