משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
במשחק Alone in the dark 5 אני מגיע לקטע שאתה מתרסק עם המכונית/מונית ואז יש לי הודעה של הווינדוס (vista 64bit) שיש בעיה במשחק והווינדוס סוגר אותו. ניסיתי להתחיל מהפרק הבא אבל זה עושה לי את זה בכל מקרה.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
משחק פשוט מדהים, כל מה שרציתי אי פעם שיהיה במשחק FPS היה שם. הסוף קצת לא מובן, אז פוצצתי את הליבה כדי להרוס את המגדל הזה אני חושב (אם משהוא יודע יותר אז בבקשה שיגיד) והאיש הזה בסוף לא הבנתי מי הוא או מה הוא עשה, אפשר הסבר??
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני צריך למחוק משחק לצמיתות שלא תישאר תיקייה אחת שלו במחשב ואמרו לי למחוק כל מה שיש בריג'סטרי אבל אני לא מבין איפה התיקייה הזאת נמצאת בבקשה תגידו לי איפה היא נמצאת תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו מעוניין לשחק במשחק הזה דרך הרשת(בחיבור ישיר)אז שישאיר כאן הודעה/ישלח לי הודעה לפרטים. מומלץ להתקין את הROSTER המעודכן מפה: http://download.nba-live.com/pafiledb.php?action=file&id=1207
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הגעתי לשלב השני ששוטרים פורצים לבית וזורקים רימוני עשן..אני מגיע לדלת שהיא אומרת לי שאני צריך מפתח אבל אין לי מושג איפה המפתח נמצא...יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כידוע לכם, לא מזמן היה חידון גדול אשר כלל פרס נחשק ביותר: עותק מקורי של המשחק Battlefield 4! כעת, כאשר החידון הסתיים, נעדכן אתכם בקצת פרטים. לאחר לא פחות מ 36 אנשים שהציעו את תשובותיהם, רק 20 אנשים אשר ענו נכונה על כל השאלות! קבלו במחיאות כפיים סוערות את הזוכה המאושר שלנו : Cucilida123 אשר זכה בעותק של המשחק Battlefield 4, כל הכבוד לך ולשאר המתמודדים! (רק הצעה קטנה ממני אליכם, תישארו עם היד על הדופק, תוכלו רק להרוויח מכך )
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
סוף סוף לאחר 3 שנים הוכרז אתמול RollerCoaster Tycoon 2 ! ע"פ נוסח ההודעה תהיה שיטת בניית רכבות חדשה אך כנראה לא יהיה מנוע גרפי חדש שיחליף את המנוע הקיים (והמיושן) המשחק יצא עוד השנה בסתיו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי את קול אוף דיוטי הרחבה...ואני תוקע שם באיזה קטע:.. אני מתחיל משימה חדשה..כאשר אני יושב על טנק..עם עוד כמה..מהצבא שלי ומאחרי יש עוד טנק..השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות שם.?? אז למי שיש את המשחק ועבר את הקטע הזה בבקשה שיגיד לי איך עוברים את זה.?????
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מוד (ישן אולי) של ULTIMA 5 - 500 מגה של שיגעון חושים ! שלא לדבר על קלאסיקה האלים 5 !!!!! www.u5lazarus.com כירסה 1.2 ממש יציבה ומהנה דעות ? נ.ב. יש גם לינק למוד עבור ULTIMA 6 - ובכלל זה יפה שיש "עולם עקשן" p
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מוזר ביותר אבל לא הצלחתי למצוא אותו בחנויות ברשת בארץ (הכוונה ל Dance Dance Revolution כמובן ולא לזכרון DDR ל PS2 ) אני יודע שיש לו איזה 700 גילגולים שונים ואני מניח שכל אחד מהם יהיה סבבה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
יש מישהו כזה כאן? מי שלא משחק, הנה הסבר קצרצר. מה זה האטריק? האטריק זהו משחק מנג'ר חינמי המתנהל כולו בתוך הרשת. להבדיל ממשחקי מנג'ר אחרים בהאטריק המשחקים יהיו תמיד נגד יריבים אנושיים. האטריק זהו משחק ניהול קבוצת כדורגל וירטואלית ולאחר הרשמה קצרה והמתנה של כמה ימים מקבל המשתמש קבוצה המתחילה מאפס וצריכה להתמודד עם מצבים כלכליים, מחלקת הנוער, המשחקים בליגה ובגביע, אנשי הצוות, לוחמה בעד עליית ליגה או לוחמה נגד הירידה, אצטדיון הקבוצה ועוד. הדבר המייחד את האטריק זה המציאות. בהאטריק לא כמו במשחקים אחרים הכל נראה מציאותי כמו שלא נראה באף משחק. המשחקים והאימונים מתקיימים תמיד בזמנים ושעות קבועים ועונה נמשכת ארבעה חודשים. כיום, נדבקו במחלת האטריק מאות אלפי אנשים ברחבי העולם…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משחק עכשיו הימים אלו ב wc3 ואני כל הזמן מפסיד נגד אנשים באינטרנט (מה לעשות :-\) אז רציתי שאולי תציעו לי טיפים ,אסטרטגיות ,bo למשחק כי אני ממש על הפנים . אני מנצח את המחשב בcustom game רק עם night elf וגם זה בקושי
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות? מה אתם חושבים שיותר שווה? שיחקתי כבר בOB, אז אני לא יודע אם זה יוצא שווה לקנות או לא. בCOD עוד לא יצא לי לשחק ולפי מה שקראתי המולטיפלייר שלו מטורף. אבל אני לא משחק הרבה במולטי ויותר בסינגל. אז לא ממש יודע מה יותר שווה. לHL2 יש מלא מודים של סינגל ומולטי... אז כבר אין לי מושג מה יותר כדאי
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק.. אבל כשאני מעלה אותו.. אז לא רואים תמונה... וזה בכל רזיולוציה.. מה הבעיה ?? ואיך פותרים אותה??
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
התקנתי לאחיין שלי Sonic rider והוא ממש התלהב, אני מחפש עוד משחקים ל PC באותו סגנון - מהירים שלא מצריכים יותר מדי חשיבה (arcade מהסוג הפשוט והטוב).
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
היום שיחקתי לי TFC (זה מוד של HL) בשרת ישראלי, והתחלתי להיות ראשון ברשימה, ואז פתאום איזה ניוביי דפוק עשה לי KICK VOTE בגלל שניצחתי , כולם הצביעו נגדי והעיפו אותי. עכשיו אני מנסה להיכנס כדי לעשות לו KICK VOTE, אבל השרת מלא. מוות לניוביי הדפוק הזה!!!!!!1
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
פתאום קורה שאם אני לוחץ על הכפתור של המחקר (המבחנה הזאת) אז המשחק קורס...... ניסיתי להתקין מחדש, לא עובד... :-\ למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. כשאני נכנס למשחק יש לי מסך שחור למשך איזה 5 דקות רק עד שאני נכנס לתפרית הראשי. ולאחר מכן יש לי בערך עוד 5 דקות לחכות הטעינה של המפה ובין כל שלב לסרטון. וב-COD 4 הכל עבד לי מצויין. למישהוא יש הצעות? (כבר התקנתי מחדש 4 פעמים)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
לי יש 2000 ועובד מצויין אך האם XP או 98SE יותר טובות
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי את הלינק הזה כי אני מת לשחק ב Pro Evolution Soccer 5 אבל אני צריך את זה קובץ שהוא לא יהיה לאימיול אני צריך את זה הורדה ישירה ושזה יהיה DVD
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כל הרגעים שגרמו לכם לצעוק HOLY SHIT!...... טוב אני יתחיל הראשון (לא בהכרח לפי סדר העדפה) הוא הפעם הראשונה שנכנסתי לחדר עם דואל עוזי בהילוך איטי במקס פיין :jump: השני זה יותר כמו משחק שלם מאשר רגע מסוים... FEAR כל המשחק הזה מלא ברגעים כאלה אבל הכי טוב בשבילי זה היה באיזה קטע (די באמצע) שאתה צריך לרדת בסולם ,ואלה ששיחקו בזה יזכרו איך המצלמה זזה שאתה יורד בסולם, ובדיוק שאתה מסתובב כדי לאחוז בידיות של הסולם מופיעה לך הילדה הקטנה הזאת (אם האחיזה שלי בסולם היתה תלויה באמת בידים שלי ברגע הזה היתיי מתרסק על הרצפה :lol:) ואז שאתה יורד בסולם, מסתובב עוד פעם ו PAXTON FETTEL עומד ממולך :screwy: חולני!!!!! דפקתי כזה HOLY SHIT שההורים שלי התעוררי וצעקו עלי :lol:
-
- 54 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מה צריכים לעשות בשלב הזה אחרי שעולים למעלה אין מה לעשות שם http://img248.imageshack.us/img248/1609/xcvxcvzep1.jpg
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאני בא להתקין את המשחק הוא מוציא לי הודעה undefined מה אני עושה עם זה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-