עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. נא לא להפוך אשכול זה לאשכול warez/בקשת לינקים וכו'... ! שמועות על הדלפת המנוע הטכנולוגי של המשחק המצופה כ"כ HALF-LIFE 2 (זה שהודגם ב-E3), רצות ברשת בשעות האחרונות. איזו דרמה ! הייתכן? מקורות: http://www.warp2search.net/article.php?sid=12322 http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=gaminggeneral&Number=2268544&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by AMD-Z,

שמעתי שהמשחק המצויין pro evolution soccer 2 מגיע למחשב.... זה נכון? האם שינו את שמו בגירסת המחשב שלו? איפה יש תמונות מהמשחק? :smoke:

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by amir.o,

הגעתי לקטע שבו אני צריך להיכנס לחדר הנעול במלון... השגתי את הערכה לפריצת מנעולים,אבל אני לא יודע כמה צריך להכניס למנעול ובאיזה סדר לכוון אותם מישהו יודע ?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

מידי פעם שאני משחק ברשת לפתע בעיצומו של משחק מותח יוצאת הודעת שגיאה והמשחק נסגר. תמונה מצורפת למטה. מישהו נתקל בבעיה הזו ופתר אותה ?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by alexrta,

עכשיו זה סופי DOOM 3 יוצא ל-XBOX http://www.gamershell.com/news_BDoom3BconfirmedforXbox.shtml

• 49 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעייה שאני מתקין את המטריקס בדיסק בשלישי הוא רושם לי הודעת שגיאה ויוצא מההתקנה אני אשמח לשמוע רעיונות לפיתרון זאת ההודעת שגיאה: component: default component file group:default file group file:f:\data4.cab שגיאת נתונים בדיקת יתירות מחזורית:error

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by ccc,

שמעו בקיצור לקחתי לדיאז את הבית.. עשיתי כמה משימות והרגע סיימתי את המשימה שמתחפשים לשוטרים והולכים עם lance להשתיל בצצה בבת קפה התרבוש הזה בקניון או קיי קיבלתי את הכסף והכל ועכשיו יש לי סמל של דולר כזה מסתובב שם ונותן לי מדי פעם כסף אבל אין שום משימה... איפה המשימה מה הלאה? ודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ofra,

לחברי הפורום שלום רב! במהלך כל היום אני בחיפוש אחר המשחק טאקי ברשת משום מה לא צליחה להוריד אותו מאף אתר וכשכבר שלחו לי אותו אז אני רואה שלא ניתן לשחק ללא ה- IP של מישהו אחר......בבקשה למי שמבין בזה אשמח לקבל סיוע כי מעוניינת מאד לשחק בתודה מראש עפרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AviCrash,

היי כולם!!! יש לי בעיה קטנה בפיפ"א... כל פעם שאני מגיע בערך למחזור ה25/6 בליגה... הוא טוען את המשחק ויוצא לווינדווס... לשחק משחקים ידידותיים אפשר ולהתחיל ליגה אפשר אבל מהר מאוד שוב יוצא לווינדווס... אם אני מוחק את השמירה,אפשר להתחיל חדש אבל שוב,עד למחזור 26 בערך... מה אפשר לעשות!? אגב,יש לי אקס פי 256 DDR פנטיום 4 1.7

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by 47,

יש איזו שהיא תוכנה ללינוקס שמאפשרת להריץ שרת למשחק, בלי להתקין אותו(או שעם להתקין אותו)? אם זה חשןב כל כך, אני רוצה להריץ שרת של UT2003 ושל MOHAA. תודה לכל המגיבים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by User_Name,

שלום לכולם, אני תקוע בACT II במקום שצריך ללכת בשקט, ואם מישהו רואה אותך, הוא מפעיל את האזעקה והמקום ננעל וצריך להתחיל את כל השלב מההתחלה. המקום מלא באויבים, וכל מקום שאני זז רואים אותי, מה עושים? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by shodan,

הנהיגה לא עובדת חלק זה לא קרטוע ,יש כמו מעצורים אוטומטים שאתה מאיץ עם הרכב נראה כמו באג זה קרה למישהו? מה עושים? זה מוציא את ההנאה מהמשחק שיחקתי את הקודם וזה לא היה כך,שיחקתי ויס סיטי בפליסטישן וזה לא היה כך

13. Started by MishaK,

http://www.gamershell.com/news_BSplinterCellPandoraTomo.shtml :jump:

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  14. Started by shaul,

אני במשימה שאני צריך להחזיר לראש כנופית האופנוענים את האופנוע שלו עכשיו אני מגיע לאן שאני צריך להגיע(מסומן בוורוד על המפה) ואין לי שם כלום, לא כנופיה לא עיגול ורוד לא כלום

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. מהו הנשק האהוב עליכם ביותר ? לא משנה מאיזה משחק... האם זה הרדימר מ UT2003 ? המסור החשמלי מסיריוס סאם ? מטול הרימונים מ SOF II ? ואם יש לכם אפשרות להעלות תמונה, מה טוב !! המועדף עלי ? הרדימר האימתני מאנריל 2003 !! (יאללה, שתפו פעולה :-* )

• 50 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by e.t,

אזהרת ווארז: נא לא לדון בדברים אסורים! (כמו מקורות הורדה, מי, איך, כמה ולמה הורדתם.) הדיון הוא אודות פרטים (ותמונות - אם יש) על המשחק. אז זה באמת 6 דיסקים? נראה לי משהו כמו 4. חבל"ז ! נו למי יש מידע אותנטי?

• 175 תגובות
    • 17.9k צפיות
  17. Started by shodan,

אחרי שבחרתי את הLOCK PICK איך אני פורץ?איזה מקשים?מה הולך כאן

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. Started by StreetRacer,

איזה כיף!! http://www.eagames.com/ps2/nfs_underground/?src=11hmer2g2000gnonenone שמוליק

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by adamlevi,

אני לא בטוח אם בכלל ניתן לעשות את זה, וזה כנראה מטומטם אבל בכל זאת כי זה נורא חשוב לי... יש לי גישת אדמין לשרת FTP/SQL לא משנה מי מהם יש לי שניים... והעלתי לשניהם קוונטר-סטריק השאלה היא אם אני יכול באיזשהי צורה להריץ מהם את המשחק? אם משהו יודע אבל זה מסבך אשמח לקבל הסבר באיציק... (וכמובן שלאחר מכן לפרסם זאת כאן...) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by roma,

בקיצור הבעיה היא במשחק GTA VICE CITY כי כאשר אני נוסע הרבה זמן במהירות גבוהה הכביש מתחיל להעלם... זה יכול להיות בגלל שעשיתי טוויקינג לכרטיס מסך ובגלל שהוא לא יציב זה קורה? אבל זה לא קורה הרבה ככה פעם ב.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by tb0001,

מצאתי את זה על איזה דיסק והתחלתי לשחק... :saint: הגעתי למסך השני ויש שם כזה מקום ששם משיגים את המפתח האדום... בישביל להגיע לשם צריך לקפוץ או משהו כזה.. אז.. איך קופצים ?? ??? ניסיתי את כל המקשים תודה...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by avivbar,

כשאני מעלה את המשחק gta vice city ישר אחרי שמראים מי עשה את המשחק והכל זה מגיע לי לקטע שיש שם כל מיני תמונות ושם זה נתקע לי ולא מגיב!!! מישהו יכול לעזור לי זה דחוף מאוד מאוד מאוד אני כבר לא יכול לחכות לשחק במשחק הזה!!!!!!!!!!!!! :-[ :-[

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  23. שלום, למישהו יש את המשחק הזה לPS2? איך הוא? מומלץ? יש אופציה לשני שחקנים ביחד? אם כן, זה כיף? מ1 עד 10 איך אתם מדרגים אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by gscorpion,

splinter cell יש למישהו מושג למה באמצע המשחק המחשב עושה restart יש לי geforce mx 440 p4 2ghz מבקש את עזרתכם זה נראה משחק טוב .................................. :'( :saint:

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by demonshlomo,

באתר גיימר אפשר לעשות מנוי לעיתון ב240 שקל ולקבל את המשחק בחינם כולל משלוח! אין קאטץ' זה כדי לקדם משחקים בארץ!

• 5 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים