עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The_Byter,

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by wow,

תודה.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  3. אני מתנצל אם זה לא המקום המתאים לבקש או לשאול בנושא, פשוט לא ידעתי איפה כן לבדוק... אני לא מכיר ולא מתמצא בתחום הנ"ל בכלל ולכן אני לא יודע להגדיר תקציב תואם, אך אני מוכן להשקיע סכום מכובד מאוד עבור המטרה. אני צריך משחק סימולטור ל- PC שמדמה נהיגה (לא מירוצים, אלא נהיגה ברכב בדגש על כללי נהיגה נכונים וזהירות מאלמנטים כגון הולכי רגל וכו') לצורך תגבור עבור שיעורי נהיגה. הנושא הוא שיש לי מוטוריקה מאוד מאוד גרועה וקורדינאציה ממש על הפנים מה שמתבטא בחוסר יכולת לאזן את הרכב בנתיב הנסיעה, גורם לי לבלימות חזקות מאוד ולחיצות חזקות מדי על דוושת הגז בתחילת נסיעה ובמהלכה. אני צריך סימולטור שיעזור לי להתאמן בשעות הפנאי כתגבור לשיעורים שאני לוקח. מבקש גם המלצה למערכת היגוי כולל דוושות גז…

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. Started by asihiz,

באמצע המשחק במשימה המשחק יוצא לווינדוס.איך אני מדלג על המשימה(משימה שישית בקמפיין),האם יש קוד שעוזר דרך המסך הראשי(כי הוא לא נכנס בכלל למשימה)?ועוד שאלה,איך אני משיג קובץ קראק ל-battlefield road to rome?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by t d,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הmod: urban terror לquake 3 arena? ראיתי את זה בtech tv וזה נראה לא רע... (לא warez)!

6. Started by Salwaby,

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4395 תגידו פספתי משהו , לפי הקישור רשום שהמשחק יצא למחשב במאי 2006 .. (היום כבר יולי ???) אז מה הולך פה ? יש למישהו מידע, משהו ? (ומי שלא חושב שזה למחשב שינסה דרך האתר של Ubisoft להכנס ל PC GAMES ואז ללכת לדף השני וימצא את המשחק ברשימה כאחד שעוד לא יצא) עריכה : עכשיו נכנסתי לאתר סיקורי משחקים (gamespot..) והוא אומר שהמשחק עומד לצאת למחשב אבל ב13 לספטמבר

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by neil4,

מה המשחק המכוניות הכי טוב שיש לדעתכם? {חוץ מ vice city colllin mcraely 3 downtown run mercedess benz world racing nfs hp2 cabelas off road 4x4 3}

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by stone cold,

טוב המיפרט הטכני של הWII אולי נחשף http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8802 טוב אם זה נכון זה קצת מאכזב מיצד אחד הWII משמעותית יותר חזק מהקוביה אבל רציתי יותר כח והמדיה זה לא בדיוק DVD וזה מאכזב מבחינת... למרות שאני מעריך שהכונן עצמו יהיה מסוגל לנגן גם DVD אבל יש דברים טובים הפיתוח מישחקים אמור להיות מאוד זול והקונסולה אמורה להיות זולה גם התמיכה לאחור בקוביה אמורה להיות טובה בקיצור יש היתרונות וחסרונות ואין לי מושג מה כל הנתונים אומרים על הגרפיקה במישחקים עצמם למשל יש 3 סוגי זיכרון על הכרטיס הגרפי ואין לי מושג למה ואני לא יודע כמה צינורות עיבוד יהיו וכו אבל אני עדין רוצה ליקנות תWII ואם המישחקים יהיו מספיק זולים אז אפילו בלי ...

• 98 תגובות
    • 8.9k צפיות
  9. Started by ISR Soldier,

אני סיימתי את הסינגל ב MW2 ורק אז עברתי למולטי, הפעם אני אשחק בסינגל תוך כדי ואתם?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by asaorgad,

מה עדיף למשחקים XBOX360 או מחשב ב3000 ? אני לא משחק ברוזלוציות גבוהת בשני הדברים..

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  11. הכותר הבא בסדרת משחקי התפקידים מבית Bioware נראה מרשים בסרטון מודלף קצרצר אשר מוצא את דרכו אל הרשת אחד המשחקים הכי מסקרנים שמכינה לנו EA Games לעתיד הקרוב הוא ללא צל של ספק Mass Effect Andromeda, שאמור להוות קאמבק גדול לסדרת התפקידים-פעולה המצליחה אחרי הפסקה שנמשכת לה כבר יותר מארבע שנים. פרטים ממשיים נוספים על המשחק כנראה שלא נקבל עד לתערוכת E3 2016 בחודש יוני (שלא לדבר על השקה, שלכאורה תגיע רק אי שם בשנת 2017), אך בינתיים עלה לרשת סרטון קצר אשר מציג קטעים מתוך הכותר, וטכנולוגיות גראפיות שהוא מתבסס עליהן. לפי הפרטים ברשת הסרטון המדובר הוא בן יותר משנה – אך זה לא מונע ממנו להיראות לגמרי לא רע, עם אנימציות והארה באיכות גבוהה, וגם דמויות שגורמות לנו …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by ori83,

אני מנסה להתקין גובלינים 3 אבל כשאני מפעיל את הקובץ התקנה המסך נכבה ועובר למצב המתנה. כדי לצאת מזה אני לוחץ על alt+tab וסוגר את החלון. זה קרה לי עם כמה גירסאות שהורדתי כך שאני בספק שזה בעייה במשחק. 1. מישהו יודע איך אני פותר את זה? 2. אם למישהו יש לינק למשחק אני אשמח לדעת :-) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. Started by nargila,

אתה מחכה למשחק הרבה זמן את מוריד אותו ואז הוא מגיע כולך שמח אתה פותח אותו ואז הוא אומר שצריך מספר סריאל וזה הכי מציק בעולם ואז אתה צריך לחכות כמה ימים עד שיוצא הסיראל . אני שואל אם יש דרך יותר קלה או האם אפשר למצא אצר באינטרנט שנותן סיראלים :lsvader:

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  14. לבקשת כמה חברים הכנתי דיון ראשי למשחק הזה. אני לא הולך לשחק בו כרגע אז לאלו שכן,תדאגו בבקשה לעזור במידת האפשר לשחקנים האחרים. נא תיצמד לחוקי הפורום- לא להספים ולא לדבר על הורדות פירטיות, למרות שאין להן משמעות במשחקים מהסוג הזה. אז האם קם יורש ל WOW ? נחיה, תשחקו, ונראה המשחק שוחרר לאירופה וכבר קוצר הצלחה היסטרית, במכירות. לא קיים דמו למשחק. הפצה - Funcom / Eidos Interactive פיתוח - Funcom ז'אנר - Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game מס' שחקנים - אלפים שיחרור - May 20, 2008 אתר הבית : http://www.ageofconan.com/ וויקי אינפו : http://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_Conan טריילרים http://www.gametrailers.com/game/1905.html דרישות מערכת Minimum Proce…

• 92 תגובות
    • 10.7k צפיות
  15. Started by solidus,

טוב חברה, במזל טוב עוד מעט מחשב חדש! עשיתי לעצמי רשימה קטנה של משחקים לשחק בהם, אבל הייתי רוצה את הinput שלכם גם. הרשימה שלי: - GTA : SA - Company of Heroes - Half Life 2 + Episode 1 - Doom 3 - Far Cry - FEAR - Prey - Far Cry - FEAR - CnC 3 - Supreme Commander - Tomb Raider: Anniversary - Halo 2 - STALKER - Quake 4 - Empire Earth 2 כל משחק טוב מהשנתיים האחרונות אני כנראה לא שיחקתי בו אז תפציצו תודה מראש על כל ההמלצות!

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  16. ב- TW3 ו FO4 כרטיס אחד עובד יותר טוב או לכל הפחות זהה לשניים. זו לא בעית חומרה אני חושב כי בFIRESTRYKE 1.1 קיבלתי ציון של 21K בגרפיקה וזה נראה סביר לשני כרטיסים. הדרייברים וביוס מעודכנים לאחרונים כולל ביתא של AMD. מה יכולה להיות הבעיה?

17. Started by isp2008,

שלום. מאז שהתקנתי את ווינדוז 7-המשחקים של orange box לא עובדים בצורה תקינה-כל 10 דקות משחק המחשב נתקע באמצע המשחק או שמופיע מסך BSD . עדכנתי את כל הדריוורים וכל המשחקים האחרים עובדים תקין,הבעיה רק בorange box ,מישהו מכיר פיתרון לבעיה?. המפרט שלי: e6750 2.4@3100 2GB 800MHZ DDR II ABIT P35E 8800GT 512 MB windows 7 rca1

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. COMAT ARMS הוא משחק רשת חדש של NEXON (מהיוצרים של "מייפל סטורי"). המשחק הוא משחק FPS וכמו כל שאר המשחקים של החברה יהיה בחינם. לדעתי הגרפיקה של המשחק מרשימה (לא CRYSIS או COD4 אבל יחסית למשחק חינמי היא טובה), הדרישות של המשחק ממש נמוכות כך שגם אלה שיש להם P3 או P4 (אם נישארו כאלה) יוכלו לשחק. לפני כחודש היה CB, במקרה ראיתי את המשחק בזמן אז נירשמתי, אחד המשחקים היותר טובים שראיתי. כרגע במשחק אין כלי רכב (לא ידוע עם יהיה) ולפי מה שהבנתי ב OB יהיו רק 4 מפות (ב CB היו 3). כרגע ניתן להוריד את המשחק אבל המשחק עוד לא נפתח (התאריך הרישמי הוא June 26th at 11:00AM PST [לא יודע מדיוק אבל זה משהו כמו 8 או 9 בערב אצלנו]). אתר המשחק (יש סרטונים,דרישות מערכת וקישור להורדה אז לא פרסמתי פה…

• 53 תגובות
    • 10.3k צפיות
  19. Started by noodle,

שלום לכם, עוד משחקים בזיל הזול מ-THQ: 7.5 דולר למשחקים: Homefront Metro 2033 Red Faction Armageddon Red Faction Guerrilla S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Warhammer 40,000: Space Marine http://www.amazon.com/THQ-Tantalizing-Medley-Download/dp/B00A3F5S0O/?t=slicinc-20&tag=slicinc-20 תהנו!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by the king2006,

שלום... כשאני מגיע לשלב במשחק הוא נתקע ככה ויוצא מהמשחק וזה תמיד באותו מקום ומופיעה לי ההודעה הזאת Crash in application version: 30292.2673 Could not load indices because IDirect3D9::CreateIndexBuffer failed. This device does not support the queried technique. Renderer: threaded Physics : threaded מישהו יודע מה הבעיה אולי מישהו נתקל בה ???

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by TheReaper,

ZeniMax,חברת האב של Bethesda (האחראית לסדרת The Elder Scrolls והחידוש לFallout) רכשה היום את חברת פיתוח המשחקים העצמאית ID software ZeniMax טוענת שID תמשיך לפעול כסטודיו עצמאי וZeniMax תוודא שכל משחקיה יעמדו בסטנדרטים הגבוהים של החברה בעזרת עזרה כספית בלבד Bethesda תהפוך למפיצה של ID מלבד RAGE שנחתמה עסקת השיווק שלו עם EA Bethesda Softworks parent company ZeniMax Media has just announced its acquisition of well-known video game developer id Software (Doom, Quake, Wolfenstein 3D). "id Software will continue to operate as a studio under the direction of its founder, John Carmack," vowed ZeniMax. "No changes will be made in the operations of id Software in the development …

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by עמיר שחר,

שלום, אני מחפש משחק אשר גדלתי עליו, למחשק קוראים "מחלק העיתונים" פעם אחרונה שראיתי את המשחק היה במחשב "קומודור" (כן היה פעם דבר כזה). איך ניתן למצאו את המשחק, וכמובן לשחק בו? בתודה מראש, שנה טובה וגמר חתימה טובה עמיר

23. Started by N.S,

קניתי לפני כיומיים רדאון 9800 פרו ... לקחתי בחשבון שהמנוע הגרפי של HL1 די ישן ושהרדאון לא יהיה קרוב להוציא במשחק הזה את מה שהוא באמת מסוגל... אבל בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות ... למי שמכיר ומשחק במשחק אז יורד לי באזטק ל70 אפ פי אס ... יש איזה משהו שאני יכול לעשות או שפשוט המשחק ישן לרדאון ? ------------המפרט שלי----------- Intel 2.8 800mhz Asus P4P800 865PE 512DDR twinmos 3200 Radeon 9800pro /sapphire WD 40GB 7200RPM 8MGbuffer Hec 475W זה מספיק .....

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by אביחי,

אני צריך המלצה למשחק מחשב מאחד הסוגים: פעולה,אסטרטגיה ומשחקי תפקידים.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  25. Started by sonic the king,

מישהו זוכר או מכיר משחק רשת של גמדים אני חייב לדעת תשם או תאתר של זה כאילו משחק רשת שאתה משחק בתור גמד עם חץ וקשת אני חושב... בבקשה מי שיודע או זוכר תשם או תאתר בבקשה שיומר!!!!!!!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.