עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by WarMachine,

יש לי את המשחק ואני מריץ אותו בסדר גמור בלי שום בעית סאונד או גרפיקה אך כל פעם בלי שום התראה מוקדמת המשחק מתרסק לי לווינדוס ללא שום הודעת שגיאה או אזהרה מוקדמת.... מישהו יודע מה תוכן הבעיה?

2. Started by Or ei,

האם יש לאנריל טורנמנט פונט ?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by alexrta,

אנשים תעשו טובה תמליצו על משחק טוב שכדאי לקנות משהו שיעסיק אותי שעות חוץ ממאפיה היטמן NOLF2

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SubX,

איך אני משחק ב רב משתתפים ותנו לי שרת ישראלי

5. Started by dorish,

בסגנון כמה שיותר אמיתי זה יכול להיות גם משחק ניהול בסגנון sincity תודה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  6. כמו בכותרת

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by mic,

תגידו אתם חושבים שיהיה אפשר להיכנס למקומות? בתים? מסעדות? תחשבו נגדי אתם נכנסים לסופר.. הורגים את המוכרת שהיא אומרת את המחיר... נכנסים לבית של מישהו יורים לו בחלונות ופשוט להיכנס למקומות.. לא רק להיות בחוץ כל הזמן.... או להיכנס למסעדה לאיים על המלצרית.. :AR15: אז באמת זה היה המשחק הטוב ביותר שאי פעם היה על פני האדמות....

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by -=NightHawk=-,

O.K אז כשאני נכנס לסרברים הוא יוצא ואומר ש... your counter-strike executable is out of date. counter-strike will now update to the current version אז אני לוחץ על או קי והוא מחפש דרך האינטרנט ואז הוא אומר לי שזה מעודכן אני לא יודע מה לעשות התקנתי כבר את המוד 1.5 וזה עדיין חוזר בבקשה תעזרו !!! ??? ??? הנה 3 פתגמים שכדי לשנן אותם : 1. אל תסתכל על הקנקן אלא על המלצרית שמגישה אותו 2. למד את כל החוקים ורק לאחר מכן תשבור כמה מהם 3. לפעמים הצדק הוא רק כוכב לכת

9. Started by ztahie,

שלום, בבקשה תעזרו לי אני משחק ב- SOF2. הגעתי לשלב שבו אני נמצא ברחוב\שכונה. הרגתי את כל האנשים ואני לא יודע לאן ללכת בצד אחד יש 2 מכוניות "שכאילו" עשו תאונה ואי אפשר לעבור אותם, ובצד השני יש מן מכולה כזאת גדולה מי שיכול לעזור, תודה

10. Started by StablyBlade,

11. Started by amit_flame,

שלום האם משהוא יודע אם יהיו דיסקים צרובים ל Gamecube ? ואם כן אז מתי? תודה, עמית

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by KoM,

כמו כל שאר בעלי הראדון 8500 הייתי מבאוס תחת כשהדמו החדש יצא, כשלא יכולתי להנות מהמשחק בצורה המלאה... מלא ת'רדים פתחתי בנושא בחו"ל, כולל מיילים וכולי מלא תקווה כי הבאג הנ"ל לא יופיע בשמחק המלא כפי ש-EA הצהירה לי במייל האישי שקיבלתי, על כך שהבעייה הזאת ועוד בעיות רבות אחרות כמו אי שמירת הנתונים הגראפיים שקבעתם במשחק, וכי הם לא יהיו במשחק המלא, ואני באמת מקווה כך... כמו כן במסגרת אלפי הניסויים שערכתי (ואני באמת מתכוון להמשיך כולל סוגי דרייברים שונים) על זוג הדמואים החדשים הגעתי למצב יפה מאד שכל האופציות הגראפיות על מלא, וגם את האפקטים הסוררים הצלחתי להעלות בחצי והמשחק רץ יפה ללא תקיעות, חצי נחמה ועדיין המשחק בהחלט נראה יפה (אם כי מאכזב מבחינות אחרות) נקווה כי המשחק המלא יצ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Moooshe,

http://www.fileconnect.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2455 כמה מהמפות ממש טובות! תהנו...

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by Funkyzord,

הגירסה האוסטרלית של Need For Speed :Hpt Pursuit 2 תיצא בעוד עוד 19:30 חצי שעות יצא http://www.need4speed.com.au fainly רק חבל שזה הדמו :'(

• 68 תגובות
    • 5k צפיות
  15. Started by shloosh,

אני משחק בו ב- 768*1024 high details בגראפיקה הזאת המשחק עובד בסדר אבל תקיעות לפעמים לשנייה שכאילו המשחק רץ אבל נעצר כזה לחצי שנייה וממשיך(לא תקיעות גדולות) אם אני מוריד ל-medium details המשחק פשוט טססססססס!!! מה הבעיה אולי הוספת עוד זיכרון,עוד details דורשים עוד זיכרון לא??? יש לי AMD 2000 G-FORCE 4 TI 4200 256 DDR 333MHZ

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by alexrta,

תגידו מה זה המשחק הזה PROJECT NOMADS הוא יפה?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  17. משהו יודע אם יצא simcity4 באיטרנט או בחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

אני מנסה להפעיל את המשחק, אבל אז יש הודעת שגיאה. משהו כמו "Internal Error" ואז המשחק נסגר. מה זה לעז***ל? מה עושים עם זה? תענו לי מהר כי זה די דחוף! זה דיסק של חבר ואני צריך להחזיר לו!

19. Started by FatherBoard,

אני מפעיל את המשחק, וכשאני נכנס ל-single player ואז ל-story נפתחת אפשריות לבחירת חללית, לדיבור עם אנשים וכו', אבל איך מתחילים לע----ל את המשחק?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  20. היי חבר'ה, מה המצב, יש לי קאנטר סטרייק גרסה 1.5 ונגיד שהתקנתי אותו לאנשהו ואחרי זה אני לוחץ על קובץ ההפעלה שהוא שם על שולחן העבודה אבל הוא לא מוצא לי את המשחק ??? ??? :'( :'( אולי זה רק עדכון למשחק המלא? ??? הוא מחפש קובץ HL.EXE והוא לא מוצא מישהו יודע מה הבעיה?? וגם את הפתרון שלה. אם אתם באמת יודעים אז בבקשה תעזרו לי. ומנהלים אל תנעלו ותגידו את משפט המתח שלכם: "תקנה את המשחק וזה יסתדר" :saint: :saint: מקווה לטוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mic,

אני זקוק ללינק שממנו אני יוריד את הFIX. תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by alexrta,

מישהו יודע מתי NBA LIVE 2003 יוצא למחשב? אולי מישהו יודע את הדרישות של המשחק???

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  23. Started by miim17,

יש קוד לעבור עיר ב GTA3?

24. שלום חבר'ה. למי שטרח להשקיע ולבדוק מה יש בדיסק השלישי של אנריל 2003 ודאיי שם לב לחבילת צ'ופרים מעניינית הכוללת תוכנות עריכה ותמונות לסקינים של דמויות באנריל 2003, אני אישית לא ממש הבנתי כיצד לעשות כן ויש המון המון סקינים ממש יפים בדיסק השלישי. אם מישהו יוכל להדריך אודה לעזרתו מכייון שיש אפשרות להרחיב את מגוון הדמויות בהרבה! אגב מכסחים לי את הצורה בכל השרתים אבל זה עוד ישתנה

25. Started by mic,

יפה, טוב?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים