משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע? אשמח לקבל גם מידע לגבי דרישות המערכת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היכרות ראשונה עם הכותרים המבטיחים שמבוססים על The Walking Dead ועל World War Z לכתבה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
עם כל ההיייפ סביב ביושוק די שכחנו שיש עולם שם בחוץ, בכל מקרה הדמו למשחק המצופה הזה שוחרר, אני אנסה לעדכן בלינקים כמה שאפשר. http://demo.worldinconflict.com/us/ בינתיים כל השרתים עמוסים מאוד, אני מחכה בפיילפלאנט חצי שעה עד שיתחיל להוריד :-\
-
- 71 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום מה מצב יצא הדמו של קינג קונג הנה מס קישורים http://www.gamespot.com/pc/action/kingkong/download_6135243.html http://www.gamershell.com/download_11055.shtml 290 מגה תהנו
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מישהו יודע אם עובדים על AGE OF EMPIRES 4 ומתי הוא אמור לצאת?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
צריך עזרה בשם לקלאן בקאונטר..למישהו יש רעיון ?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למי שלא הבין זה עריכה של bo2 וסליחה על האיכות פשוט יש לי מחשב גרוע .
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סרטון המשחקיות הטרי של The Last of Us: Part 2 מספק אקשן מהמם - וגם רומנטיקה מפתיעה שהפכה לאחד מנושאי השיחה המרכזיים ברשת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
Danger Zone 2 נותן לכם סיבה לרסק מכוניות ולייצר כמה שיותר נזק - ממש כמו אחד ממצבי המשחק האהובים ביותר של הסדרה המצליחה מימי ה-PlayStation 2 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי אותו היום (גרסת ultimate) הרצתי בנצ'מארק ועל הגדרות high/med אני מקבל סביב 60fps לא יציב... או שהמשחק הזה כבד מאוד או שהאופטימיזציה שלו על הפנים.... בכל מקרה מי שרוצה לשחק אותו על 1080p בצורה חלקה מומלץ לפחות gtx2070 זה תוצאות דומות מאוד לשלי אני עם 980ti i74770 https://www.youtube.com/watch?v=wQidNC7jNWw
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
מה ידוע בינתיים? אקטיביזן לא תחרוג מהרגלה בקודש ותשחרר את המשחק ב 8.11.2011 הסינגל פליי יפותח על ידי IW או ממה שנשאר מהחברת פיתוח הזו ותעזור לה חברת Sledgehammer את המולטיפלייר מפתחת Raven Software שאחראית לכמה מפות ב BO וכמובן למולטי האגדי SOF2 המשחק יבוסס על אותו מנוע ששימש לפיתוח MW2/BO שנקרא IW 4.0 13/5/2011 דיווח של האתר kotaku: call of duty The Modern Warfare 3 Files: Exclusive First Details on the Biggest Game of 2011 Brian Crecente — Call of Duty: Modern Warfare 3 is coming Nov. 8, 2011, Kotaku has learned, delivering with it mammoth battles that engulf a dozen cities around the world including New York, Paris and London. Multipl…
-
- 973 תגובות
- 104.5k צפיות
-
-
הפרק האלים והמדמם הבא בסדרת משחקי הקרבות מתקרב - ולצידו הנחות משמעותיות מאוד על כותרי העבר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה בקשר לנשק BFG 9000. הו הה בתוך חדר והיה צריך קוד לחדר ולא מצאת את הקוד אז פשוט השכתי ולא לקחתי אותו ועכשיו אני איזה 2 שלבים בהמשך. יש דרך אחרת לקחת אותואו שעכשיו אני תקוע בלעדיו על סוף המשחק?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקנתי GTA התצוגה תקינה, המוסיקה והקול בתפריט ובסרטון הפתיחה למשחק (לאחר שעושים new game) , תקין. המוסיקה והאפשקטים במשחק גם תקינים אלא שיש לי רעש רקע חזק רק במהל המשחק שעושה משהו כמו: "טוו, טווו, טוו" ככה בקצב אחיד. ניסיתי לשנות הגדרות באדיו סטאפ - ולא עזר. מה יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם יש למישהו מושג מה קורה עם יציאתו של המשחק הבא בסידרה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי חברה רכשתי כרגע את המשחק..כרגע הוא מוריד ב Origin הבעיה היא שה Origin מותקן בקשיח השני שהוא לא SSD..אני רוצה לשנות בהגדרות של התוכנה שזה יתקין את המשחק על ה SSD וכשאני בוחר בתיקייה של ההתקנה הוא אומר שהוא צריך לשנות את זה לתיקייה Program Files (X86) ולא להתקין את זה כמו שצריך על ה 64BIT..מה עושים במקרה כזה? איך בכל זאת משנים שהוא יתקין את זה על ה 64BIT? תודה מראש ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק לא עבר שום שידרוג גירסה. אני צריך רק צ'יטים למשחק.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
קניתי את המשחקים בטלפילד 1942 האוסף בטלפילד ויטנאם עכשיו מה אני מנסה להיתחבר לשרתים וזה לא עובד לא רשום שם כלום דרך המשחק... :-\ :-\ מה עושים? ויש פה עוד שחקני בטלפילד חוץ ממני?? ;D
-
איך שומרים במשחק? אני לא רואה אפשרות לשמור אז חשבתי שיש נקודות שמירה במשחק שיחקתי 20-30 דקות ועדיין אין מקום לשמור את המשחק... אממ וגם אני חדש בקטע של POP אז מה הקטע של גרגרי החול? מה אני עושה איתם? איך אני מפעיל אותם..אני רואה שיש לי שלושה בהתחלה.. תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש תחושה שרוב המשחקים בשוק עושים "העתק-הדבק" כשזה מגיע לסביבות שבהם מתרחש המשחק, האווירה והעלילה. אני מחפש משחקים שנותנים ערך מוסף מבחינת "אווירה" וכמובן העלילה. כמה דוגמאות למשחקים שבהם סביבת המשחק והאווירה שהוא משרה ייחודית: 1. סדרת ביושוק. 2. ALAN WAKE. 3. DEAD SPACE. 4. מקס פיין 1+2 (השלישי פספס בגדול בקטע הזה ולכן לא התלהבתי ממנו). 5. SLEEPING DOGS - הסביבה של המזרח הרחוק שוברת את השגרה. אשמח להמלצות על משחקים נוספים (לא משנה הז'אנר) שהסביבה והאווירה בהם מושקעות כמו במשחקים הנ"ל. כרגע אני משחק בBRUTAL LEGEND - משחקיות על הפנים אבל אווירה מצויינת.
-
- 64 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
הרצתי את המשחק ואז הוא רצה את XLIVE.DLL אז התקנתי את XLiveRedist1.1.0322 ואחכ שוב הרצתי את המשחק וזה מה שהוא רשם בתמונה רשום: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול. מחשב עם מעבד E2140 1.6 זכרון 4GB כ. מסך HD6950 האם זה מספיק כדי לשחק ב- BF4 ברזולוציה של 1920*1080 עם הגדרות תצוגה בינוניות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקנתי אותו אבל אין לי את האופציה של Snipr מישהו יודע למה ???
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-