עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Rule The Pc,

שלום יש לי שמות משתמשים שונה בין BF3 לBC2 ואני רוצה שזה יזהה שאני למעשה אותו משתמש. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  2. Started by ha_miki,

איזה משחק יפה אבל קשה להתרגל לגרפיקה ולסגנון משחק אני עדיין רגיל ל YURI הגרפיקה יפה חבל"ז!!!!!! אם תרצו אני יביא תמונות !

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by nehmia,

אני רוצה "לקנות" משחק אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב ...משהו בסגנון באטל פילד /אמריקאסארמי.. אוrpg בתודה מראש עומר

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. Started by Zaks Sharon,

היי, אציין קודם כל ש-PAINKILLER פשוט משחק שולט!!! אבל שאלה לי אליכם - איך עוברים את הבוס ההוא בשלב 3 בפרק 1 (זה שמופיע ליד האש ו"רודף" אחריך בהליכה מגושמת)? תודה!

5. Started by n822,

במחשב אחד ה maple story עובד ובשני לא עובד.התקנתי מחדש.מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by maverick,

מחפש המלצה למשחק שש בש טוב (וחינמי כמובן) שאפשר לשחק מול מחשב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nehmia,

אני צריך משחקי rpg בסגנון muonline ו diablo וכו'.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. http://www.wolfire.com/humble

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לכולם, בעקבות שדרוג המחשב שלי, אני צריך המלצות למשחקים. שימו לב בהמלצות שלכם, שאני בן 13 ואני די פחדן , אז לא משחקים מפחידים מדי. ואגב, crysis לא יהיה מפחיד מדי נכון? המפרט שלי הוא: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 2 GB על XP 8600 GTS

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. יש לי פיקס 5200 אבל איתו אני משחק על low חלש אני רוצה ליקנות מחשב חדש אבל איזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשחק על high ושהם יעבדו לי חלק?.......עזרה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לאלו שמעודכנים ומתעניינים..בתערכות E3 2oo6 הוצגו: "אנריל טורנמט 2007" : בעל מנוע הגראפי -אנריל 3- crysis" :בעול המנוע הגראפי crytek 2 שמציג יכולות מדהימות... מה לדעתכם לוקח? אגב יש את Killzone משנה שעברה שידוע לכולם שהסרטון רונדר מראש...ובכל זאת מי שראה משלושת המשחקים לדעתכם מי לוקח בגראפיקה?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by EchoChannel,

סיקור על המשחק Mass Effect 3 אתם מוזמנים לפרגן, להעיר ולעשות לייק במידה ואהבתם Mass Effect 3 - סיקור תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  13. במשחק החתול והעכבר , של חברות שמייצרות את תוכנות האנטי וירוס ושל ההאקרים , עושה רושם שההאקרים תמיד מקדימים בכמה צעדים את החברות . לכן נישאלת השאלה בכותרת לגביי מירווח הזמן המינימלי שכדאי להמתין ,כדי שהעידכונים של החברות יספיקו להדביק את קצב התפשטות הוירוסים החדשים ?

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by saarhadad,

אחורי שהתקנתי לוחץ להפעיל מופיע לי הודעה שצריך להתקין physx במחשב וזה בעיה למה אין לי כרטיס נוידיה יש לי 5750 של ati מה עושים בכדי להפעיל את המשחק ?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

איך הוא?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by bobby323,

http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24525221

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מה קורה אנשים? כן כן, אתמול יצא המשחק Spider-Man 3 לארצות הברית. לפי הביקורת ששמעתי מהמשחק הוא דורש מחשב חזק עם כרטיס חזק וזיכרון גבוה זה נכון? זה אצלי במחשב אני יתקין אותו עוד מעט וגם יתן ביקורת קטנה תצפו לזה בהמשך

• 75 תגובות
    • 8.5k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום רב, קצת רקע... התקנתי Windows 10 insider לאחרונה וגם BF4. ההתקנה עברה בהצלחה, אך משום מה שאני מתחיל משחק תוך מס' שניות אני עף מהשרת כשהבעיה היא בפאנקבסטר. עשיתי עידכון לפאנקבאסטר כאן וגם לא עזר. למישהו יש פיתרון לעניין?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. יש לי את manager 99 של ea שקניתי בזמנו אז בא לי לשחק בו התקנתי והוא רושם שאי אפשר להפעיל בוינדוס XP רק 95\98 איך אני בכל זאת יכול לשחק בזה על וינדוס XP? תודה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by shake7,

למישהו יש? המפרט של המחשב שאני מחפש להתקין עליו הוא כזה : פנטיום 4, 1.8GHZ 224 MB של ראם, כ. מסך של SIS עם 32MB כן, אני יודע, לא משהו.. גם ככה אני בקושי נמצא עליו :\ למישהו יש המלצה על משחק שיעבוד עליו טוב? תודה :]

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by KOBRA CHOPER,

יש לי את המקורי עם 1.3 PATCH אז אשר אני לוחץ "PLAY NOW" המשחק פשוט נתקע ולא נכנס לשרת פנוי כמו שהוא אמור לעשות,כך כתוב במדריך. או כאשר אני מנסה להכנס לא דרך ה ICON הרגיל )PLAY BF2( אלה דרך PLAY BF2 ONLINE NOW! זה לא מתחבר למשתמש מה זה באגים של החברה? או מה זה? גם אצל חבר שלי ככה :

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by oferiko,

שחקתי במשחק בערך חודשיים באינטרנט ואז פתאום אני מדליק את המשחק ולוחץ על המולטיפלייר..... הוא חושב ואז אומר לי שאני צריך לעדכן את המשחק לאחר מכן אני עושה update ואז אני נכנס למשחק ובכלל הסינגל פלייר והמולטיפלייר נהיו שחורים כאלה זאת אומרת שאי אפשר ללחוץ עליהם!! תעזרו לי בבקשה עם אתם יודעים!! תודה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by naki,

בסצינות של פיצוצים, כמעט בכל תחילת שלב.. במצבים של ירי בשטח פתוח יש לי נפילה של בערך 30 fps... שאלתי בפורום בסטים, ענו שהמשחק שבור. אבל שבור עד כדי כך? כל ההגדרות על מקסימום עם טיפה פילטרים.. מפרט בצד. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by arik89,

http://www.ea.com/nfs/carbon/ סרטון קצר,נראה מדהים (הסרטון) שזה לא אומר כלום על המשחק זה בטוח,אבל בכל זאת ניתן להם צ'אנס נראה אם הם ישחקו אותה הפעם.

• 104 תגובות
    • 9.1k צפיות
  25. Started by Ori Shtroimish,

מי משחק ארמא 2 כי אין לי עם מי לשחק ואני רק קניתי ועדיין לא יודע איך לשחק

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.