משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
הורדתי Tactical Ops היום וניסיתי להתקין ו.. הצלחתי התקנתי במקום הנכון ושניסיתי להפעיל את זה, זה הראה לי את ההודעה הבאה: הצעות התקבלו בברכה תומר אורן.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני התקנתי את הרמקול במחשב אם אני מדבר אני יכול לישמוע את עצמי! אבל איך אני עושה שיהיה גם ב-Counter-Strike איך? ??? תודה מיראש! ;D
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הנה לדעתי אין מה להוסיף-כל מילה מיותרת... נ.ב שלא תבינו (בעיקר המנהלי)- אני לא רומז לכלום והמקור הוא מהאתר וי גיימס
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לשחק דרך האינטרנט במשחקים שמאפשרים משחק Multy player רק דרך LAN. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק מופיעה לי ההודעה הבאה בקונסול: Initializing OpenGL drive r ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL Error during initialization SYSTEM ERROR ------------- Input Shutdown ------------- ------------------------------------------ איך אני יכל לפתור את זה ?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אדון יקר, אתה שטוען כי VOODOO הוא לא כרטיס תלת מימד מאחר והחברה פשטה רגל, אתה טועה בגדול.... ישנם מלא דרייברים תואמי XP וDIRECT X, לכל המעוניין : www.geocities.com/bansheedrivers www.voodoofiles.com תעדכנו ותהנו! אני מריץ עליו פיפא 2003, ואין חדיש מזה... אז תנסו... בכלל לכל האוברקלוקרים זה יכול להועיל..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא טריינר שעובד לרולר קוסטר טייקון 2? מצאתי כמה טרינרים, אבל אף אחד מהם לא עובד, ואת המשחק הזה אי-אפשר לשחק בלי. TOO HARD!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מצטער שטעיתי בניסוח שלי קודם ובכוונה זה באמת נוגד את התקנון אבל אני מבקש קצת עזרה במירק : אני רוצה לדעת איך אני מוריד משם דברים ולדבר עם אנשים ולהתחבר לערוצים אשמח אם תעזרו לי ...
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
לכל המבינים עניין אתם בטח שכבר עברתם את השלב הראשון אז גם אני נתקעתי במשמה בשלב השני אצל האישה הזאת שהצילה אותי בשלב הרשון. טו ניגש לעניין היא נותנת משימה לעבור מטלפון לטלפון מפינה של העיר לפינה השניה - את המשימה הזאת עשיתי אלף פעמים ונכשלתי - אני מבקש ממכם לעזור לי או לפחות לתת לי טיפ להצלחה. תודה מראש "SHOOTGAN".
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי חברים ! אני חייב להוריד משחקים וסרטים מלאים ואני לא יודע מאיפה... יש לי אינטרנט מהיר ואני רוצה לנצל אותו , אם תוכלו לתת לי בבבקשה .......
-
מהו לדעתכם? מצטער אם שכחתי כמה משחקים, אבל נראה לי ש-6 הנ"ל הם הנפוצים ביותר.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני יוצא מ-UT (הראשון, לא 2003), אז המשחק נסגר והכל, אבל המוזיקה של המשחק ממשיכה להתנגן ברקע, והדרך היחידה לסגור אותה זה ע"י CTRL+ALT+DEL. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
(לפני שאני מתחיל, כל שאלות שיש לכם למה אני ממשיך את זה, לפרטי בבקשה) ונמשיך במסורת, הפעם רשמים מהמשחק NBA Live 2003, המשחק שהכי ציפיתי לו השנה וכנראה הראשון שלא איכזב אותי. נתחיל בתפריטים, מאז NBA Live 2000 החליטו EA SPORTS לשלב קצת גראפיקה אמיתית בתפריטים, זאת אומרת שחקנים אמיתים שקופצים, עושים תנועות וכו', פה תמצאו רק שחקן אחד באותו זמן אשר מדגים כמה תנועות ריאליסטיות. אבל EA SPORTS כנראה למדו סוף סוף משנים עברו והחליטו להטיב עם בעלי המחשבים ה"לא חזקים" וניתן למצוא את השחקנים המדגימים הללו רק בתפריט הראשי בתור תוספת נחמדה לאפשרות "Next Song". התפריטים עצמם לא מסובכים כלל וכלל ובעלי אנגלית פשוטה ביותר. דבר אחד שלא אהבתי בהם זה שהאפשרות Load/Save נמצאת דווקא תחת Options, …
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה בהגנה במשחק הזה הקבוצה היריבה קולעת נגדי סלים פשוטים כי אני לא מצליח לשמור טוב כאן אני צריך את עזרתכם איך אתם שומרים? והאם יש דרך כדי שההגנה לא תהייה פרוצה כל כך?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מי שלא יודע על מה אני מדבר אז הינה כמה לינקים: CarThief DopeWars בקיצור, אלא משחקים חסרי כל גראפיקה ורק ממשק טקסטואלי, אבל ממכרים מאוד, במיוחד CarThief.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את הדמו של גמס בונד החדש ויוצא לי הודעה שחסר לו Indeo Video 5, איך זה יכול להיות ?? זה אמור להיות מובנה המדיה פלייר של XP. מאיפה אפשר להשיג את הקודד של Indeo Video 5?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
אם אתם מתעניים בקונסולות ומתים לדעת שמועות/עובדות חדשות על ה-PlayStation 3 אשר נמצא כבר בתהליכי עבודה ע"י Sony - הת'רד הזה במיוחד בשבילכם. בחיפושי אחרי חדשות מעניינות היום וחומר לקריאה מאצתי את הידיעה הבאה אשר כוללת בתוכה את כל השמועות הקיימות על ה-PS3: המעבד הראשי יקרא Cell וייוצר ע"י IBM ב-0.10micron וירוץ במהירות 3GHz, ה-Floating-Point Performance (מישהו מוכן להסביר לי מה זה בבקשה?) יעמוד על 196GFLOPS, מספר הפעולות לשניה שהמעבד יוכל לבצא יהיה כ-2 טריליון, יאפשר 2 מיליארד פוליגונים (Polygons) לשניה. כמות הזיכרון תיהיה 512MB עם רוחב פס של 24GB/s. המעבד המשני (לתמיכה במשחקי PS2) ייצור ב-0.13micron וירוץ במהירות של 300MHz או 375MHz (לבחירתכם). המעבד הגראפי (GS3 (Graphics …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה.. אני שומר את כל המקשים החדשים שעשיתי והכול שאני מקנפג את הכפתורים והכול ושומר על שמי וכל פעם שאני מתחיל את המשחק הוא מתחיל כהDEFAULT כלמור ה''KEYBOARD'' המקשים שלו.... ולא החדשים שקינפגתי ואז אני תמיד צריך מחדש לשנות מהKEYBOARD למקשים עם השם שלי... יש לכם רעיונות איך להיפטר מזה?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
חוו דעתכם אני סיימתי את MOHAA רציתי לדעת אם גרסת ההרחבה שווה משהו
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מתי זה יוצא ????????? יש דמו של זה או רק 3000 איש נבחרו לשחק בו ?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
Mortal Kombat: Deadly Alliance- האם זה יוצא גם ל PC ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נתקעתי בשלב שאתה צריך להרוס בו את הגנרטור של המגן של איזה ספינה (איפה שהוא מוצא את JAN בחזרה) יש שם איזה אחד מגודל עם שריון ומגן שאני בקושי מזיז לו הצלחתי לפגוע לו במגן ולבטל לו אותו לכמה שניות אבל הוא תמיד מתחדש יש איזה דרך להשמיד אותו ביותר בקלות חוץ מאשר לגמור עליו את כל התחמושת ולא לעשות הרבה נזק?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-