משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שכולם מתעצלים החלטתי לפתוח בעצמי הפצה: EA GAMES פיתוח: Slightly Mad Studios ז'אנר: מרוצים תאריך שחרור:15/09/09 אתר הבית: http://shift.needforspeed.com/home.action טריילרים: http://www.gametrailers.com/game/need-for-speed-shift/10880 פלטפורמות: PC, Xbox360, PS3, PSP ביקורות: Total Video Games - 9.0 Games Welt - 8.7 Computer and Video Games.com- 8.9 VideoGamer.com - 8.0 GamesRadar [uS] - 9.0 Eurogamer - 7.0 IGN.com- 9.0 דרישות מערכת: דרישות מערכת מינימליות: Windows XP Service Pack 3 or Vista Service Pack 1 Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 3,2GHz or higher (3.4GHz for Windows Vista) 1GB RAM (Vista 2GB) 10 GB of free sp…
-
- 316 תגובות
- 37.2k צפיות
-
-
מהיום כל מי שרוצה יכול להתקין ANGRY BIRDS על ה CHROME שלו, בחינם http://kotaku.com/5800842/play-angry-birds-online-right-now-for-free הרגית חזירים מהנה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
תמונות חדשות מהבטא של Cs : Source, קאונטר סטרייק העושה שימוש במנוע הגרפי החדש של Valve, בקרוב יהיה זמין להורדה ב STEAM, לכל אלה שרכשו את Condition Zero ובעלי הקופונים השונים.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשרי לשחק חבר נגד חבר בלי להתחבר לשרתים המעצבנים של ה PES6? אני זוכר ב PES4 היה אפשר להוריד תוכנה ... ולשחק... אחד מול השני ... האם אותו הדבר אפשרי גם ב PES6? תודה!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם יש? עריכה: מצאתי אבל איך אני מתחיל את המודים הללו?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני מנשה להפעיל את המשחק והוא רושם לי plase insert the cd rom select ok and restart aplicatio"n" אבל הדיסק בפנים מה אני אמור לעשות תעזרו לי בבקשה..!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בערב של סטלה אני וחברים שלי התחלנו דיון על משחקים שמקבלים ציון 10 אני לא מדבר על משחקים שאהבנו כי לא חסר כאלה אלא על משחקים שהיו מושלמים פורצי דרך יחדים במינם בזמנו (וחלק עד היום) ניסינו לא להכניס קווסטים כי לא יצאנו מהדיון הזה טוב הנה הרשימה: Star Control 2 Another World Alone in the dark Dark forces Freespace Dune 2 X-Wing Homeworld Rex Nebular Flashback Stunt Island Grim Fandango Mean Streets Supermario Master of Orion Deathtrack Gateway Fallout 2 Syndicate Goblins UFO: Enemy Unknown זו רשימה חלקית אני יודע אם יש לכם להוסיף אתם מוזמנים להוסיף ואם אני אזכר בעוד אני יוסיף אותם (ערב של סטלה כבר אמרתי )
-
- 83 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
מהדורת ה-Definitive Edition של משחק האסטרטגיה הקלאסי הושקה רשמית עם כמות עצומה של תוכן וותיק וטרי, מראה נאה ושיפורים חשובים למנגנוני המשחקיות שהופכים אותה לטובה משמעותית מהנסיון הקודם של מיקרוסופט בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
Release Date: 2012 Publisher: Ubisoft Developer: Ubisoft Montreal Gamesite: FarCryGame Genres: FPS אני יודע שיש עוד זמן עד שהמשחק ישוחרר אבל אני מנחש שנזכה לראות אותו בתחילת 2012 שזה לא רחוק אהבתי מאוד את הראשון ואת השני ניסיתי גם אבל די השתמעממתי מהמשימות ובעיקר מהמסעות הארוכים... את הראשון למי שלא יודע פיתחה חברת קרייטק (סדרת קרייסיס) את השני פיתחה יוביסופט בעצמה. בתערוכת E3 האחרונה יוביסופט חשפה סירטון גיימפליי מהדמו ועכשיו הם משחררים את אותו שלב רק עם אפשרות שונה והצגת האלטרנטיבות בהתקדמות בו ובחירה של השחקן נראה כמו משחק שיהיה שווה בדיקה.
-
- 237 תגובות
- 44.6k צפיות
-
-
מה הפואנטה שיחקתי הבאתי ילד מיליתי את הבקשות שלהם עכשיו הם מבוגרים אני נותן להם את המשקה המיוחד אבל בכל זאת הם לא יורדים לגיל של צעיר :[ עכשיו בגלל זה הם לא עולים דרגות בעבודה ! אז מה הפואנטה של המשחק אחרי הכל ? עוד מישהו שיחק יש דברים אחרים שעושים ? חיפשתי איפה לגדל מריחואנה עם המתבגר ולא מצאתי איזה עוד דברים יש ?
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
פתחתי את כל הטילים באנג'ניר וסתם מעניין אותי עם איזה טיל אתם הכי אוהבים לשחק? נראה לי שאני אהיה בין הבודדים שדוקא הכי אוהב את ה- RPG 7V2 אני אוהב אותו בגלל שיחסית הוא עושה הכי הרבה נזק, ובנוסף אפשר לשגר אותו, להעלם, ולצוץ מחדש במיקום אחר. ככה קשה לאוייב לזהות מהיכן בדיוק אתה פוגע בו. נגד מסוקים/מטוסים אני הכי אוהב את ה- SA 18 IGLA מה אתכם?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ראיתי כמה סרטונים ביו טיוב והרגשתי צורך עז להראות לכם אותם. הם מראים את ההבדלים בין DirectX10 לבין DirectX11, ואיך DirectX 11 נראה במשחקים. תאמינו לי-ההפרשים אדירים, כ"כ החזקתי את עצמי לא לקנות HD5850 בגלל שהכרטיס הנוכחי שלי (HD4870) נקנה לפני שנה בלבד. עכשיו? אני כבר לא יכול להחזיק את עצמי ועומד לשדרג (אין אין זה מחלה שאני תמיד חייב להיות עדכני בטכנולוגיה ולא להתפס עם התחתונים למטה, כמה שאני אידיוט ). ניגש לעניין (מומלץ מאוד לראות ב HD כדי לראות הכל): http://www.youtube.com/watch?v=PR40GwRtFyw
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם ב3 המשחקים הנוסטלגיים שאהובים עליי ביותר. 1) פאקמן המשחק הנוסטלגי בו היצור פאקמן, מנסה לאכול כמה שיותר כדוריות בלי להתנגש בשדים. http://www.ongames.us/g-pacman 2) טטריס משחק שבאמת יכול להעביר הרבה זמן. למי שלא מכיר - צורות נופלות מלמעלה, וצריך לסדר אותם בצורה האופטימלית. http://www.ongames.us/g-tetris 3) סופר מריו המשחק הראשון שאי פעם שיחקתי במחשב, אי פעם בשנת 1993 ולכן תמיד שמורה לי פינה חמה בלב בשבילו. סופר מריו, היה אחד ממשחקי ההרפתקאות הראשונים. במשחק צריך לעבור שלבים תוך כדי איסוף מטבעות וצבירת נקודות. שווה! http://www.ongames.us/g-super-mario-classic עכשיו תורכם - מהם שלושת המשחקים הקלאסים המועדפים עליכם?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר טריינר או איזה קוד לGTA3 שמבטל את המשטרה וגם את הזמן של המשימות. תודה! בן אור
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מסנה להפעיל את המשחק עשיתי את כל הדברים שצריך ושאני מעלה את המשחק הוא מנסה להעלות אותו ואז אחרי כמה שניות זה רושם לי שיש תקלה וזה צריך ליסגר אני לא יודע מה יש לו מי שהו יכול לעזור לי??
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכל חברי הפורום! לפני הפוסט השבועי, רצינו לפנות אליכם בבקשה. כל שבוע אנחנו מפרסמים בפורום פוסט עם פרטי הפרק השבועי שלנו, לינקים וכו'. לאחרונה הפעילות בפוסטים שלנו היא מינימלית למדי, ורצינו לדעת אם אתם רוצים בכלל שנפתח את השרשורים השבועיים האלו. אם יש לכם תועלת בשרשורים האלו, נשמח לתגובה כאן. תודה! לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 30 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, חברים? הגענו יחד לפרק שלושים! הייתם מאמינים? אנחנו האמנו והגענו, והכל באמת בזכותכם, קהל המאזינים הנאמן שלנו שגדל מדי שבוע. אנחנו מאוד שמחים לראות את התגובות שלכם לכל פרק ופרק שאנו משח…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בדיון הזה תוכלו "להשוויץ" בשלל הבלאק פריידי ושאר מבצעים דומים. משחקים בלבד כמובן, זהו פורום משחקים אחרי הכל... מקומות בהם יש מבצעי בלאק פריידי(או משהו דומה): באג Steam השלל שלי עד עכשיו: מSteam: Batman: Arkham Asylum ב50% הנחה(רק לעוד 8 שעות!) - 25 דולר במקום 50! 95 ש"ח! THQ Complete Pack ב50% הנחה(רק לעוד 8 שעות!) - 50 דולר במקום במקום 100! 190 ש"ח! - החבילה הזאת כוללת את: Company of Heroes - כולל כל ההרחבות(Opposing Fronts, Tales of Valor) - משחק אדיר. אדיר אדיר. קונה בשביל ההרחבות Frontlines: Fuel of War - לא אוהב מולטיפלייר. Full Spectrum Warrior - מה זה? Juiced 2: Hot Import Nights - לא אוהב מרוצים. Red Faction - הראשון - משחק ישן אך מצויין Red Faction 2…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה... לחבר שלי יש מעבד core 2 quad q660 2.40 וכרטיס מסך 8600gt ו-512 זיכרון של הכרטיס מסך ו-2gb זיכרון פנימי... התקנו כרייסיס ולא ראו מי יודע מה ניסיתי לשנות את הביצועים על האיכות הכי גבוהה וזה היה תקוע לא יודע למה... בקיצור שיניתי רק את הרזולוצייה להכי גבוהה וזה נתקע אם יש עוד ביצועים לשפר אשמח שתגידו לי אה ו... על 8800gt זה יעבוד על הביצועים הכי גבוהים או שלא??? :jump1:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6164380.html?tag=latestnews;title;1 בטח ישמח מישהו פה, אני בכלל לא מחכה למשחק הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות.. יש לי 2 שאלות בקשר ל-PS2. כרטיסי זיכרון בארץ יקרים טירוף!! שווה להזמין אחד מחו'ל? זה יעבוד לי? (כי משחקים מחו'ל לא עובדים על סוני מהארץ) ותגידו שווה לקנות את המשחק SSX3 (אני מטורף על המשחק הזה!) ב-200 ש'ח מהחנות פריק? יש מקומות יותר זולים? תודה..
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
משהו מגניב ביותר. מי שזוכר את המוזיקת פתיחה של "ספרות זולה" מיד אחרי הזוג ששודד את המסעדה ובסצינה שטרבולטה נוסע באוטו, אז הכנסתי אותה למרדף מכוניות בשלב הראשון. יצא מגניב ביותר. מה שאני רוצה לעשות זה שהמוזיקה תתחיל בכל נסיעה במכונית, הבעיה היא שבינתיים (כל עוד לא יהיה לי את הקוד מקור של מאפיה ;D ) בשביל זה אני צריך לערוך כל WAV של כל התנעה של כל סוג מכונית במשחק הזה בנפרד.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילו לי זמני טעינה (loading) ארוכים מאוד (של חצי שעה-שעה למשימה) בפעם שעברה שהתקנתי את המשחק (call of duty 2) - בערך לפני חצי שנה, הטעינה לקחה בקושי 5 דקות. עכשיו התקנתי שוב את המשחק ועד שהוא טוען משימה אפשר להשתגע (במחשב לא שונה כלום ואתמול ניקיתי אותו מאבק, אז זה לא בגלל שאני צריך להוסיף RAM או להחליף כרטיס מסך. התוכנות היחידות שפועלות ברקע הם avast ו- zone alarm ) יש משהו אחר שמשפיע על המחשב?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
באנטארטיקה, כשהמפלץ הזה רודף אחריי... לאן אני בורח? ניסיתי לירות לו בגב בחלק המסומן אבל נגמרו לי הכדורים לפני שקרה לו משהו בכלל... וגרמתי לו לפוצץ את הזכוכית המשוריינת שם אבל אני משום מה לא מצליח לקפוץ מהחלון... אני מחליק אחורה או משהו מוזר כזה... מישהו יכול לעזור? עריכה: איך לא ראיתי את הצינור הזה, איך?? תודה בכל מקרה...
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-