משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
הוא אומר לי שהוא לא מוצא את הקובץ default.cfg מה לעשות? דרך אגב גם ה-Patch אומר לי שהוא לא מוצא את המשחק מותקן וזה כן מותקן מהתקנה מקורית של שני הדיסקים! וניסיתי להפעיל ב-Safe Mode וגם להפעיל את ההגדרות שהוא מזהה את המחשב שום דבר לא עזר! עזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלוש שנים אחרי שהמשחק יצא (ושנתיים וחצי אחרי שהשגתי אותו בדרך לא דרך - אבל באופן חוקי לגמרי) יצא הקוונס הנ"ל בארץ, אמנם הגרפיקה נראית מעט מיושנת - אבל בשביל קווסט ה עדיין נראה טוב. מומלץ לכל אוהבי discworld , וגם אלו שלא. ועכשיו שאלת מליון הדולר - למה רק עכשיו? אגב תופעת discwold noir אינה חדשה. משחקים רבים אינם זוכים להגיע באופן מסודר לארץ .
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הוא אומר לי שהוא לא מוצא את הקובץ default.cfg מה לעשות? דרך אגב גם ה-Patch אומר לי שהוא לא מוצא את המשחק מותקן וזה כן מותקן מהתקנה מקורית של שני הדיסקים! וניסיתי להפעיל ב-Safe Mode וגם להפעיל את ההגדרות שהוא מזהה את המחשב שום דבר לא עזר! עזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
eSrael קהילה חדשה לשחקנים הישראלים . חדשות, ביקורות , דמואים ודברים אקסקלוסיבים לאתר כגון ראיונות עם מהשחקנים הטובים העולם ותוכנות בלעדיות . www.esrael.net הירשמו וביאו את חבריכם כדי שנוכל להרחיב את הקהילה . זה אינו פרסום משום שבעלי האתר לא מרוויחים מ"פירסום" זה . אני מבקש שתשאירו את ההודעה הזאת מכיוון שזהו אתר שבא מרצון טוב של אנשים להרים את הקהילה בארץ שלנו לרמה טובה יותר . תודה
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
למישהו יש את זה זה פשוט המשחק הכי יפה שראיתי. מהצניחה ועד לBERLIN הרגשתי כאילו אני בסידרה אחים לנשק מי שראה יודע על מה אני מדבר.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הקובץ של הסאונד (Sound.rez) פגום לי וכתוצאה - אין סאונד... למישהו יש אותו ויכול לשלוח לי איכשהו? או מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד? האייסיקיו שלי הוא 122768787
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
צריך savegames של השלבים השונים במשחק soldiers of anarchy לא מצאתי בעזרת google
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כשאני משתמש בצ'יטים, מופיעים חלקים צהובים על הרצפה והקירות במשחק, שאני דורך על זה, זה דוחף אותי לצד, מה לעשות? :'( תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף למשחק עוד תמונות שמייצגות את הדמות שלי? אני מתכוון לתמונה שבוחרים לדמות במהלך בניית הדמות. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
Guys,i've always heard about the counter strike cheaters who can go through walls,be invisible,jump high,shoot and always hit and stuff like that... :AR15: ========================================= REQUEST: Can someone give me some site or tell me how to find these cheats,or hacks? I want to try them in a lan party with my friends. BIG THANKS AHEAD...!
-
- 14 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
דרושים שחקנים טובים ורציניים לקלאן של Counter-Strike. שם הקלאן: Israeli Counter-Strike קיצור:|I.C.S| מקום מוגבל ל-8 איש צריך עוד-4! No Campers No lamers No Nwebies דף הקלאן בגיימר ת'רד\דיון זה ניפתח באישור ופיקוח של RnGKay ;D
-
כשאני מנסה להפעיל את המשחק NBA LIVE 2003 הוא רושם לי דוח שגיאות ויוצא מהמשחק מה הבעיה? נ.ב יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אנשים שיש להם את הבטא, אני אפתח שרת ונשחק היום\מחר. כל מי שיש לו את הבטא ורוצה לשחק שירשום פה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאני צריך להיכנס לכלא ולהרוג את הפוליטיקאי הרגתי אותו ואני צריך לצאת החוצא ורני לא מצליח אני מנסה מהדרך שהגעתי בא אבל הוא לא יורד לביוב
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
באנטארטיקה, כשהמפלץ הזה רודף אחריי... לאן אני בורח? ניסיתי לירות לו בגב בחלק המסומן אבל נגמרו לי הכדורים לפני שקרה לו משהו בכלל... וגרמתי לו לפוצץ את הזכוכית המשוריינת שם אבל אני משום מה לא מצליח לקפוץ מהחלון... אני מחליק אחורה או משהו מוזר כזה... מישהו יכול לעזור? עריכה: איך לא ראיתי את הצינור הזה, איך?? תודה בכל מקרה...
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל משחק , אז אחרי שהסרט פתיחה נגמר , זה יוצא לי אוטומאטית לדסק-טופ , ואם נגיד אני באמצע הסרט פתיחה מפסיק אותו , אז המחשב נתקע לי. ניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס מסך ולא עזר לי כלום. אם מישהו נתקל בזה , ויודע איך לעזור , אז תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה אני וחברים שלי משחקים HALF LIFE (לא COUNTER STRIKE) כל היום בבית ספר כשניסינו לשחק ביחד כל אחד מהבית שלו אז לא הצלחנו אמרו לי שבשביל לשחק האלפ לייף ביחד דרך האינטרנט חייבים את המקורי. קראתי פה איפשהו שיש דבר כזה VPN שיוצר רשת מדומה אז אם ככה אפשר יהיה לשחק האלפ לייף דרך האינטרנט גם בלי המקורי? איך?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
טוב, אם קראתם את הת'רד הזה אז אתם בוודאי יודעים על מה מדובר. בכל מקרה, אנו רוצים לפתוח שרת שיהיו בו 7 אנשים (6 מבצעים, אחד מצלם ומארגן את המבנה). השישה יקחו Link Gun, יתפרשו במבנה של קצוות מגן דוויד ואז יירו אחד על השני עם הקרן, בשביל ליצור מגן דוד. השתתפותכם חיונית להצלחת המבצע. אז כנסו לערוץ hwzone# אשר ב EFNet. יאללה ליימרים, כנסו עריכה: 21:00 יום ראשון 6/10 B THERE. הכוונה להיות בערוץ hwzone# כמובן ברשת EFnet.
-
- 64 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
בשלב שלישי המשימה היתה להטמין פצצה בתחנת החשמל עשיתי אותה ,ועכשיו חזרתי אחורה ואין כלום הפצצה התפוצצה -מה עושים עכשיו לאן ללכת אני תקוע כבר יומים על זה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כשתכנית ההתקנה עולה, אז היא מחפשת את הסימס האורגינלי, ואחרי שהיא מצאה אותו היא נותנת הודעה שגיאה שאומרת שיש רק ביט איד פנוי במחשב!!! ההרדיסק מפוצל - בראשי יש בערך 14 גיגה פנויים ובמשני יש בערך 8 גיגה פנויים! מה הרעיון??? ניסיתי להעביר את תיקיית הסימס לכונן אחר ועוד כל מיני דברים אבל כלום לא עזר! צריך עזרה דחוף!!!!!
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מן האתר ואני לא יודע איך לשחק בזה מישהו בבקשה יכול להסביר איך משחקים ???
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בשעה טובה שנה אחרי שנרשמתי לבטא של המשחק,קיבלתי את המייל שלו ציפיתי,הבטא שוחררה וניתנת להורדה לטסטרים הרשומים! הקובץ להורדה היה בגודל של 109MB,ובגרסא0.385. בקרוב,אחרי כמה שעות,של משחק אני יביא תמונות וביקורת יותר מפורטת על המשחק,שעד עכשיו עשה עלי רושם מאוד מאוד חיובי. "צפו פגיעה!".
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שמכיר, יש תוכנה שעורכת מודלים? (אפילו שהמשחק נראה כמו חרא שנדרס והיתיבש)
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני שובר ת'ראש בנסיון לחפש איפה פותחים לא מבין שם כלום. מי עוזר לי לנצח את המשחק הלוהט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-