משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
איפה בארץ אפשר לקנות Mod Chip או את דיסק ההפעלה לPSone, או לחילופין חנות בחו"ל שעם משלוח לא יצא יקר מדי? ובכלליות מה ההמלצות שלכם לגבי הנושא הזה בכלל...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשלב שקוראים לו Airfield Ambush, אני עם הבחורה והיא אומרת לי שהיא צריכה השכה בשביל שהיא תוכל לעבוד, הרגתי את כול השומרים שיכולתי ונשארו שלושה, 2 למעלה מצד ימין (עם מסתכלים איך שמתחילים את המשחק) ואחד מתחתיהם, וגם כשאני הורג את שלושתם מהר אז יש אזעקה ואני מתחיל מחדש. בנוסף משמאלי (עם מסתכלים איך שמתחילים את המשחק) יש בניין עם דלת, כשאני מגיע למכשיר הזה שצריך כאילו להזין קוד סודי מופיע לי סימן של יד, אבל כשאני לוחץ על SELECT אז הוא עושה כול של שגיעה (לא WINDOWS אלה המשחק כאילו הדלת נעולה) ואני יכול לראות עם המשקיים שיש מישהוא מאחוריה ושזה מבנה שאפשר להיות בו ולא סתם ליופי. מה אני עושה בשלב הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור את המשימה הרביעית במשחק RENEGADE אבל אני לא מצליח להבין מה מבקשים ממני לעשות. רשום לי לחבל בטורפדו אבל אין לי מוסג איך
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם ניתקעתי בשלב מסוים ואני מבקש ממכם אם תוכלו להשיג לי ציאט או טרינר אם זה מותר אני קיבלתי איזה צאיט ממשהו ולא ידעתי איך להפעיל אותו
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
דרגו את המשחקים הבאים מ 1 עד 5 MEDAL OF HONOR:SPEARHEAD UNREAL TOURNAMENT 2003 HITMAN 2 FIFA 2003 NEED FOR SPEED:HOT PURSUIT 2
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים הורדתי את הדמו של המשחק bloodrane אך יש לי עיה איתו.. כאשר אני מפעיל על מהשחק ולוחץ PLAY קופץ לי ERROR בסגנון שהGPU שלי לא מסוגל ליצור VERTEX ויש לי בעיה בVERTEX PROCCESOR UNIT... יש לי GAIWNWARD TI 4200 128MB וניסיתי גם על כל מיניי דרייברים.. הצילו זה מחשק תותח ואי רוצה לשחוק בו!! תודה. עריכה: זאת השיגיאה המדוייקת: Video card error message Cannot create hardware vertex processing device. Please check with your hardware manufacturer to make sure that your video card indeed has hardware vertex processing.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כולם מכירים שטויות כאלה שיש במשחקים: לפעמים בכוונה ולפעמים כבאג. במקס פיין במסך לפני אחרון יש 2 אויבים שאפשר לשמוע מעבר לקיר מדברים משהו בסגנון "אתה מכיר את הסרטים המגניבים האלה שכאשר הגיבור נמצא בקטע אקשן רואים הכל בהילוך איטי? איזה מעניין אם היה אפשר לעשות את זה באמת" וכמובן בת'ארד נוורהוד הזכרנו את גראפס ה53 שניות וסרטוני הסיום. ישנם גם דברים מצחיקים שלא אמורים להיות כמו למשל במשחק מאפיה (בו אני משחק עכשיו, בתקופתו זילזלתי בו) שבו (*ספויילר לכאלה שמתחילים*) יש מסך בו נמצאים באוניה וצריך למצוא נשק בשירותים ואחר כך לירות במישהו ולברוח. אני עד כמה שחיפשתי הכי קרוב לנשק שהיה בשירותים היה דלי וכבר נגמר הזמן אז באתי אל האיש (שהיה באמצע נאום) והתנקשתי בו בעזרת מכות עם דלי…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש למישהו פריצה למשחק: Heroes III Armageddon's Blade בגרסה 2.1 תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיש משחק שניקרא Rally Sport Challenge של Microsoft איך הוא ? הוא ל PC ?
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בפרק השני ,בתוך הארמון צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת האחרונה שבתוכה נמצא הרכיב האחרון לתיקון ה"אוניה המרחפת" חיסלתי את כולם שם ואין שום רמז . עזרה פליזז.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מי לא מכיר את סדרת משחקי ה Tekken בקונוסולת ה PS ? אין כזה מצב שמישהו לא מכיר את המשחק , זה משחק חובה בכל בית. ובכן, לא מזמן הנחתי את ידיי על המשחק Tekken 1 - שיצא בשנת 95. המשחק פשוט מהנה. יש לי סרטון קצר, למי שרוצה להזכר בגרפיקה של פעם לינק.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מי רוצה לשחק MEDAL OF HONOR ברשת מי שרוצה שיכתוב לי כאן ונקבע כבר?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ניגש ישר לעניין באתי לשחק אתמול בערב במשחק, קודם כל המערכת שלי היא epox 8k3a+ , amd 1600+, crucial 256mb 2100, ti4600, 41.09 , win2k, dx8.1, via 4in1 אני מפעיל את המשחק בלי שום סינונים מסויימים או AA וכו' - הכל מכובה. על רזולוציה של 1152x864 המשחק מקרטע לי, Fraps מראה כ 20פריימים. לא הבנתי מה הולך פה, אז החלטתי להוריד רזולוציה ל 1024x768, אבל עדיין ממש אותה כמות פריימים לשניה, 20. על 800x600, גם כן, כאילו משהו אחר פה מפריע, ולא שהכרטיס לא סוחב או משהו כזה.. יש למישהו פתרון? כי זה רץ באותה צורה על כל רזולוציה אפשרית..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם המשחק יצא לPC (או שהוא כבר יצא), זה לא פייר שרק בעלי הפלייסטיישן יוכלו להנות ממנו!!!
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מישהו ניסה את הדמו הזה? הורדתי אותו מהאתר של Nvidia אבל שאני מפעיל אותו כאילו הכרטיס מסך שלי לא תומך בו...מטושטש מושלג כזה....ויש לי GF4 TI-4600 אני משתמש ב Detonator 41.09 ב readme כתוב שהמשחק תומך בדרייברים האלו,ניסיתי להוריד רזולוציה ל 1024x768 עדיין לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא אומר לי שצריך להתקין PATCH 1.11 וכשאני מתקין אותו הוא כותה שאפשר להתקין אותו רק בגרסה האנגלית או האמריקאית איך אני יכול לדלג על זה או שתתנו לי פתרון אחר בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בבקשה צריך דחוץ את המספר של tiger woods pga 2003 מדובר על המספר שצריך כדי להתקין את הדיסק (cd key) תודה מיכאל :AR15:
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
well, שחקי הdeathmatch לפחות, מישהו יודע לאן נעלם השרת הנהדר הזה (מקווה שזכרתי את השם נכון)? אם לא, יש שרת ספציפי שאתם נהנים לשחק בו? (ובלי מוד הקפיצות בבקשה) כרגע אני משחק רק בשרת של BILL G., וממש מעצבן לשחק שם, לי לפחות.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום. לפני שבוע ראיתי שיש שרת לאנריל טורנמנט של ווגיימס. יש לי אינטרנט איטי (56) וזה השרת היחידי שנותן לי פינגים נורמלים. עד עכשיו שיחקתי רק נגד המחשב אבל עכשיו שאני משחק נגד אנשים אני רואה שזה שונה בהרבה. המבוטים בכלל לא משתמשים בנשק מספר 4 בזמן שבאינטרנט משתמשים בו כל הזמן , לכן אני ישמח לשמוע עצות איך להשתפר בנשק הזה -אני לא ממש מצליח לירות יריה מישנית , לקפ]וץ הצידה ואז לפגוע ביריה המישנית. האם יש איזה שהוא מוד שעוזר להתאמן על הנשק הזה? ועו ד2 שאלות אחרונות. ראיתי שאנשים יכולים לעשות סלטות. לפי ההגיון שלי , סלטה מבוצעת כאשר אני לוחץ פעמים על חץ ימין , שמאל וכו. הבעיה היא שמתי שאני עושה את זה אני רואה שאניקופץ רק קצת שמאלה מתי שהיריבים שלי שעושים את זה מגיעים לצד השני…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אפשר (אם בכלל) לטוס עם המטוס פייפר הזה DODO שבעיר ה-2 או ה-3? אני מנסה להמריא, וזה ממריא לי ל-4 שניות. יש אפשרות שזה יטוס ממש או שזה רק עולה ויורד כל הזמן?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדרישות הם:·Your CPU must be at least 1 GHz or equivalent ·Minimum 128 MB RAM ·Minimum GeForce 2 or ATI 7500 ·1 gig of available hard drive space, a 4X CD-ROM or faster, a mouse, a DirectX compatible 16 bit sound card, a 56K modem (or better) with Internet connectivity, and DirectX 8.1. ·You must be running Windows 98, 98SE, ME, 2000* or XP* (*running with local Administrator privileges). ·Internet connection must be capable of running 32-bit Windows socket applications (such as Microsoft Internet Explorer). (הדרישות לקוחות מהקובץ README של הבטא) ואני לא חושב שהדרישות של הכרטיס מסך כל כך מדוייקות יש לי RIVA TNT 2 וזה עובד!! ;D ;D ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי מפה ל-Counter Strike בשם - "Dust 2 Dust" (אתם יכולים לתאר לעצמכם כבר איזה סגנון המפה )... אז הנה הלינק: http://members.lycos.co.uk/dehost/Dust2Dust.zip למי שלא יודע, צריך להעתיק את הקובץ de_dust2dust.bsp ו-de_dust2dust.txt שבתוך הקובץ ZIP לספרייה "Half-Life\cstrike\maps\...". אשמח לקבל תגובות Have a nice shooting! :AR15:
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
למי שעוד לא יודע, ה-Multiplayer Beta של IGI 2 הולך לצאת ב-10 לחודש והדמו ל-Single Player ב-16 לחודש. לעוד מידע.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמח ואיכותי לי הבוקר, בשעה שגלשתי לי קצת בפורום של CS באתר של גיימר, נתקלתי בת'ראד ובו קישורים לשתיים מגירסאות הבטא הראשונות של המוד הנחשק ביותר ברחבי העולם - Counter Strike. הגירסאות הן BETA 5.2 & 6.1. רצתי להתקין במהרה את הגירסאות ואני חושב שמכאן, אתן לקצת מהתמונות שלקחתי לדבר - התפריט הראשי של בטא 5.2 - אני פשוט מת על זה, הרבה יותר איכותי מהנוכחי בגירסה 1.5 : בידיים רועדות ארחתי משחק LAN עם המפה Assault... USP 45 I guess?... USP 45 in action M4A1 - פנים "ישנות" התפריט הראשי של בטא 6.1... בידיים קצת פחות רועדות כעת, ארחתי משחק LAN ונכנסתי ל Dust, שנראית אחרת במקצת... לשחקני קאונטר הוותיקים מבינכם שכבר הספיקו לשכוח את ימי ה BETA, או …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-